تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 111 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

چرا اینقدر این بازی شبیه پرنس هستش؟ به نظر من یوبی سافت بره شکایت کنه .

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

همونطور که دوستان هم اشاره کردن، من هم در کل این نسخه رو از قبلی ضعیف تر احساس کردم ( با توجه به توضیحاتی که کارگردان بازی قبلا داده بود، انتظارات خیلی بیشتر از این بود ) . من اصلا با این شخصیت death حال نکردم . war خیلی شاخ تر از این بودهمینطور اسبش ( بیشتر شبیه الاغه ) اسب war یه جذابیت خاصی داشت که آدم حال میکرد باهاش، همینطور استایل راه رفتن، ایستادن و فایت ها تو نسخه اول با war خیلی بهتر بود. ( death بیشتر به گلدون میخوره تاhorse man )
    تو عکسایی که قبلتر از بازی منتشر شده بود death خیلی بهتر نشون دده شده بود. خدایی من اول بازی کردم خیلی جا خوردم . نور پردازی و گرافیکشم مثه نسخه قبله وحتی یه جاهایی بدتر.

البته نظر شخصیه. خوشحال میشم نظر دوستان هم نسبت به نسخه قبل بدونم.
    اره اسبش خیلی بهتر بود . یه جوری مثل خود وار تو خاطره هم میموند . اما این یکی اسبش شخصیت مهمی نیست اصلا . نسخه قبلی حتی یه صحنه رمانتیک هم با اسبش داشت .

چرا اینقدر این بازی شبیه پرنس هستش؟ به نظر من یوبی سافت بره شکایت کنه .
    نه تنها یوبی سافت بلکه کلی شرکت های دیگه هم میتونن شکایت کنن . یعنی در واقع نمیتونن هم شکایت کنن . چون اینجور تقلیدها جای شکایت نداره . برعکس تقلید سازنده هم هست .

راستی من یه نکته ظریفی رو توی بازی نفهمیدم که به چه کار میاد . وقتی از این گیاه هایی که به دیوار وصله و در واقع با اونها مثل کوهنوردها میره از دیوار بالا میتونه از سلاح هم استفاده کنه . نسخه قبل بعضی جاها ازش استفاده میشد . اما توی این نسخه با اینکه این قابلیت رو داره به هیچ وجه همچین چیزی ندیدیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

اینم لینک دی ال سی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به جای نقطه چین ها sibdownload بنویسید.

4. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilililililiili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها من یجای بازی گیر کردم، قسمتی که سومین Lord of Dead رو آزاد میکنم basileus:

یعنی وقتی که باهاش میجنگم عنکبوتی که سوارشرو میکشم و خودشم تسلیم میکنم، بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کنم. همینجوری دور خودم میچرخم راه خروج و پپیدا نمیکنم.
    یکی بهم بگه این قسمت و چجوری باید رد کرد......

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

باید فست ترول کنی و از اینجا بری بیرون.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اینا چرا توی سایتشون عین ادم نحوه نصب رو نمیگه . گند زد تو بازیم باید دوباره نصبش کنم .
    عزیزانی که این DLC رو دانلود میکنن اولا از خود سایت skidrowgames بگیرن بهتره دوما باید حتما اپدیت 4 ام که 3.11 گیگ هست رو قبلش نصب کنن . البته مثل اینکه این اپدیت با خودش DLC رو هم داره . هم اپدیت هم DLC رو از توی خود سایت Skidrowgames میتونید پیدا کنین .

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

اینا چرا توی سایتشون عین ادم نحوه نصب رو نمیگه . گند زد تو بازیم باید دوباره نصبش کنم .
    عزیزانی که این DLC رو دانلود میکنن اولا از خود سایت skidrowgames بگیرن بهتره دوما باید حتما اپدیت 4 ام که 3.11 گیگ هست رو قبلش نصب کنن . البته مثل اینکه این اپدیت با خودش DLC رو هم داره . هم اپدیت هم DLC رو از توی خود سایت Skidrowgames میتونید پیدا کنین .
    آپدیت چهارم؟؟؟3.11 گیگ؟؟؟میگم چرا نصب نمیشه!!!پس میمونیم تو کف!!!این همه شارژ ندارم که دانلود کنم

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

رفع شد
    Last edited by M e i s a m; 02-10-2012 at 17:53.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اره اسبش خیلی بهتر بود . یه جوری مثل خود وار تو خاطره هم میموند . اما این یکی اسبش شخصیت مهمی نیست اصلا . نسخه قبلی حتی یه صحنه رمانتیک هم با اسبش داشت .

نه تنها یوبی سافت بلکه کلی شرکت های دیگه هم میتونن شکایت کنن . یعنی در واقع نمیتونن هم شکایت کنن . چون اینجور تقلیدها جای شکایت نداره . برعکس تقلید سازنده هم هست .

راستی من یه نکته ظریفی رو توی بازی نفهمیدم که به چه کار میاد . وقتی از این گیاه هایی که به دیوار وصله و در واقع با اونها مثل کوهنوردها میره از دیوار بالا میتونه از سلاح هم استفاده کنه . نسخه قبل بعضی جاها ازش استفاده میشد . اما توی این نسخه با اینکه این قابلیت رو داره به هیچ وجه همچین چیزی ندیدیم .
    سامسونگ سر سیسیتم عامل گوگل برای چهارتا دونه آیکون 1میلیارد دلار جریمه شد حالا شما میگی نمیتونه شکایت کنه ؟ چون بازیش زیاد شاخ نشده شکاید نمیکنه ولی بزار شاخ بشه و بزنه رو دست پرنس و ... تازه یوبی سافت میفهمه جا تر ه و بچه نیست و میره عین اپل شکایت میکنه ... !

اگه نباشه جاش خالی می مونه MXRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگر گیمر باشید میبینید در اکثر گیمها بازی سازان در ساخت بازی های خود از گیم های دیگه الگو و الهام میگیرند مثل : نحوه ضربات , حرکات, تکنیک, سبک و .... اگه هدف رفع و بهبود اشکالات در بازی باشه و در نهایت به نفع مصرف کننده باشد خیلی هم خوبه .
    به نظرم darksider 2 نسبت به نسخه قبل ریزه کاریه های بیشتری داشت ولی کلا شخصیت WAR با Death متفاوت هست و به خاطر همین قابلیت های آنها هم در عمل باید فرق داشته باشه و گرنه میشه همون war
    Last edited by MXRX; 03-10-2012 at 19:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •