نه چرب و نه براق
نه چرب و نه براق
اولا شامپو با عث ایجاد شوره نمیشه...ولی وقتی از شامپویی که نباید....استفاده کنی خب شوره ها میمونن!! و جایی نمیرن.
شما پس شورت به صورت پودری میریزه؟؟ درسته؟ روی لباست هم میریزه خودش؟ اگه اینجوره موهای شما خشک هست...شما از شامپو های ضد شوره مخصوص موهای خشک استفاده کن...البته شوره چرب هست که میچسبه به سر!!! ولی موی خشک شوره چرب نمیزنه!!! پس احتمالا شما فکر میکنی شوره به سرت چسبیده....چون اگه موهات اصلا چرب نمیشه پس شوره چرب هم نباید داشته باشی...اگه شوره ت پودی میریزه و روی لباست هم دیده میشه پس موهات خشکه...
الان در این مورد نظری داری خودت؟ چون باید دقیق نوع شورت و موهات مشخص باشه
الان که موهام کوتاه هست نگاه میکنم کف سرم سفیدک سفیدک هست دست که میکشم میریزن ولی قبلا که موهام بلند گاهی اوقات میریخت
من هم شوره هام رو لباسام میریزه یعنی مثلا خیلی اروم میزنم به سرم شوره ها همینطوری میریزه زمین ولی موهام هم به شدت چربه یه کمتر از یه روز موهام چرب میشه البته شوره چرب هم دارم از اینایی که شبیه پوسته هستن و پوسته های تقریبا بزرگی هم هستن یعنی همزمان هم شوره خشک دارم هم شوره چرب من حتی دو سه بار هم موهام با تیغ زدم بلکه خوب شه این شوره ها ولی حتی با اینکه کچل کردم دو سه روز بعدش میدیدم باز پوسته زدهشما پس شورت به صورت پودری میریزه؟؟ درسته؟ روی لباست هم میریزه خودش؟ اگه اینجوره موهای شما خشک هست...شما از شامپو های ضد شوره مخصوص موهای خشک استفاده کن...البته شوره چرب هست که میچسبه به سر!!! ولی موی خشک شوره چرب نمیزنه!!! پس احتمالا شما فکر میکنی شوره به سرت چسبیده....چون اگه موهات اصلا چرب نمیشه پس شوره چرب هم نباید داشته باشی
اینقدر شامپو و ... امتحان کردم اخرم خوب نشد
دست نکشی هم خودش روی لباس میریزه؟؟ درطول یک روز مثلا..
چه شامپو هایی استفاده کردی؟ دقیقا بگو
سلام
من موهام معمولیه
شوره هم کمی داره
2 ساله شروع به ریزش کرده از طرف پیشونی و الان به شدت داره بالا میره !
آیا راهی برای رویش دوباره هست؟
چه شامپویی پیشنهاد میدین؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
Last edited by shahab1985; 22-01-2013 at 13:20.
سلنیوم سولفاد -کتوکنازول - مای ضد شوره برای موهای چرب - سریتا برای شوره و پوسته - اکوفن -سینره و ... الان هم یک ماه و نیم فولیکا ضد شوره برای موهای چرب
+ انواع قرص و دارو و لوسیون مثه قرص قرص فلوکونازول (اگر اسمشو اشتباه نکنم ) لوسیون بتامتازون و ...
نه یاد ندارم اینجوری تا حالا شوره از سر ریخته باشه تازه الان که کوتاه هست سرم قشنگ به سرم چسبیده هست باید محکم رو پوست سرم دست بکشم تا بریزه ولی موها که بلند بود وقتا وقتی بود مثلا گاهی دست میکشیدم سرم شوره داشت
ولی در کل تا حالا نشده خودش بریزه
یکی از رفقای من ماینوکسیدیل میزده 5 ماه البته درست نمیزده الان قطع کرده میگه ریزش موهام زیادتر از قبل شده به خاطر قطع ماینوکسیدیل هست؟ کلا ماینوکسیدیل روی چند درصد افراد جواب میده اگه درست استفاده بشه؟
تفاوت بین خارجی و ایرانی زیاد هست توی تاثیرگذاری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)