این فیلم کجاس اگه میشه لینک دانلودشا بزارین
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
![]()
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
![]()
کسی نمی دونست؟![]()
اره توی vg247 هم درمورد اساسین بگردی به خبر میرسی. خودشون گفتن خط داستانی این سری سال بعد با خود دزموند تموم میشه.دقتم کنی اخر هیمن مسخه.خوده دزموند میگه من میدونم چیار باید کنیم و خودش هم پیغام رو از خدایان میگیره.
در ضمن اگر بخوان 3 رو بسازن بازم باید شخصیت جدیدی بسازند و این یعنی کش دادن الکی داستان.
کلا اساسین قرار بود 3 گانه باشه. الطایر-اتزیو - دزموند ولی یهو اتزیو کارکترش گرفت خودش3 گانه شد.
از نظر من بهتر که تموم شه.نیاز به یک تغییر اساسی داره روند و داستان بازی.
دوستان متاسفانه کاور رسمی بازی برای PC پیدا نمیشه تو اینترنت و هر چی هست یا مونتاژ شده است و یا با کیفیت پایین.
من خودم با استفاده از چند کاور مختلف و با اضافه کردن چیزهایی به اون یه کاور جدید و شبیه به کاور اصل طراحی کنم.(البته برای پشتش مجبور شدم از نسخه X360 استفاده کنم.
تقدیم به شما ، فکر می کنم کاور خوبی شده و با رزولوشن بالا :
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای استفاده از امکاناتی که در نسخه کالکتور وجود داره می تونید از روش زیر استفاده کنید.Assassin’s Creed Revelations Collector's Edition UNLOCKER 1.2
امکاناتی که این نسخه دارا هست:
Incluing a bouns mission.(Vlad The Impaler prison)l
All uplay rewards
Some weapon Upgrades.l
Some outfits.(Desmond miles,Armor of Brutus,Altair's outfit,Turkish Assassin Armor)l
-------------------------
Tested On All Versions
The bouns mission is in sofia's shop.l
لینک دانلود ACR Unlocker
در صورتی که پچ 1.01 رو ریختید فایل هارو تو مسیر زیر کپی کنید:
C:\Users \ AppData \ Local \ Ubisoft Game Launcher \ savegame_storage \ c2tpZHJvdw== \ 40
در صورتی که از ورژن 1.0 استفاده می کنید باید فایل هارو تو مسیر زیر کپی کنید
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Assassin's Creed Revelations\orbit\40
نکته: اگه وارد یکی از مراحل Desmond's Jurney بشید لباس های داخل outfits دیگه قابل استفاده نیستند...
میتونید بیاید اینجا با هم بحث کنیم
و نقطه نظراتونو بگید.
قضیه این جمله عربیه برمیگرده دوران الطایر
همون زمانی که دارین المعلم رو می کشین المعلم به اطایر میگه:امکان نداره دانش آموز معلم رو بکشه
الطایر در جوابش همینو میگه
معنی
هیچچیز غیر ممکن نیست بلکه همه چیز ممکن است
یه همچین چیزیه معنیش
بعدش هم که خودت می گی اتزیو تو Brotherhood (قبلش توی برج توسط mario auditore ) گفته می شه
می گن گروه ما در این کلمات نهفته شده(حداقل یه همچین چیزیه)
اين عكس ها هنوز در حد شايعس(البته ممكنه واقعي باشه)
درضمن يكم دوستانه تر صحبت بكني بدنيست![]()
ببخشید تصحیح می کنم عزیزم گولم هانی پوسی کت مای لاو اگه میشه یه لطفی در حق من بکن بگو ببینم این عکسا را از کجا آوردی قوربونت برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجوری خوبه دیگه؟؟؟ دوستانس؟؟؟؟؟؟؟![]()
آقا یکی لطفا" به من بگه ای پچ 1.01 با 1.0 چه فرقی داره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)