تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 125 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از samin-z و nastybros عزیز.
    فقط 2 سوال دیگه اینکه چطوری میشه دقیقا لپ تاپ dell xps l502 رو شناسایی کرد منظورم اینه که تقلبی
    و این داستانا رو داره یا نه؟ و سوال آخر اینکه از کجا و چه گارانتی بخرم خیالم راحته؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من بعد 4 ماه تحقیق روی xps l501 و l502 و 2ماه انتظار برای برای ورود xps با cpu جدید یعنی نسل دوم i7 الان که قصد خرید دارم کمی بین hp6090 یا 6080 و xpsl502 دوچار تردید شدم چون طبق تحقیقات چند روز اخیر بنده گرافیک 6770بهتر از 540 تقریبا از همه لحاظ حتی خنک بودن فقط الان یه مشکل دارم اینکه 4 ماه تحقیق کردم و تقریبا همه نقد های داخلی وخارجی خوندم ولی برای hp نه نمیدونم کیفیت لپتاپ hp چطوره کیفیت گارانتی اون خوبه یا نه کیفیت قطعاتش چطوره حتی کمی ریزتر که بشم کیفیت کیبردش و بدنه چه جوریاست و اسپیکرها چطوری البته ان زیاد مهم نیست اما خوب دیگه و اینکه یه مشکلی که دیدم خودم سایت hp از لحاظ کیفیت خیلی پایین تره شاید مثلا برا پیدا کردن درایور های جدید دچار مشکل بشیم یا در مورد پشتیبانی لپتاپ چون دل تو این پشتیانی از نظر من عالیه من خودم در مورد xps حداقل 10 بار با هاشون تماس داشتم و از نظرم عالی بود.
    آیا کسی از دوستان این لپتاپ hp6090 را استفاده کرده راضی هست یا نه لطفا اگه تونستیین یه مقدار اطلاعات تخصصی بدید مثلا بلوتوثش 3 هست یا 2؟ امتیاز ویندوز چنده یا یه چند تا تست از سخت افزار بگیرید مرا هم مطلع کنید پیشاپش از شما تشکر میکنم

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

رجوع به تاپیک زیر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

فقط 2 سوال دیگه اینکه چطوری میشه دقیقا لپ تاپ dell xps l502 رو شناسایی کرد منظورم اینه که تقلبی
    و این داستانا رو داره یا نه؟ و سوال آخر اینکه از کجا و چه گارانتی بخرم خیالم راحته؟؟
    دوست عزیز زیر لپ تاپ یه برچسب هست که نوشته:service tag: و یه کد جلوش نوشته...شما اون کد رو توی سایت
    کد:
    چک میکنی و همه مشخصات لپ تاپتو و سخت افزارشو بهت میده .درایور های لپ تاپتم بهت میده...و میگه سفارش چه کشوری هست.
    مثلا" ماله بعضی از بچه های سایت سفارش کانادا بود..ماله من هم سفارش اینگلیس بود...

داره خودمونی میشه reza-shady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    world wide web

پيش فرض

دوستان یه چیزی من همین الان رفتم سرویس تگ رو چک ک ردم زده بود
    XPS XPS L511z
    این یعنی چی ؟

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

من بعد 4 ماه تحقیق روی xps l501 و l502 و 2ماه انتظار برای برای ورود xps با cpu جدید یعنی نسل دوم i7 الان که قصد خرید دارم کمی بین hp6090 یا 6080 و xpsl502 دوچار تردید شدم چون طبق تحقیقات چند روز اخیر بنده گرافیک 6770بهتر از 540 تقریبا از همه لحاظ حتی خنک بودن فقط الان یه مشکل دارم اینکه 4 ماه تحقیق کردم و تقریبا همه نقد های داخلی وخارجی خوندم ولی برای hp نه نمیدونم کیفیت لپتاپ hp چطوره کیفیت گارانتی اون خوبه یا نه کیفیت قطعاتش چطوره حتی کمی ریزتر که بشم کیفیت کیبردش و بدنه چه جوریاست و اسپیکرها چطوری البته ان زیاد مهم نیست اما خوب دیگه و اینکه یه مشکلی که دیدم خودم سایت hp از لحاظ کیفیت خیلی پایین تره شاید مثلا برا پیدا کردن درایور های جدید دچار مشکل بشیم یا در مورد پشتیبانی لپتاپ چون دل تو این پشتیانی از نظر من عالیه من خودم در مورد xps حداقل 10 بار با هاشون تماس داشتم و از نظرم عالی بود.
    آیا کسی از دوستان این لپتاپ hp6090 را استفاده کرده راضی هست یا نه لطفا اگه تونستیین یه مقدار اطلاعات تخصصی بدید مثلا بلوتوثش 3 هست یا 2؟ امتیاز ویندوز چنده یا یه چند تا تست از سخت افزار بگیرید مرا هم مطلع کنید پیشاپش از شما تشکر میکنم
    .
    .
    .
    .سلام
    دوست عزیز واسه کسب اطلاعات بیشتر برو به این تاپیک :

کد:

---------- Post added at 06:29 AM ---------- Previous post was at 06:25 AM ----------

.
    .
    .
    .
    سلام
    تقلبی نداره که آخه این مدل.......دیگه خودش چینی هست تقلبیش وجود نداره...شما باید سعی کنی میخری کانفیگ رو تو سایت چک کنی که مطابقت کنه همین...................با گارانتی های زیر بخری خوبه:
    .
    .
    .
    زیگورات
    دل ایران
    دل سرویس
    .
    .
    .
    از هر جا که نمایندگ هاشون هست........پاییتخت - پارسیان-بازار رضا-ایرانیان-......

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

.
    .
    .
    .سلام
    دوست عزیز واسه کسب اطلاعات بیشتر برو به این تاپیک :

کد:
    ---------- Post added at 06:29 AM ---------- Previous post was at 06:25 AM ----------

.
    .
    .
    .
    سلام
    تقلبی نداره که آخه این مدل.......دیگه خودش چینی هست تقلبیش وجود نداره...شما باید سعی کنی میخری کانفیگ رو تو سایت چک کنی که مطابقت کنه همین...................با گارانتی های زیر بخری خوبه:
    .
    .
    .
    زیگورات
    دل ایران
    دل سرویس
    .
    .
    .
    از هر جا که نمایندگ هاشون هست........پاییتخت - پارسیان-بازار رضا-ایرانیان-......
    تو کدوم قسمت سایت DELL باید برم و بزنم سریال و؟ بعد اینکه حالا کاناداش خوبه انگلیس خوبه ؟؟؟

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

تو کدوم قسمت سایت DELL باید برم و بزنم سریال و؟ بعد اینکه حالا کاناداش خوبه انگلیس خوبه ؟؟؟
    .
    .
    .
    .
    برو اینجا سریال نامبر رو وارد کن ببین چی میزنه....والا من ندارم بدونم کانادا خوبه یا انگلیس
    .
    .
    .
    .
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

راستی امکان ارتقا رم هم داره dell xps l502 یا مثل hp dv6 نمیشه ارتقاع داد؟ و اگه میشه چطوری این امر امکان پذیره؟

راستی ممکنه 16 اینچش هم باشه؟
    Last edited by tranceyou; 30-04-2011 at 11:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راستی امکان ارتقا رم هم داره dell xps l502 یا مثل hp dv6 نمیشه ارتقاع داد؟ و اگه میشه چطوری این امر امکان پذیره؟

راستی ممکنه 16 اینچش هم باشه؟
    آره داره...خودش که 6GB هست(یه 2 هست و یه 4)تا 8GB میتونی بزاری
    نه 16 نیست..همین 15 هم خیلی خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •