تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 186 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

وین ناراحت برای ولبک

وین رونی آرزو می کند که هم تیمیش دنی ولبک هر چه سریعتر بهبودی خود را از آسیبی که براش بوجود آمد به دست بیارد مهاجم جوان یونایتد بازی فوق العاده خوبی از خود در نیمه اول با آرسنال به نمایش گذاشت و موفق به زدن اولین گل برای یونایتدها شد اما متاسفانه او ناگهان شروع به لنگیدن کرد و دیگر قادر به ادامه بازی نشد و خاویر هرنادز به جای او وارد زمین شد
    رونی بسیار برای او ناراحت است مخصوصا که به احتمال زیاد او بازی برای تیم انگلستان رو هم از دست داد گزارش ها حاکی از این است که وی به خاطر مشکل همسترینگ تا چهار هفته قادر به همراهی تیم خود نیست رونی در مصاحبه با شبکه mutv گفت : امیدوارم او هر چه زودتر برگردد او در حال تبدیل شدن به یک بازیکن مهم برای ما در این فصل است اشلی یانگ نیز در مصاحبه ای جداگانه با همین شبکه گفت : مسلم است که دیدن مصدومیت یکی از هم تیمی های ما برایمان ناراحت کننده است وامیدوارم که او هر چه زودتر بهبودی کامل خود را به دست بیاورد و برگردد ما نمی دانیم او تا چه مدت نخواهد بود اما رقابت برای این مکان بالا است و من مطمئن هستم کسی خواهد آمد و جای او را به خوبی پر میکند
    رونی در بازی دیشب 2 گل رو از روی ضربه ازاد به ثمر رساند که نشان دهنده تمرین او روی این حرکت همراه با نانی و اشلی یانگ بود رونی گفت : این چیزی بود که من اشلی یانگ و نانی چند هفته در تمرینات روی ان کار میکردیم نانی واشلی یانگ نیز هر دو در زدن این ضربات خوب کار میکنند و این چیزی است که من باید روی ان کار کنم

یانگ به دنبال تکرار نمایش در بازی های پیشرو.

در حالی که یونایتد هشت گل را در مقابل آرسنال به ثمر رساند یانگ در انتظار این است که بار دیگر نمایش شان را در هفته های جاری تکرار کنند در حالی که یونایتد هشت گل را در مقابل آرسنال به ثمر رساند یانگ در انتظار این است که بار دیگر نمایش شان را در هفته های جاری تکرار کند. اشلی یانگ که بعد از آمدن به یونایتد یک صعود بسیار بالا و تاثیر گذاری خوبی داشت با شوق حرارت از بازی تیمش مقابل آرسنال در الترافورد به شدت تمجید کرد. ما از دقیقه اول تا پایان بازی میدانستیم که باید چه کنیم "یانگ به
    mutv
    گفت: ما در مقابل آنها فوق العاده بودیم و آرسنال به هیچ عنوان خوب نبود و ما آنها را با این نتیجه تحقیر کردیم. ما همیشه سعی داشتیم تا به جلو حرکت کنیم و به بازیمان سرعت ببخشیم و برای خودمان ایجاد شانس های گلزنی کنیم همه ما از دقیقه ی اول تا پایان فوق العاده بودیم. دروازبان ما بسیار نمایش خوبی داشت و امیدواریم که همین روند را در طول فصل ادامه دهیم
    یانگ همچنین از وین رونی که توانست در این بازی هتریک کند او را ستایش کرد و همینطور از دیوید دخیا که توانست لحظاتی قبل از اولین گلی را که یانگ به ثمر رساند دروازه را با گرفتن پنالتی نجات دهد وی را مورد ستایش قرار داد. او گفت: برای من بسیار خوشحال کنده بود که رونی توانست هتریک کند. من فکر میکنم که او حتی میخاست پنالیتی را به گیگز بدهد که نشان دهنده ی شخصیت خوب و بالای اوست. تیم از ذخیره های بزرگی برخوردار است که در جریان بازی به ترکیب اضافه شدند. از اینکه دخیا پنالتی فن پرسی را گرفت نمیشود گذشت او بسیار خوب کار کرد. او همچنین تمرینات را به خوبی کار میکند تا بتواند دوباره خود را نشان دهد.

کلورلی خودش را هنوز همان آدم قدیمی می داند !

تام از درخشش در برابر آرسنال و حضور در ترکیب اصلی منچستریونایتد در بازی های اخیر میگوید.

تام کلورلی اصرار دارد که حضور در باشگاهی بزرگ مثل منچستریونایتد ، باعث تغییر در او نشده است !

هافبک 22 ساله می گوید : این همه تمجید و هیاهو و تشویق ها باعث نشده است که او خودش را گم کرده باشد ، او بعد از پیروزی نابودکننده 8 بر 2 مقابل آرسنال این چنین گفته است .

او به Manchester Evening News این چنین گفت :

اگرچه که من خودم را در پیش فصل بهبود بخشیدم و توانستم بهتر کار کنم ، اما هنوز همان بازیکن قبل هستم ، و البته همان آدم قبلی !

فقط به خاطر حضور در ترکیب اصلی یونایتد نمی شود به ناگهان تصور کرد که من یک تبدیل به یک فوتبالیست بزرگ وعالی شده ام .

این شاید یه حس غریبه و ناشناسی باشد زمانی که مردم در مورد شما صحبت می کنند ، اما در ذهن خودم ، من هنوز همان فوتبالیست سابق هستم ، همان بازیکنی که سال قبل به ویگان قرض داده شد .

تنها تفاوت ان ، این است که من هم اکنون در منچستریونایتد بازی میکنم .

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 11 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دلم برای لوبیا سبر فصل قبل تنگ شده
    همش فکر میکردم ما یه تمام کننده کم داریم و باید خرید داشته باشیم
    ولی حالا که دارم میبینم اینقدری زیاد داریم
    که وقت نمیکنیم همه رو توی زمین ببینیم

4. 4 کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

دلم برای لوبیا سبر فصل قبل تنگ شده
    همش فکر میکردم ما یه تمام کننده کم داریم و باید خرید داشته باشیم
    ولی حالا که دارم میبینم اینقدری زیاد داریم
    که وقت نمیکنیم همه رو توی زمین ببینیم
    این از مزیت های فرگوسن هست....از کمترین ها بهترین فرصت ها رو میسازه
    کی فکرش رو میکرد که انقدر ترافیک مهاجم باشه که چیچا و بربا نیمکت نشین بشن!
    حالا اوون که تازه اماده شده فکر نکنم اصلا بهش بازی برسه!
    یا ماچدا یا بیر مام دیوف
    هم تو پست هافبک ترافیک زیاده هم تو دفاع!
    واقعا انتخاب ترکیب کار سختیه!
    باید همه رو راضی نگه داره!

6. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مربی یونایتد: احتمال پیوستن اشنایدر به منچستریونایتد هنوز وجود دارد
    یکی از مربیان تیم منچستریونایتد اعلام کرد هنوز احتمال پیوستن مهاجم هلندی اینتر به این تیم وجود دارد

سایت گل - به گفته رنه ملنستین مربی تیم منچستریونایتد هنوز احتمال این وجود دارد که وسلی اشناید اینتر را به مقصد الدترافورد ترک کند.
    فرگوسن یکی از علاقمندان اشنایدر است اما دستمزد او باعث شد انتقالش به یونایتد دچار مشکلاتی شود.
    پیش از این گفته می شد پیوستن هافبک 35 میلیون پوندی اینتر به یونایتد منتفش ده اما رنه ملنستین اعلام کرد این انتقال ممکن است رخ دهد.
    ملنستین می گوید:" سرالکس فرگوسن به بازیکنانی که در اختیار دارد کاملا ایمان دارد اما بازیکنی با ویژگی های اشنایدر می تواند گزینه بسیار خوبی برای اضافه شدن به ترکیب تیم ما باشد."
    "تا زمانی که بازیکن بخواهد راهی برای پیوستن به تیمش مقصدش وجود دارد. اگر یوناتد و اشنایدر بخواهند این انتقال انجام می شود."
    فرگوسن سابقه جذب بازیکن در دقیقه 90 مهلت نقل و انتقالات را دارد، او در سال 2008 در ثانیه های پایانی دیمیتار برباتوف را با رقم 30.75 میلیون پوند از تاتنهام به خدمت گرفت.
    فرگوسن تابستان امسال تا به حال فیل جونز، دیوید دخه آ و اشلی یانگ را به خدمت گرفته است.

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن: ای خـــدا!!

8. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

این از مزیت های فرگوسن هست....از کمترین ها بهترین فرصت ها رو میسازه
    کی فکرش رو میکرد که انقدر ترافیک مهاجم باشه که چیچا و بربا نیمکت نشین بشن!
    حالا اوون که تازه اماده شده فکر نکنم اصلا بهش بازی برسه!
    یا ماچدا یا بیر مام دیوف
    هم تو پست هافبک ترافیک زیاده هم تو دفاع!
    واقعا انتخاب ترکیب کار سختیه!
    باید همه رو راضی نگه داره!
    سیاست ساف به نظر من در قبال مهاجمای این فصل اینه که میخواد با افزایش ترافیک، کاری کنه که یه رقابت جانانه بین اونا به وجود بیاد (تو تمرینات) و پایان فصل اگه سر الکس هر کدوم از اونا رو فرستاد به سمت در خروجی باشگاه (برای همیشه یا قرضی)، از کارش پشیمون نباشه... ضمن اینه بازیکن هم قطعا ناراحت نبود... چون سر الکس به همه مهاجانش به یه چشم نگاه کرده و به همه فرصت داد.
    و الا سر الکس مرض نداره که ولبک رو از ساندرلند، ماکدا رو از سمپدوریا و دیوف رو از بلکبرن بیاره تو تیم اصلی یا تیم ذخیره ها که برای بربا، چیچا، رونی و اوون رقیب های اضافی تراشیده بشه. آوردن این بازیکنا به تیمی که دو مهاجمه بازی میکنه (بسته به شرایط تک مهاجمه یه سه مهاجمه میشه) خیلی مسخرست... برای یه تیم دو مهاجمه، وجود 5 مهاجم در تیم کاملا کفایت می کنه (تازه با حضور عناصر هجومی در خط میانی) ولی ما الان 7 مهاجم داریم... دلیلش چی میتونه باشه؟ بر خلاف ظاهر عجیبش به نظر من مشخصه که دلیلش اینه که فرگوسن میخواد بهترین ها رو انتخاب کنه و برای مابقی آخر فصل گودبای پارتی بگیره... تو این شرایط طبیعتا اگه رقابت بین مهاجمین بیشتر باشه، سطح آمادگی اونا بالا خواهد بود و این موضوع، هم از نظر بازی و نتیجه به نفع یونایتده و هم از نظر مالی که هر کدوم پایان فصل به فروش رفتند، به دلیل آماده بودن، با قیمت نسبتا خوبی فروخته شوند.
    چیزی که مشخصه سر الکس خیلی به ولبک امیدواره... انصافا هم دنی فصل خوبی رو تو ساندرلند داشت... حدس من اینه پایان این فصل بین دیوف، ماکدا، اوون و دیمیتار، دو تن را در باشگاه نخواهیم دید. (دقت کنید اون موقع هم "به به" بر می گرده!)

10. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

حدس من اینه پایان این فصل بین دیوف، ماکدا، اوون و دیمیتار، دو تن را در باشگاه نخواهیم دید. (دقت کنید اون موقع هم "به به" بر می گرده!)
    حسين جان به نظر من اگه ماكدا و ديوف رو نگه داره و اوون و بربا رو ردشون كنه خيلي بهتره ...

ماكدا هم قد بلندي داره و هم تكنيك خوبي داره ... بقيه هم كه ماشالا خداي قدرت بدني هستن ( روني / ديوف / ولبك ( اگه حول نشه موقع دوئيدن : دي. ولي خيلي بازيكن خوبيه. قرض دادنش بهترين تصميم ممكن بود تجربش و اعتماد به نفسش اين چند وقته بالا رفته )

اين اوون بنده خدا از وقتي رفت رئال مادريد فوتبالش خراب شد ( من نميدونم اينا چقدر فوروارد ميخرن : دي ) وگرنه يادش بخير جام جهاني 98 چه بازيكني بود و چه گلي زد به آرژانتين ( پيرمرد شديم اميدوارم درست گفته باشم : دي)

ولي چقدر مهاجم داريم ها : دي
    Last edited by Hamid Hamid; 30-08-2011 at 22:50.

12. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

این چه وزضشه اخه ؟
    بابا یکم انصاف داشته باشید...8تا اخه ؟ خوبه ما هم به شما 10تا بزنیم ؟ فرگی سکنه کنه ؟

------
    ولی واقعا بازی خوبی بود....و میشه گفت که اصلا حق ارسنال این نبود

14. 3 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

رونی:چند هفته روی ضربات کاشته کار می کردم
    گزارش ها حاکی از این است که دنی ولبک به خاطر مشکل همسترینگ تا چهار هفته قادر به همراهی تیم خود نیست

سایت گل - وین رونی آرزو می کند که هم تیمیش دنی ولبک هر چه سریعتر بهبودی خود را از آسیبی که براش بوجود آمد به دست بیاورد.
    به گزارش کانون هواداران منچستر ، مهاجم جوان یونایتد بازی فوق العاده خوبی از خود در نیمه اول با آرسنال به نمایش گذاشت و موفق به زدن اولین گل برای یونایتدها شد اما متاسفانه او ناگهان شروع به لنگیدن کرد و دیگر قادر به ادامه بازی نشد و خاویر هرنادز به جای او وارد زمین شد .رونی بسیار برای او ناراحت است مخصوصا که به احتمال زیاد او بازی برای تیم انگلستان رو هم از دست داد .
    گزارش ها حاکی از این است که وی به خاطر مشکل همسترینگ تا چهار هفته قادر به همراهی تیم خود نیست. رونی در مصاحبه با شبکه mutv گفت : امیدوارم او هر چه زودتر برگردد ....او در حال تبدیل شدن به یک بازیکن مهم برای ما در این فصل است .
    اشلی یانگ نیز در مصاحبه ای جداگانه با همین شبکه گفت : مسلم است که دیدن مصدومیت یکی از هم تیمی های ما برایمان ناراحت کننده است وامیدوارم که او هر چه زودتر بهبودی کامل خود را به دست بیاورد و برگردد .ما نمی دانیم او تا چه مدت نخواهد بود اما رقابت برای این مکان بالا است و من مطمئن هستم کسی خواهد آمد و جای او را به خوبی پر می کند .
    رونی در بازی دیشب 2 گل رو از روی ضربه ازاد به ثمر رساند که نشان دهنده تمرین او روی این حرکت همراه با نانی و اشلی یانگ بود رونی گفت : این چیزی بود که من اشلی یانگ و نانی چند هفته در تمرینات روی ان کار میکردیم نانی واشلی یانگ نیز هر دو در زدن این ضربات خوب کار میکنند و این چیزی است که من باید روی ان کار کنم.

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن: میگم وین مو کاشته و عضله آورده، یه نمونه شبیه نشده به کینگ اریک؟! از موقعی که با چهره جدیدش دیدمش، ناخوداگاه یاد کانتونا میفتم!

16. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این چه وزضشه اخه ؟
    بابا یکم انصاف داشته باشید...8تا اخه ؟ خوبه ما هم به شما 10تا بزنیم ؟ فرگی سکنه کنه ؟

------
    ولی واقعا بازی خوبی بود....و میشه گفت که اصلا حق ارسنال این نبود

اصلا دو روزه بد جور خوشحالم به خاطر اون 8 تا
    حالا خودتون بگید چند تا دوست دارید بخوری

18. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

من روز بازی چون کار داشتم نشد که پیگیر نتیجه بشم.
    شب که سرم خلوت شد رفتم توی یکی از سایتای ورزشی که نتیجه رو ببینم دیدم که زده ۸-۲ تا چند لحظه اینجوری بودم
    به چشمام شک کرده بودم.هر چند مطمئن بودم که بازی رو میبریم اما انتظار نداشتم کینگ الکس و بروبچز دیگه به آرسنال رحم نکنن و تا جا داره گل بزنن.

20. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •