دوست عزیز اولا که خود نسخه جرمن تراک نمیتونه موزیک با فرمت mp3 رو پخش کنه فرمت خاصی میخواد
برای اجرای مد هم شما باید بری یه گاراج بخری و از اونجا اون کامیونی رو که مدش رو ریختی بگیری
دوست عزیز اولا که خود نسخه جرمن تراک نمیتونه موزیک با فرمت mp3 رو پخش کنه فرمت خاصی میخواد
برای اجرای مد هم شما باید بری یه گاراج بخری و از اونجا اون کامیونی رو که مدش رو ریختی بگیری
خیلی متشکرم.
18 مگ بود شد 129 مگ!
راستی اون Patch 1.04 واسه من نصب نشدا ! بازی رو پیدا نمیکنه.
دست شما هم درد نکنه.
فرمتش فکر کنم مثل 18WOS باید ogg باشه.امتحان میکنم.
===============
================
شبتون بخیر.![]()
معذرت مي خوام،ولي من بازي رو خريدم...!
خواهش میکنم
بله بعد از اینکه از حالت فشرده خارج میشه حجمش میشه 129mb
بله فرمتش هم همین ogg هست که من فراموش کرده بودم
ولی نسخه austrian truck simulaor یعنی ورژن 1.32 موزیک با فرمت mp3 هم پخش میکنه
موفق باشید![]()
خواهش میکنم
میگم چرا بازی شما هم مشکل نداره چون بازی رو خریدید مثل من و یکی دیگه از دوستان توی این تاپیک
موفق باشید![]()
من 18wheel extrim mp3 ریختم جواب داد ولی این جواب نداد که باید تبدیل به ogg بشه
مرسی راهنماییَ
تو جرمن تراک ورژن1.32 میشه mp3 هم ریختمن 18wheel extrim mp3 ریختم جواب داد ولی این جواب نداد که باید تبدیل به ogg بشه
مرسی راهنماییَ
میشه کمی بیشتر توضیح بدینسلام.
اون همون فایل Image هستش دیگه.
با UltraISO روی درایو مجازی Mount اش کنید و نصب کنید.
این بازی هیچ فرقی با جرمن تراک نداره فقط فرمونش سمت چپه رانندگی باهاش هم سختهدوستان بازي Austrian truck simulator رو براي دانلود سراغ ندارين؟!
از نظر مد هم خیلی محدوده
رضا تو کدوم بازی رو دانلود کردی که الان توی اجرا کردنش موندی؟
رضا austrian truck simualtor فرمونش سمت راست هست و همون ورژن 1.32 میشه اون که فرمونش سمت چپ هست uk truck simualtor هست
خب ورژن 1.32 که میشه همون austrian truck simualtor که منم گفتم دیگهتو جرمن تراک ورژن1.32 میشه mp3 هم ریخت
جرمن تراک صفحه اول دانلود کردم به صورت bin یکی از دوستان یه توضیح مختصری داد ولی متوجه نشدمرضا تو کدوم بازی رو دانلود کردی که الان توی اجرا کردنش موندی؟
اگه کسی بلده چطور میشه یه فایل بین رو اجرا کنم توضیح بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)