سلام
من يه سامسونگ ميني 2 دارم كه الگو باز كردن صفحه رو فراموش كردم.چند بار امتحان كردم كامل قفل شد.حالا ميگه بايد با حساب كاربري گوگل وارد بشي كه اونم فراموش كردم!!!
چكار بايد كرد؟
سلام
من يه سامسونگ ميني 2 دارم كه الگو باز كردن صفحه رو فراموش كردم.چند بار امتحان كردم كامل قفل شد.حالا ميگه بايد با حساب كاربري گوگل وارد بشي كه اونم فراموش كردم!!!
چكار بايد كرد؟
از وقتي بردم نمايندگي به اخرين رام فلش زدم اينجوري شده..
دوباره بردم و فلش زد ولي بازم همين اتفاق ميوفته البته وقتي که برنامه هامو نصب ميکنم همون برنامه هايي که در رام قبلي چنين مشکلي ايجاد نميکرد خودم شک دارم از ورژن جديد فيس بوک باشه که از خوده گوگل پلي اپ کردم
انيستال کردم تا ببينم چي ميشه
اگه مشکل از برنامه باشه و با پاک کردن درست شه لازم ريست فاکتوري بکنم؟
بعدا مشکلي ايجاد نميکنه؟
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 2
سلام
مدل گوشيت چيه؟
يحتمل ويروس هستش.
انتي ويروس avast نصب كن كل گوشي رو اسكن كن ايشالا حل ميشه.
اندروید 4.0.4
فک میکنم از وقتی بردم نمایندگی به رام جدید فلش زدم ایجوری شده
گوشی هواووی g600
دو بار هم بردم فلش زد ولی بعد یکی 2روز دوباره اینجوری میشه
از طرفیم شک دارم از رام جدید باشه چون دوستم هم همین گوشیو داره و باهم رفتیم فلش زدیم اون این مشکلو نداره
به هر حال از وقتی فلش زدم اینجوری شده..
تست کنید ببینید حل میشه یا نه
اما گمون نمیکنم
ریست فکتوری مشکلی ایجاد نمیکنه فقط همه اپ ها + اس ام اس + کانتکت ها + دیتای اپ ها میپره
آنتی ویروس هم نصب کنید یه اسکن بزنید
باطریشو اگه جدا میشه اوون کارو که گفتم انجام بدید
باطريشو جدا کردم فلش زدم اما دو سه روز بعد دوباره همين مشکل ايجاد شده..
هرچيم سرچ کردم توو گوگل نمونه مشابشو نديدم :-(
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 2
سلام.
از چند تا چیز میتونه باشه.یکی اینکه برنامه ها باهم تداخل داشته باشن.شما میتونید برنامه ها رو یکی یکی نصب کنید که بتونید متوجه بشید از اونا هست یا نه.
میتونه از رام جدید ی که نصب کردید باشه.شما نوع گوشیتون رو بفرمائید شاید بشه بهتر راهنمایی کرد.![]()
دوستان من یک مموری اس دی قدیمی 1 گیگ دارم که روی گوشی نوکیا 5130 فابریک از اول بود، حالا میخوام روی گوشی اندرویدیم بزارم کلاً وقتی میزارم روش گوشیم بالا نمیاد. از یکی شنیدم گفت گوشی های جدید مموری های قدیمی رو نمیخونه.
میخواستم ببینم راهی هست که بشه کاری کرد همین مموری هم بخونه؟؟ مثلاً با فرمتی چیزی. نیاز شدید دارم اما فعلاً بودجه برای خرید مموری 16 گیگ ندارم.
مموری کلاس چنده؟
شاید چون کلاسش پایینه نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)