نوش جونش. ماکه بخیل نیستیم ..
ولی خدا از اون بگیره بده به ما![]()
نوش جونش. ماکه بخیل نیستیم ..
ولی خدا از اون بگیره بده به ما![]()
هر بازیکن دیگه ای اندازه بکام حاشیه داشت خودشو گم میکرد اصلا فوتبال یادش میرفت
Last edited by beckham7; 07-11-2007 at 22:46.
به نظر من که یه همچین پولی حقش نیست اصلا مگه کیه؟؟؟
من هیچ وقت از بکام خوشم نمیومده !!!!!!!!!!!!!!!
در حالی که رقابت های فوتبال لیگ های اروپایی رفته رفته به پایان نیم فصل نزدیک می شود، مهاجمان تیم ها رقابت خود را برای آقای گلی لیگ های خود که در نهایت منجر به تصاحب کفش طلای اروپا می شود، آغاز کرده اند.
به گزارش خبرگزاری مهر، در رقابت های لیگ برتر انگلستان بنجانی موارواری از پورتسموث با 8 گل در صدر برترین گلزنان لیگ برتر قرار دارد و کریس رونالدو از منچستر یونایتد، فابرگاس از آرسنال، رابی کین از تاتنهام، آنلکا از بولتون و آدبایور از آرسنال با 6 گل در تعقیب او هستند.
در اسپانیا ، لوییز فابیانو از تیم سویا با 8 گل در صدر جدول برترین گلزنان قرار دارد و این در حالی است که سرجیو آگوئرو مهاجم آتلتیکو مادرید همین تعداد گل را به ثمر رسانده است. رائول از رئال مادرید، مسی از بارسا، گیزا از رئال مایورکا، ریکاردو اولیویرا از زاراگوزا و روسی از ویا رئال 7 گله هستند.
ترزگه با 10 گل در سری آ فوتبال ایتالیا حرف اول را می زند. کاکا از میلان، توتی از رم و ابراهیموویچ از اینتر با 7 گل پشت سر مهاجم فرانسوی یوونتوس قرار دارند.
در مسابقات فوتبال باشگاههای آلمان لوکاتونی از بایرن مونیخ 9 گله است و فن در فارت هامبورگ و کلوزه بایرن با 8 گل، او را تعقیب می کنند.
سرانجام در فوتبال باشگاهی فرانسه کریم بنزما از لیون با 11 گل در صدر قرار دارد و دیوید بلیون از بوردو با 10 گل دوم است.
خبر های کوتاه از فوتبال اروپا رو میزاریم
کوتاه از فوتبال اروپا
" ساكرنت- كاكا ستاره برزيلي تبار ميلان مي گويد خشونت هاي جاري در فوتبال ايتاليا، ستاره هاي فوتبال جهان را از خود دور مي كند.
" گل- روبرتوكارلوس مدافع سابق رئال مادريد مي گويد مارچلو، مدافعي كه جاي او را در رئال گرفته تاكنون بازي هاي خوبي ارائه كرده است. وي كه تابستان گذشته به فنر باغچه تركيه پيوست از حضور در اين تيم راضي است.
" ساكرنت- ليليان تورام مي گويد در صورتي كه فرانسه به يورو ٢٠٠٨ صعود نكند، از فوتبال بين المللي كناره گيري مي كند. اين مدافع ٣٥ساله عضو باشگاه بارسلونا، تاكنون ١٣٤ بار پيراهن تيم ملي فرانسه را پوشيده است.
در مرحله نهایی مسابقات جام ملتهای اروپا در سال 2008، ایتالیا قهرمان جام جهانی با هلند، فرانسه و رومانی همگروه شد.
در این مسابقات که تابستان سال آینده میلادی به میزبانی مشترک سویس و اتریش برگزار خواهد شد، تنها دو تیم از هر گروه به مرحله یک چهارم نهایی صعود می کنند.
حاصل قرعه کشی به این شرح است:
گروه 1
سویس
جمهوری چک
پرتغال
ترکیه
گروه 2
اتریش
کرواسی
آلمان
لهستان
گروه 3
هلند
ایتالیا
رومانی
فرانسه
گروه 4
یونان
سوئد
اسپانیا
روسیه
شروع تورنمت: روز هفتم ژوئن سال 2008
عجب بازیهای جالبی !
به نظر من ایتالیا و فرانسه از این گروه صعود می کنند![]()
شک نکنید ایتالیا قهرمانه
ببینید حالا کی گفتم .........
آلمان به احتمال زیاد قهرمان می شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)