محمد جان بدون تعارف لذت بردم از اين پستت
.gif)
در مورد ترکیب راستش من استعداد خوبی در چیدن ترکیب ندارم
اما به نظر من ترکیب زیر با توضیحاتی که بعدش می دم مناسب هست :
.............................حقيقي........... .................
شيري..........نصرتي...............نور حمدی .........شیث
...................زارع...............بادا مكي..................
.........فشنگچی.............کریمی...... .. .......رضایی........
.................................اولادی..... ...................
این ترکیب رو با توجه به چند بازی اخیر انتخاب کردم . نوری نشون داده اصلا آماده نیست ، همینطور منصوری . رضایی بعنوان مهاجم نوک کارایی نداره و بعنوان هافبک تاثیرگذار تر هست . با توجه به اینکه اولادی رو یک ماه نداریم الان به نظر من بهتر نوروزی نوک بازی کنه . اگه بخوایم کریمی رو بیاریم وینگر می تونیم نوری رو اضافه کنیم و رضایی بازیکن جانشین باشه .هاشمیان هم می تونه بر حسب شیوه بازی پرسپولیس به تیم اضافه بشه . مهاجم در خدمت تیم هست. در خط دفاع نورمحمدی مدافع مستحکمی هست ، نمی دونم چرا استیلی بهش اعتقادی نداره ! زوج شیث و نصرتی شدیدا آسیب پذیر هستن . حتی علی عسکر هم گزینه ی بسیار خوبی هست . از اونم استفاده نمیشه ! در هافبک دفاعی همین دو انتخاب رو بیشتر نداریم . آقازمانی فقط جانشین باید باشه . بادامکی فقط باید همونجا بازی کنه ، بیشتر هافبک بازی خراب کن هست تا گلزن ! شانس ما بازی اول یه گل زد دیگه حالا دست بر دار نیست !
(تویه پرانتز این رو بگم که دقیقا نمی دونم الان کدوم بازیکنا مصدوم هستن )
به نظر من تویه این شرایط استیلی باید به سایر بازیکنان هم اعتماد کنه ، میدان بده بهشون . بازیکنانی مثل فشنگچی ، نورمحمدی ، علی عسکر و نور محمدی و حتی این مدافع خارجی شاید بتونن کلید حل مشکل تیم باشن .
چیزی که من رو خیلی عذاب میده پیش فصل تیم ها هست . هیچوقت تیم های ما پیش فصل خوبی ندارن ، به دلایل گوناگون که همش هم به سرمربی بر نمی گرده . همیشه تیم ها به بهانه ی شناخت ترکیب و ... 4-5 هفته اول رو به نوعی از دست میدن .