تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 241 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من یه کارایی کردم ولی امروز دوباره اون صفحه آبیه اومد شاید من درست انجام ندادم اگه دقیقتر توضیح بدین ممنون می شم

مرسی
    شما سه تا فایلی که قرار داده بودین مربوط به صدای سیستم میشد همونطور که گفتم باید با اون برنامه driver sweeper که معرفی کرده بودم از طریق safe mode بالا میومدین صدای سیستم پاک میکردین بعد به ستاپ سیستم میرفتین صدای سیستم از اونجا هم disable میکردین بطور موقت در مرحله بعد این فایل پایین stwrt.sys دانلود کنید از لینک پایین بعدشم تو مسیر system32\drivers کپی کنید یک مشکل شما هم مربوط به درایور GEAR Drivers میشه که از سری محصولات شرکت gearsoftware که روی سیستم خودتون نصب کردین اونم باید پاک کنید برنامه Autoruns از لینک دوم دانلود کنید به سربرگ driver از این برنامه برین گزینه Gear drivers پیدا کنید disable کنید در ضمن آخرین فایل dump خودتون از نوع اینجا آپلود کنید اگر باز صفحه آبی اومد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    خواهشا به مشکل منم پاسخ بدین
    سیستم p4 نسبتا قدیمی دارم که جدیدا مشکل حاد شده
    موقع بوت شدن قبل از welcome صفحه آبی و ریستارت فوری میشه
    جالبه که با عوض کردن ویندوز و فورمت درایو هم شاید یکی دوبار و شایدم بعد از چند بار ویندوز عوض کردن بالا بیاد و دوباره همونه
    جدیدا با safe mode بالا میاد
    خواهشا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه ahmadarm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    چند ماهه که ارور صفحه ابی میدم،چیز یعنی سیستمم ارور صفحه ابی میده
    دو ویندوز دارم xp و 7 .که زیاد با سون کار نمیکنم و فقط با ویندوز ایکس پی این خطا رخ داده .
    دو تا رم دارم 1 و 2 گیگ، که بعد از این خطاها 1 گیگ رو برداشتم اما تعصیری نداشت و شایدم ارور صفحه ابی بیشتر شد.
    همیشه زمانی این ارور رخ میده که مرورگر اپرا باز باشه (ورژن 11.61) توی تنظماتش هم یه چیزایی رو دستکاری کردم ولی نشد (خب اگر میشد دیگه چرا بیام بگم؟)
    اون فایل C:\Windows\Memory.dmp و C:\Windows\Minidump داخل سیستم نبود
    چند تا فایله که اپلود کردم هم عکسه ارور و مشخصات سیستم
    اینرو هم بگم شاید به دردتون بخوره من چند مدت بیش مانیتورم سوخت و یه مدت بعدش گرافیکم سوخت.گرافیک قبلیم xfx geforce 8600gt 1gb
    نرم افزری رو هم که گذاشته بودین دانلود و همینطور که گفتید انجام دادم ولی هیچ فایلی برای آپلود نداد و متن no dump found رو نشون میده
    Last edited by ahmadarm; 30-03-2012 at 22:22.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    خواهشا به مشکل منم پاسخ بدین
    سیستم p4 نسبتا قدیمی دارم که جدیدا مشکل حاد شده
    موقع بوت شدن قبل از welcome صفحه آبی و ریستارت فوری میشه
    جالبه که با عوض کردن ویندوز و فورمت درایو هم شاید یکی دوبار و شایدم بعد از چند بار ویندوز عوض کردن بالا بیاد و دوباره همونه
    جدیدا با safe mode بالا میاد
    خواهشا راهنمایی کنید
    ازبرنامه پست اول استفاده کنید بعدش فایل ساخته شده رو اینجا آپلود کنید

---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

سلام
    چند ماهه که ارور صفحه ابی میدم،چیز یعنی سیستمم ارور صفحه ابی میده
    دو ویندوز دارم xp و 7 .که زیاد با سون کار نمیکنم و فقط با ویندوز ایکس پی این خطا رخ داده .
    دو تا رم دارم 1 و 2 گیگ، که بعد از این خطاها 1 گیگ رو برداشتم اما تعصیری نداشت و شایدم ارور صفحه ابی بیشتر شد.
    همیشه زمانی این ارور رخ میده که مرورگر اپرا باز باشه (ورژن 11.61) توی تنظماتش هم یه چیزایی رو دستکاری کردم ولی نشد (خب اگر میشد دیگه چرا بیام بگم؟)
    اون فایل C:\Windows\Memory.dmp و C:\Windows\Minidump داخل سیستم نبود
    چند تا فایله که اپلود کردم هم عکسه ارور و مشخصات سیستم
    اینرو هم بگم شاید به دردتون بخوره من چند مدت بیش مانیتورم سوخت و یه مدت بعدش گرافیکم سوخت.گرافیک قبلیم xfx geforce 8600gt 1gb
    نرم افزری رو هم که گذاشته بودین دانلود و همینطور که گفتید انجام دادم ولی هیچ فایلی برای آپلود نداد و متن no dump found رو نشون میده
    بدون فایل دامپ نمیشه کاری کرد برای ساخته شدن فایل دامپ طبق پست پایین برین.

5. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

[QUOTE=jafarian;6932712]شما سه تا فایلی که قرار داده بودین مربوط به صدای سیستم میشد همونطور که گفتم باید با اون برنامه driver sweeper که معرفی کرده بودم از طریق safe mode بالا میومدین صدای سیستم پاک میکردین بعد به ستاپ سیستم میرفتین صدای سیستم از اونجا هم disable میکردین بطور موقت در مرحله بعد این فایل پایین stwrt.sys دانلود کنید از لینک پایین بعدشم تو مسیر system32\drivers کپی کنید یک مشکل شما هم مربوط به درایور GEAR Drivers میشه که از سری محصولات شرکت gearsoftware که روی سیستم خودتون نصب کردین اونم باید پاک کنید برنامه Autoruns از لینک دوم دانلود کنید به سربرگ driver از این برنامه برین گزینه Gear drivers پیدا کنید disable کنید در ضمن آخرین فایل dump خودتون از نوع اینجا آپلود کنید اگر باز صفحه آبی اومد.

اینا آخرین دامپ هایی که اومده واسم
    این کارایی هم که گفتین کردم تا الان که دیگه صفحه آبی نیومده ولی درایور صدامو که پاک کردم خودش دوباره نصب کرد ویندوز(درایورو آپدیت کرده بودم از سایت dell (لپ تاپم دله) )کلا برنامه هایی که از اونجا گرفتم بیشترش خراب بود یه جورایی نمی دونم چرا.

مرسی از راهنمایی هاتون

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ازبرنامه پست اول استفاده کنید بعدش فایل ساخته شده رو اینجا آپلود کنید

---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

بدون فایل دامپ نمیشه کاری کرد برای ساخته شدن فایل دامپ طبق پست پایین برین.

این کارو همکردم ولی فایلی ساخته نشد سرچ هم کردم ولی نبود مخفی هم نیست اصلا پوشه minidump خالیه

ولی این پوشه توی ویندوز سون دو فایل داره که آپلودش کردم.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

یک مشکل شما مربوط به درایور کارت خودتون که ati باشه میشه ati catalyst این ورژن با سیستم شما ست نیست شما یک ورژن دیگه از این درایور دانلود نصب کنید بطور مثال 11.11c که برنامه Driver Sweeper از لینک پایین دانلود کنید بعدش نصبش کنید بصورت safe mode بالا بیاین درایور خودتون پاک کنید سیستم که ریست شد درایور جدید نصب کنید مشکل دیگه مربوط به دایرکست میشه که دایرکست سیستم خودتون آپدیت کنید برای آپدیتشم از لینک دوم استفاده کنید مشکل آخرتون به احتمال زیاد مربوط به برنامه System Mechanic Pro میشه که روی سیستم نصبه که این برنامه رو کلا آنیستال کنید اگر نصب دارین این چند مورد از فایلهای دامپ شما بود

10. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یک مشکل شما مربوط به درایور کارت خودتون که ati باشه میشه ati catalyst این ورژن با سیستم شما ست نیست شما یک ورژن دیگه از این درایور دانلود نصب کنید بطور مثال 11.11c که برنامه Driver Sweeper از لینک پایین دانلود کنید بعدش نصبش کنید بصورت safe mode بالا بیاین درایور خودتون پاک کنید سیستم که ریست شد درایور جدید نصب کنید مشکل دیگه مربوط به دایرکست میشه که دایرکست سیستم خودتون آپدیت کنید برای آپدیتشم از لینک دوم استفاده کنید مشکل آخرتون به احتمال زیاد مربوط به برنامه System Mechanic Pro میشه که روی سیستم نصبه که این برنامه رو کلا آنیستال کنید اگر نصب دارین این چند مورد از فایلهای دامپ شما بود

در مورد مشکل کارت گرافیک باید بگم که قبلا گرافیک من nvidia بود و الان ati هستش.(با گرافیک قبلی هم همین مشکب بوده)
    در مورد دایرکت هم که آپدیت آپدیته
    در مورد سیستم کانیک هم باید بگم که فبلا نصب بوده و الان پاکش کردم و روی ایکس پیم این برنامه نصب نیست.بعدشم من خیلی وقت پیش این مشکل رو داشتم چیزی جدید نیست که بگید به خاطر این نرم افزار بوده
    Last edited by ahmadarm; 31-03-2012 at 23:34.

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

سلام دوستان عزیز....
    من اوایل که لپ تاپ خریدم با مشکل صفحه آبی زیاد برخورد داشتم که بعد از تست رم و فهمیدن خرابی یکی از آنها پیش تعمیر کار بردم و درست شد....
    بعد حدود یک ماه دوباره این مشکل پیش اومد که با تست دوباره رم دیدم مشکل از رم نیست ولی چون یه بار پیش اومد دیگه مطرح نکردم....الان بعد تقریبا دو هفته دوباره پیش اومد که گزارش رو با نرم افزار پست اول براتون آپ کردم...
    اگه بخواین از صفحه آبی عکس هم گرفتم..اگه لازم شد آپ میکنم

Last edited by milad_takjoo; 01-04-2012 at 15:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •