سلام بر دوستان چلسی ای
اومدم که صرفا این قهرمانی رو تبریک بگم .
واقعا خوشحال شدم از این قهرمانی چون چلسی نماینده لیگ انگلیس به حساب میومد .
به همه نشون دادن که لیگ انگلیس یه چیز دیگست![]()
سلام بر دوستان چلسی ای
اومدم که صرفا این قهرمانی رو تبریک بگم .
واقعا خوشحال شدم از این قهرمانی چون چلسی نماینده لیگ انگلیس به حساب میومد .
به همه نشون دادن که لیگ انگلیس یه چیز دیگست![]()
آقا تبریککککککک میگم به تمامی دوستان. بالاخره قهرمان اروپا شدیم. ولی خداییش کلی استرس بهمون وارد شدش. الان سوپر کاپ اروپا و جام باشگاهای جهان مونده که ببریم دیگه کلکسیون کامل میشه... چه میکنه پیتر. چه میکنه دیدیه... just chelsea
قهرمانی چلسی در جام باشگاهای اروپا به همه طرفدارای این تیم تبریک میگم بالاخره به اون چیزی که تو این چند ساله استحقاقش رو داشتین رسیدیناگه دی متئو بمونه سوپر جام اروپا و جام باشگاهای جهان و بازی کامیونیتی شیلد فصل بعد مقابل منچستر سیتی ببره با گرفتن پنج جام تو یک فصل در تاریخ باشگاه چلسی رکوردش جاودانه میشه
خب گفتنی ها رو دوستان گفتن ... منم این قهرمانی لذت بخش رو تبریک میگم به همه چلسی فن های عزیز و اونایی که دوست داشتن چلسی قهرمان بشه
تو این چندسال چندین بار به نیمه نهایی و یه بار به فینال رسیده بودیم و هر بار به نحوی از جام دور موندیم ولی امسال دیگه طلسمو شکوندیم..
واقعآ تحمل باخت دوباره در پنالتی رو نداشتم که خدارو شکر این اتفاق نیفتاد
چیزی که قبل بازی منو نگران کرده بود این بود که زوج کیهیل لوئیز بعد از بازی با سیتی با هم بازی نکرده بودن و هر دو هم بعد از یک دوره نسبتا طولانی مدت مصدومیت باید در فینال روبروی مهاجم های زهردار بایرن بازی میکردن که واقعآ قراتر از انتظار من بازی کردند و به همراه بوسینگوا و اشلی کول روز نسبتا خوبی رو داشتن.... برتراند هم که اولین بازیش در CL بود تو کار دفاعی خوب بود ولی تو فاز حمله نه ! به نظرم استوریج به جاش بازی میکرد تو حمله بهتر ظاهر میشدیم ... تورس هم به نظرم زودتر باید وارد بازی میشد این کالو خیلی رو اعصاب بودمیکل و لمپارد در میانه میدان فوق العاده بودن و میدان داریشون عالی بود .. ستاره های فینال هم که پیتر چک و دروگبا بودن
در مورد پنالتی ها هم که چک بی نظیر بود هر 5 پنالتی + پنالتی روبن رو درست تشخیص داد و سه تاشو مهار کردبه نظرم حساس ترین پنالتی رو داوید لوئیز ( ملقب به بمب روحیه
) زد . اگه گل نمیشد سرنوشت رئال در انتظارمون بود. پنالتی آخرو که دروگبا زد تو خونمون دور افتخار زدم
چه شبی بود ولی![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هنوز شادی پیروزیمون تموم نشده اولین خبر بد از راه رسید
ترک دروگبا...
به گفته خودش قصد داره چلسی رو ترک کنه، احتمالاتی هست که بره چین پیش انلکا
هرجا که بره مطمئنم به یه تیم حرفه ای اروپایی نمیره
ولی واقعا شوکه شدم از شنیدن این خبر، واقعا ناراحت شدم
بعد از 8 سال بازی واسه آبی ها حالا میخواد جداشه، خیلی سخته، دلم واسش تنگ میشه
بازیکن وفادار و دوست داشتنی بود، از ته دل میگم دوستش دارم.
لینک خبر:
پ ن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داره بهترین کارو میکنه، درسته توی اوج کنار کشیدن سخته، هم واسه ما هم واسه خودش
ولی اینجوری تو ذهن مردم به عنوان یه بازیکن برجسته حک میشه
دوستت داریم دیدیه
Last edited by jb.NY; 22-05-2012 at 10:24.
سلام
تبریک میگم
دیشب شبی که تا سالها تو یاد همه میمونه. شبی که همه ی بازیکنها و طرفدارهای چلسی منتظر بودن تا تیمشون قهرمان اروپا بشه. بالاخره این قهرمانی علیرغم تمام فشارهایی که تو این فصول به باشگاه و بازیکنها و ..... وارد شده بود، به دست اومد اون هم چه به دست اومدنی! با سخت ترین قرعه ها رو به رو شدیم، قهرمان فصل پیش رو حذف کردیم،در فینال هم ضربه نهایی رو به حریف وارد کردیم.
حوصله ی بحث فنی رو ندارم (:دي) ولی قطعا" مستحق قهرمانی بودیم. بایرن هم واقعا" خوب بازی کرد.شاید اگر چند دقیقه ی آخر بازی رو اداره میکردن، الان قهرمان بودن.
درخشش چک و دروگبا هم که اصلا" جای بحث نداره. (دروگبا تو 2 بازی 2تا پنالتی داد که هیچکدومشون هم گل نشد :دي )
بعد از پنالتی ها تا زمان اهدای جام فقط گریه میکردم ولی چه فایده که شبکه 3 طبق معمول ضدحال زد.
با این قهرمانی فصل بعد هم در مرحله ی گروهی CL قرار داریم. تا قبل از بازی دیشب فکر میکردم باید بریم پلی آف.
(نوشته شده در تاریخ یکشنبه 31-2-1391 ساعت 23:30)
e جدی ؟ یعنی پلی آف نداریم ؟ من که گیج شدم هر کسی یه چیزی میگه !
پس با این حساب تیمی از انگلیس به پلی آف نمیره ؟
دیدیه بازیکن بزرگیه.. امیدوارم هر جا میره موفق باشه. شاید تا سالهای سال آفزیقا بازیکن بزرگی مثل دیدیه نبینه... اون توو تاریخ چلسی ماندگار شد... دیدیه عاشقانه چلسی رو دوست داشت و با تمام وجود واسه چلسی بازی میکرد... واسه همین اینقد محبوبه...
سلام،
درسته که زدن پست صرفا جهت تبریک یه جور اسپم هست، اما قهرمانی CL چیزی نیست که نشه تبریک گفت!
منم به عنوان یه هوادار Real Madrid این قهرمانی سزاوارانه رو به چلسی تبریک میگم. چلسی با دوتا بازیکن کلیدی قهرمان شد: چک، دروگبا. بایرن یکیش رو داشت، نویر، اما اون یکی رو نداشت و نتونست از موقعیت هاش استفاده کنه.
تمام اون کسایی که میگن بازی چلسی قشنگ نبود و دفاعی بازی میکردن هم گزافی بیش نمیگن. بازی چلسی هم به نظر من قشنگ بود. اینکه چطور بازیکنا با جوون و دل دفاع میکنن و از تک موقعیت خودشون نهایت استفاده رو میبرن.
بازم تبریـــــــک میگم.
دروگبا قصد دارد چلسي را ترک کند
دو هفته نامه فرانس فوتبال در آخرين شماره خود اعلام کرد ديديه دروگبا مهاجم ساحل عاجي تيم فوتبال چلسي انگليس قصد دارد از اين تيم جدا شود.
بنابه اعلام اين منبع، دروگبا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل بايرن مونيخ آلمان نقشي حياتي براي تيم خود ايفا کرد، روز يکشنبه به همتيميهاي خود گفته است که فصل آينده ديگر در کنار آنها نخواهد بود.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس، قرارداد دروگباي سي و چهار ساله که در سال دو هزار و چهار ميلادي به چلسي پيوست، پايان يافته است.
وي در گفتگو با نشريه فرانس فوتبال گفت: دوست داشتم رو در روي بازيکنان اين خبر را به آنها بدهم اما با اينکه سه سال است تصميم به رفتن گرفتهام، باز هم اعلام اين خبر برايم سخت بود.
وي افزود: دوست نداشتم اين گونه از اين تيم جدا شوم، اما از سوي ديگر نميخواستم روي نيکمت ذخيرهها بنشينم و شاهد بازي همتيميهاي خودم باشم.
دروگبا بدون کوچکترين اشارهاي به آينده حرفهاي خود افزود: خودم را براي پرتاب به خلاء و دنياي ناشناخته آماده ميکنم.
مطبوعات انگليسي پيشتر از اعلام تمايل تيم فوتبال شانگهاي شنهواي چين براي جذب دروگبا خبر داده بودند. همتيمي سابق دروگبا يعني نيکلا آنلکاي فرانسوي در حال حاضر به عنوان بازيکن و مربي در اين تيم فعاليت دارد.
ورزش 3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)