ژاوی : " نگران مورینیو نیستم ولی کیفیت رئال مادرید مرا نگران میکند "

اختصاصی انجمن هوارادان رئال مادرید در ایران :
ملی پوش اسپانیایی اعلام کرد که در رقابتهای فصل اینده بیشتر نگران حریف کلاسیکوی تیمش در زمین است تا نگران سرمربی سابق چلسی .
ژاوی هافبک بارسلونا افزود که از بازیکنان رئال مادرید بیشتر از سرمربی این تیم هراس دارد با این حال معتقد است که تیمش میتواند به سلطه خود بر فوتبال اسپانیا ادامه دهد .
ملی پوش اسپانیایی معتقد است که تیمش میتواند به عملکرد خوب خود در لالیگا و سرتاسر اروپا پس از موفقیت در رقابتهای فصل پیش لیگ قهرمانان ادامه دهد .
علی رغم هزینه رئال مادرید در بازار نقل و انتقالات و ورود بازیکنانی همچون فابیو کوئنترائو و نوری شاهین , ژاوی معتقد است که تیمش به درخشش خود ادامه خواهد داد .
ژاوی به El Mundo Deportivo گفت :
" من بیشتر نگران بازیکنان انها (رئال مادرید) هستم تا سرمربیشان . "
" انها خریدهای خوبی انجام داده اند و به همان اندازه که کیفیت بازی بالایی دارند از تجربه خوبی نیز برخوردار هستند و در دفاع نیز مستحکم و قوی هستند . "
" مادرید تیم بسیار خوبی است و به همین خاطر بارسلونا به علت غلبه بر انها در لالیگا و لیگ قهرمانان لیاقت اعتبار بیشتری را دارد ."
فصل جدید در استانه شروع قرار دارد و ژاوی معتقد است که موفقیت های انها ادامه پیدا خواهد کرد و خریدهای جدید همچون الکسیس سانچز به انها کمک خواهد کرد تا همچنان سرتر از سایرین باشند .
" به خاطر حضور بازیکنان عالی و با استعدادی همچون سانچز هیجان زده هستم . او به تیم کمک خواهد کرد و اگر فابرگاس نیز به جمع ما بپیوندد همین کار را انجام خواهد داد . من اماده شروع فصل جدید هستم . "
شاگردان گواردیولا شنبه در یک بازی دوستانه در برابر کلاب امریکا صف ارایی خواهند کرد .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مورینیو : " من از عملکرد و پیشرفت بازیکنان در اردوی چین راضی هستم . "

مورینیو بعد از برد 6-0 مقابل تیجان به مصاحبه با خبرنگاران و اصحاب رسانه پرداخت . مورینیو در مورد عملکرد بازیکنان در این بازی ، عملکرد آنها در پیش فصل و مصدومیت راموس صحبت کرد .
" این بازی برای ما خیلی سخت بود چراکه ما در حالی به استقبال این بازی رفتیم که تیم از لحاظ روانی خسته بود . هفته بسیار سختی را گذراندیم و حضور در این بازی هم سخت بود مخصوصا برای اینکه در دو سه رز گذشته اصلا نتوانستیم به تمرین بپردازیم . شاید در این شرایط بازی در مقابل یک تیم ضعیف تر برای ما بهتر و ایده ال تر بود . بنظر میرسد که ما پیش فصل را بدون هیچ مشکل خاصی به پایان خواهیم رساند و ما هم در راه خانه هستیم . من از عملکرد بازیکنانم در این مدت و در اردوی چین راضی هستم ولی این خیلی بد است که آنها برای بازی های بعدیشان - ملی و باشگاهی - هیچ وقتی برای استراحت ندارند . اما پیش فصل در حال اتمام است . "
" مهمترین اولویت ما برای پیش فصل ، عملکرد تیم و کار کردن مداوم بوده است . در آمریکا ما تمرینات بسیار خوبی داشتیم و تیم بسیار بسیار عالی کار کرد ، ما در اروپا آنچه که در آمریکا تمرین کرده بودیم و یاد گرفته بودیم پس داده و در چین تمام دنیا حقیقت وجود رئال مادرید را دید و شاهد پرستیژ رئال مادرید بود . بازیکنان ما در این بازیها خیلی جدی ظاهر شدند . "
" من گفتم بازیکنان ما خیلی خوب جمع و جور هستند اما منظور من این نبود که بازیکن کم داریم . گویا در خبرگزاری های اسپانیا نوشته اند که مورینیو به بازیکن نیاز دارد ، گویا دیگر نباید به زبان اسپانیایی مصاحبه کنم و اینطور که بر می آید زبان انگلیسی من برای رساندن منظور هایم بهتر است . "
" من نگران مصدومیت راموس هستم . او پیش فصل را خوب آغاز نکرده است . او گمان میکرد که بعد از این همه بازی پیش فصل و سفر با هواپیما خوب شده است ، اما مطمئنا به بازی سوپرکاپ هم نمیرسد . اما منتظر وی خواهیم بود . "
کد:
هیگواین:"توجه داشته باشید که تیم بالغ تر شده است"

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :
گونزالو هیگواین یکی از گلزنان رئال مادرید در آخرین بازی پیش فصل این تیم در چین بود.مهاجم آرژانتینی در خصوص بازی گفت:"باید سریعتر خود را باز یابم و با تیم وفق دهم چون دیر شروع کرده ام اما راضی هستم.یک مهاجم همیشه میخواهد گلزنی کند که این امر در مورد من هم صدق میکند"
ال پیپیتا ادامه میدهد:"این فصل تیم بالغ تر شده است و این را در زمین بازی نشان میدهد.این یک قدم بزرگ برای شروع فصل جدید است.ما در مادرید خوشحال هستیم و خود را برای سوپرجام آماده میکنیم.باید ریتم خودم را سریعتر کنم چون دیر شروع کرده ام اما اکنون خوشحال هستم".
کایخون:"این شروع اتفاقات خوب خواهد بود"
یکی دیگر از بازیکنان تیم کایخون بود که درباره این بازی گفت:"در انتظار یک شروع خوب هستیم.از نظر شخصی پیش فصل بسیار خوبی داشتم.میدانستم که برای دقایقی شانس حضور در زمین را دارم و مورینیو از من میخواست که تلاش کنم".
کد:
انتونیو ماتئو لاهوز به عنوان داور دیدار رئال مادرید - اتلتیک بیلبائو انتخاب شد

در اولین هفته فصل , البرتو اودیانو ماینکو بازی مالاگا و بارسلونا را سوت خواهد زد . قضاوت دیدار بین تیمهای رئال سوسیداد و اتلتیکو مادرید به مونیز فرناندز واگذار شده است .
ماتئو لاهوز والنسیایی قضاوت دیدار بین تیمهای رئال مادرید و اتلتیک بیلبائو را در هفته اول رقابتهای لالیگا بر عهده خواهد داشت . البرتو اودیانو ماینکو ناوارویی نیز بازی تیمهای مالاگا و بارسلونا را سوت خواهد زد .
فدراسیون فوتبال اسپانیا RFEF امروز اسامی داوران هفته اول رقابتهای لالیگا را که در تاریخ 20/21 اگوست برگزار خواهد شد اعلام کرد . کارلوس ولاسکو کاربایوی اسپانیایی که فصل بیش بیشترین امتیاز را کسب کرده بود و قضاوت فینال لیگ اروپا را بر عهده داشت دربی حساس بین تیمهای بتیس و سویا را سوت خواهد زد .
کد: