اره منم همینطور میخوام بدونم چرا از این گوشی بد میگن کم کم دارم شک میوفتم ولی خداییش خوشگله گوشیش چشمنوازه
اره منم همینطور میخوام بدونم چرا از این گوشی بد میگن کم کم دارم شک میوفتم ولی خداییش خوشگله گوشیش چشمنوازه
پشتش خوب یه کم بی ریختهاگه براق بود و ضد اثر انگشت بهتر بود
راجع به مقاومتش من چیزی نیدونم
![]()
دوست عزيز خودت وقتي ميخواي بري بخري خوب قبلش كه دست ميگيري! اگه خوشت اومد خوب بخر نيومد نخر ديگهآقا جرا تو ذوق میزنین من کلی پولامو جمع کردم واسه این گوشی پس اگه اینم بده من چی بگیرم تا 700 تومن؟ دلم با این گوشیه آخه مگه جنسش چیه؟!
سال اینده گوشی بعدی سونی خیلی بهتر از این خواهد بود...پیشنهاد میکنم که تا سال اینده که گوشی میاد 450 تومن،پول بذراید رو 450 تومن گوشی نسل بعدی رو بخرین!ولی منتظر میمونم تا به 450 برسه و یه دونه بخرم.![]()
بعضی دوستان فکر میکنن وقتی میگیم جنس بدنش بد بود،مثلا داریم میگیم اه!! این سمنده جنس بدنش مث پراید میمونه!!!آرزو بر جوانان عیب نیست![]()
داداش،این پرشیا رو من احساس میکردم تو عکس ها که زانتیاست،ولی پرشیای سفید از اب در اومد!!
یعنی هنوز تو بخش هیکل و تیپ و اینا،بقیه باید برن بوق بزنن!!
جی اس ام بررسی هاش رو دوبله می کنه و کار خودش نیست نه؟!بررسی تخصصی ارک.......شاید به دردتون بخوره![]()
یه چی بگم نخندیا...حالا مدل مشکیش باز بهتر از مدل نقره ایشه!
این نقره ای رو که میبینی،پشم و گیلت میریزه!! بعد که میگیری تو دستت،حال میکنی!! بعد که بعد از کلی حال کردن،پشتش رو میبینی،میبینی اون ممه رو لولو برده و جا خالیه و بچه نیست!!
یعنی پشتش،نه این که بد باشه!! ولی به خیلی خوبی جلوش نیست....(نقره ای!) و نسخه ی تاریکش که نمیدونم مشکیه یا سیاه!! یا ابی خیلی تیره و گررنگ و اینا(نم رنگ شناسی و نقاشیم همیشه بد بوده ببخشید!!) دهن همه رو بسته و اپل باید اب رو بریزه همون جایی که میسوزهسامسونگ هم که کپی پیست میکنه از اپل!!
نقره ای،خیلی جذابه!! اگه پشتش نبود،همون 650-600 تا می ارزه!!بچه ها اينقدر بُالهوس نباشيدگوشي گوشيه خوبيه
ولي زير 600 ميرزه...
یه جوریه!! نمیتونم توضیح بدم!! مات و تو ذوق زنه!!! تو دست یه جورایی لق میزنه(اصلا لق نیست و محکمه) ولی حس میکنی لقه!!منظورت از اینکه پشتش بد بود چیه؟میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
بد نیست،فقط خیلی خوب نیست!! جلوش خیلی عالیه! و پشتش فقط خوبه!!
مات و اره اثر انگشت می افته!! البته دستهای من مال بعد از پنچر گیری بود و اثرش می افتاد!!مات یا براق اثر انگشت میوفته؟
دوست عزیز،تو بحث جنس و اینا،کسی به پاش نمیرسه شک نکنین!! قیافه و ایناش عالیه!!آقا جرا تو ذوق میزنین من کلی پولامو جمع کردم واسه این گوشی پس اگه اینم بده من چی بگیرم تا 700 تومن؟ دلم با این گوشیه آخه مگه جنسش چیه؟!
کارکردنش هم اگه انتظار نداشته باشی برات کوه بکنه یا افتر افکت ویندوز رو اجرا کنه،به اندازه ی کافی قوی هست که دوستانی که گوشی معمولی دارن رو باعث بشه که فک هاشون بچسبه به زمین!!(ایکس ده که تو دانشگاه با خودم یکی دو بار بردم،رفقا به زور فکشون رو میکشیدن!!<قابل بلند کردن که نیست!!>...)
برا همین هم نگران اونجای کارش نباشین....
این که میگیم بده،منظور بین خیلی خیلی عالی و خیلی خوبه!!!
رفیق خودم تو سنندج نیاورده گوشی رو و الان عراقه که از اومریکایی ها بگیره!! تا چند روز دیگه از همونجا یه تست خودم میتونم بکنم!! ولی این یارو میگفت اول بخر،بعد روشن کن!! تو قیافه ولی چیزی کم نداشت! فقط پشتش انتظاری که من ازش داشتم رو بر اورده نکرد!اره منم همینطور میخوام بدونم چرا از این گوشی بد میگن کم کم دارم شک میوفتم ولی خداییش خوشگله گوشیش چشمنوازه
یه چی جالب،4 تا از این ارس! ها داشت که یکیش که داده بود دست من،به خاطر اینکه جعبش له و لورده شده بود،ارزون تر میفروخت!!(راستش اون رو خیلی ارزون میداد ولی پول نداشتم و بهش اعتماد نکردم چون ممکن بود دزدی باشه!! ولی اگه وقتی جعبش اونجوری شده بود و پگوشی توش بوده،مقاومتش بالاست به اندازه ی کافی!!پشتش خوب یه کم بی ریختهاگه براق بود و ضد اثر انگشت بهتر بود
راجع به مقاومتش من چیزی نیدونم
![]()
حالا من فکر میکنم نسخه ی آبیش (مشکی، بنفش، سرمه ای) بیشتر اثر انگشت رو به خودش جدب میکنه و نسخه ی نقره ای رنگش این مشکل رو نداره!
به نظرم اگه مثلا پشت اون مجهولل رنگه رو میزدن به پشت نقره ایه یا جلوی این و میزدن به جلوی اون جالبتر بود!![]()
گوشیای سونی اصولا مقاوم ترن... من P990 که داشتم ، یه بار داشتم با سرعت می دوییدم... از جیبم افتاد... از توی پیاده رو با سرعت خیلی زیاد افتاد زمین...بعدش رفت هوا ، کوبیده شد به بالای جدول ، دوباره رفت هوا ، رفت تو جوف آبتازه خریده بودمش
گوشیو ورداشتم دیدم فقط گوشش یه مقدار جویده شده
خیلی خفن بود کف کردم...
اتفاقا این X10ــی که تازگی واس پدر گرامی خریدم هم همین جوری بود ، جعبش له لورده شده بود... یعنی به عبارتی جعبه نمونده بودولی طرف چون از تهران گفته بود واسش آورده بودن و کاملا مطمئن بودم به طرف ، چیزی نگفتم... با این حال 10 تومن تخفیف گرفتم
![]()
اقا برو بگیر حالشو ببر به این حرف های بیهوده توجه نکن ببین خودت اگه باش حال مکینی بسه بعدم جنسشم خوبه پشتشم هرچی هست خط نمیوفته مثله ایفون 4 ما که ایفونمون رو قابو اینا گذاشتیم پشتش خط وخش افتاد بعدم لکم رو هر گوشی ای میوفته من ویوم داشتم با اینکه جنس المینیوم بود اونم لک میفتاد
در ضمن استحکامش هم عالیه چون من x10 رو دیدم اینم از اون بهتره تازه المینیوم بخوره زمین دیگه داغون مییشه اینقدر رنگ پریدگی پیدا میکنه من هم desire hd رو دیدم خیلی داغون میشه هم ویو خودم که اروم افتاد پره خش شد در صورتی که پلاستیک اینجوری نیست و ایفونمم تا حالا زمین نخورده که ببینم چی میشه !
Last edited by fabio montari; 11-04-2011 at 02:41.
پسر گوشیت برای خودش توپی بوده ها!
کسی اون وسط وسطا شوتش نکرد؟ مطمئنی خودش همه ی این راه ها رو رفته؟
والا مغازه داره دیشب میگفت جنساش تا 5شنبه میرسه و فکتور680تومنیش نشونم داد.به سرعت قیمتها در حال نزوله دقیقا مث قیمت نوکیا n8در بدو ورود به بازارجای نگرانی نیس
خوب میشد تصورش رو کرد که خیلی زود قیمتش افت کنه!
ولی این یکمی زودتر از برهه ای بود که من تصور میکردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)