تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 320 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

احمد البته 7 روز مونده ها
    مگه بازی 24م نیست؟!
    امروزم که 15مه!
    خو این میشه 9 روز!: دی
    نه بابا شوخی میکنی ؟
    تفنگ گذاشته بود رو سرم، مجبور بودم!: دی
    ولی جدای از شوخی، کریم خودش هم قبول کرد که تازه الان مهاجم درستی شده...
    تویه این پیش فصل، عالی شده واقعا...
    فکر کنم اولین بار باشه که کریم داره فیکس مقابل بارسا بازی میکنه
    ببینیم چی کار میکنه
    نوپ!
    تویه اون 5-0، کریم فیکس بود!

2. این کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نظر من درباره تیم اینه:
    • راموس: مصدومیت راموس خیلی ناراحتم کرد. فکر نکنم به بازی رفت برسه. یه 10 روزی به فیزیوتراپی نیاز داره.
    • کریم: به نظرم مورینیو اونو دوباره متولد کرد. آخرین باری که آمار پیش فصلش رو نگاه کردم، 6 تا گل زده بود و 4 تا پاس گل داد. حتما فیکس تیم خواهد بود.
    • مهاجم: هنوز نمیدونم مورینیو میخواد یه مهاجم سوم 6 دانگ داشته باشه رو نیمکت یا نه. اما فکر نکنم آدبایور گزینه بدی باشه. در واقع مفت هست!
    • کاکا: کاکا تا بدست آوردن اعتماد به نفسش خیلی راه داره، اما من بهش اعتقاد دارم، مطمئن هستم اگه بنزما تونسته برگرده، اونم میتونه. یادمون نره که یه بار بویان از همین بازگشت بنزما الهام گرفته بود و گفته بود که مثل اون میخواد خودش رو ثابت کنه. حالا کاکا خودش گفته که میخواد از آبرو و اعتماد تیم دفاع کنه و جوابش رو بده. پس کمی نیاز به وقت داره. درست مثل بنزما که تازه داره بعد 2 فصل جواب میده.
    • ترکیب: فکر کنم مورینیو یه جورایی الان سر ترکیب اصلی مشکل داره، مهره های خیلی خوبی رو نیمکت هست، و اینکه تو ترکیب اصلی کی باشه واقعا سخته...! متاسفانه این بازی سوپرکاپ هم بجای یک بازی تدارکاتی تبدیل شده به یک بازی حیثیتی! بنابراین نمیشه باهاش شوخی کرد و با ترکیب تیم بازی کنیم.

به امید موفقیت.

4. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ژاوی : " نگران مورینیو نیستم ولی کیفیت رئال مادرید مرا نگران میکند "

اختصاصی انجمن هوارادان رئال مادرید در ایران :

ملی پوش اسپانیایی اعلام کرد که در رقابتهای فصل اینده بیشتر نگران حریف کلاسیکوی تیمش در زمین است تا نگران سرمربی سابق چلسی .

ژاوی هافبک بارسلونا افزود که از بازیکنان رئال مادرید بیشتر از سرمربی این تیم هراس دارد با این حال معتقد است که تیمش میتواند به سلطه خود بر فوتبال اسپانیا ادامه دهد .

ملی پوش اسپانیایی معتقد است که تیمش میتواند به عملکرد خوب خود در لالیگا و سرتاسر اروپا پس از موفقیت در رقابتهای فصل پیش لیگ قهرمانان ادامه دهد .

علی رغم هزینه رئال مادرید در بازار نقل و انتقالات و ورود بازیکنانی همچون فابیو کوئنترائو و نوری شاهین , ژاوی معتقد است که تیمش به درخشش خود ادامه خواهد داد .

ژاوی به El Mundo Deportivo گفت :

" من بیشتر نگران بازیکنان انها (رئال مادرید) هستم تا سرمربیشان . "

" انها خریدهای خوبی انجام داده اند و به همان اندازه که کیفیت بازی بالایی دارند از تجربه خوبی نیز برخوردار هستند و در دفاع نیز مستحکم و قوی هستند . "

" مادرید تیم بسیار خوبی است و به همین خاطر بارسلونا به علت غلبه بر انها در لالیگا و لیگ قهرمانان لیاقت اعتبار بیشتری را دارد ."

فصل جدید در استانه شروع قرار دارد و ژاوی معتقد است که موفقیت های انها ادامه پیدا خواهد کرد و خریدهای جدید همچون الکسیس سانچز به انها کمک خواهد کرد تا همچنان سرتر از سایرین باشند .

