میشه لینک تعیین ریفر بودن رو یک بار دیگه بزارید؟
میشه لینک تعیین ریفر بودن رو یک بار دیگه بزارید؟
تا جایی که من میدونم باطری تا وقتی که به صورت نرم افزاری یا سخت افزاری دیزیبل نشده به صورت واسط در مدار وجود داره.وقتی از برق استفاده میکنیم باطری از مدار خارج میشه و مستقیم از برق شهر استفاده میکنه یا باطری به صورت واسط عمل میکنه؟
و اگر شارژ باطری رو غیر فعال کنید مستقیم از برق شهر استفاده میکنه اما به صورت هوشمند اگر برق بره یا اتصال کنه باطری وارد مدار میشه.
شما وقتی از برق شهر استفاده میکنی شارژ باطری رو غیر فعال کن به صورت نرم افزاری.
به نظر من از اونجایی که باطری یه قطعه مصرفی هستش باید به دید یه چیز تمام شدنی بهش نگاه کنی و ازش استفاده کنی خراب شدن باطری خیلی بهتر از خرابی سخت افزارته.
باطری رو همیشه داخل سیستمت نگه دار و هفته ای یک بار عمل شارژ کامل و دشارژ رو انجام بده.
و اگر برای زمان طولانی از سیستمت استفاده نمیکنی کلا اون رو در بیار.
یچرا شده روزای اول کاملا سایلنت بود اما الان یه سرصداهای خیلی خفیفی میده که کاملا طبیعیه،بهشون حساس نباش.ه سوال
صدای هارد شما نسبت به اوایلی که لپ تاپ نو یود بیشتر نشده؟
با توجه به دوربالا بودن هارد این صداها وجود داره
روزای اول هارد سیستم کاملا خالیه اما الان درش کلی اطلاعات هست که خوب برای پیدا کردن اونها سیلندرها کلی زحمت میکشنو دیسک هارو زیرورو میکنن.برای همینم صداهایی شنیده میشه.
چرا دکمه پاور رو نگه نداشتی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه رو شات دان نبود تنظیم پاورشمن خودم یه دفه که هنگ کرده بود باتری رو هم در آوردم که حاموش بشه و اتفاقی هم نیقتاد
چرا دکمه پاور رو نگه نداشتی؟
در ضمن هارد من دور بالا نیست
ولی صداش اصلا شبیه صداهای اولش نیست موقعی که کاری نمیکنه
شاید گشنشه شکمش غار و غور می کنه!![]()
Last edited by cool11; 02-11-2011 at 19:08.
بردم گارانتی برام درستش کردن![]()
اون وقت مشکل از چی بود؟!
سخت بود یا نرم؟!
همینکه کار میکنه خداروشکر کن....در ضمن هارد من دور بالا نیست
ولی صداش اصلا شبیه صداهای اولش نیست موقعی که کاری نمیکنه
شاید گشنشه شکمش غار و غور می کنه
تا چهارشنبه سوری نگهش دار با هم دیگه میبریم یه جا آتیششون میزنیم راحت شیم.
منو خسته کرده هر روز یه جاش مورد داره.
بعد گذشت این چند وقت 8 درصد فرسایش باطری داشت !!!کلا یه ماه نشد
شلغم میخردیم بعد یه ماه فاسد نمیشد.
برای اینکه تاچ پد حالت موس برای اسکرول کردن کار کنه چه باید کرد؟
درود مثل اینکه اشتباه متوجه شدید یا نمیدونم من اشتباه برداشت کردم.
ببینید وقتی باطری به سیستم متصل نباشه و برق قطع بشه احتمال اینکه یه سری از قطعات بسوزه یا اطلاعات از بین بره خیلی زیاده.
حالا اگه باطری متصل باشه و از برق شهر استفاده کنید مشکلی نداره برق بره.
مشکل اینجاست که اگه باطری از مدار خارج نشه دائم در حال شارژ و دشارژ شدن خواهد بود و این باعث کاهش قابل توجه عمر باطری میشه.
الان دفترچه دم دستم نیست میبینم خبرتون میکنم.
درود
طبق انیمیشن از قسمت Battery Meter به نظر میرسه باطری بعد از شارژ 100% از مدار خارج میشه و دیگه شارژ و دشارژ نمیشه ولی برای محکم کاری باید به صورت نرم افزار از همون جا تیک Turn Off Battery Charging رو زد.
خمیر سیلکون با فن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)