لطفا این صفحه رو ببینید. این مخزن ها به پرینتر 7000 hp میخورن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارایی این مخزنها بهتر از کاتریج شارژی است؟ کسی امتحان کرده؟
لطفا این صفحه رو ببینید. این مخزن ها به پرینتر 7000 hp میخورن
کارایی این مخزنها بهتر از کاتریج شارژی است؟ کسی امتحان کرده؟
Last edited by sepanta; 27-12-2011 at 23:43. دليل: ه
من فكر مي كنم كاتريج متصل به اين مخزن ها هم IC شارژ ندارند و بايد IC شارژ را از يك كاتريج فابريك روي آنها گذاشت...
كسي هست اطلاعات بيشتري داشته باشه؟؟؟كسي استفاده كرده از اين نوع مخزن؟؟؟
سلام
اگر بخواهیم شارژ هر نوع کاتریجی را یاد بگیریم تایپیکی برای آموزش هست
تاپيك هاي مختلفي هست كه كار شما رو راه مي اندازه. شارژ جوهر افشان اغلب همين جا مطرح ميشه. تاپيك پرينترهاي ليزري و سامسونگ رنگي و ... داريم.
ولي چرا همه رو؟ استفاده تجاري نداريم ها!![]()
شما درست متوجه حرفم نشدید
این چیپ کارتریج های 564 جوری هستن که بعد از چاپ مثلا 100 صفحه از کار می افتن و دیگه نمیشه با کارتریجش چاپ کرد حتی اگه شارژش کرده باشی و پر از جوهر باشه
وقتی که جوهر کم بشه اول ارور لاو میده با علامت یه مثلث زرد و بعد از مدتی یه ارور دیگه میده و کارتریج دیگه کار نمیکنه که علامتشم یه ؟ آبی رنگه
همین جور که توی عکس زیر می بینید در حالی که همه کارتریج ها پر از جوهر هستن به جز کارتریج قرمز باقی از کار افتادن و دیگه کار نمی کنن
حال سوال من اینه که اگه برم اون کارتریج شارژی ها رو + 4 تا کارتریج فابریک بخرم و چیپ ها رو سوار کنم
باز هم همین وضعیت پیش میاد یا نه ؟ . کارتریج ها مداوم کار میکنن؟
Last edited by malakhak; 28-12-2011 at 15:13.
لطفا یکی من رو راهنمایی کنه
امروز میخواستم یک تانک بخرم برای پرینتر 7000 hp اما یک تعمیر کار بهم گفت نخرم چون پمپ 7000 ضعیفه و خیلی این تانک ها کار کنن 2 هفته.بعد خراب میشه.
دزسته؟ بخرم یا نه؟
نسبت به اپسون بخواي در نظر بگيري بله هيچ حرفي واسه گفتن نداره پمپ اپسون عاليه. كلا اپسون براي نصب تانك عاليه نمونه A3 اون يعني 1410 !
من خودم تا حالا براي كسي روي اچ پي تانك نصب نكردم نهايتا ميگم كارتريج شارژي بگير! تانك فقط يه حسن داره كه نمي خواي شارژ كني هر بار ولي در مقابل چندين مشكل داره.
سلام
خب ما مشتری برامون میاره ما هم میدیم به یک مرکز برامون شارژ کنه
می خواستم خودم کارمون را راه بندازم
مدل هایی که وجود دارد خیلی زیاده؟
منم اچ پی 4500 دارم که کارتریجش 901 هستش و هر چی توی بازار گشتم کیت شارژ براش پیدا نکردم اما خیلی مواقع اصلا برای شارژ کارتریجم نیازی به هواگیری نیست !! جالبه نه ؟![]()
راهش اینه که خیلی آروم از طریق سرنگ توی کارتریجت چوهر بریزی اما برای اینکه مطمئن بشی مشکل دیگه ای پیش نمیاد یه مقداری با تیغ طول اون لاستیک کیت شارژی که داری رو زیاد کن اما خیلی مواظب باش کج یا پایین و بالا نباشه چون اونوقت باز درست عمل نمیکنه و بعدش کارتریجت رو هواگیری کن . من خودم اون لاستیک رو کج بریدم خوب هواگیری نمیکنه اما همون یه مقدار جوهری که ازش به زور خارج میشه کارم رو راه میندازه و همونطور که گفتم اگر با حوصله شارژش کنی اصلا هواگیری هم نمیخواد بکنی .
بله تقريبا تمام مدلهاي سياه و سفيد اچ پي و كانن رو از اين لينك ميتوني ياد بگيري:
بايد بري توي كار بعد سوالي داشتي بپرسي روزاي اول هم به مشتري نگي وايسا تا شارژ كنم بگو دو روز ديگه
يه مقدار هم كثيف كاري داره هم جوهر افشانش هم ليزري ، جوهر رو ميشه پاك كرد ولي پودرهاي ليزري رو تا يه هفته بايد از توي دماغ و حلق بيرون آورد!
ولي استقبال مي كنيم ياعلي بگو شروع كن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)