" به خاطر حضور بازیکنان عالی و با استعدادی همچون سانچز هیجان زده هستم . او به تیم کمک خواهد کرد و اگر فابرگاس نیز به جمع ما بپیوندد همین کار را انجام خواهد داد . من اماده شروع فصل جدید هستم . "

شاگردان گواردیولا شنبه در یک بازی دوستانه در برابر کلاب امریکا صف ارایی خواهند کرد .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مورینیو : " من از عملکرد و پیشرفت بازیکنان در اردوی چین راضی هستم . "

مورینیو بعد از برد 6-0 مقابل تیجان به مصاحبه با خبرنگاران و اصحاب رسانه پرداخت . مورینیو در مورد عملکرد بازیکنان در این بازی ، عملکرد آنها در پیش فصل و مصدومیت راموس صحبت کرد .

" این بازی برای ما خیلی سخت بود چراکه ما در حالی به استقبال این بازی رفتیم که تیم از لحاظ روانی خسته بود . هفته بسیار سختی را گذراندیم و حضور در این بازی هم سخت بود مخصوصا برای اینکه در دو سه رز گذشته اصلا نتوانستیم به تمرین بپردازیم . شاید در این شرایط بازی در مقابل یک تیم ضعیف تر برای ما بهتر و ایده ال تر بود . بنظر میرسد که ما پیش فصل را بدون هیچ مشکل خاصی به پایان خواهیم رساند و ما هم در راه خانه هستیم . من از عملکرد بازیکنانم در این مدت و در اردوی چین راضی هستم ولی این خیلی بد است که آنها برای بازی های بعدیشان - ملی و باشگاهی - هیچ وقتی برای استراحت ندارند . اما پیش فصل در حال اتمام است . "

" مهمترین اولویت ما برای پیش فصل ، عملکرد تیم و کار کردن مداوم بوده است . در آمریکا ما تمرینات بسیار خوبی داشتیم و تیم بسیار بسیار عالی کار کرد ، ما در اروپا آنچه که در آمریکا تمرین کرده بودیم و یاد گرفته بودیم پس داده و در چین تمام دنیا حقیقت وجود رئال مادرید را دید و شاهد پرستیژ رئال مادرید بود . بازیکنان ما در این بازیها خیلی جدی ظاهر شدند . "

" من گفتم بازیکنان ما خیلی خوب جمع و جور هستند اما منظور من این نبود که بازیکن کم داریم . گویا در خبرگزاری های اسپانیا نوشته اند که مورینیو به بازیکن نیاز دارد ، گویا دیگر نباید به زبان اسپانیایی مصاحبه کنم و اینطور که بر می آید زبان انگلیسی من برای رساندن منظور هایم بهتر است . "

" من نگران مصدومیت راموس هستم . او پیش فصل را خوب آغاز نکرده است . او گمان میکرد که بعد از این همه بازی پیش فصل و سفر با هواپیما خوب شده است ، اما مطمئنا به بازی سوپرکاپ هم نمیرسد . اما منتظر وی خواهیم بود . "

کد:
    هیگواین:"توجه داشته باشید که تیم بالغ تر شده است"

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

گونزالو هیگواین یکی از گلزنان رئال مادرید در آخرین بازی پیش فصل این تیم در چین بود.مهاجم آرژانتینی در خصوص بازی گفت:"باید سریعتر خود را باز یابم و با تیم وفق دهم چون دیر شروع کرده ام اما راضی هستم.یک مهاجم همیشه میخواهد گلزنی کند که این امر در مورد من هم صدق میکند"

ال پیپیتا ادامه میدهد:"این فصل تیم بالغ تر شده است و این را در زمین بازی نشان میدهد.این یک قدم بزرگ برای شروع فصل جدید است.ما در مادرید خوشحال هستیم و خود را برای سوپرجام آماده میکنیم.باید ریتم خودم را سریعتر کنم چون دیر شروع کرده ام اما اکنون خوشحال هستم".

کایخون:"این شروع اتفاقات خوب خواهد بود"

یکی دیگر از بازیکنان تیم کایخون بود که درباره این بازی گفت:"در انتظار یک شروع خوب هستیم.از نظر شخصی پیش فصل بسیار خوبی داشتم.میدانستم که برای دقایقی شانس حضور در زمین را دارم و مورینیو از من میخواست که تلاش کنم".

کد:
    انتونیو ماتئو لاهوز به عنوان داور دیدار رئال مادرید - اتلتیک بیلبائو انتخاب شد

در اولین هفته فصل , البرتو اودیانو ماینکو بازی مالاگا و بارسلونا را سوت خواهد زد . قضاوت دیدار بین تیمهای رئال سوسیداد و اتلتیکو مادرید به مونیز فرناندز واگذار شده است .

ماتئو لاهوز والنسیایی قضاوت دیدار بین تیمهای رئال مادرید و اتلتیک بیلبائو را در هفته اول رقابتهای لالیگا بر عهده خواهد داشت . البرتو اودیانو ماینکو ناوارویی نیز بازی تیمهای مالاگا و بارسلونا را سوت خواهد زد .

فدراسیون فوتبال اسپانیا RFEF امروز اسامی داوران هفته اول رقابتهای لالیگا را که در تاریخ 20/21 اگوست برگزار خواهد شد اعلام کرد . کارلوس ولاسکو کاربایوی اسپانیایی که فصل بیش بیشترین امتیاز را کسب کرده بود و قضاوت فینال لیگ اروپا را بر عهده داشت دربی حساس بین تیمهای بتیس و سویا را سوت خواهد زد .

کد:

6. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادرید اکنون در حال بازگشت به اسپانیا است

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

به محض آنکه بازی با تیانجین به پایان رسید،این تیم با یک پرواز به مادرید باز گشت و فردا ساعت 5 صبح به وقت محلی در فرودگاه باراخاس فرود خواهند آمد.

رئال مادرید پس از پایان تور پیش فصل خود در چین که با پیروزی در هر دو بازی همراه بود در حال بازگشت به اسپانیا است.آنها فردا ساعت 5 صبح به وقت محلی در فرودگاه باراخاس فرود خواهد آمد و روز چهارشنبه ساعت 7 عصر به وقت محلی به تمرینات بازخواهد گشت تا خود را برای بازی سوپرکاپ مقابل بارسلونا آماده کند.

کد:

8. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ستاره فرانسوی با به ثمر رساندن سه دبل گل پیش فصل درخشانی را پشت سر گذاشت . او در چین توانست 4 گل برای رئال به ثمر برساند

این طور به نظر می رسد که گذشت زمان، باعث شده تا کریم بنزما بتواند توانایی های واقعی اش را در ترکیب تیم مورینیو به نمایش بگذارد و روزهای خوبی را زیر نظر مورینیو سپری کند.

ستاره فرانسوی در اردوی پیش فصل رئال عملکرد خارق العاده ای داشت و توانست در 7 بازی 8 گل برای کهکشانی ها به ثمر برساند تا آماده ترین بازیکن رئال در پیش فصل لقب بگیرد.

بنزما تور دور دنیای رئال را با به ثمر رساندن یک دبل دیگر که سومین دبلش در اردوی پیش فصل بود،در بازی با تیان جین تدای چین به پایان برد. او پیش ازاین و درهر یک از دو دیدار رئال مقابل گوانگژو (7-1)، و هرتابرلین (3-1) هم موفق شده بود تا دو گل برای رئال به ثمر برساند.

اولین گل او در اردوی پیش فصل امسال رئال در دیدار با لس آنجلس گلکسی به ثمر رسید و رئال در آن بازی با نتیجه (4-1) به پیروزی رسید. بعد از آن بنزما در دو دیدار مقابل چیوواس و فیلادلفیا در گلزنی ناکام ماند و البته مجددا پایش به گلزنی باز شد

بنزما در دیدار تیمش مقابل لسترسیتی که با برد 1-2 رئال همراه بود هم گلزنی کرد و پاس گلی هم به کایخون داد

باید منتظر ماند و دید عملکرد درخشان بنزما در اردوی پیش فصل در طول فصل پیش رو هم ادامه خواهد یافت یا خیر.
    Last edited by Pessimist; 07-08-2011 at 17:40.

10. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

نوپ!
    تویه اون 5-0، کریم فیکس بود!
    اون بازی استثنا بود
    حتی رونالدو هم تو اون بازی خودش نبود دیگه چه برسه به بنزما
    وضعیت راموس مشخص نشده؟

12. این کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

"مورینو از علاقه خود به پدرو مندز گفت"

" رئال مادرید مهاجم اسپورتینگ لیسبون پدرو مندز را زیر نظر دارد"

رئال مادرید برای جذب مهاجم اسپورتینگ لیسبون Pedro Mendes آماده میشود, در فصلی که گذشته این بازیکن به صورت قرضی در تیم Servette بود,این بازیکن که 20 سال سن دارد با تیم ملی زیر 21 ساله های پرتغال برای دیدار با سلواکی دعوت شد.

به نقل از A Bola ژوزه مورینیو گفته است که برای بیشتر کردن تجربه ی این می خواهد او را در تیم B نیز بازی دهد.

همچنین این خبرگزاری در ادامه گفت : رابطه بین مورینیو و پدرو مندز Jorge Mendesاست.

کد:

14. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض وکیل مایکون :" شاید شایعه پیوستن مایکون به رئال کذب نباشد "

مرجع خبري رئال مادريد : در ایتالیا حرف و حدیث از رئال مادرید است . در شایعاتی که از این کشور مطرح می شود ، نام مایکون ، بازیکن برزیلی اینتر میلان همیشه پای ثابت این شایعات است . این بار نوبت وکیلش ، آنتونیو کالیندوست که نام این بازیکن را مجددا پیرامون رئال مادرید مطرح کند .
    اینتر فصل گذشته با وجود اصرار های رئال مادرید و مورینیو تصمیم گرفت که مایکون را به هر نحوی که شده حفظ کند و چوب این قضیه را خورد چرا که دیگر این بازیکن برزیلی آن مایکونی که همه انتظارش را داشتند نبود .
    وکیلش، آنتونیو کالیندو از صحبت کردن در مورد رئال مادرید خسته نمی شود . او در مصاحبه با روزنامه سوسدیاریو گفته است :"در فوتبال پیچ و خم های زیادی وجود دارد و وقتی شایعه ای تا این حد طولانی باشد ، شاید کذب نباشد . "
    به نظر می رسد این استراتژی برای این است که بتوانند اینتر را به ماندن این بازیکن مجاب کنند . در مورد احتمال معاوضه مایکون با گاگو ، این وکیل گفت :" مدیر اینتر فقط پول نقد می خواهد . پارسال پیشنهاد 25 میلیون یورویی را رد کرد اما حالا به همان رقم هم راضی می شود ."

16. این کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

مدیر برنامه های نیمار تکذیب کرد؛ مذاکره ای با بارسا نداشتیم

روز گذشته شایعاتی مطرح شد که بارسلونا هم مشتری جدی این بازیکن است و حتی پدر نیمار هم چراغ سبز را برای مذاکرات در مورد انتقال بازیکن برزیلی به بارسلونا در سال 2012 نشان داده است

سایت گل- سریال دنباله دار نیمار یکی از دنباله دار ترین ماجراهای سال های اخیر است . امروز هیچ کس نمی داند که این بازیکن در فصل 12-2011 چه پیراهنی به تن خواهد کرد . رئال مادرید می خواهد او را حالا داشته باشد اما سانتوس به این زودی ها راضی به فروختنش نیست .
    حالا روز گذشته شایعاتی مطرح شد که بارسلونا هم مشتری جدی این بازیکن است و حتی پدر نیمار هم چراغ سبز را برای مذاکرات در مورد انتقال بازیکن برزیلی به بارسلونا در سال 2012 نشان داده است . اما واگنر ریبریو ، مدیر برنامه های نیمار هر گونه مذاکره ای با بارسلونا را در صفحه توئیترش تکذیب کرد .
    این وکیل در صفحه توئیتر خود نوشته است :" تمام شایعات روزنامه های برزیلی و اسپانیایی را تکذیب می کنم و هیچ مذاکره ای با بارسلونا نداشتیم ."

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

رئال در ژانویه نیمار را خواهد داشت

با پایان یافتن رقابتهای جام جهانی باشگاه ها نیمار به رختکن رئال مادرید منتقل خواهد شد

سایت گل- « ما یک خرید داشتیم. خریدمان نیمار بود» این فریادی بود که در برنابئو به گوش می رسید و به نظر می رسد که جنجال انتقال نیمار به رختکن رئال مادرید به پایان رسیده است. سران باشگاه مادریدی با احترام به خواسته این ستاره 19 ساله به او اجازه دادند تا در جام جهانی باشگاه ها که درماه دسامبر برگزار می شود با پیراهن سانتوس به میدان برود و با پایان یافتن این تورنمنت به رئال مادرید منتقل شود.
    توافق میان سران دو باشگاه تا چند روز دیگر به صورت رسمی اعلام خواهد شد و بدین ترتیب نیمار در روز بیستم دسامبر و دو روز بعد از پایان یافتن رقابتهای جام جهانی باشگاه ها به رئال خواهد آمد.

درنهایت همه طرفین راضی شدند. رئال یکی از آینده دار ترین بازیکنان دنیای فوتبال را به خدمت گرفت ودر حساس ترین بخش از رقابتهای فصل او را در رختکن تیمش خواهد دید. سران سانتوس هم شش ماه دیگر از در اختیار داشتن ستاره شان لذت خواهند برد و لوئیس د اولیویرا را با خیال راحت انتخابات ریاست باشگاه که در ماه نوامبر برگزار می شود را پشت سرخواهد گذاشت واین بازیکن هم می تواند به رویایش که حضور در جام جهانی باشگاه هاست جامه عمل بپوشاند و فصل جاری را با تیم سانتوس به اتمام ببرد.
    بدین ترتیب و باتوجه به نیاز مورینیو برای جذب یک مهاجم دیگر، سران رئال مادرید ممکن است قبل از پایان یافتن بازار نقل و انتقالات دست به کار شوند تا نیاز مربی تیمشان را برآورده سازند و چه کسی بهتر ازامانوئل آدبایور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •