من هیچ جوری نیستم
شما از کجا میدونی برای بقیه کشور ها ناداوری نبوده ؟؟ مگه تمام بازی های کشور های دیگه رو نگاه کردی شاید برای اونها هم ناداوری بوده باشه![]()
حميدرضا قليپور در ووشو
خديجه آزادپور در ووشو
محسن محمد سيفي در ووشو
عليرضا نصرآزاداني در تكواندو
يوسف كرمي در تكواندو
محسن شادي در قايقراني
محمد باقري معتمد در تكواندو
بهداد سليمي در دسته +105 كيلوگرم وزنهبرداري
سعيد عبدولي در كشتي فرنگي
اميد نوروزي در كشتي فرنگي
بابك قرباني در كشتي فرنگي
طالب نعمتپور در كشتي فرنگي
ذبيحالله پورشيب در كاراته
جمال ميرزايي در كشتي آزاد
صادق گودرزي در كشتي آزاد
احسان حدادي در پرتاب ديسك
احمدرضا طالبيان در قايقراني
سجاد مرادي در دوي 800 متر
رضا يزداني در كشتي آزاد
جاسم ويشگاهي در كاراته
من هیچ جوری نیستم
شما از کجا میدونی برای بقیه کشور ها ناداوری نبوده ؟؟ مگه تمام بازی های کشور های دیگه رو نگاه کردی شاید برای اونها هم ناداوری بوده باشه![]()
قهرمانی با 136 سانتیمتر قد.
![]()
فعلا تا این جا که به نفع قزاق ها بوده . چون رئیس فدراسیون کاراته دیروز گفته . بازیکن اردن ضربه می زد و نمی دونست چرا دارن به قزاق امتیاز می دن . بحث من هم اینه که تو 2 بازی مستقیم ما با قزاق ها داوری به نفع قزاق بود و اون ها تو همون وزن طلا گرفتند حالا اگر ما هم نمی تونستیم طلا بگیریم ، اون ها هم طلا نمی گرفتند .
جاسم ويشگاهي ، اردني رو برد
بازي بعديش با مالزي
خدا رو شکر جاسم ویشگاهی تونست با اختلاف زیادی اردنی رو ببره.
خدا به خیر کنه اکرامی گزارشاش شروع شد
بچه ها ویشگاهی بازی اولو برده دیگه 5 هیچ پیش هست از اردنیه
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
حال نمیده آقا حال نمیده خدا نکنه
...
من این اکرامی رو یادم نمیاد تو کاراته که گزارش میده تو رادیو ورزشو که یه گزارش کرده باشه و یه پیروزیو ازش شنیده باشم !!
اون قهرمانی کاراته هم از تلویزیون دیدم !
اكرامي گزارشگر راديو ورزش گفت دبير فدراسيون جهاني كاراته اومده توي سالن و داورها از ترسشون مجبورند ناداوري نكنند
Last edited by mohammad59mm; 26-11-2010 at 10:19.
نه اونا نمی تونم خطر ساز باشند چین تایپه همین الانشم ترکونده!! جاش اینجا نیست. هوا هم صافه از اسمون چیزی نمی اد!!
داشتم بازی هندبال زنان کره و این قزاق ها رو میددم چون فکر می کردم فیناله با تشویق های پیاپی من این کره بود که قزاق ها رو لوله کرد!
بعد از برد کره دیدم که ای بابا این رده بندی بود نه فینال!!
به امید طلای ویشگاهی و والیبال و شگفتی افرینی هندبال یا کبدی.
توي ووشو هم بود و سه طلا گرفتيم
خاک بر سر چین با این پوشش دادن مسابقات . برای دومیدانی 250 تا دوربین می زاره ، 3 تا دوربین نمی تونه دور یه تاتامی بزاره .
---------- Post added at 06:52 AM ---------- Previous post was at 06:47 AM ----------
ای ول الان که دارم برنامه دو میدانی رو نگاه می کنم قزاق ها تو دو میدانی امروز فقط یه نفرشون شاید بتونه طلا بگیره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)