تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 81 از 461 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من درسته امسال رتبم زیاد خوب نشد اما با این حال که زیست رو کامل نخونده بودم اما 53 زدم به همین خاطر به خودم اجازه می دم که یه سری توصیه برای دوستان تجربی برا زیست داشته باشم
    1-اصلا بخش بندی نکنین که مثلا این ماه می خوام ژنتیک فقط بخونم یا گیاهی یا ... منظورم اینه که باید از فصل 1 زیست دوم شروع کنین و برین جلو چون مباحث خیلی به هم ارتباط دارن و یه نکته مهم اینه که فصل 1 و2 و3 زیست دوم بسیار مهمن و پایه ی تمام زیست شناسی هستن پس هر چقدر توان دارین روش وقت بزارین و کامل بفهمین درسته که تست به خصوص فصل 1 و 2 زیاد نداره اما به شدت مهم هستن این 3 فصل
    2-برا نکته پیدا کردن اصلا به کتاب تست متکی نباشین یعنی جوری کتاب رو بخونین که کامل نکته هاش رو خودتون پیدا کنین چون مطمئن باشین که اگه بخواین نکته حفظ کنین انقدر نکته داره که به زور 30 درصدش هم کامل یادتون بمونه اما اگه خودتون به نکته برسین حتما برا همیشه تو ذهنتون می مونه
    3-برا ژنتیک اول فصل 5و6و7و8 زیست دوم رو کامل از کتاب درسی یاد بگیرین بعد دیگه تست نزنین برین و آرام فر رو بخونین بعد کامل که شد از کتاب تستتون تست بزنین
    4-اصلا برای فصل 1 پیش فرمول حفظ نکنین .الگوش رو بدونین بعد رو تست که تعداد داد بیاین و از اون الگو استفاده کنین .البته زیاد سوال عددی تو کنکور از اون بخش نمیاد
    5-یه توصیه برا دوستان پشت کنکوری که با برنامه ی خودشون درس می خونن اینه که از الان تا آخر پاییز زیست 1 و 2 رو کامل بخونین و کاری به پیش نداشته باشین .من خودم برنامم رو دز این مورد میگم البته امسال می خوام اجرا کنم .1 فصل رو می خونم بعد از کتاب مهر و ماه تستاش رو می زنم .این روند رو تا نیمه ی آذر میرم یعنی تا نیمه ی آذر زیست 1 و 2 رو با تست مهر وماه کامل می کنم .15 روز دیگه آذر 1 دور دیگه کامل فقط از کتاب درسی مرور می کنم که کامل تثبیت شه تو ذهنم بعد از اول زمستون زیست پیش رو شروع می کنم و مثل همون برنامه برا زیست 1 و 2 می رم جلو تا آخر بهمن و در کنارش از 8000 تست گاج تستای زیست 1 و 2 رو میزنم .اسفند ماه هم 8000 تست گاج برا پیش رو میزنم که تا عید کامل زیست رو ببندم .بعد از اون هم تو 15 روز عید هر 3 تا کتاب رو 1 بار دیگه مرور می کنم کامل .
    دوستان نظرشون رو هم در این مورد برام بگن ممنون میشم

2. 4 کاربر از ahzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببین دوست عزیز
    دلم میخواد که برای چند لحظه خودت را جای من تصور کنی:
    1) زیست و شیمی و ریاضی و زبان را مسلط باشی در حدی که سابقه تدریس هم داشته باشی.
    2) ادبیات و عربی و معارف هم برایت روشن و مشخص باشد که با مطالعه دقیق و مرورهای منظم میشه به بهترین شرایط ممکن در هریک رسید.
    3) قصد ادامه تحصیل در رشته دکتری پیوسته بیوتکنولوژی دانشگاه تهران را هم داشته باشی
    4) دیپلم ریاضی هستی ولی با شرکت در کنکور تجربی 90 رتبه خوبی هم کسب کرده باشی به طوری که می توانی پزشکی مشهد و شیراز و اصفهان و تبریز و حتی شاید تهران هم پذیرفته شوی.
    5) و حال در این بین فقط در عربی و فیزیک ضعف داشته باشی و عربی برایت حل شده باشد و در این بین هم فقط فیزیک برایت باقی مانده باشد.
    6) و در آخر اینکه: با اینکه از برای کنکور 91 میخواهی بار دیگر درس بخوانی ولی از هم اکنون این را به خوبی میدانی که حتی اگر رتبه تک رقمی هم بیاری احتمال این هستش که در رشته مورد علاقه ات پذیرفته نشوی.

حال شما جای من باشی چه فکری خواهی کرد؟
    والا دوست عزیز من که نفهمیدم شما کنکور دادی رتبت خوبه ( در حد پزشکی مشهد حتی تهران !!!! ) دیگه واسه چی میخوای دوباره کنکور بدی؟؟؟ میبینی سال بعد بد دادی دیگه چن ساله عمرت میره به فنا ها !!!! .
    شما که تو غیر از فیزیک همه چیو مسلطی، همرو 80-90 % بزن فیزیک رو 60 بزن من قول میدم دانشگاه تهران التماست میکنه ...
    به نظر من اگه یکی از الان فکر کنه رو درسی تسلط داره در آینده ضررشو میبینه !!! نظر من بود !!!!

4. 3 کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سلام دوستان.
    قرار شد یه سری مطالب مفصل درباره ی شیمی بگم.
    اول بگم که خودم شیمی کنکور (ریاضی)90 رو 94% زدم.
    البته به اینترنت درست ودرمون دسترسی ندارم.بخوام کارنامه ام رو آپ کنم 2ساعت طول میکشه!!!!
    اما در باره ی شیمی.
    کلا تو شیمی واسه کنکور باید 2 تا فاکتور مهم رو رعایت کنید.
    1.قسمت های حفظی رو بسیار دقیق بخونین به طوری که بتونیین خیلی سریع سوال ها رو حل کنید.
    2.حل مسئله . که مشکل اصلی اکثر بچه هاست.
    برای منابع هم جزوه معلم + کتاب درسی +شیمی 2و3وپیش مبتکران.
    پیشنهاد مطالعاتی: ابتدا جزوه معلم یا کتاب آموزشی که از روش مطالعه می کنید بخونید(خلاصه نویسی به هیچ وجه فراموش نشود) بعد کتاب درسی(کتاب درسی خیلی مهمه که اکثر بچه ها به هوای اینکه جزوه یا کتاب های تست رو می خونن از روش خیلی راحت می گذرند) کتاب درسی رو باید خط به خط خوند دقیق و ریزبینانه.تمامی شکل ها و نمودارها قابلیت طرح سوال رو دارد.تمامی زیر نویس شکلها رو باید دقیق خوند.حل تمامی مثال های حل شده و فکر کنید ها شدیدا توصیه می کنم.باور کنید خوندن دقیق کتاب درسه ارجح به تست زدن.اول یادگیری بعد تست!!!
    برای تست زدن هم یه توصیه خوب دارم که اول که مبحث رو خوب خوندید کتاب رو باز کنید شروع کنید به حل تست ها بدون اینکه ایستگاهای آموزشی رو بخونید این جوری 2 فایده مهم داره 1.یهو با کوهی از نکته بدون دلیل مواجه نمیشید 2.اگه نکته رو خوب نخونده باشید با بی اهمیت تلقی کرده باشید و یا قسمتی رو نخونده باشید چون تست رو غلط حل کرده اید یا نتونستید حل کنید این قسمت در ذهن شما ثبت می شود که مثلا فلان قسمت میشود از این نکته رو درآورد واین خیلی بهتر از اینکه یه عالمه نکته رو فقط حفظ کنید سعی کنید نکات ریز کتاب درسی رو خودتون استخراج کنید من هم تو این پست تا اونجایی که تونستم نکات ریز و مهمی که برای خودم آزاردهنده بود این جا آوردم .ایشالاه که واسه شما هم مفیده.
    شیمی 2.
    کتاب شیمی 2 کلا کلید موفقیت شیمی تو کنکوره چون مسئله نداره و سوال ها رو میشه خیلی سریع حل کرد و وقت اضافه رو بین سوالات مسئله پخش کرد. و حدود 12 سوال ازش میاد یعنی یک سوم سوالات کنکور.شیمی 2 رو باید خیلی دقیق و مفهومی خوند چون کلا مطلب زیاد داره ولی معمولا سوالات کنکور تو یه چهار چوب خاص میاد.به شدت توصیه می کنم خلاصه نویسی کنید خصوصا توفصول1و2و5 چون مطالب شبیه هم وفرار زیاد داره.فایده این خلاصه رو توی خرداد ماه خواهید فهمید و قتی توی 1.5 کل سه تا کتاب شیمی ها رو مرور می کنید.
    فصل1
    فصل 1 شیمی2 ابتدا با یه سری نکات حفظی شروع میشه به متن کتاب وشکلها خیلی خیلی اهمیت بدین. برای اینکه دانشمندا و اکتشافاتشون رو قاطی نکنید توصیه می کنم همه رو تو یه برگه بنویسید و مثل تاریخ ادبیات باهاش برخورد کنید.به این دانشمندان هم توجه بیشتر کنید(رادرفورد و تامسون و چادویک و موزلی)ویه نکته دیگه که تویه صفحه از کتاب درسی روند کشف عدد اتمی رو توضیح داده کارهای رادرفورد رو با موزلی قاطی نکنید.به مدل های اتمی و افراد نظریه دهندهشان وبند های نظریه های توجه بسیار کنید خصوصا نظریه دالتون و تامسون وبور.
    مسئله های جرم متوسط اتمی شانس کمی برای مطرح شدن در سوالات کنکور دارد در عین حال روش مسلط باشید.
    *بعد به آرایش الکترونی می رسیم و مبحث اوربیتال.حواستون باشه که تو این قسمت لایه و زیرلایه و عدد کوآنتومی اسپینی و مغناطیسی و.. با هم اشتباه نکنید.(جون میده واسه طرح سوال جاخالی یا به قول بهمن بازرگانی "مین")و ترجیحا گروه های 13-18 رو کامل حفظ باشید + 1و2 رو.به استثنا ها دقت کنید تو آرایش الکترونی در پر شدن زیرلایه ها.و خیلی یه الکترون های جفت شده و جفت نشده توجه کنید تازگی خیلی مورد توجه است خصوصا 89و90 خارج وداخل.
    فصل2
    این فصل هم 2 تا 3 تا سوال داره اول یه حالی به مندلیف و اکابور و اکاسیلیسیم و.. بدین و خواصشون رو یاد بگیرد (نام و فرمول اکسید و کلرید و حدود دمای ذوب و جوش (بالا یا پایین))
    .تا حالا خیلی کم ازش سوال طرح شده و جا واسه طرح سوال داره.بعد روند های جدول تناوبی فوق العاده مهم وساده به این خصوصیت ها توجه بیشتری بکنید(الکترونگاتیوی و شعاع اتمی و یونی وواکنش پذیری)
    ویه تیپ از سوال تو این فصل هست که درسته که آسونه ولی هر سال میاد.(تفاوت شمار نوترون و پروتون تو عنصر.....)فقط حواستون باشه که همیشه تعداد نوترون از پروتون بیشتر یا مساوی است جز توی هیدروژن که نوترون نداره.ضمنا به تفاوت آرایش الکترونی آنیون و کاتیون ها با عنصر خنثی دقت کنید خیلی مهمه.باز هم میگم به فرق زیرلایه و لایه توجه کنید.
    فصل3
    این فصل در بهترین حالت 1تا2 سوال درکنکور داره کلا فصل آسونیه و نکته و مشکل خاصی نداره.توصیه می کنم متن کتابودقیق بخونید اوایل فصل درباره ی آرایش اکتت و جامد ورساناهای یونی است و یه سری نکات حفظی. موضوع مهم بعدی بحث انرژی شبکه است که اونم مشکلی نیست فقط به 2 موضوع برای مقایسه انرژی شبکه توجه کنید (1.بار یون 2.شعاع یونی) مبحث بعدی نام گذاری یون ها وترکیبات یونی و کوالانسی است.فقط نام مواد درون کتاب رو یاد بگیری و چون از چیزهای دیگر سوال نمی آید.به تفاوت ها بین ترکیب ها مانند (نیترات و نیتریت و نیتریدو....)توجه بسیار کنید.به مثال های حل شده ی کتاب توجه کنید.
    فصل4
    این فصل از مهم ترین و مفهومی ترین فصول شیمی 2است.
    مطالب مختلف و پراکنده ای دارد.اول با توضیح پیوند کوالانسی شروع میشود
