بچها اينو بيبينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =
بچها اينو بيبينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =
دقیقا وقتی این دو تا رو میزنم این خطا رو میده
![]()
آقا منم تایید میکنم چرا این. میزنه
ترانیر دانلود نمیشه
سلام اولا ببخشید اگه فکر می کنید من زیادی زر زدم و ادعای زیادی می کنم
دوما اون فایل قبلی رو من بعد از ویرایش امتحان نکردم و حالا یه فایل دیگه می زارم که کاملا مال خودم است و مشگلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایmilad953 اگه خیلی وادی رمز زیاد شد ن کار هفت کوتوله هارو بده تو اینا نبود.![]()
من وقتی سیو آقای Harvest_Moon_Iman رو دیدم فهمیدم که یه چیزهای دیگه ای داشته که رو نکردهچون چه شکلی میشه تو روز اول خونت بزرگ باشه زمینتم به اون تمیزی باشه با این که هنوز وارد بازی نشدی.
![]()
بعدش هم این که تو روز اول اصلا ما بازی نمیکنیم وبازی از روز دوم شروع میشه.
فقط میخوام بدونم چجوری شده که این اتفاقات افتاده.![]()
harvest moon 2 جان دقت نکردی هفت کوتوله همیشه کارشون روی 7 روزه و کمتر نمیشه من این عدد رو انتخاب کردم چون این عدد نرمال بازی بوده برای تغییر این عدد فایلی که دانلود کردید رو با notepad باز کنید بعد
Basics\Harvest Sprite Jobs این عبارت رو پیدا کنید و اونهایی که 4 حرف سمت راستشان این مقدار است 0007
هر چی می خواهید زیاد کنید ولی پیشنهاد می کنم اونو تغییر ندید حالا هر طور که مایلید
radbehnam جان یه سری کدها هست که باش میشه عدد سال و ماه و روز و فصل رو تغییر داد احتمالا Harvest_Moon_Iman بازی کرده بعد با این کدها بازی رو به روز اول رسونده و چیز بدی که راجب این کدها هست اینه که مثلا اگه بچه تا دو ماه دیگه به دنیا میاد با این کد ها نمیشه مثلا اگه فصل تابستون هست برسونیش به زمستون و بچه به دنیا بیاد بلکه بادی دو ماه رو از طریق خوابیدن رد بکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)