وین ناراحت برای ولبک

وین رونی آرزو می کند که هم تیمیش دنی ولبک هر چه سریعتر بهبودی خود را از آسیبی که براش بوجود آمد به دست بیارد مهاجم جوان یونایتد بازی فوق العاده خوبی از خود در نیمه اول با آرسنال به نمایش گذاشت و موفق به زدن اولین گل برای یونایتدها شد اما متاسفانه او ناگهان شروع به لنگیدن کرد و دیگر قادر به ادامه بازی نشد و خاویر هرنادز به جای او وارد زمین شد
رونی بسیار برای او ناراحت است مخصوصا که به احتمال زیاد او بازی برای تیم انگلستان رو هم از دست داد گزارش ها حاکی از این است که وی به خاطر مشکل همسترینگ تا چهار هفته قادر به همراهی تیم خود نیست رونی در مصاحبه با شبکه mutv گفت : امیدوارم او هر چه زودتر برگردد او در حال تبدیل شدن به یک بازیکن مهم برای ما در این فصل است اشلی یانگ نیز در مصاحبه ای جداگانه با همین شبکه گفت : مسلم است که دیدن مصدومیت یکی از هم تیمی های ما برایمان ناراحت کننده است وامیدوارم که او هر چه زودتر بهبودی کامل خود را به دست بیاورد و برگردد ما نمی دانیم او تا چه مدت نخواهد بود اما رقابت برای این مکان بالا است و من مطمئن هستم کسی خواهد آمد و جای او را به خوبی پر میکند
رونی در بازی دیشب 2 گل رو از روی ضربه ازاد به ثمر رساند که نشان دهنده تمرین او روی این حرکت همراه با نانی و اشلی یانگ بود رونی گفت : این چیزی بود که من اشلی یانگ و نانی چند هفته در تمرینات روی ان کار میکردیم نانی واشلی یانگ نیز هر دو در زدن این ضربات خوب کار میکنند و این چیزی است که من باید روی ان کار کنم
یانگ به دنبال تکرار نمایش در بازی های پیشرو.
در حالی که یونایتد هشت گل را در مقابل آرسنال به ثمر رساند یانگ در انتظار این است که بار دیگر نمایش شان را در هفته های جاری تکرار کنند در حالی که یونایتد هشت گل را در مقابل آرسنال به ثمر رساند یانگ در انتظار این است که بار دیگر نمایش شان را در هفته های جاری تکرار کند. اشلی یانگ که بعد از آمدن به یونایتد یک صعود بسیار بالا و تاثیر گذاری خوبی داشت با شوق حرارت از بازی تیمش مقابل آرسنال در الترافورد به شدت تمجید کرد. ما از دقیقه اول تا پایان بازی میدانستیم که باید چه کنیم "یانگ به
mutv
گفت: ما در مقابل آنها فوق العاده بودیم و آرسنال به هیچ عنوان خوب نبود و ما آنها را با این نتیجه تحقیر کردیم. ما همیشه سعی داشتیم تا به جلو حرکت کنیم و به بازیمان سرعت ببخشیم و برای خودمان ایجاد شانس های گلزنی کنیم همه ما از دقیقه ی اول تا پایان فوق العاده بودیم. دروازبان ما بسیار نمایش خوبی داشت و امیدواریم که همین روند را در طول فصل ادامه دهیم
یانگ همچنین از وین رونی که توانست در این بازی هتریک کند او را ستایش کرد و همینطور از دیوید دخیا که توانست لحظاتی قبل از اولین گلی را که یانگ به ثمر رساند دروازه را با گرفتن پنالتی نجات دهد وی را مورد ستایش قرار داد. او گفت: برای من بسیار خوشحال کنده بود که رونی توانست هتریک کند. من فکر میکنم که او حتی میخاست پنالیتی را به گیگز بدهد که نشان دهنده ی شخصیت خوب و بالای اوست. تیم از ذخیره های بزرگی برخوردار است که در جریان بازی به ترکیب اضافه شدند. از اینکه دخیا پنالتی فن پرسی را گرفت نمیشود گذشت او بسیار خوب کار کرد. او همچنین تمرینات را به خوبی کار میکند تا بتواند دوباره خود را نشان دهد.
کلورلی خودش را هنوز همان آدم قدیمی می داند !

تام از درخشش در برابر آرسنال و حضور در ترکیب اصلی منچستریونایتد در بازی های اخیر میگوید.
تام کلورلی اصرار دارد که حضور در باشگاهی بزرگ مثل منچستریونایتد ، باعث تغییر در او نشده است !
هافبک 22 ساله می گوید : این همه تمجید و هیاهو و تشویق ها باعث نشده است که او خودش را گم کرده باشد ، او بعد از پیروزی نابودکننده 8 بر 2 مقابل آرسنال این چنین گفته است .
او به Manchester Evening News این چنین گفت :
اگرچه که من خودم را در پیش فصل بهبود بخشیدم و توانستم بهتر کار کنم ، اما هنوز همان بازیکن قبل هستم ، و البته همان آدم قبلی !
فقط به خاطر حضور در ترکیب اصلی یونایتد نمی شود به ناگهان تصور کرد که من یک تبدیل به یک فوتبالیست بزرگ وعالی شده ام .
این شاید یه حس غریبه و ناشناسی باشد زمانی که مردم در مورد شما صحبت می کنند ، اما در ذهن خودم ، من هنوز همان فوتبالیست سابق هستم ، همان بازیکنی که سال قبل به ویگان قرض داده شد .
تنها تفاوت ان ، این است که من هم اکنون در منچستریونایتد بازی میکنم .
منبع
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید