سلام.
گوشیه خودمن اپل هست منتهی امروز یه htc sensation برای پسر عموم گرفتم از بازار موبایل ایران.
قیمت های امروز 90/10/04به شرح ذیل بود
Sensation بدون گارانتی 630-635
Sensation با گارانتی یاس و بیمه ایران 680 (اکثر فروشگاه ها 690 میگفتن و یه سری هم 705-710 گفتن)
Sensation با گارانتی میکرو تل هم 680پایینتر نبود
Sensation xe با گارانتی یاس و بیمه ایران 780
Sensation sl با گارانتی یاس وبیمه ایران 880
تو علاالدین یکی گفت با نصب برنامه بهت میدم 710 که البته گارانتی میکروتل بود.
این از قیمت ها
تو این چند ساعت که دستمه گوشیه خوبیه.تجربه قبلیم با اندروید گالاکسی اس بود و الانم این گوشی.دوربینش معرکست.صداش برای من قابل قبوله ولی گالاکسی صداش بهتر بود.صفحه نمایشش با آدم حرف میزنه خیلی باهاش حال کردم.
منی که با اپل کار میکنم کارکردن با این یک کم سخته برام ولی خیلی هم پیچیده نیست.
مموری خالی رو نگاه کردم 176 بود.از همون مغازه باطریش تقریباً خالی بود و زیاد نشد باهاش ور برم الانم خاموشه و گذاشتم 8 ساعت فول شارژ بشه.بعدشم که میدم به صاحابش.تو همین یکی دو ساعتی که دستم بود ازش خوشم اومد پیشنهاد میکنم اگه نظرتونو جلب کرده بگیریدش پشیمون نمیشید.قفل آنلاک صفحه هم باحال بود!یه گردالی که میکشی بالا صفحه قفلش باز میشه
گوشی رو که دستم گرفتم احساس کردم کمی کشیده تره!که البته بخاطر تفاوتش با گالاکسی بود.اس ام اس فارسی گرفتم و راحت خوندم ولی نتونستم کیبورد اس ام اس رو فارسی کنم!!!انگلیسی و فرانسه بود و language هم یا انگلیسیه یا عربیه کشورهای مختلف عربی!!!!تو جعبه یه هندزفری معمولی داره یه آداپتور usb خور و یه کابل usb صفحه نماشی یه جورایی در کناره قاب عمق گرفته که بنظرم نمیشه روش شیلد ضد خش نصب کرد ممکنه از کناره ها ور بیاد!!!!!!البت فروشنده گفت شیلد نمیخواد اما بنظرم باشه بهتره!چربی دست رو بلافاصله نشون میده!!دو رنگ سفید و مشکی داره که سفیدش بنظر زود چرک میشه!!!
با اجازه یه حالی به آیفون دوستان هم بدم قیمتاشو بذارم
3gs که اصلاً تخمشو ملخ خورده
4 -8 گیگ 990
4 -16 گیگ 1050
4 -اس 8 گیگ 1250
4 -اس 16 گیگ 1440
4 -اس 64 گیگ 1550
در کل گوشی sensation رو به علاقمندان این گوشی پیشنهاد میکنم.![]()