کاستومش؟!منظورتون بدون باگه؟
بببینید تو بازی HD ریپ میزنه یا نه
کاستومش؟!منظورتون بدون باگه؟
بببینید تو بازی HD ریپ میزنه یا نه
بله کاستوم . والا فعلا فقط بازی racing thunder 2 رو تست کردم اجرا شد . riptide هم اجرا نشد. فقط 2 تا مساله یکی اینکه با اینکه کاستوم کرنل داشتم قبلش اما الان روت نیست . یکی هم کیفیت عکس دوربین به نظرم خیلی خوب شده .حالا باز بیشتر امتحان میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه چندتا سوال!
من یه بک آپ از گوشی گرفتم و بعد از بروز رسانی اون بک آپ رو روی گوشیم انتقال دادم. بدون هیچ مشکلی همه نرم افزارام نصب شد. ولی نرم افزاری که باهاش گوشی رو OverClock کردم دیگه بالاتر از یک گیگاهرتز نمیره. قبلا تا 2 گیگ بالا می رفتم و قاتی میکرد و تا 1.25 عملیاتی میشد. (تا حدودی در 1.25 ثبات داشت!)
سرعت گوشی مثل قبله.
برای بازی هم باید به شما بگم که من فقط بازی Cute the rope رو نصب میکنم. (آواتارم) فکر کنم خیلی به کار شما نیاد!!!
برای فیلم 720p هم باید بگم که من فیلمو با صفحه 3 اینچی نگاه نمی کنم! با گوشی فیلم گرفتم خوب بود. البته قبلشم خوب بود (قبل از بروز رسانی)
اسکرین شات های آی سی اس کاستوم مینی (فعلا تنها باگش اینه که شتاب سنج یکمی لگ داره)
![]()
سلام
میشه بگید حداکثر رزولشن فیلم های قابل پخش این گوشی چقدره؟
1280*720یا همون HD خودمون
سلام دوستان ....
من هنوز این گوشی رو نخریدم....ولی چند تا سوال دارم .. چون شاید این هفته اینو تهیه کردم...
1- اولا راضی هستید ؟!
2- میشه یه تصویری از اس ام اس دادنش بزارید.... آخه چند نفری گفتن یه کم سخته؟!! واقعا هست ؟
3- روی گوشی میشه با wireless از اکانت v--p--n کار کرد؟.. آخه دانشگامون باید اکانتی وصل بشی..!
4- در ضمن میگن سری قدیمیش خوب نیست راسته؟ میگن سریع گرم میشه...
5- دوستم یه روش گفت .. گفت اگه پشت گوشی 02w12 به بعد باشه مشکلی نداره و خوبه... دقیقا گجاش باید نوشته باشه؟!! روی باتری هم باید نوشته باشه؟
دوستان دیگه ببخشید سوال زیاده...
با تشکر از همه![]()
دوستان میشه سریع تر جواب بدید...
فردا پس فردا میخام بخرم.....
سلام.
1. بله . به نسبت قیمتش خیلی خوبه. تنها مشکل من باهاش صفحه ی کوچیکشه
2.تو حالت portrait خیلی خوبه ولی توی حالت lanscape اگه یکمی انگشتاتون بزرگ باشه کار مشکل میشه :
3.بله :
4,5 . فکر نکنم سری که روش 2012 زده مشکل داشته باشه. آندرکلاک کردن هم یه راه دیگه واسه کاهش گرماس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)