بابت کارایی که کردید غصه نخورید
چون شما کاری رو انجام دادید که اون لحظه فکر می کردید درسته!
بابت کارایی که کردید غصه نخورید
چون شما کاری رو انجام دادید که اون لحظه فکر می کردید درسته!
هیچ وقت بدون قرارداد یا حداقل یه دست خط از طرف کاری برای کسی انجام ندید
چون ممکنه آخرش بگه نه بابا من اینو نمی خواستم که من اونجوری می خواستم
کامل شفاف سازی کنید همه رو بنویسید قیمت رو مشخص کنید آخر سر امضا بگیرید
وقتي به مهموني بزرگ ( عروسي و ختم و ... ) دعوت ميشين ؛ سعي كنين يه جوري از بقيه مدعوين بپرسين كه ميهمان دهاتي دارن يا نه ؟ ممكنه بري ببيني ميني بوس وايستاده دم در و بجز پسر عمه ها و پسر خاله هات بقيه دهاتي هستن !
وقتي دعوت ميشي جايي كه زياد به آدماش آشنا نيستي به هيچ وجه بهشون سلام نكن و جواب سلامشون رو فط بده اونم با روي خوش .
لازم نيست وقتي جايي دعوت شدي كت و شلوار 800 تومني و كراوات مارك دار بپوشي . اگه زيادي تيپ بزني پررو ميشن و فكر ميكنن كه واست خيلي مهم هستن كه واسه اومدن به مجلسشون تيپ حسابي زدي .
اگه ميخواين دعوتي رو كنسل كنين سعي كنين در لحظه آخر اين كار رو انجام بدين كه بهانتون رو قبول كنن .
وقتي مجلسي دعوت بودين و نتونستين برين و ازتون علتش رو بپرسيدن به هيچ وجه شروع به بهونه آوردن نكنين . فقط اين جمله كه " متاسفانه نتونستم بيام " كافي هست . اگر بازم پرسيدن بگين كه " ايشالا در شادي هاتون خدمت ميرسيم " . به جز اين اگه چيزي بگين مطمعن باشين كه باور نميكنن و شما رو دروغگو و خجالتي خطاب قرار ميدن و پشت سرتون هم حرف مفت ميزنن
سلام
1.بی جنبه نباشید
نمیدونم براتون پیش اومده یا نه که با چند تا از دوستاتون برای گردش به پارک یا جای دیگه ای رفته باشید.من وقتی تو این موقعیتها قرار میگرفتم خیلی بی جنبه بازی درمیاوردم البته همراه دوستان.کلا کارمون مسخره بازی درآوردن بود و یا اذیت دیگران.چند وقت پیش بعد از کلاس دانشگاه رفتم به پارکی که نزدیک دانشگامون بود یه کم استراحت کنم.چند نفر که با هم دوست بودن از کنارم رد شدن و شروع کردن به مسخره بازی و اینکه بچه مثبت درسخونم.دیگه تصمیم گرفتم اگه با دوستام بیرون رفتم از اینکارا نکنم چون دیگران به شدت بدشون میاد
2.اگه از افراد مهم شماره دارید به کسی ندید
من شماره یکی از استادامون رو داشتم و غلط زیادی کردم و به چند تا از دوستام دادم.اونا هم که هر کدومشون به 10 نفر داده بودن.از قضا من درس اون استاد رو افتادم .پیش خودم گفتم یه زنگی بهش بزنم شاید قبولم کنه اما وقتی که بهش زنگ زدم گفت که تو 1 هفته 100 نفر زنگ زدن و نمره میخوان ازم.شرمندتم دانشجوی خوبم
يكي از مهم ترين تجربه هاي من در مورد دوستي و دوست يابي :
سعي كنين با كسايي كه وقتشون زياد اهميت و ارزش نداره دوست نشين . كسايي كه زياد اينور اونور ميچرخن و وقت اضافه زياد دارن معمولا آدماي ضعيف و بي اراده هستن و منفعتي از دوستي با اونها به شما نخواهد رسيد .
اگر لازم دارید کسی براتون کاری انجام بده
پی گیری رو هیچ وقت فراموش نکنید.انسانها ذاتا فراموشکارند
زود یادشون میره باید چند بار یادآوری بشه تا کارتون انجام بشه
اون لايه از جنس فيبر هست و علاوه بر اينكه مقدار اندگي الياف سلولوزي داره و باعث كمك به گوارش غذاها در روده ميشه ؛ كلي خواص مفيد داره و خواصش مشابه سبوس گندم هست و در جذب نشدن پربي هاي اشباع و قند اضافه به بدن كمك ميكنه![]()
اگر احساس ضعف توی بدنتون میکنید و غذاتون هم زیاد شده باید برید سمت یه ورزش
اگه نیم ساعت برید تو پارک بدویید اثرش رو احساس میکنید
اگه ورزش میکنین و بعد از یه مدت گذاشتینش کنار؛ اولا حتما غذاتونو سعی کنین کم کنین (چون چاق میشید)، دوما چیزایی مثل شکلات که در حالت عادی (وقتی ورزش نمیکنین) جوش میارن رو بذارید کنار.
اقا اگه از کسی چیزی قرض میگیرید قبلا اینکه ازتون پس بخواد بهش پس بدین
العان به یه نفر کتاب دادم وقتی میخوامش هم بهم پس نمیده هر روز امروز فردا میکنه این کار اون طرف باعث میشه تا عمر دارم دیگه بهش چیزی ندم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)