تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 364 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا مهدی مگه فیلم side by side سه بعدی واقعی نیست ؟
    چه فرقی با بلوری سه بعدی دارد ؟
    Last edited by yaran99; 07-01-2012 at 22:59.

داره خودمونی میشه baran77777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شما درست میگید الله اکبر ولی من منظورم این نبود که از جلو و عقب نگاه کنیم
    منظورم به عنوان یه کاربر حرفه ای ایا از این برندی که اینپقدر تعریفش را دوستمون میکنه چطوریه
    در ضمن من خودم نمیخام از برندی که دارم تعریف کنم از فاصله یه متری هم نگاه میکنم
    نه سایه نه لرزش و هرچیز دیگه نداره

راستی سایه اون سایه نیست که شما فکرشو میکند بله 90 درصد این برندهای که الان دارید تماشا میکنید چه فاصله دور باشه و نزدیک کمی محسوس سایه نمایش میده حتی برنامه های که از پیکسل بالاتری برخوردارند
    البته نمایش برنامه های که پیکسل پایین دارند این سایه به همان دلیلی که مشخصه بیشتر دیده میشه و ازار دهنده مخصوصا اینکه بیشتر برنامه های تلویزیونی و ماهواره ای ازکیفیت پایینی برخوردارند
    ولی فلیپس تنها برندی بود که در پیکسل پایین نمایش بشکل نقطه نقطه نمایش میداد و هرچه شبکه های بالاتری و با کیفیتری داشتید این نمایش منحصربفرد میشد مخصوصا رنگ این برند دیوانه کننده و زنده میباشد

راستی اگه دوست داشتید یه بحثی در مورد سایه ولرزش داشته باشیم چرا که فعلا 90درصد برندهای که برای ایران اختصاص داده شده این مشکلو دارد که نحوه تماشا کردن و استاندارد فاصله و چند درجه زاویه دید و هرچیز دیگه در خدمتیم دوست من
    لطفا دوست بزرگوار تو پاسخ دادن عجله نکنید

تجربه چندین ساله درخدمتیم سایه که سایه فراتر سایه در خدمتیم توضیح بدیم دوست گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما چه مدلی از فیلیپس دارید و اگر تجربه امتحان تلویزیونهای مختالف رو دارید چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟

3. این کاربر از baran77777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

6

شما درست میگید الله اکبر ولی من منظورم این نبود که از جلو و عقب نگاه کنیم
    منظورم به عنوان یه کاربر حرفه ای ایا از این برندی که اینپقدر تعریفش را دوستمون میکنه چطوریه
    در ضمن من خودم نمیخام از برندی که دارم تعریف کنم از فاصله یه متری هم نگاه میکنم
    نه سایه نه لرزش و هرچیز دیگه نداره

راستی سایه اون سایه نیست که شما فکرشو میکند بله 90 درصد این برندهای که الان دارید تماشا میکنید چه فاصله دور باشه و نزدیک کمی محسوس سایه نمایش میده حتی برنامه های که از پیکسل بالاتری برخوردارند
    البته نمایش برنامه های که پیکسل پایین دارند این سایه به همان دلیلی که مشخصه بیشتر دیده میشه و ازار دهنده مخصوصا اینکه بیشتر برنامه های تلویزیونی و ماهواره ای ازکیفیت پایینی برخوردارند
    ولی فلیپس تنها برندی بود که در پیکسل پایین نمایش بشکل نقطه نقطه نمایش میداد و هرچه شبکه های بالاتری و با کیفیتری داشتید این نمایش منحصربفرد میشد مخصوصا رنگ این برند دیوانه کننده و زنده میباشد

راستی اگه دوست داشتید یه بحثی در مورد سایه ولرزش داشته باشیم چرا که فعلا 90درصد برندهای که برای ایران اختصاص داده شده این مشکلو دارد که نحوه تماشا کردن و استاندارد فاصله و چند درجه زاویه دید و هرچیز دیگه در خدمتیم دوست من
    لطفا دوست بزرگوار تو پاسخ دادن عجله نکنید

تجربه چندین ساله درخدمتیم سایه که سایه فراتر سایه در خدمتیم توضیح بدیم دوست گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رفیق دیگه دوران تجربه و اینا گذشته.تجربه به درد کشاورزی میخوره.الان اطلاعات بروز به درد tv‏ میخوره نه تجربه دایناسوری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

6

آقا مهدی مگه فیلم side by side سه بعدی واقعی نیست ؟
    چه فرقی با بلوری سه بعدی دارد ؟
    ‏ رفیق از نظر عمق سه بعدی یکیه ولی کیفیت تصاویر فرق داره.
    فیلم sbs‏ چون از دو تصویر هستش شما اگه کیفیت full hd‏ داشته باشی چون واسه سه بعدی دیدن باید دو تا تصویر باید یکی بشه سایز تصویر نصف میشه.
    ولی توی بلوری چون کلا سه بعدیه تصویر واسه سه بعدی دیدن سایزش نصف نمیشه و شما کامل full hd ‎میبینی.

6. این کاربر از mehdispeed700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

رفیق دیگه دوران تجربه و اینا گذشته.تجربه به درد کشاورزی میخوره.الان اطلاعات بروز به درد tv‏ میخوره نه تجربه دایناسوری

نه شما زیاد مغرور هستید دوست من

با علم روز خودت جلو برو و دل خودت را باچیزای که دارید خوش کن

یه بار بشما گفتم زود پاسخ میدید و سوالو یه جور دیگه برداشت میکنید برای اینکه فکر میکنید خیلی بلدی
    بگذریم

من میگم تجربه فقط منظورم به تجربه نیست حتما که نباید بشما توضیح بدم که تجربه در کنار دانش
    در ضمن دنیای تکنولوژی و صنعت اینقدر بزرگه بهتر ادعای الکی نکنیم
    بدون که اگه تو شغلت خیلی مهارت دارید
    اطمینان داشته باش که ضعف کاری هم وجود دارد
    اره یه استاد دانشگاه میشناسم که فقط درس میده میره
    ولی یه عیب ساده مداری رو نمیدونه چطوری
    رفع عیب کنه شما هم انشالله خدایت دیگه

خوش باشید
    معمولا سوکت برای پاسخ شما بهتره چون میترسید وارد بحث شوید بای عصر جدیدی
    الله اکبر

8. این کاربر از zxcvbnm12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه شما زیاد مغرور هستید دوست من

با علم روز خودت جلو برو و دل خودت را باچیزای که دارید خوش کن

یه بار بشما گفتم زود پاسخ میدید و سوالو یه جور دیگه برداشت میکنید برای اینکه فکر میکنید خیلی بلدی
    بگذریم

من میگم تجربه فقط منظورم به تجربه نیست حتما که نباید بشما توضیح بدم که تجربه در کنار دانش
    در ضمن دنیای تکنولوژی و صنعت اینقدر بزرگه بهتر ادعای الکی نکنیم
    بدون که اگه تو شغلت خیلی مهارت دارید
    اطمینان داشته باش که ضعف کاری هم وجود دارد
    اره یه استاد دانشگاه میشناسم که فقط درس میده میره
    ولی یه عیب ساده مداری رو نمیدونه چطوری
    رفع عیب کنه شما هم انشالله خدایت دیگه

خوش باشید
    معمولا سوکت برای پاسخ شما بهتره چون میترسید وارد بحث شوید بای عصر جدیدی
    الله اکبر
    من مغرور میخوام ببینم فوضولم کیه.

بله همین سوکت که شما میگی درسته باشه من سوکت می کنم.
    شما چرا بحث رو منحرف می کنی پرفسور.
    دو کلاس درس خوندی فکر کردی جایی خبریه.
    دوستان و رفقا مطالب قبلیه من رو خوندن میدونن اطلاعاتم در چه سطحه.
    یک سری اطلاعاتم هم مدیون هادی جان یا همون JABARSING هستم.
    من به انتقاد هر کسی نیاز ندارم.اصلا من اشتباه میگم تو رو سمنو گوگولی مگولی.رفقا و دوستان خودشون میرن میسنجن می بینند کدوماش درسته

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsanyacoza0021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ری

پيش فرض

سلام
    ببخشید با تلوزیون های سه بعدی پسیو میشه سه بعدی بازی کرد عین مانیتور هاش
    تو همین سایت مانیتور سه بعدی پسیو الجی رو تبلیغ کرده که نوشته بدون پک انودیا ببخشید یعنی الجی نرم افزار خودشو داره دیگه درسته؟ برای سه بعدی
    کردن بازی در مانیتو سه بعدی و اگه بجای مانیتور من کیس رو با کابلاچ دی ام آی به تلویزیون سه بعدی وصل کنم و نرم ازار سه بعدی را هم نصب بکنم میتونم با تلوزیون هم سه بعدی بازی کنم؟؟
    یا اینکه باید از تبدیل 2 به 3 استفاده کنم که مثل سه بعدی اصلی نیست.
    لطفا اساتید راهنمایی کنید ممنون آخه موندم تو این

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    ببخشید با تلوزیون های سه بعدی پسیو میشه سه بعدی بازی کرد عین مانیتور هاش
    تو همین سایت مانیتور سه بعدی پسیو الجی رو تبلیغ کرده که نوشته بدون پک انودیا ببخشید یعنی الجی نرم افزار خودشو داره دیگه درسته؟ برای سه بعدی
    کردن بازی در مانیتو سه بعدی و اگه بجای مانیتور من کیس رو با کابلاچ دی ام آی به تلویزیون سه بعدی وصل کنم و نرم ازار سه بعدی را هم نصب بکنم میتونم با تلوزیون هم سه بعدی بازی کنم؟؟
    یا اینکه باید از تبدیل 2 به 3 استفاده کنم که مثل سه بعدی اصلی نیست.
    لطفا اساتید راهنمایی کنید ممنون آخه موندم تو این

تلویزیون هر تصویر سه بعدی بهش بدی پخش میکنه
    حالا میخواد بازی باشه یا فیلم فرقی نمیکنه
    من همه مدلهای سه بعدی رو نمیشناسم اما با 57000 خودمون خواستم بازی کنم مشکلش اینه که تاخیر خیلی زیادی داره
    من لپتاپم رو با hdmi به تلویزیون وصل کردم و بازی رو اجرا کردم
    تصویر و همه چیز خوبه اما تاخیرش اعصاب خورد کنه
    کلا response time این مدل بدرد بازی کردن نمیخوره
    حالا شاید 65100 بهتر باشه نمیدونم دوستانی که دارن میان میگن
    اگه واسه بازی میخوای بخری این نکته رو حتما یادت باشه

12. این کاربر از pinokiu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ال جی عکس های جدیدی از بزرگترین تلویزیون OLED دنیا منتشر کرد، کیفیت فوق العاده، ضخامت بی نظیر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    LG 55" OLED TVLGBlog.com

شرکت کره ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در سال 2011 در شاخه تلویزیون بسیار موفق عمل کرد، محصولات بسیار جذابی را برای معرفی در نمایشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آماده کرده است. ال جی با اعلام اینکه توانسته تلویزیون 55 اینچ OLED تولید کنند نظر کلیه محافل خبری را به سمت خود جلب کرد. حال این شرکت تصاویر واقعی فوق العاده جذابی را از این تلویزیون باریک منتشر کرده است. در ادامه علاوه بر تصاویر بیشتر، توضیحات ال جی در مورد پنل چهار رنگ OLED را مشاهده خواهید کرد.

تا به امروز نمایشگرهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معمولا در سایز کوچک و برای ابزارهای موبایل استفاده می شدند. اما ال جی توانسته تلویزیون OLED تولید کند. همانطور که می دانید کیفیت و کنتراست تصویر پنل های OLED فوق العاده بالاست و نمی توان کیفیت تصویر آن را با نمایشگرهای LCD مقایسه کرد. از طرفی فناوری OLED این امکان را فراهم می کند تا نمایشگر بسیار باریک شود. ضخامت تلویزیون OLED LG تنها 4 میلی متر است. اگر در تصویر پایین دقت کنید انگشت زنی که به تلویزیون اشاره کرده بسیار ضخیم تر از لبه تلویزیون است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود اعلام کرده که رنگ ها در این نمایشگر OLED به دلیل استفاده از پیکسل های چهار رنگ، حتی طبیعی تر، زنده تر و دقیق تر از OLED های دیگر نمایش داده می شوند. هر پیکسل در پنل جدید OLED ال جی دارای چهار ساب-پیکسل قرمز، سبز، آبی و سفید (RGBW) است. OLEDهای معمول بازار همانند LCD ها دارای ساب پیکسل های قرمز، آبی و سبز (RGB) هستند. ال جی ادعا می کند که با اضافه کردن ساب پیکسل سفید رنگ ها را دقیق تر و طبیعی تر تولید می کند و در نتیجه تصاویر با کیفیت بسیار بالاتری نمایش داده می شوند.البته روش نشده پیکسل زرد شارپ رو بذاره

نمایشگرهای OLED زمان پاسخگویی بسیار سریعی دارند و از نظر تئوری می توانند با فرکانس 100,000 هرتز کار کنند. در حال حاضر تلویزیون های LCD یا LED و Plasma با فرکانس های 60 تا 400 هرتز کار می کنند. نمایشگر 55 اینچ ال جی علاوه بر ضخامت بسیار کم وزن سبک 7.5 کیلوگرمی دارد.
    نمایشگرهای OLED می توانند انعطاف پذیر باشند تا کاربر بتواند آنها را در جهت ها مختلف خم و راست کند.
    ال جی تلویزیون OLED خود را تا کمتر از 10 روز دیگر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لاس وگاس به نمایش عموم در می آورد.
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما که این تلوزیون را داری از کیفیت دو بعدیش هم راضی هستی
    و اینکه در صحنه های سریع کم نمیاره (ورزشی)
    سلام .
    دوست عزیز آره دو بعدیش عالیه .
    تو صحنه های پر تحرک هم کم نمیاره .
    قبلش من سامسونگ 6260 داشتم . فروختمش . این خیلی بهتره

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

تجربیات شماست درست ولی شما داری یک سری اطلاعات اشتباه میدی این پنل ها تا زاویه 60 درجه هیچ گونه افت نور ندارن بعد از اون زاویه هم نسبت به افزایش زاویه کمی افت نور پیدا می کنند

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

شما رفیق چون توی غیر از تهرن هستین باید با شماره ی 02184733 تماس بگیرین.
    شما چه فیلمی رو با حجم 23 گیگ ریخیت با این tv دیدی.شما لطف کن اطلاعات این فیلم به خصوص بیت ریت تصویر و کدیک صدای این فیلم رو به من معرفی کن.
    شما بعد از 3 روز از خرید با نسبت به فعال سازی هدایا زنگ میزدی. تا واستون ارسال کنن

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

رفیق اکتیو لرزش تصویر داره.پسیو چون اصلا الکترونیکی نست مثل عینک معمولی تصویر میده اونوقتش ما از پشت یه تلق به یه جا نگاه کنی پرش تصویر میبینی الله اکبر به حق چیز های ندیده و نشنیده.

سایه در صورتی در پسیو به وجود میاد که شما فاصلت با tv کمتر از 1.5 متر باشه اونم به خاطر اینه که شما به چشمت فشار میاد هم چشم داغون میشه هم تصویر درست نداری.
    استاندارد فاصله واسه ی 3 بعدی دیدن 3 متر به بالاست

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

شما فیلم 23 گیگ دیدیو شیر آب هم باااااااازز

---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

لطفا دوستانی که تخصصی چیزی رو نمیدونن.ج.اب الکی به رفقا ندن

---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

شما رفیق بعد از نصب 3 روز بعد تماس گرفتی واسه ی هدایا.

والا من تهران هستم .
    خیابون شریعتی هم هستم . سر ملک !
    وقتی گرفتم هموش شب زنگ زدم . 5 شنبه شب بود . ساعت 12 شب اومد نصب کرد و رفت بنده خدا .
    برای هدایا هم تماس گرفتم و گفتم . گفتن چشم !

حل شد مشکل شما عزیز ؟
    اونم هم فیلم آواتار بود . از توررنت گرفتم .
    یه دونه ورژن 13 گیگش رو هم گرفتم که صداش رو پشتیبانی نکرد .
    سوالی بود بگو

---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------

میخام بدونم واقعا نظرت مهمه که تو 3 بعدی فقط

یعنی خیلی روان بدونه سایه و لرزش دارید نگاه میکنید

ناراحت نشین یه بار ولی من باورم نمیشه!!!

آره والا .
    چرا باورت نمیشه .
    همین دیشب فیلم آلیس در سرزمین عجایب رو کامل سه بعدی دیدم . با کیفیت 1920 در 1080 و صدای dts.
    عالی بود و مشکلی هم نبود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •