دوستای عزیزم. جسارت نشه ها. من مدارک MCP,MCSA,MCSE,MCTS رو دارم و امتحاناشون رو هم توی ترکیه دادم که میتونید پروفایلم رو رو این لینک ببینید :
Transcript ID (753205) and the Access Code (mkoleini)
undertaker جان. من نگفتم کورس بلکه گفتم امتحانش چون توی امتحان 290-70 از بقیه کورس های MCSE نیز سوالاتی میاد و بیشتر از 80% سوالاتشو به هیچ وجه توی کتاب سرور نمیبینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
VIRTUAL جان: XP فوق العتده راحته. اگر میگن سخته شاید به خاطر استرسی باشه که داری وگرنه هیچ چیز دیگه ای نداره. من خودم یه بار تو ایران سال 84 امتحان XP رو دادم و 900 شدم.تازه کورسشو تموم کرده بودم. و توی ترکیه هم که امتحان سومم بود 936.
توضیح: 2بار امتحان دادنم به خاطر این بود که اونی که تو ایران امتحان دادم بعد از 8 ماه پروفایلم بلوکه شد.

جواب بصورت نقل قول
.gif)
وضعیت سیسکو که کاملا مشخص شده مثلا همین چند وقت پیش طی تماسی که با موسسه کهکشان یکی از مهمترین مراکز برگزاری آزمون ها و دوره های شبکه داشتم علنا گفتن که باید برای برگزاری آزمون های سیسکو باید بری خارج از کشور مثلا ارمنستان! اما در مورد مدارک مایکروسافت مثل MCSE با شک و تردید امتحانات رو برگزار میکنن! بارها شاهد مواردی هم بودم که برخی از دوستان که مدارک رو از طریق همین موسسات گرفتن و همین موسسات هم paper و Transparent ID و سایر مواردی که certificate بودن فرد رو مشخص میکنه تایید کردن ولی توی سفارت کشور خارجی موقع مهاجرت و ... تقلبی بودن مدارکشون اثبات شده و...
.gif)
.gif)