فردا برم بازی رو بگیرم . کسی تو قزوین جایی میشناسه ؟ نمیخوام مثله چند روز پیش بشه !!
مدرن 2 رو نزدیگ 7-8 باز تا اخر رفتم .اینم بخریم ببینیم چی میشه ...
فردا برم بازی رو بگیرم . کسی تو قزوین جایی میشناسه ؟ نمیخوام مثله چند روز پیش بشه !!
مدرن 2 رو نزدیگ 7-8 باز تا اخر رفتم .اینم بخریم ببینیم چی میشه ...
خط داستانی بازی رو تموم کردم.
بازی واقعا فوق العاده بود و افسوس میخورم که چرا اینقدر زود تموم شد یکی از بهترین نکاتش داستان کاملا برجسته بود.
قطعا از سوی سایت ها و مرجع های زیادی بهترین بازی سال خواهد شد.
نکته جالب شخصیتPRICEبرام بود که تو این سری بیشتر تو چشم بود و ازش لذت بردم.
از همین الان منتظرMW4هستم.
بازی رو نصب و اجرا کردم
راهنمای نصب:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه اصفهانی من بتلفیدا دارم نخسه pc
از امروز دوستانی که توی تاپیک بتل بودن بیان اینجا
میخوایم تاپیکو تا 2 هفته آپ نگهداریم
مطمئنا هم نظریم!
صحبت اولتون که غیر ممکنه. اگه نگاهی دقیق داشته باشین عناوین مهمی مثل Portal 2 و Batman: Arkham City و The Elder Scrolls V: Skyrim و Uncharted 3: Drake’s Deception رو می بینین.
اما در مورد صحبت دومتون... من خودم دوست داشتم این بازی پایانی باشه برای سری MW و به صورت یه سه گانه به پایان برسه ولی حیف که اینطوری نیست. جالبه که گلن اسکوفیلد, مدیر Sledgehammer Games, در جریان رویداد Call of Duty XP گفته بود که MW3 داستان MW رو به پایان میرسونه اما یه هفته بعدش خبر میرسه که نه, این سری پرطرفدار به پایان نمیرسه که کامل مشخص هم هست که این خواسته Activision بوده... به هر حالا اگه بازی چهارم این سری زد و اومد خدا کنه با پیشرفتی چشمگیرتر و شایسته همراه باشه.
MW1 !؟: دیهنوز امتیازهای زیادی از بازی نیومده. وقتی همه امتیازهای اون اومد از این نظر یه مقایسه بین سری MW می کنم که مشخص بشه کدوم موفقتر بوده که همین الان هم به نظر خودم مشخصه...
امتیازا رو بیخیال..خودت بازی کن بیا مقایسه کن و نظرتو بگو همه هم حال می کنن چون می دونم تو RPGـبازی و بی طرف و بدون قصد و غرض نظر میدی.
سلام
ما هم منتظریم !!
بابا تو تهران برف اومد کال اف نیومد
یعنی میشه امشب کال اف زد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)