    به شکل تعادلی اتم هیدروژن توجه کنید چند سالی است ازش سوال طرح نشده و شانس طرح مجدد سوال رو دارد.مطلب مهم بعدی ساختار لوییس است و حواشی آن.
    21 ساختارلوییس توی کتاب درسی + دی نیتروژن اکسید + نیتروژن دی اکسید+نیتروژن اکسید + کربن مو نواکسید+اوزون+دی نیتروژن پنتا اکسید رو باید چشم بسته رسم کنید نیاز به چیز دیگه هم نیست حالا اگه معلمتون رسم اکسی اسیدها و هیدراسیدها و بنیان اسیدها و گروه اسید های کلر رو هم بهتون گفته که بهتر ولی اگه بلد هم نباشید مشکلی پیش نمیاد.
    شدیدا به قلمرو الترونی و نظریه "وسپر" دقت کنید.و جفت الکترون های پیوندی و غیر پیوندی ونوع پیوند ها وداتیو و 2 گانه و3گانه و هیدروژنی وشرایط به وجود آمدنش توجه کنید.
    مبحث مهم بعدی مولکول های قطبی وناقطبی است که مبحث آسونی است ولی درحد کنکورزیاد نمی خواهد استثناهاشو یاد بگیرید ولی اینو بدونید که اوزون قطبیه!!!
    مهمترین قسمت بخش4 ساختار هندسی و زاویه پیوندی است که هرسال ازش سوال میاد به تفاوت بین 4 وجهی منتظم ومسطح توجه کنید واینو بدونی که زاویه پیوندی دقیق آمونیوم 107 درجه است که تو کتاب درسی مستقیما گفته شده.
    آخرین مبحث مهم تغییرات دمای ذوب و جوش ترکیبات هیدروژن دار گروهای 13-17 است و اون نمودار آخر فصل 4 که فوق العاده مهمه.
    فصل5
    این فصل مهم و درعین حال سبکی است و در کنکور 2 سوال دارد.در ابتدا به نحوی کشف استیلن از کلسیم کاربید و تفاوت های بین الماس و گرافیت خیلی توجه کنید خصوصا تفاوت بین زاویه پیوندی و نوع آرایش و کاربرد شان.
    مبحث خیلی مهم بعدی گروهای عاملی است که کاملا باید بتونید گروهای عاملی رو ازهم تشخیص بدید و در این زمینه همون جدول آبی رنگ کتاب درسی کفایت می کنم.پیشنهاد می کنم خودتون هم جدولی تنظیم کنید وجدول کتابو منتقل کنید داخلش با اضافه کردن چند تا مثال و نکته های ریز به جدول کتاب.
    مطلب مهم بعدی نامگذاری ایوپاک ترکیبات هیدروکربنی است و توجه به آلکن ها وآلکین ها وآلکانها و نکته ی مهم تشخیص شاخه ی اصلی توی این ترکیبات که مطمئنا همتون از من بهتر بلدید.ضمنا به ترتیب نام گذاری از چپ و یا راست و ترتیب الفبایی نام گذاری شاخه ها بر حسب الفبای انگلیسی خیلی دقت کنید چون همیشه توی سوالات کنکور تله تستی های مرگباری تو تیپ از سوالات موجود است.و توی کل کتابهای شیمی به ایزومر ها وساختارشون دقت فراوانی کنید که تو این فصل جا برای طرح سوال دارد.( ریاضی90- سوال211-خودم تستشو نزدم!!!؟؟)
    آخرین قسمت مهم آسپیرین و توضیحاتش و نفتالن است که باید دقیقا فرمول ساختاری و نوشتاری وکاربرشو بدونید.
    ضمنا به تفاوت بین فنول و الکل ها توجه داشته باشید گروه OH متصل به حلقه بنزنی الکل و در غیر این صورت فنول است.
    ضمناهر 6 ضلعی هم بنزن نیست بلکه باید پیوند 2 گانه یکی در میان داشته باشد.
    در آزمایشگاه
    چیز خاصی ندارد به تفاوت بین بالن و ارلن در نگه داری وگرم کردن مایع ها توجه کنید.
    وبه تفاوت بین پیپت حبابدار و مدرج خیلی دقت کنید چون خیلی شبیه به هم است.
    این از شیمی2.
    چون حجمش زیاد شد شیمی 3 و پیش رو بعدا می گذارم.

6. 9 کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    BARCELONA

پيش فرض

تغييرات كتاب هاي درسی زيست شناسي در سال 90-91

Last edited by Jalal @ A.gh; 26-08-2011 at 16:34. دليل: خط نامناسب

8. 5 کاربر از Jalal @ A.gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

کاش همیشه یادمان باشد که Quality را فدای Quantity نکنیم!
    Last edited by esilovexp; 26-08-2011 at 20:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

از دوست عزیزمون ،smjhh، سوال داشنم :

شما برای هندسه ، و مباحث حرکت شناسی و دینامیک فیزیک کنکور چه کار کردید؟

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من امسال کنکور انسانی دادم رتبم شد 304 در منطقه 1 تهران
    من اطلاعات زیادی در مورد کتب کمک آموزشی دارم هم عمومی که با بچه های ریاضی و تجربی یکی هستیم و هم اختصاصی
    سوالی بود در خدمتم

12. این کاربر از gggmail بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه smjhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از دوست عزیزمون ،smjhh، سوال داشنم :

شما برای هندسه ، و مباحث حرکت شناسی و دینامیک فیزیک کنکور چه کار کردید؟

بحث هندسه بحت خاصی هست که فراگیری آن باتست و تمرینهای متعدد ممکن میشود.
    حرکت شناسی رو معلممون با روش های خاصی تشریح کرد که نوعی از روش های نموداری در کتاب گاج سبز هست
    دینامیک هم باید تست زیاد حل کرد تا از هر نوع سوال ممکن حل کرده باشیم چونکه سوالات دینامیک کلیشه ای هست و اگر با سوال جدید روبرو شویم به دلیل وقت گیر بودن و محاسبات طولانی اختصاص دادن زمان یرای فکر کردن رو مسئله غیر معقول است

14. 2 کاربر از smjhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

دوستان قدر خودتون و دوستان و این تاپیک را بدونید.

من علاوه بر این فروم در فروم کنکوری های 91 المپیادی ها (irysc.com) هم عضو هستم و بحث و صحبت های آن ها را هم مرور می کنم ولی این را جدی می گم این تاپیک خییییییییییییلی باحال هستش و همه هر جوری که میتوانند به هم کمک می کنند و همه نوع پست با هر نوع سوال و پاسخ در این جا از برای کمک به دیگری یافت می شود و یک محیط باحال و صمیمی است که شاید در کمتر فروم دیگری بشود آن را یافت.

واقعا میگم بچه ها قدر این فروم و این دوستان را بدونید. تک تک هریک از این عزیزان عالی هستند و استفاده از تجربیات هریک می تواند حداقل استفاده اش برایتان این باشد که بدانید یکی مثل خودتان از جنس خودتان همیشه باشماست.

هم فقط کافی است هم چند صفحه قبل را یک مرور کرده باشید:
    ahzo عزیز به زیست و روش مطالعه آن توجه کرده است
    gggmail عزیز آمادگی خودش را به عنوان یک رتبه برتر کنکور انسانی در دروس عمومی معرفی کرده است.
    smjhh عزیز همه جوره خواسته است که تجربیات خودش را به عنوان یک رتبه برتر ریاضی به سایر دوستان انتقال بدهد.
    Jalal َA.gh به حذفیات زیست در چاپ جدید کتاب درسی زیست پرداخته است
    METACORTEX با درصد بالایی که در شیمی کسب کرده است نحوه و روش مطالعه شیمی را گفته است
    bina22 عزیز بارها لطف و توجه خودش را با پست هایش به یکی چون من نشان داده است
    nelly joon عزیز را هم که از قبل می شناسم صادقانه و صمیمانه تجربیات خودش را برای همگان بیان کرده است
    و سایر دوستان POUYOL و lohrasbi و samba و Mineworld و Vahid-P و D_felfelak و Gam3r و AL3trnA و Headphone و eshkene و .Masoud. و Mahla Jan و بسیار دیگر از سایر دوستان که هریک از آنها عزیز و محترم می باشند.
    Last edited by esilovexp; 26-08-2011 at 22:31.

16. 6 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان قدر خودتون و دوستان و این تاپیک را بدونید.

من علاوه بر این فروم در فروم کنکوری های 91 المپیادی ها (irysc.com) هم عضو هستم و بحث و صحبت های آن ها را هم مرور می کنم ولی این را جدی می گم این تاپیک خییییییییییییلی باحال هستش و همه هر جوری که میتوانند به هم کمک می کنند و همه نوع پست با هر نوع سوال و پاسخ در این جا از برای کمک به دیگری یافت می شود و یک محیط باحال و صمیمی است که شاید در کمتر فروم دیگری بشود آن را یافت.

واقعا میگم بچه ها قدر این فروم و این دوستان را بدونید. تک تک هریک از این عزیزان عالی هستند و استفاده از تجربیات هریک می تواند حداقل استفاده اش برایتان این باشد که بدانید یکی مثل خودتان از جنس خودتان همیشه باشماست.

هم فقط کافی است هم چند صفحه قبل را یک مرور کرده باشید:
    ahzo عزیز به زیست و روش مطالعه آن توجه کرده است
    gggmail عزیز آمادگی خودش را به عنوان یک رتبه برتر کنکور انسانی در دروس عمومی معرفی کرده است.
    smjhh عزیز همه جوره خواسته است که تجربیات خودش را به عنوان یک رتبه برتر ریاضی به سایر دوستان انتقال بدهد.
    Jalal َA.gh به حذفیات زیست در چاپ جدید کتاب درسی زیست پرداخته است
    METACORTEX با درصد بالایی که در شیمی کسب کرده است نحوه و روش مطالعه شیمی را گفته است
    bina22 عزیز بارها لطف و توجه خودش را با پست هایش به یکی چون من نشان داده است
    nelly joon عزیز را هم که از قبل می شناسم صادقانه و صمیمانه تجربیات خودش را برای همگان بیان کرده است
    و سایر دوستان POUYOL و lohrasbi و samba و Mineworld و Vahid-P و D_felfelak و Gam3r و AL3trnA و Headphone و eshkene و .Masoud. و Mahla Jan و بسیار دیگر از سایر دوستان که هریک از آنها عزیز و محترم می باشند.
    کاملا درسته !!! کاش میشد همه دور هم جمع شیم با هم درس بخونیم( البته میگن وقتی با دوستا درس میخونین نتیجه نمی گیرین اما وقتی 2-3 تا دیوونه درس دور هم جمع شن مطمئنا بهترین نتیجه رو میگیرن)
    +
    به نظر من خوندن درس فیزیک خیلی به علاقه مربوط میشه! مثلا شما به یه آهنگ داریوش علاقه دارین ( مخصوصا این جدید همون دیوار ) 2-3 بار گوش میدین اتوماتیک میره تو مغزتون !!! همش به خاطر علاقس، اگه به یه درسی هم اینجور غلاقه داشته باشیم میره تو مغزمون !!!! کلا به نظر من درسایی مثل ریاضی یا فیزیک راحت تر از ادبیات یا عربی ( که هیچی ازش نمی فهمم ) هستند! چون هم علاقه بیشتره هم هم یه روش یاد میگری باهاش پیش میری ولی این عمومیا مثل عربی یه چیزی یاد میگیری یه چیز دیگه میزنه بیرون !!!

بازم میگم اول علاقرو ایجاد کنید بعد درس بخونید! حتی عربی یا فیزیک ( هیچ جای دنیا انقد فیزیکو مثل ایران مسخره یاد نمیدن !!! باور کنید!!! یا حسابان که ماساعت دینیمون باهاش یکیه... هفته ای 4 ساعت )

+
    ساعت 1.30 بد جور خوابم میاد !!! ولی علاقست دیگه چیکار کنیم.دی:
    فداتون

18. 3 کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •