تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 81 از 337 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

دوستای عزیزم. جسارت نشه ها. من مدارک MCP,MCSA,MCSE,MCTS رو دارم و امتحاناشون رو هم توی ترکیه دادم که میتونید پروفایلم رو رو این لینک ببینید :
    Transcript ID (753205) and the Access Code (mkoleini)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    undertaker جان. من نگفتم کورس بلکه گفتم امتحانش چون توی امتحان 290-70 از بقیه کورس های MCSE نیز سوالاتی میاد و بیشتر از 80% سوالاتشو به هیچ وجه توی کتاب سرور نمیبینید.

VIRTUAL جان: XP فوق العتده راحته. اگر میگن سخته شاید به خاطر استرسی باشه که داری وگرنه هیچ چیز دیگه ای نداره. من خودم یه بار تو ایران سال 84 امتحان XP رو دادم و 900 شدم.تازه کورسشو تموم کرده بودم. و توی ترکیه هم که امتحان سومم بود 936.

توضیح: 2بار امتحان دادنم به خاطر این بود که اونی که تو ایران امتحان دادم بعد از 8 ماه پروفایلم بلوکه شد.

2. این کاربر از mkoleiny بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

مثل اینکه اینجا بحث به طرف مدارک شبکه سوق پیدا کرد، پس من هم فرصت رو غنیمت میشمرم و یه سوال می پرسم
    با این وضعیت تحریم و مشکلاتی که برای ایرانیها وجود داره و سخت گیری های اخیر کمپانی VUE و ترس و واهمه ای که تست سنتر های کشورهایی مثل هند و ترکیه و امارات و ... نسبت به برگزاری امتحانات آن لاین بعنوان واسطه به عنوان همکار خیلی از مراکز برگزاری آزمون های مایکروسافت و سیسکو و ... پیدا کردن مثل کهکشان، مجتمع فنی و ... ظاهرا دیگه امیدی به شرکت در آزمون ها و گرفتن مدارک مربوطه در داخل کشور نیست وضعیت سیسکو که کاملا مشخص شده مثلا همین چند وقت پیش طی تماسی که با موسسه کهکشان یکی از مهمترین مراکز برگزاری آزمون ها و دوره های شبکه داشتم علنا گفتن که باید برای برگزاری آزمون های سیسکو باید بری خارج از کشور مثلا ارمنستان! اما در مورد مدارک مایکروسافت مثل MCSE با شک و تردید امتحانات رو برگزار میکنن! بارها شاهد مواردی هم بودم که برخی از دوستان که مدارک رو از طریق همین موسسات گرفتن و همین موسسات هم paper و Transparent ID و سایر مواردی که certificate بودن فرد رو مشخص میکنه تایید کردن ولی توی سفارت کشور خارجی موقع مهاجرت و ... تقلبی بودن مدارکشون اثبات شده و...
    با این اوضاع تکلیف منی که الان دوره های MCSE رو شروع کردم و این 7 تا کورس چی میشه؟ اینجا آزمون بدم یا نه؟ واقعا بلاتکلیفم، توروخدا یه همفکری بکنید ببینیم چه گلی باید به سرمون بگیریم!
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tabriz/Tehran

پيش فرض

محمد جان من مرتضی هستم .(فولادی اسبق)(Secure بلاک شده)

خوب از یه لحاظ حق باهاته .اکس پی برای این میگم سخته که دانشجو اول راهه وگرنه برای کسی که میاد ADکانفیگ از اون ورم میاد بهش cert میده از یه ور دیگه ipsec را میندازه با یه ISA وسطش خوب معلومه دیگه XP بچه بازیه براش.

من تو اکس پی 975 گرفتم 25 هم برای اشتباهی بود که هر دفعه که اشتباه میکردیم 25 میرفت.

Paranoid جان شمام با آقای ذریه صحبت کن مطمئن باش مشاور خوبیه برات و دلسوز تز از این استاد پیدا نمیکنی ...
    Last edited by Virtual.Boy; 19-08-2008 at 22:32.

5. این کاربر از Virtual.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MeHrDaD_MeNaY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

محمد جان من مرتضی هستم .(فولادی اسبق)(Secure بلاک شده)

خوب از یه لحاظ حق باهاته .اکس پی برای این میگم سخته که دانشجو اول راهه وگرنه برای کسی که میاد ADکانفیگ از اون ورم میاد بهش cert میده از یه ور دیگه ipsec را میندازه با یه ISA وسطش خوب معلومه دیگه XP بچه بازیه براش.

من تو اکس پی 975 گرفتم 25 هم برای اشتباهی بود که هر دفعه که اشتباه میکردیم 25 میرفت.

Panaroid جان شمام با آقای ذریه صحبت کن مطمئن باش مشاور خوبیه برات و دلسوز تز از این استاد پیدا نمیکنی ...
    به به آقای secure
    بچه ها کسی کرک VCE رو نداره؟
    Last edited by MeHrDaD_MeNaY; 19-08-2008 at 22:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tabriz/Tehran

پيش فرض

مهرداد جان کلی براتون تو جوملا دردسر دارما .مزاحمتون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SALMAN_LOOLOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به به سلام آقا مرتضی عزیز از اینکه برگشتی کلی خوشحال شدم من که وقتی User شما Block شد خیلی ناراحت شدم .... آقا خیر مقدم عرض می کنم ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tabriz/Tehran

پيش فرض

به به سلام آقا مرتضی عزیز از اینکه برگشتی کلی خوشحال شدم من که وقتی User شما Block شد خیلی ناراحت شدم .... آقا خیر مقدم عرض می کنم ....
    ممنون دوست عزیز.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

باسلام خدمت تمام مشبكين گرامي. ميخام بدونم اين مسيري كه تو اين قسمت ميديم:

user properties--> Dial_in Tab--> Add Static route--> static route

به چه دردي ميخوره جرا مثل بقيه مسيردهي ها آدرس اينتر فيس نميخاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tabriz/Tehran

پيش فرض

دوست عزیز شما وقتی برای یک User بخش static Route رو تنظیم کنید به محض Logon اون کاربر به دومین این Static route به کاربر اعلام میشه

وقتی Static route یه کاربر اعمال شد مسیر دیفالت پکت های نتورک کاربر به یک شبکه خاص (یک سابنت خاص)هدایت میشه .

ای روش بیشتر در وی پی ان ها ی Anti F i l t e r انجام میشه .

چه طور ؟ وقتی اکانت --- رو کانکت میکنید تمامی پکت های بلفرض اینترنتی کاربر به سمت --- هدایت میشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوب جا نيافتاد. يعني براي اين يوزر تمام پكت ها بدون در نظر گرفتن اطلاعات مسير يابي ديگه , رو static Route
    ي كه تعريف كرديم حركت ميكنه.پس تكليف جدول مسير يابي و روتر هاي سر راه چي ميشه. بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •