چرا اینقدر این بازی شبیه پرنس هستش؟ به نظر من یوبی سافت بره شکایت کنه .
چرا اینقدر این بازی شبیه پرنس هستش؟ به نظر من یوبی سافت بره شکایت کنه .
اره اسبش خیلی بهتر بود . یه جوری مثل خود وار تو خاطره هم میموند . اما این یکی اسبش شخصیت مهمی نیست اصلا . نسخه قبلی حتی یه صحنه رمانتیک هم با اسبش داشت .
نه تنها یوبی سافت بلکه کلی شرکت های دیگه هم میتونن شکایت کنن . یعنی در واقع نمیتونن هم شکایت کنن . چون اینجور تقلیدها جای شکایت نداره . برعکس تقلید سازنده هم هست .
راستی من یه نکته ظریفی رو توی بازی نفهمیدم که به چه کار میاد . وقتی از این گیاه هایی که به دیوار وصله و در واقع با اونها مثل کوهنوردها میره از دیوار بالا میتونه از سلاح هم استفاده کنه . نسخه قبل بعضی جاها ازش استفاده میشد . اما توی این نسخه با اینکه این قابلیت رو داره به هیچ وجه همچین چیزی ندیدیم .
اینم لینک دی ال سی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای نقطه چین ها sibdownload بنویسید.
سلام بچه ها من یجای بازی گیر کردم، قسمتی که سومین Lord of Dead رو آزاد میکنم basileus:
یعنی وقتی که باهاش میجنگم عنکبوتی که سوارشرو میکشم و خودشم تسلیم میکنم، بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کنم. همینجوری دور خودم میچرخم راه خروج و پپیدا نمیکنم.
یکی بهم بگه این قسمت و چجوری باید رد کرد......
باید فست ترول کنی و از اینجا بری بیرون.
اینا چرا توی سایتشون عین ادم نحوه نصب رو نمیگه . گند زد تو بازیم باید دوباره نصبش کنم .
عزیزانی که این DLC رو دانلود میکنن اولا از خود سایت skidrowgames بگیرن بهتره دوما باید حتما اپدیت 4 ام که 3.11 گیگ هست رو قبلش نصب کنن . البته مثل اینکه این اپدیت با خودش DLC رو هم داره . هم اپدیت هم DLC رو از توی خود سایت Skidrowgames میتونید پیدا کنین .
آپدیت چهارم؟؟؟3.11 گیگ؟؟؟میگم چرا نصب نمیشه!!!پس میمونیم تو کف!!!این همه شارژ ندارم که دانلود کنم![]()
رفع شد![]()
Last edited by M e i s a m; 02-10-2012 at 17:53.
سامسونگ سر سیسیتم عامل گوگل برای چهارتا دونه آیکون 1میلیارد دلار جریمه شد حالا شما میگی نمیتونه شکایت کنه ؟ چون بازیش زیاد شاخ نشده شکاید نمیکنه ولی بزار شاخ بشه و بزنه رو دست پرنس و ... تازه یوبی سافت میفهمه جا تر ه و بچه نیست و میره عین اپل شکایت میکنه ... !
اگر گیمر باشید میبینید در اکثر گیمها بازی سازان در ساخت بازی های خود از گیم های دیگه الگو و الهام میگیرند مثل : نحوه ضربات , حرکات, تکنیک, سبک و .... اگه هدف رفع و بهبود اشکالات در بازی باشه و در نهایت به نفع مصرف کننده باشد خیلی هم خوبه .
به نظرم darksider 2 نسبت به نسخه قبل ریزه کاریه های بیشتری داشت ولی کلا شخصیت WAR با Death متفاوت هست و به خاطر همین قابلیت های آنها هم در عمل باید فرق داشته باشه و گرنه میشه همون war
Last edited by MXRX; 03-10-2012 at 19:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)