نه!
اولا اگه مثل چوب لباسی هایی هست که به در وصل میشه چطوری میشه بارفیکس رفت؟!
ثانیا اصلا مگه در طاقت وزن انسانو داره؟!
نه!
اولا اگه مثل چوب لباسی هایی هست که به در وصل میشه چطوری میشه بارفیکس رفت؟!
ثانیا اصلا مگه در طاقت وزن انسانو داره؟!
یه سوال : برای کوچک شدن باسن فقط دو و پله نوردی توصیه میشه ؟
یا ورزش های دیگه ای هم هست ؟
و یه چیز دیگه :
من دیروز رفتم باشگاه و برنامه رو گرفتم ، اما هیچکدوم از حرکت هارو بلد نیستم !
هی میرفتم از این و اون میپرسیدم ! هرکی هم حرکت رو یه جوری میزد واسه خودش ! یکی اینوری میزد یکی اونوری !
منم همه رو قاطی کردم و ترکیبی از تمام حرکت ها میزدم !! : دی
میگم ، سایتی نیست که شیوه ی درست زدن حرکت رو نشون بده ؟
مثلا بگی : نشر جانب نشسته ،
بعد سایت بهت نشون بده که چیجوری این حرکت رو درست بزنی ؟
مرسی ...
بستگی به درش داره
دقیقا این شکلیه. اسمشم Iron Gym هستش![]()
یه سوال، به نظر شما بدون استفاده از مکمل (همونایی که مثال زدید) بدنسازی اصلا به جایی میرسه؟
برای بزرگ و قوی کردن عضلات پا (ران) چه حرکتهایی توصیه میشه.
بشین پاشو
اسکات
پرس پا
منظورت توی خونست؟ ینی بدون دستگاه؟
ببخشید من این پستتو ندیدم
-بهتره به مربی بگی همه جرکاتارو خودش بهت نشون بده. والا من تا الان چیزی به اسم نشر جانب نشسته نشنیده بودم
-اینی هم که میبینی هرکسی به جور حرکتو میزنه به خاطر اینه که اون حرکت به اون شیوه بهتر روی اون عضلش تاثیر میزاره(چی گفتم؟
)
خود تو هم وقتی که مثلا مربی نوشته زیر بغل اره ای باید به شکل های مختلف ( نه خیلی مختلفمثلا دستتو با زاویه های مختلف حرکت بدی و...) انجام بدی و ببینی کدومش بیشتر زیربغلتو تحت تاثیر قرار میده
-فکر نکنم
میتونی از شبکه Physiqe tv تمرین کردن بدنسازای حرفه ای رو ببینی و ازشون الگو برداری کنی
اگه این شبکرو ندارین بگو که فرکانسشو برات پ.خ کنم![]()
خواهش میکنم ! : دی
( پ ن : به تک تک چیزهایی که پایین هست به صورت مفصل جواب بده دوست عزیز ، پیلیز ! : دی )
- مربی سرش خیلی شلوغ هست معمولا ! منم خجالت میکشم برم ازش بپرسم ! : دی
البته میرم ازش میپرسم که فلان حرکت چیجوریه ، حرکت رو میبینم ، ولی تا میخوام بیام که حرکت رو خودم برم یادم میره ! مثلا یادم میره که وزنه رو باید با پشت دست بگیرم یا جلوی دست !! یا مثلا وزنه رو تا کجا بیارم بالا ! یا مثلا به کجا فشار بیارم ! و ... یا مثلا همزمان 3-4 تا حرکت رو میپرسم ، بعد همه اش یادم میره !! : دی
- یعنی من هرجور حرکت رو بزنم درسته ؟ عضله سوزی نشه یه وخت ؟
- یه سایت خارجی بود که حرکت هارو نشون میداد ... اون سایت رو دیدی ؟ آدرسش رو گم کردم من ...
آقا من قدم 172 و وزنم 55 هست.
مدت 3 هفته با يه برنامه مبتدي شروع كردم به كار كردن، تو اون مدت حدود 2 كيلو به وزنم اضافه شد.
ضمنا كراتين و پروتيين مس تچ هم مصرف ميكردم.
حالا دقيق مطمئن نيستم دليل افزايش وزنم دقيقا به خاطر اينا بوده يا نه.
بعد از اون به خاطر مشغله كاري و از طرفي سيم انداختن دندونام كه غذا خوردن رو برام خيلي مشكل كرده بود. تمرينات رو به كلي رها كردم.
الان كه حساسيت دوندونام كم شده و از طرفي فراغتم هم بيشتر شده، ميخام شروع به تمرين كنم.
چيزي كه اول مد نظرمه افزايش وزن تا حداقل به مقدار 10 كيلو هست.
نمي دونم شايد راهش بدنسازي نباشه.
ترجيحا راهي كه پيشنهاد ميدين اثرش به اين راحتي قابل برگشت نباشه.
ضمنا سنم هم 30 سال هست.
- ینی توی باشگاتون فقط یه مربی دارین؟خو اینجوری تنها راهت اینه که تا حرکتارو یاد میگیری یه مربی شخصی بگیری یا یه حریف تمرینی حرفه ای داشته باشی
- نه داداش اصلا من همچین حرفی نزدم. عضله سوزی نه ولی ممکنه آسیب ببینی.
-نه متاسفانه. ولی تو سایت خارجی چطور میخوای نشر جانب نشته رو یاد بگیری؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)