تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 122 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1211

نام تاپيک: Assassin's Creed: Revelations

داره خودمونی میشه AP9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب من منتظر بودم دوستان انیمیشن امبرز رو ببینین تا این پست رو بزنم .

اینجور که از انیمیشن بر میاد نسخه بعدی بالاخره در چین خواهد بود !!(بالاخره رو برا این گفتم که از نسخه 2 به بعد گمانه زنی در مورد در چین واقع شدن بازی بوده) البته از اونجا که کاراکتر نسخه بعدی باید از اجداد دزموند باشه قطعا کاراکتر نسخه بعدی چاو ین (همین خانومه توی انیمیشن ! ) نخواهد بود.
    این فیلم کجاس اگه میشه لینک دانلودشا بزارین

---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------

خوب من منتظر بودم دوستان انیمیشن امبرز رو ببینین تا این پست رو بزنم .

اینجور که از انیمیشن بر میاد نسخه بعدی بالاخره در چین خواهد بود !!(بالاخره رو برا این گفتم که از نسخه 2 به بعد گمانه زنی در مورد در چین واقع شدن بازی بوده) البته از اونجا که کاراکتر نسخه بعدی باید از اجداد دزموند باشه قطعا کاراکتر نسخه بعدی چاو ین (همین خانومه توی انیمیشن ! ) نخواهد بود.
    این فیلم کجاس اگه میشه لینک دانلودشا بزارین

داره خودمونی میشه mob110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان یه سوال من هفتا از برادرهودام رو اساسین کردم اما بقیشون روی 10 موندن باید چی کار کنم؟
    کسی نمی دونست؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وقتی اونطوری میشه اونجا به صورت restricted area در میاد و نمیتوی مغازه بخری . حتی مغازه هایی هم که قبلا خریدی پورسانتشون تو حسابت نمیاد .
    تنها راهش اینه که هیچ وقت نزاری بهت حمله کنن . یعنی نزاری هیچ وقت درجه شناسایی ازیو(نوتوریتی) قرمز بشه . پس همیشه تا یه سخنران دیدی برو پیشش با دادن 100 تومن بهش 25 درصد از نوتوریتیت کم کن .
    من تو کل بازی همش 3 بار وارد این den defense ها شدم . بعد هم تا میتونی مستر اساسین تربیت کن بزار تو قلعه هات تا هیچ وقت بهت حمله نکنن .
    اگرم مجبور به den defense شدی مشکلی نداره اگه باختی . سه سوته دوباره پس میگیری . من یه بار باختم سر یه دقیقه دوباره گرفتمش .

الکس جان تو مطمئنی ؟ منبعی چیزی داری ؟ مگه نباید نسخه بعد 3 باشه .

ببین یه چیزی هست به نام همزاد . یعنی دو نفر که از دوقلو هم به هم شبیه ترن و معمولا توی دو دنیای مختلف یا یک برهه زمانی مختلف هستن رو همزاد میگن و اصلا هم لازم نیست رابطه اجدادی با هم داشته باشن .
    البته راجع به AC باید بگم که چون تو بازی گفته شده الطیر و ازیو از اجداد دزموند هستن به همزاد بودن اینا شک دارم . مگه اینکه فقط یه تشابه فامیلی باشه که اونهم معلوم نیست چون هنوز معلوم نشده ازیو رابطه اش با الطیر چی بوده .
    ولی به نظرم کاملا یه چیز غیر عقلانیه که بشه از طریق DNA یک فرد به خاطرات اجدادش پی برد . مگر به خاطرات قبل از تولد پسر اون فرد (همون جده) که دقیقا تو AC همچین چیزی اتفاق میفته .
    یعنی تمام خاطرات دزموند از ازیو و الطیر قبل از بچه دار شدنشونه .
    اره توی vg247 هم درمورد اساسین بگردی به خبر میرسی. خودشون گفتن خط داستانی این سری سال بعد با خود دزموند تموم میشه.دقتم کنی اخر هیمن مسخه.خوده دزموند میگه من میدونم چیار باید کنیم و خودش هم پیغام رو از خدایان میگیره.
    در ضمن اگر بخوان 3 رو بسازن بازم باید شخصیت جدیدی بسازند و این یعنی کش دادن الکی داستان.
    کلا اساسین قرار بود 3 گانه باشه. الطایر-اتزیو - دزموند ولی یهو اتزیو کارکترش گرفت خودش3 گانه شد.
    از نظر من بهتر که تموم شه.نیاز به یک تغییر اساسی داره روند و داستان بازی.

4. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان متاسفانه کاور رسمی بازی برای PC پیدا نمیشه تو اینترنت و هر چی هست یا مونتاژ شده است و یا با کیفیت پایین.
    من خودم با استفاده از چند کاور مختلف و با اضافه کردن چیزهایی به اون یه کاور جدید و شبیه به کاور اصل طراحی کنم.(البته برای پشتش مجبور شدم از نسخه X360 استفاده کنم.
    تقدیم به شما ، فکر می کنم کاور خوبی شده و با رزولوشن بالا :

لینک دانلود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 3 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

برای استفاده از امکاناتی که در نسخه کالکتور وجود داره می تونید از روش زیر استفاده کنید.

Assassin’s Creed Revelations Collector's Edition UNLOCKER 1.2

امکاناتی که این نسخه دارا هست:

Incluing a bouns mission.(Vlad The Impaler prison)l
    All uplay rewards
    Some weapon Upgrades.l
    Some outfits.(Desmond miles,Armor of Brutus,Altair's outfit,Turkish Assassin Armor)l
    -------------------------
    Tested On All Versions
    The bouns mission is in sofia's shop.l

لینک دانلود ACR Unlocker

کد:

در صورتی که پچ 1.01 رو ریختید فایل هارو تو مسیر زیر کپی کنید:

C:\Users \ AppData \ Local \ Ubisoft Game Launcher \ savegame_storage \ c2tpZHJvdw== \ 40

در صورتی که از ورژن 1.0 استفاده می کنید باید فایل هارو تو مسیر زیر کپی کنید

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Assassin's Creed Revelations\orbit\40

نکته: اگه وارد یکی از مراحل Desmond's Jurney بشید لباس های داخل outfits دیگه قابل استفاده نیستند...

8. 4 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اره موافقم . منم میخوام راجع بهش یه جا با هم و چند تا از بچه های دیگه که اینجان صحبت کنیم . توی یه گروه تو همین پی سی ورلد باشه بهتره .
    به نام خدا
    سلام به همه

دوست عزیز فکر کنم شما کامل کامل هم نرفتی
    شما برو تو کتاب فروشی یه نفشه بخر که جای10تا ورق بهت نشون میده بعد که خریدی نقشه بازی آپدیت میشه
    10تاشو که کامل گرفتی باز میشه آیکون اون مکان مخفی روی نقشه بشکل یه صلیب سیاه هشت پر هست بعدش که رفتی یه زره بهت میده این شکلی میشی

دوستان راستی توی نسخه (Brotherhood) وقتی اساسین هاتون به آخرین درجشون میرسیدن بعد ازیو توی اونجا که همشون جمع بودن بهشون درجه اساسین میداد یعدم یه چیری بهشون میگفت اولین جملش عربی بود من زیرنویس شو فعال کردم هر چی میخوندم حالیم نمیشد چیه میگه ولی میدونستم یه چیریو داره عربی میگه تو این قسمت فهمیدم چیه بود
    فکر کنم تو مایه های همون شعار فلسفیش باشه که از اولین نسخش تا حالا میگفتن
    یا به قول خودشون دکترین یعنی این (Nothing is True, Everything is Permitted)
    برا بهتر متوجه شدن سکانس 9 یک بارReplay کنید برید از همون اولش که میخان وارد قلعه ی الطیر
    (اسم عربی کاملش الطیر ابن الاحد که شما بهش میگید الطایر به معنی پرنده یا همون نمادش چیه شاهین-عقاب) اینم آدرس

اینم بدون شرح

راستی یه سری صحبتهای دوستان کرده بودن درباره فرماسونریو -اینجور مسایل اگه بشه یه جای صحبت کینم خوب میشه منم یه سری صحبت میخاستم بکنم دیدم اینجا جاش نیست ولی اگه جابی باشه من هستم البته در رابطه با این بازی

موفق باشید
    میتونید بیاید اینجا با هم بحث کنیم
    و نقطه نظراتونو بگید.
    کد:

10. این کاربر از Ali_p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه the great killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

به نام خدا
    سلام به همه

دوست عزیز فکر کنم شما کامل کامل هم نرفتی
    شما برو تو کتاب فروشی یه نفشه بخر که جای10تا ورق بهت نشون میده بعد که خریدی نقشه بازی آپدیت میشه
    10تاشو که کامل گرفتی باز میشه آیکون اون مکان مخفی روی نقشه بشکل یه صلیب سیاه هشت پر هست بعدش که رفتی یه زره بهت میده این شکلی میشی

دوستان راستی توی نسخه (Brotherhood) وقتی اساسین هاتون به آخرین درجشون میرسیدن بعد ازیو توی اونجا که همشون جمع بودن بهشون درجه اساسین میداد یعدم یه چیری بهشون میگفت اولین جملش عربی بود من زیرنویس شو فعال کردم هر چی میخوندم حالیم نمیشد چیه میگه ولی میدونستم یه چیریو داره عربی میگه تو این قسمت فهمیدم چیه بود
    فکر کنم تو مایه های همون شعار فلسفیش باشه که از اولین نسخش تا حالا میگفتن
    یا به قول خودشون دکترین یعنی این (Nothing is True, Everything is Permitted)
    برا بهتر متوجه شدن سکانس 9 یک بارReplay کنید برید از همون اولش که میخان وارد قلعه ی الطیر
    (اسم عربی کاملش الطیر ابن الاحد که شما بهش میگید الطایر به معنی پرنده یا همون نمادش چیه شاهین-عقاب) اینم آدرس

اینم بدون شرح

راستی یه سری صحبتهای دوستان کرده بودن درباره فرماسونریو -اینجور مسایل اگه بشه یه جای صحبت کینم خوب میشه منم یه سری صحبت میخاستم بکنم دیدم اینجا جاش نیست ولی اگه جابی باشه من هستم البته در رابطه با این بازی

موفق باشید

قضیه این جمله عربیه برمیگرده دوران الطایر
    همون زمانی که دارین المعلم رو می کشین المعلم به اطایر میگه:امکان نداره دانش آموز معلم رو بکشه
    الطایر در جوابش همینو میگه
    معنی
    هیچچیز غیر ممکن نیست بلکه همه چیز ممکن است
    یه همچین چیزیه معنیش
    بعدش هم که خودت می گی اتزیو تو Brotherhood (قبلش توی برج توسط mario auditore ) گفته می شه
    می گن گروه ما در این کلمات نهفته شده(حداقل یه همچین چیزیه)

12. 2 کاربر از the great killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

ببینم این عکسا را از کجا اوردی؟
    اين عكس ها هنوز در حد شايعس(البته ممكنه واقعي باشه)
    درضمن يكم دوستانه تر صحبت بكني بدنيست

داره خودمونی میشه AP9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اين عكس ها هنوز در حد شايعس(البته ممكنه واقعي باشه)
    درضمن يكم دوستانه تر صحبت بكني بدنيست
    ببخشید تصحیح می کنم عزیزم گولم هانی پوسی کت مای لاو اگه میشه یه لطفی در حق من بکن بگو ببینم این عکسا را از کجا آوردی قوربونت برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اینجوری خوبه دیگه؟؟؟ دوستانس؟؟؟؟؟؟؟

15. این کاربر از AP9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

آقا یکی لطفا" به من بگه ای پچ 1.01 با 1.0 چه فرقی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •