چنین چیزی ندیدم فکر نکم باشه![]()
بله ، شما میتونید دسته xbox 360 و PS3 رو به تبلت کانکت کنید..برای گالکسی تب یا سیستم عامل اندروید دسته بازی اومده؟ مثلا از طریق بلوتوث بتونه به تبلت وصل بشه؟
سلام من میخواستم بگم که ویوسونیک ویو پد 7 بگیرم بهتره یا گلکسی تب 1010 ولی کار های تبلت ویوسونیک بهتره به نظر من لطفا قیمت ها شونو بگین و بگین که من کدوم رو بگیرم لطفا جواب بدید کسی ویوسوینک داره بگه کارش چه جوریه ؟
قیمت سامسونگ رو ندارم
ولی ویوسونیک 425000 تومن در سایت didkala هست
و همون طوری که گفتید کاراییش بهتر از سامسونگ هست
ولی
هیچ ارزونی بی علت نیست
من یه تبلت میخوام مثل ویو سونیک تا 480 تومان خوب باشه به نظر شما بالاخره چی رو بگیرم یا ویوسونیک یا گلکسی ؟ لطفا بگین
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
یعنی ویوسونیک به درد من که 14 سالمه میخوره چون من تبلت رو برای وبگردی و بازی کردن میخوام چند روز دیگه هم میخوام برم بگیرم آخر ویو سونیک برام بهتره یا گلکسی البته میخوام پیش دوست هام کلاس بزارم ها :(
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
کسی نبود جواب بده یا ویوسونیک 7 یا گلکسی خودم ویو رو میخوام لطفا بگین کدوم رو بگیرم تا چند روز دیگه هم میخوام بگیرم کسی نبود ؟
والا من نمیدونم
می خوای یه مارک آرکوس (archos) رو هم تحقیق کن
ساخت فرانسه هست
یه نفر نیست جواب بده ای بابا یا گلکسی یا ویوسونیک با رزولوشن و سی پی یوش هم کاری ندارم ولی این امکاناتش با 400 تومان می ارزه کسی اگه داره بگه میخوام بخرم
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
نه بابا ارکوس مثل ویوسونیک امکانت نداره بعدش میخواستم بگم ایول انقدر به سوالام جواب میدی بعدش ویوسونیک برای کجاهه ؟
ببخشید شنیدم که آپدیت نمیشه اگه نشه یهنی مثلا دیگه با اندریو 2.2 میشه رفت اینترنت یا ربطی نداره آخه داییم هواوی داره آندروید 2.1 داره ولی چون آپدیتش پایینه اینترنت نمیره
سلام
اگر cpu ضعیف 600 مگاهرتزی و رزولوشن پایین و حافظه کم 512 مگابایتی اینترنال برای شما مهم نیست پس ویوسونیک که سیمکارتخور هست و میتونید مثل گوشی موبایل مکالمه داشته باشید انتخاب مناسبی برای شما هست .
با آندروئید 2.2 هم میتوان از اینترنت استفاده کرد و مشکلی ندارد . ولی در ویوسونیک با توجه به اینکه سیمکارتخور هست میتوانید با استفاده از GPRS هم به اینترنت متصل شوید علاوه بر اینکه مجهز به wi-fi هم هست .
موقع خرید هم از فروشنده بخواهید برای شما کیبورد فارسی هم نصب کند .
ایول داداش خیلی ازت ممنونم اصلا دیگه قطعی شد که میگیرم فقط بدیش اینه که cpu پایینه و منظور شما از 512 مگابایت چیه منظورتون اینه که حافظه داخلیش 512 هست یا کلا 512 مگابایت میخوره ؟ لطفا جواب بدید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)