تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 973 اولاول ... 317177787980818283848591131181581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

برای پی سی اومد میگیرم بازی می کنم.
    خیلی عالی میشه اگر بیاد.
    اگر هم نیومد هیچ وقت نمی رم به خاطر یه دونه بازی 300 400 تومن بدم کنسول بگیرم.
    به جای خریدن کنسول میرم سیستمم رو برای بهتر اجرا کردن بازی ها ارتفاء میدم.
    یک بازی؟سیستم رو برای کدوم بازیها ارتقا میدین؟عمر بازی رو پیسی تموم شد رفت.دیگه ارزش خرج کردن نداره.با 400 تومن یک کارت گرافیک میدن فقط!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

امین جان کی میگه عمر کنسول تموم شد ؟
    حالا خوب شد Crysis رو واسه کنسول زدن ( نمیدونم زده باشن یا نه ولی قرار بود بزنن )
    وقتی که بازی اومد و سازندگانش گفتند فقط واسه PC هست ، همه ی کنسولی ها داشتن دق میکردن !
    بعدشم به قول یکی از دوستان همین انجمن : هیچ مخلوقی بهتر از خالق نیست .

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

حالا خوب شد Crysis رو واسه کنسول زدن ( نمیدونم زده باشن یا نه ولی قرار بود بزنن )
    وقتی که بازی اومد و سازندگانش گفتند فقط واسه PC هست ، همه ی کنسولی ها داشتن دق میکردن !
    من که به کل نا امید شدم.همون کرایسیسم واسه اینکه درست اجرا شه اون زمان 500 تومن مازاد بر سیستم خودم خرج داشت.یعنی حدود یک و دویست فقط خرج کیس!!با این پول میشه هر دو کنسولو خرید و رو بهترین درجه بازی کرد.اگر برای پیسی کرایسیس اومد 100 تا بازی فوق العاده تو همین دوره برای این دو تا کنسول اومد.آینه که بماند...
    خوب این خالق عرضه نداره مخلوقاشو اجرا کنه چیکار کنیم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز، تحت سیستم عامل ویندوز هیچکس نمیاد بازی حرفه ای بسازه، طوری که شما میگید.
    انجینهایی که از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنند بیشتر مستقل هستند و انجینهای حرفه ای، شاید بشه گفت برای خودشون سیستم عامل هستند. پس بنابراین باید گفت بازی رو با کامپیوتر میسازند، نه کامپیوتر شخصی اونطور که فرض میکنید.
    سیستم عامل فقط یک بستر ساده ست برای انجین. اما برای بازی کردن، شما دارید با یک سیستم عامل که برای 10000 کار تعبیه شده بازی میکنید اما در کنسول تمامی قدرت GPU ، CPU و رم در دست بازی و اجرای و پردازش اون هست.
    بعلل اقتصادی هم عرضه ی بازی برای پی سی تا حدودی دور انداخته شده، جز چند بازی در سال آینده(مثل Rage) بیشترشون مخصوص کنسول هستند و یا نسخه ی پی سی اونها پورت شده.
    باور کنید خرید کنسول با صرفه تر از ارتقاء PC هست. اما پی سی یک خوبی داره در نسل جدید و اون سبکهای مخصوصش هست که بیشتر وقت آمد رو صرف میکنه. بازی های سیمولیتور و استراتژیک زیادی فقط برای پی سی میان و چند بازی FPS مطرح هم برای پی سی در راهه.
    همچنین مودینگ بازی، ادیت بازی، کرک بازی برای کسایی که به مارکت بین الملل اختصاص ندارن مثل ایران و... برای PC یک نقطه ی قوته.(البته آخری در بین پلیرها نه سازنده ها)
    از من میپرسید، کنسول رو پیشنهاد میکنم، اما فقط برای سبکهایی که در کنسول رشد و نمو کردن(بجز FPS) و نه سبکهایی مثل استراتژیک.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

من که به کل نا امید شدم.همون کرایسیسم واسه اینکه درست اجرا شه اون زمان 500 تومن مازاد بر سیستم خودم خرج داشت.یعنی حدود یک و دویست فقط خرج کیس!!با این پول میشه هر دو کنسولو خرید و رو بهترین درجه بازی کرد.اگر برای پیسی کرایسیس اومد 100 تا بازی فوق العاده تو همین دوره برای این دو تا کنسول اومد.آینه که بماند...
    خوب این خالق عرضه نداره مخلوقاشو اجرا کنه چیکار کنیم؟
    عزیز دل !
    من که هنوز امیددارم .
    کاش یه PS3 میگرفتی واسه هر بازی 100 هزار میدادی اون موقع که پشیمون میشدی این حرفو نمیزدی !

سلام
    دوست عزیز، تحت سیستم عامل ویندوز هیچکس نمیاد بازی حرفه ای بسازه، طوری که شما میگید.
    انجینهایی که از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنند بیشتر مستقل هستند و انجینهای حرفه ای، شاید بشه گفت برای خودشون سیستم عامل هستند. پس بنابراین باید گفت بازی رو با کامپیوتر میسازند، نه کامپیوتر شخصی اونطور که فرض میکنید.
    سیستم عامل فقط یک بستر ساده ست برای انجین. اما برای بازی کردن، شما دارید با یک سیستم عامل که برای 10000 کار تعبیه شده بازی میکنید اما در کنسول تمامی قدرت GPU ، CPU و رم در دست بازی و اجرای و پردازش اون هست.
    بعلل اقتصادی هم عرضه ی بازی برای پی سی تا حدودی دور انداخته شده، جز چند بازی در سال آینده(مثل Rage) بیشترشون مخصوص کنسول هستند و یا نسخه ی پی سی اونها پورت شده.
    باور کنید خرید کنسول با صرفه تر از ارتقاء PC هست. اما پی سی یک خوبی داره در نسل جدید و اون سبکهای مخصوصش هست که بیشتر وقت آمد رو صرف میکنه. بازی های سیمولیتور و استراتژیک زیادی فقط برای پی سی میان و چند بازی FPS مطرح هم برای پی سی در راهه.
    همچنین مودینگ بازی، ادیت بازی، کرک بازی برای کسایی که به مارکت بین الملل اختصاص ندارن مثل ایران و... برای PC یک نقطه ی قوته.(البته آخری در بین پلیرها نه سازنده ها)
    از من میپرسید، کنسول رو پیشنهاد میکنم، اما فقط برای سبکهایی که در کنسول رشد و نمو کردن(بجز FPS) و نه سبکهایی مثل استراتژیک.
    من با بیشتر حرفهای شما موافقم .
    کنسول بهتر از PC هست ولی در صورتی که به صرفه باشه !
    مثلا خرید PS3 توی ایران اصلا به صرفه نیست .
    ولی چون کلی امکانات داره توی ژاپن و استرالیا و چند کشور دیگه خیلی طرفدار پیدا کرده .
    مخصوصا از وقتی که یکمی هم ارزون تر شد .
    ولی یکی از مشکلاتش گرون بودن بازیهاش هست .
    اونم فقط به خاطر تکنولوژی BlueRay
    موفق باشید .

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

اقا اگه من میتونستم میگفتم همه ی ps3 ها وxbox360 ها را بشکنند و این بازی رو تا امدن نسخه ی pc بازی نکنندددددددددد.

لطفا کسی در مورد نحوه ی بازی چیزی لو نده تا هیجانش از دست نره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یک بازی؟سیستم رو برای کدوم بازیها ارتقا میدین؟عمر بازی رو پیسی تموم شد رفت.دیگه ارزش خرج کردن نداره.با 400 تومن یک کارت گرافیک میدن فقط!!
    نخیر هنوز عمر بازی روی پی سی تموم نشده!
    اون کارت گرافیکی که میدن 400 تومن می تونه تا 2 یا 3 سال راحت بازیها رو بیاره!
    می دونی چرا بیشتر بازی ها رو فقط برای کنسول میزنن؟دلیلش کرک شدن و صرقت نرم افزاری از بازی های پی سی هست که این ضرر خیلی زیادی از پلتفورم پی سی به شرکتای بازی سازی می زنه.اگر کرک و صرقت نرم افزاری وجود نداشت الان بازار بازی های پی سی از کنسول ها بهتر بود!
    والا من هیچ وقت حاضر نیستم موس و کیبورد خودم رو با یه دسته عوض کنم!
    بازی کردن توی پی سی کلا یه حال دیگه ای داره!توی پی سی کنترل شخصیت بازی کاملا در دست خودت هست و این کنترل پلیر توی بازی رو خیلی اسونتر می کنه!

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نخیر هنوز عمر بازی روی پی سی تموم نشده!
    اون کارت گرافیکی که میدن 400 تومن می تونه تا 2 یا 3 سال راحت بازیها رو بیاره!
    می دونی چرا بیشتر بازی ها رو فقط برای کنسول میزنن؟دلیلش کرک شدن و صرقت نرم افزاری از بازی های پی سی هست که این ضرر خیلی زیادی از پلتفورم پی سی به شرکتای بازی سازی می زنه.اگر کرک و صرقت نرم افزاری وجود نداشت الان بازار بازی های پی سی از کنسول ها بهتر بود!
    والا من هیچ وقت حاضر نیستم موس و کیبورد خودم رو با یه دسته عوض کنم!
    بازی کردن توی پی سی کلا یه حال دیگه ای داره!توی پی سی کنترل شخصیت بازی کاملا در دست خودت هست و این کنترل پلیر توی بازی رو خیلی اسونتر می کنه!
    کاملا موافقم من برای ارتقا 600تومن دادم پشیمون هم نیستم بازی مگه کمه این هم جریان gta sa
    رو داره بعد یک سال که کنسول ها خوب فروش رفتن و دی وی دی ها فروخته شد حالا برا کامپیوتر میاد
    اصلا هم نیاد بدرک بازی مگه قحطه

داره خودمونی میشه Manuchehrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کلیک(جام جم) زده بود تا چند روز دیگه واسه pc میاد که

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلیک(جام جم) زده بود تا چند روز دیگه واسه pc میاد که

درست نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •