تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 156 اولاول ... 317177787980818283848591131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

اگه نباشه جاش خالی می مونه rangoabzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم میشه روی آیپد 2 وی پی ان نصب کرد؟تا چه حجمی میشه روش برنامه و بازی ریخت؟من دوست دارم نرم افزار ها و بازی های زیادی روش نصب کنم آیا میشه تو ایران به راختی بازی و نرم افزار تهیه کرد به طوری که مقرون به صرفه در بیاد؟آیا میشه سیستم عامل دیگه ای روش بوت کرد؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بچه ها من نميتونم فيلمامو از نوت بوكم به ايبدم منتقل كنم.روش خاصي داره و با چه نرم افزاري؟
    iTunes فرمت های پشتیبانی شده رو در خود Library اضافه کنید و فرمت هایی که بقیه برنامه ها پشتیبانی می کنن رو در فایل های خودشون.

سلام میخواستم بدونم میشه روی آیپد 2 وی پی ان نصب کرد؟
    بله.
    تا چه حجمی میشه روش برنامه و بازی ریخت؟
    همونقدر که حجمش هست منهای حجم خود سیستم عامل و ویدیوها و موزیک هایی که دارید.

من دوست دارم نرم افزار ها و بازی های زیادی روش نصب کنم آیا میشه تو ایران به راختی بازی و نرم افزار تهیه کرد به طوری که مقرون به صرفه در بیاد؟
    باید دانلود کنید. اگه بخرید که هزینه شون زیاد نیست اگه کرک هم کنید که مجانیه.

آیا میشه سیستم عامل دیگه ای روش بوت کرد؟
    خیر.

3. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

Stream عزيزم من نفهميدم باس چكا كنم استاد من

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

بچه ها من نميتونم فيلمامو از نوت بوكم به ايبدم منتقل كنم.روش خاصي داره و با چه نرم افزاري؟
    سلام فرمت فیلم ها که میخوای منتقل کنی چیه؟
    اگه mp4 هست به وسیله برنامه آیتیونر در سمت چپ برنامه بک play list میسازی و فیلمهات رو درگ میکنی اون تو ( یعنی میکشی ) و بعد روی اسم idevice کلیک میکنی و گذینه sync رو میزنی.
    حالا اگه فیلمهات فرمتهای دیگه ای داشته باشن مثل (mkv wmv ...) شما باید یک برنامه video player مثل xplayer نصب کنی و درون آیتیونز سمت چپ بر روی اسم idevice کلیک کنی و در صفحه روبروت گذینه App رو انتخاب کنی و به انتهای صفحه بری و در کادر برنامه ها اسم برنامه player مثلا xplayer (اگه نصب کردی ) رو انتخاب کنی و در کادر روبروش گذینه add رو بزنی و وایسی تا فیلمها بریزه تو idevic با این کار دیگه احتیاجی به sync نیست
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

سلام دوستاي نازم٠من تازه ايبد ٢ خريدم٠جيل بريك كردم و دوستم از ايتون خودش واسم برنامه ريخت الان واسه خودم vlc player ريختم اما وقتي ميخام برم ايتون خودم تا واسه اولين بار aplication واسه خودم بريزم ميگه syn existing ap...يعني اينكه ميگه برنامه هاي قبليتو پاك كن واين جديدتو بزار.جكا كنم كه اين vlc ريخته باشه و البته برنامه ها و بازي هايي كه دوستم رخته پاك نشه
    شما یزای اینکار احتیاج داری که دستگاه تو با یک apple id سینک کنی اگه آیتیونز رو تازه نصب کردی باید یک Apple Id و یک کامپیوتر رو بهش معرفی کنی برایه اینکار باید شما apple Id رو آتورایز کنی اگه اپپل آیدی نداری یکی بساز و اون رو آتورایز کن و بعد I Device رو به Pc وصل کن و روی I devic کلیک راست کن و گذینه Purchase ... رو انتخاب کن تا برنامه های روی آی دیوایست که دوستت ریخته بر روی آیتیونز خودت پیاده بشه و بعد از اون میتونی به خیال راحت sync کنی.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام فرمت فیلم ها که میخوای منتقل کنی چیه؟
    اگه mp4 هست به وسیله برنامه آیتیونر در سمت چپ برنامه بک play list میسازی و فیلمهات رو درگ میکنی اون تو ( یعنی میکشی ) و بعد روی اسم idevice کلیک میکنی و گذینه sync رو میزنی.
    حالا اگه فیلمهات فرمتهای دیگه ای داشته باشن مثل (mkv wmv ...) شما باید یک برنامه video player مثل xplayer نصب کنی و درون آیتیونز سمت چپ بر روی اسم idevice کلیک کنی و در صفحه روبروت گذینه App رو انتخاب کنی و به انتهای صفحه بری و در کادر برنامه ها اسم برنامه player مثلا xplayer (اگه نصب کردی ) رو انتخاب کنی و در کادر روبروش گذینه add رو بزنی و وایسی تا فیلمها بریزه تو idevic با این کار دیگه احتیاجی به sync نیست
    موفق باشید
    دوسته نازم فيلمام هم فايل audio داره هم ويدئو...همشون اينجورن.در اين صورت چه كنم؟خنگ نيستم اما منظورت نفهميدم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کسی میدونه جیلبریک 4.3.5 کی ریلیز میشه؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

کسی میدونه جیلبریک 4.3.5 کی ریلیز میشه؟!
    جیلبریک 4.3.5 واسه Ipad2 نمیاد باید منتظر ریلیز شدن ios 5 باشید !

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------

دوسته نازم فيلمام هم فايل audio داره هم ويدئو...همشون اينجورن.در اين صورت چه كنم؟خنگ نيستم اما منظورت نفهميدم.
    اگه منظورت اینه که فیلمهات dvd هستند و قابل پخش بر روی دستگاه های dvd player خانگی هستند و درون پوشه video قرار دارند .
    شما بای فایلهایی رو که از نظر حجمی بزرگتر از سایرین هستند رو از همین طریق به آیپد منتقل کنید.
    من آماده پاسخ گویی هستم با کمال میل . اینجا کسی خنگ نیست.
    ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است !

10. 2 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جیلبریک 4.3.5 واسه Ipad2 نمیاد باید منتظر ریلیز شدن ios 5 باشید !

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------

اگه منظورت اینه که فیلمهات dvd هستند و قابل پخش بر روی دستگاه های dvd player خانگی هستند و درون پوشه video قرار دارند .
    شما بای فایلهایی رو که از نظر حجمی بزرگتر از سایرین هستند رو از همین طریق به آیپد منتقل کنید.
    من آماده پاسخ گویی هستم با کمال میل . اینجا کسی خنگ نیست.
    ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است !
    نفهميدم بالاخره.تو فولدر movie هم audio دارم هم video.حالا با اين شرايط بخام فيلمو به ايبد منتقل كنم بايد چكا كنم

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

نفهميدم بالاخره.تو فولدر movie هم audio دارم هم video.حالا با اين شرايط بخام فيلمو به ايبد منتقل كنم بايد چكا كنم
    جواب سوال های من و ندادی !
    مگه فایل های آودیو مربوط به فیلمهات نیست؟
    خوب شما همین کاریو که گفتم انجام بده درست میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •