تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 430 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

آقا جرا تو ذوق میزنین من کلی پولامو جمع کردم واسه این گوشی پس اگه اینم بده من چی بگیرم تا 700 تومن؟ دلم با این گوشیه آخه مگه جنسش چیه؟!
    اره منم همینطور میخوام بدونم چرا از این گوشی بد میگن کم کم دارم شک میوفتم ولی خداییش خوشگله گوشیش چشمنوازه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پشتش خوب یه کم بی ریخته اگه براق بود و ضد اثر انگشت بهتر بود راجع به مقاومتش من چیزی نیدونم

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

آقا جرا تو ذوق میزنین من کلی پولامو جمع کردم واسه این گوشی پس اگه اینم بده من چی بگیرم تا 700 تومن؟ دلم با این گوشیه آخه مگه جنسش چیه؟!
    دوست عزيز خودت وقتي ميخواي بري بخري خوب قبلش كه دست ميگيري! اگه خوشت اومد خوب بخر نيومد نخر ديگه

4. 2 کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ولی منتظر میمونم تا به 450 برسه و یه دونه بخرم.
    سال اینده گوشی بعدی سونی خیلی بهتر از این خواهد بود...پیشنهاد میکنم که تا سال اینده که گوشی میاد 450 تومن،پول بذراید رو 450 تومن گوشی نسل بعدی رو بخرین!

آرزو بر جوانان عیب نیست
    بعضی دوستان فکر میکنن وقتی میگیم جنس بدنش بد بود،مثلا داریم میگیم اه!! این سمنده جنس بدنش مث پراید میمونه!!!
    داداش،این پرشیا رو من احساس میکردم تو عکس ها که زانتیاست،ولی پرشیای سفید از اب در اومد!!
    یعنی هنوز تو بخش هیکل و تیپ و اینا،بقیه باید برن بوق بزنن!!

بررسی تخصصی ارک.......شاید به دردتون بخوره
    جی اس ام بررسی هاش رو دوبله می کنه و کار خودش نیست نه؟!

حالا مدل مشکیش باز بهتر از مدل نقره ایشه!
    یه چی بگم نخندیا...
    این نقره ای رو که میبینی،پشم و گیلت میریزه!! بعد که میگیری تو دستت،حال میکنی!! بعد که بعد از کلی حال کردن،پشتش رو میبینی،میبینی اون ممه رو لولو برده و جا خالیه و بچه نیست!!
    یعنی پشتش،نه این که بد باشه!! ولی به خیلی خوبی جلوش نیست....(نقره ای!) و نسخه ی تاریکش که نمیدونم مشکیه یا سیاه!! یا ابی خیلی تیره و گررنگ و اینا(نم رنگ شناسی و نقاشیم همیشه بد بوده ببخشید!!) دهن همه رو بسته و اپل باید اب رو بریزه همون جایی که میسوزه سامسونگ هم که کپی پیست میکنه از اپل!!

بچه ها اينقدر بُالهوس نباشيد گوشي گوشيه خوبيه ولي زير 600 ميرزه...
    نقره ای،خیلی جذابه!! اگه پشتش نبود،همون 650-600 تا می ارزه!!

منظورت از اینکه پشتش بد بود چیه؟میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
    یه جوریه!! نمیتونم توضیح بدم!! مات و تو ذوق زنه!!! تو دست یه جورایی لق میزنه(اصلا لق نیست و محکمه) ولی حس میکنی لقه!!
    بد نیست،فقط خیلی خوب نیست!! جلوش خیلی عالیه! و پشتش فقط خوبه!!

مات یا براق اثر انگشت میوفته؟
    مات و اره اثر انگشت می افته!! البته دستهای من مال بعد از پنچر گیری بود و اثرش می افتاد!!

دوست عزیز،تو بحث جنس و اینا،کسی به پاش نمیرسه شک نکنین!! قیافه و ایناش عالیه!!
    کارکردنش هم اگه انتظار نداشته باشی برات کوه بکنه یا افتر افکت ویندوز رو اجرا کنه،به اندازه ی کافی قوی هست که دوستانی که گوشی معمولی دارن رو باعث بشه که فک هاشون بچسبه به زمین!!(ایکس ده که تو دانشگاه با خودم یکی دو بار بردم،رفقا به زور فکشون رو میکشیدن!!<قابل بلند کردن که نیست!!>...)
    برا همین هم نگران اونجای کارش نباشین....
    این که میگیم بده،منظور بین خیلی خیلی عالی و خیلی خوبه!!!

اره منم همینطور میخوام بدونم چرا از این گوشی بد میگن کم کم دارم شک میوفتم ولی خداییش خوشگله گوشیش چشمنوازه
    رفیق خودم تو سنندج نیاورده گوشی رو و الان عراقه که از اومریکایی ها بگیره!! تا چند روز دیگه از همونجا یه تست خودم میتونم بکنم!! ولی این یارو میگفت اول بخر،بعد روشن کن!! تو قیافه ولی چیزی کم نداشت! فقط پشتش انتظاری که من ازش داشتم رو بر اورده نکرد!

پشتش خوب یه کم بی ریخته اگه براق بود و ضد اثر انگشت بهتر بود راجع به مقاومتش من چیزی نیدونم
    یه چی جالب،4 تا از این ارس! ها داشت که یکیش که داده بود دست من،به خاطر اینکه جعبش له و لورده شده بود،ارزون تر میفروخت!!(راستش اون رو خیلی ارزون میداد ولی پول نداشتم و بهش اعتماد نکردم چون ممکن بود دزدی باشه!! ولی اگه وقتی جعبش اونجوری شده بود و پگوشی توش بوده،مقاومتش بالاست به اندازه ی کافی!!

6. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

حالا من فکر میکنم نسخه ی آبیش (مشکی، بنفش، سرمه ای) بیشتر اثر انگشت رو به خودش جدب میکنه و نسخه ی نقره ای رنگش این مشکل رو نداره!
    به نظرم اگه مثلا پشت اون مجهولل رنگه رو میزدن به پشت نقره ایه یا جلوی این و میزدن به جلوی اون جالبتر بود!

8. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گوشیای سونی اصولا مقاوم ترن... من P990 که داشتم ، یه بار داشتم با سرعت می دوییدم... از جیبم افتاد... از توی پیاده رو با سرعت خیلی زیاد افتاد زمین...بعدش رفت هوا ، کوبیده شد به بالای جدول ، دوباره رفت هوا ، رفت تو جوف آب تازه خریده بودمش گوشیو ورداشتم دیدم فقط گوشش یه مقدار جویده شده خیلی خفن بود کف کردم...
    اتفاقا این X10ــی که تازگی واس پدر گرامی خریدم هم همین جوری بود ، جعبش له لورده شده بود... یعنی به عبارتی جعبه نمونده بود ولی طرف چون از تهران گفته بود واسش آورده بودن و کاملا مطمئن بودم به طرف ، چیزی نگفتم... با این حال 10 تومن تخفیف گرفتم

10. 5 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

6

اقا برو بگیر حالشو ببر به این حرف های بیهوده توجه نکن ببین خودت اگه باش حال مکینی بسه بعدم جنسشم خوبه پشتشم هرچی هست خط نمیوفته مثله ایفون 4 ما که ایفونمون رو قابو اینا گذاشتیم پشتش خط وخش افتاد بعدم لکم رو هر گوشی ای میوفته من ویوم داشتم با اینکه جنس المینیوم بود اونم لک میفتاد
    در ضمن استحکامش هم عالیه چون من x10 رو دیدم اینم از اون بهتره تازه المینیوم بخوره زمین دیگه داغون مییشه اینقدر رنگ پریدگی پیدا میکنه من هم desire hd رو دیدم خیلی داغون میشه هم ویو خودم که اروم افتاد پره خش شد در صورتی که پلاستیک اینجوری نیست و ایفونمم تا حالا زمین نخورده که ببینم چی میشه !
    Last edited by fabio montari; 11-04-2011 at 02:41.

12. 5 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

گوشیای سونی اصولا مقاوم ترن... من P990 که داشتم ، یه بار داشتم با سرعت می دوییدم... از جیبم افتاد... از توی پیاده رو با سرعت خیلی زیاد افتاد زمین...بعدش رفت هوا ، کوبیده شد به بالای جدول ، دوباره رفت هوا ، رفت تو جوف آب تازه خریده بودمش گوشیو ورداشتم دیدم فقط گوشش یه مقدار جویده شده خیلی خفن بود کف کردم...
    اتفاقا این X10ــی که تازگی واس پدر گرامی خریدم هم همین جوری بود ، جعبش له لورده شده بود... یعنی به عبارتی جعبه نمونده بود ولی طرف چون از تهران گفته بود واسش آورده بودن و کاملا مطمئن بودم به طرف ، چیزی نگفتم... با این حال 10 تومن تخفیف گرفتم
    پسر گوشیت برای خودش توپی بوده ها!
    کسی اون وسط وسطا شوتش نکرد؟ مطمئنی خودش همه ی این راه ها رو رفته؟

14. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

والا مغازه داره دیشب میگفت جنساش تا 5شنبه میرسه و فکتور680تومنیش نشونم داد.به سرعت قیمتها در حال نزوله دقیقا مث قیمت نوکیا n8در بدو ورود به بازارجای نگرانی نیس

16. 2 کاربر از soheiloooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

خوب میشد تصورش رو کرد که خیلی زود قیمتش افت کنه!
    ولی این یکمی زودتر از برهه ای بود که من تصور میکردم!

18. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •