تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 280 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در اینکه فرهنگ تماشاچی اینجا وجود نداره هیچی بحثی نیست اما اگه تماشاچی ورزشگاه نره میگن حمایت نکردن ، اگه ورزشگاه بره یه مشکل دیگست .
    دیروز خیلی برام جالب بود که علیرغم دو نتیجه بد این جمعیت ورزشگاه رفتن . حتی زمانی که 5 دقیقه بعد از گل اول به شبکه سه برگشتم و دیدم تماشاچی ها دارن تیم رو تشویق می کنن برام جالب بود . کاملا قابل پیش بینی بود که اگه تیم این بازی هم نتیجه نگیره اعتراض خواهند کرد . اما تیمی که قرار باشه با شعار تماشاچی شیرازش از هم بپاشه تیم نیست ! من قبول ندارم نقش تماشاچی در نتایج پرسپولیس اینقدر پر رنگه . حمایت بیشتر از این که 70 هزار تا بیان ورزشگاه ؟ برای استقلال هم همینقدر ورزشگاه اومدن . برای هر بازی وعده برد میدن ، حمایت می خوان و بعد از بازی صحبت ها عوض میشه . وقتی صحبت از فوتبال حرفه ای می کنیم مسلما همه چیزمون باید حرفه ای باشه . بازیکن تویه زمین باید حواسش به بازی باشه ، تماشاچی باید منطقی و صبور باشه اما خب چه کنیم همه چیزمون به هم میاد !
    اگه وضعیت استقلال اینه بخاطر اینه که مربی فصل قبلش رو حفظ کرد ، حداقل اصل اول ثبات رو رعایت کرد ، بخاطر اینه که مدیر عاملی مثل فتح الله زاده داره که حداقل خوب بازیکن می گیره . اما پرسپولیس ؟
    این همه اعتراض تویه فصل قبل حتی قبل از نقل و انتقالات ! به نتیجه ای رسید ؟ ما ها که خارج از گودیم ، چرا امثال افشین پیروانی و عابدزاده و حتی خدا بیامرز بابک معصومی ( بابک ، معصوم رفت ! ) در مورد کاشانی اینطور حرف می زدن و می زنن ؟
    الان فقط میشه امیدوار بود که تیم روندش برگرده و بهتر بشه . تمام این اتفاقات از گذشته شروع شده و حالا نتیجش داره مشخص میشه . به قول افشین پیروانی از زمان قطبی که بعد از باخت 4-1 به استقلال اهواز لیدر وارد رختکن شد و ... !
    انتقاد همیشه هست ، حتی بعضا زمانی که تیم بهترین نتایج رو میگیره باز هم هستن افرادی که انتقاد کنن . اینجا نقش سر مربی خیلی مهمه . توانایی هاش ، قابلیت هاش . اینکه چطور و چگونه تیم رو از بحران خارج کنه . اینجا حرف های علیرضا عزیز در مورد روانشناسی که گفت نمود پیدا می کنه . یکی از هنرهای یه سرمربی واقعی باید همین باشه .
    الان دیگه زمان تغییر و تحول نیست . اون زمانی که کاشانی نباید ابقا میشد ، شد . اون زمانی که شاید سرمربی فرد دیگه ای باید انتخاب میشد نشد . در حال حاضر کاشانی آقای موقت پرسپولیس ، استیلی سر مربی و بازیکنان هم مشخصه . راه حل نباید در تغییر و تحول ، تعویض سرمربی جستجو بشه . باید در درون تیم ، با همین کادر فنی و همین بازیکنان جستجو بشه .
    محمد جان بدون تعارف لذت بردم از اين پستت

+
    فكر كنم 8 بر 2 پگاه رو برديم نه ملوان
    +
    به خاطر اينكه كمي حال و هواي تاپيك عوض بشه:
    من فكر ميكنم بهترين تركيب با توجه به بازيكناي فعلي پرسپوليس اين باشه
    فرض اينه كه همه آماده باشن
    سيستم 4.2.3.1

.............................حقيقي........... .................

شيري..........نصرتي...............شيث. .........كاظميان

...................زارع...............بادا مكي..................

.........اولادي.............نوري........ .......كريمي........

........................غلامرضا رضايي........................

تيم با توجه به شرايط دفاعيش به نظر من فعلا به دوتا هافبك دفاعي احتياج داره توي اين دو باخت هم واقعا از خالي بودن جلوي مدافعين حسابي ضربه خورديم
    در مورد نصرتي و شيث هم فكر ميكنم چاره نيست جز اينكه منتظر بشيم تا هماهنگ بشه به ويژه اينكه هنوز بازي اين دفاع خارجيمون رو نديديم
    بهترين مكان هم براي كريمي هم با توجه به دو بازي اخير همين وينگر راسته
    مهاجم هم من كه راضي نيستم از رضايي ولي خب چاره اي نيست كسي ديگه ندارين نوروزي و منصوري و فشنگچي ميتونن ذخيره كريمي و اولادي باشن
    محمد ميتونه ذخيره كاظميان باشه
    هاشميان ذخيره رضايي
    و آقازماني هم ذخيره زارع و بادامكي
    با اين سيستم پراكندگي خوبي توي زمين داريم توي دفاع اينقدر كم تعداد و آسيب پذير نيستيم و توي حمله هم ميتونيم پرتعداد باشيم
    تا ببينيم استيلي چي صلاح ميدونه

2. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در اینکه فرهنگ تماشاچی اینجا وجود نداره هیچی بحثی نیست اما اگه تماشاچی ورزشگاه نره میگن حمایت نکردن ، اگه ورزشگاه بره یه مشکل دیگست .
    دیروز خیلی برام جالب بود که علیرغم دو نتیجه بد این جمعیت ورزشگاه رفتن . حتی زمانی که 5 دقیقه بعد از گل اول به شبکه سه برگشتم و دیدم تماشاچی ها دارن تیم رو تشویق می کنن برام جالب بود . کاملا قابل پیش بینی بود که اگه تیم این بازی هم نتیجه نگیره اعتراض خواهند کرد . اما تیمی که قرار باشه با شعار تماشاچی شیرازش از هم بپاشه تیم نیست ! من قبول ندارم نقش تماشاچی در نتایج پرسپولیس اینقدر پر رنگه . حمایت بیشتر از این که 70 هزار تا بیان ورزشگاه ؟ برای استقلال هم همینقدر ورزشگاه اومدن . برای هر بازی وعده برد میدن ، حمایت می خوان و بعد از بازی صحبت ها عوض میشه . وقتی صحبت از فوتبال حرفه ای می کنیم مسلما همه چیزمون باید حرفه ای باشه . بازیکن تویه زمین باید حواسش به بازی باشه ، تماشاچی باید منطقی و صبور باشه اما خب چه کنیم همه چیزمون به هم میاد !
    اگه وضعیت استقلال اینه بخاطر اینه که مربی فصل قبلش رو حفظ کرد ، حداقل اصل اول ثبات رو رعایت کرد ، بخاطر اینه که مدیر عاملی مثل فتح الله زاده داره که حداقل خوب بازیکن می گیره . اما پرسپولیس ؟
    این همه اعتراض تویه فصل قبل حتی قبل از نقل و انتقالات ! به نتیجه ای رسید ؟ ما ها که خارج از گودیم ، چرا امثال افشین پیروانی و عابدزاده و حتی خدا بیامرز بابک معصومی ( بابک ، معصوم رفت ! ) در مورد کاشانی اینطور حرف می زدن و می زنن ؟
    الان فقط میشه امیدوار بود که تیم روندش برگرده و بهتر بشه . تمام این اتفاقات از گذشته شروع شده و حالا نتیجش داره مشخص میشه . به قول افشین پیروانی از زمان قطبی که بعد از باخت 4-1 به استقلال اهواز لیدر وارد رختکن شد و ... !
    انتقاد همیشه هست ، حتی بعضا زمانی که تیم بهترین نتایج رو میگیره باز هم هستن افرادی که انتقاد کنن . اینجا نقش سر مربی خیلی مهمه . توانایی هاش ، قابلیت هاش . اینکه چطور و چگونه تیم رو از بحران خارج کنه . اینجا حرف های علیرضا عزیز در مورد روانشناسی که گفت نمود پیدا می کنه . یکی از هنرهای یه سرمربی واقعی باید همین باشه .
    الان دیگه زمان تغییر و تحول نیست . اون زمانی که کاشانی نباید ابقا میشد ، شد . اون زمانی که شاید سرمربی فرد دیگه ای باید انتخاب میشد نشد . در حال حاضر کاشانی آقای موقت پرسپولیس ، استیلی سر مربی و بازیکنان هم مشخصه . راه حل نباید در تغییر و تحول ، تعویض سرمربی جستجو بشه . باید در درون تیم ، با همین کادر فنی و همین بازیکنان جستجو بشه .
    حرفهایه شما کاملا تایید میشه اما من فکر میکنم نقش تماشاگرا زیادتر از این حرفا باشه رو این حساب میگم که بعد از بازی استقلال داماش حنیف عمرانزاده برگشته گفته : هوادارا وقتی تشویق میکردن موهایه بدنمون سیخ میشد(وقتی هم که بازی میکردن استرس تویه بازیشون موج میزد)وقتی بازیکنایه ما با تشویق دستو پاشونو گم میکنند دیگه با فحشو انتقادو این حرفها چه جوری میخوان بازی کنند؟
    از اشتباهات استیلی نمیشه گذشت ولی یادمه زمانه صمد مرفاوی که تماشاگرا میخواستن قلعه نوییی رو تشویق کنند یه عده حرفه قشنگی میزدنو میگفتن چه بخوایم چه نخوایم این تا اخر فصل هست پس چه بهتر همینو تشویق کنیم تا اخر فصل هم بهونه نداشته باشه که تماشاگرا تمرکزمو به هم زدن و هم شاید یه فرجی بشه و نتیجه بگیره
    به نظر من همونطور که قبلا هم گفته بودم از لحاظه فنی حمید درخشان از دایی و استیلی بهتر بود حالا به هر دلیلی الان رویه نیمکته پرسپولیس حمید استیلیه وقتی تو شاهین بود تیمهاش خوب بازی میکردن پس شاید با یکم حمایت بتونه پرسپولیسو از این وضعیت در بیاره
    فقط کافیه یکی حاشیه هایه دور تیمو جمع کنه و هوادارا هم حوصله به خرج بدن حداقل وضعیت از الان بهتر میشه

4. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بازی بعدیمون سه‌شنبه‌ی همین هفته با مس سرچشمه است ...
    بسیار بازی حساسیه واسه تیم ... از همین الان میشه انتظارات رو دید! هیچکس به نتیجه‌ای جز پیروزی فکر هم نمی‌کنه ! چون نه تنها مس تازه صعود کرده و سه شکست متوالی داشته و از ملوانی که پرسپولیس دو ماه پیش 4 تا بهش زد، 4 تا خورده، بلکه گرمای هوا و زمین حریف و ... هم نمی‌تونه بهانه‌های خوبی برای نتیجه‌ای جز پیروزی (اونم پرگل) باشه ! چون امشب استقلال نزدیکای همون شهر بازیش رو برد !

باید ببینیم این بار چه تغییراتی تو تیم داده میشه ...
    من امیدوارم این بازی رو ببریم ...

6. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من به آینده این تیم خیلی خوشبینم . واقعا بازیکنای خوبی داریم . تنها ضعفمون یک مهاجم گلزنه ششدونگه مثل عماد رضا یا رضا نوروزی بقیه بازیکنا خوبن .

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

بازی بعدیمون سه‌شنبه‌ی همین هفته با مس سرچشمه است ...
    بسیار بازی حساسیه واسه تیم ... از همین الان میشه انتظارات رو دید! هیچکس به نتیجه‌ای جز پیروزی فکر هم نمی‌کنه ! چون نه تنها مس تازه صعود کرده و سه شکست متوالی داشته و از ملوانی که پرسپولیس دو ماه پیش 4 تا بهش زد، 4 تا خورده، بلکه گرمای هوا و زمین حریف و ... هم نمی‌تونه بهانه‌های خوبی برای نتیجه‌ای جز پیروزی (اونم پرگل) باشه ! چون امشب استقلال نزدیکای همون شهر بازیش رو برد !

باید ببینیم این بار چه تغییراتی تو تیم داده میشه ...
    من امیدوارم این بازی رو ببریم ...
    فکر کنم مس سرچشمه ورزشگاهش مشکل داره و تو همون ورزشگاه مس کرمان تمرین و بازی می کنه

9. این کاربر از Amin-Nasim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

محمد جان بدون تعارف لذت بردم از اين پستت

در مورد ترکیب راستش من استعداد خوبی در چیدن ترکیب ندارم اما به نظر من ترکیب زیر با توضیحاتی که بعدش می دم مناسب هست :

.............................حقيقي........... .................

شيري..........نصرتي...............نور حمدی .........شیث

...................زارع...............بادا مكي..................

.........فشنگچی.............کریمی...... .. .......رضایی........

.................................اولادی..... ...................

این ترکیب رو با توجه به چند بازی اخیر انتخاب کردم . نوری نشون داده اصلا آماده نیست ، همینطور منصوری . رضایی بعنوان مهاجم نوک کارایی نداره و بعنوان هافبک تاثیرگذار تر هست . با توجه به اینکه اولادی رو یک ماه نداریم الان به نظر من بهتر نوروزی نوک بازی کنه . اگه بخوایم کریمی رو بیاریم وینگر می تونیم نوری رو اضافه کنیم و رضایی بازیکن جانشین باشه .هاشمیان هم می تونه بر حسب شیوه بازی پرسپولیس به تیم اضافه بشه . مهاجم در خدمت تیم هست. در خط دفاع نورمحمدی مدافع مستحکمی هست ، نمی دونم چرا استیلی بهش اعتقادی نداره ! زوج شیث و نصرتی شدیدا آسیب پذیر هستن . حتی علی عسکر هم گزینه ی بسیار خوبی هست . از اونم استفاده نمیشه ! در هافبک دفاعی همین دو انتخاب رو بیشتر نداریم . آقازمانی فقط جانشین باید باشه . بادامکی فقط باید همونجا بازی کنه ، بیشتر هافبک بازی خراب کن هست تا گلزن ! شانس ما بازی اول یه گل زد دیگه حالا دست بر دار نیست ! (تویه پرانتز این رو بگم که دقیقا نمی دونم الان کدوم بازیکنا مصدوم هستن )

به نظر من تویه این شرایط استیلی باید به سایر بازیکنان هم اعتماد کنه ، میدان بده بهشون . بازیکنانی مثل فشنگچی ، نورمحمدی ، علی عسکر و نور محمدی و حتی این مدافع خارجی شاید بتونن کلید حل مشکل تیم باشن .
    چیزی که من رو خیلی عذاب میده پیش فصل تیم ها هست . هیچوقت تیم های ما پیش فصل خوبی ندارن ، به دلایل گوناگون که همش هم به سرمربی بر نمی گرده . همیشه تیم ها به بهانه ی شناخت ترکیب و ... 4-5 هفته اول رو به نوعی از دست میدن .

11. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

محمد عزيز خوبياي تركيب تو اينه كه كريمي بين سه بازيكن دونده و باتحركه چيزي كه نوري نداره و متاسفانه كند و سنگينه
    اما جالب اينه كه توي بازي كردن شيري در دفاع چپ و بازي كردن زارع و بادامكي در هافبك دفاعي مشتركيم
    پس تو هم معتقدي بايد با دو هافبك دفاعي بازي كنيم واقعا هم با توجه به وضعيت دفاعمون لازمه كه با دو هافبك دفاعي بازي كنيم
    اگر به بازي كردن با دو هافبك دفاعي خو بگيريم و عادت كنيم در دربي هم ميشه با توجه به مهره هاي هجومي زياد استقلال كمربند مياني رو محكم كرد
    ولي با شيث در دفاع راست موافق نيستم براي اين پست كنده و فيزيك مناسب اين پست رو نداره در نظر بگير مثلا در آرش افشين يا ميداوودي از سمت راست پرسپوليس فرار كنن شيث نميرسه

از همه مهمتر اينه كه ببينيم اين تيم از نظر بدني توي دوران بدنسازي شلاق خورده يا نه واقعا بهشون فشار وارد شده يا نه
    سنگيني بدناشون فعلا اينو ميگه كه بدنسازي سنگيني داشتن و شايد هم...
    دركل بايد اعتراف كنم كه يكي از عجيبترين پرسپوليسهاي تاريخ رو ميبينم هم خيلي بهش اميدوارم و هم اصلا بهش اميدي ندارم
    و شايد بهترين جمله براي توصيف وضعيت اين پرسپوليس و اميدش به بردن جام و قهرماني اين باشه:
    « خيلي دور خيلي نزديك »

13. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

كريمي بين سه بازيكن دونده و باتحركه
    وای به حال فوتبال ما که کریمی با این سنش دودنه ترینه

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وای به حال فوتبال ما که کریمی با این سنش دودنه ترینه
    دوست عزيزم
    البته منظور من اين بود كه
    در چيدمان تركيب آقا محمد
    كريمي ، بين سه بازيكن باتحرك و دونده كه رضايي فشنگچي و اولادي هستن قرار داره

16. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

علیرضا جان ، در مورد شیث کاملا درست می گی . به نظر من اگه شیث بیرون از ترکیب باشه هیچ اتفاقی نمی افته ! تویه این سه بازی من چیز خاصی ازش ندیدم ! اما به نوعی انگار سوگلی هست . الان به نسبت قبل اصلا آماده نیست . گرچه تویه تمرینات و تست ها از آماده ترین هاست اما تویه بازی نمی دونم چرا اون تاثیرگذاری رو نداره . یا مشکل از خودشه یا زوجش .
    شیری گرچه فراز و نشیب زیاد داره اما قابلیت های دفاعی خیلی خوبی داره . باید حداقل در اون پست بهش فرصت داده بشه ، ضمن اینکه شکوری رو هم نباید فراموش کرد .

18. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •