بله این برنامه رو دارم
سعی میکنم رام جدید رو نصب کنم ولی فعلا جواب نداده
بله این برنامه رو دارم
سعی میکنم رام جدید رو نصب کنم ولی فعلا جواب نداده
در مرحله install from zip file on sd card وقتی رام مورد نظر را انتخاب می کنم Installation aborted میده
دوست عزیز بعضی از رام هـا با ورژن ریکاوری هم مشکل دارن ..
باید ریکاوری خودتون رو به ورژن های پایین یا بالا تغییر بدی !
رام الشریف با ریکاوری های جدید هماهنگ نبود و ارور میداد و رام نصب نمیشد .
ریکاوری رو تغییر دادم نصب شــده . !
تغییر ریکاوری خیلی آسونه یه فایل zip هستش که میای نصب میکنی چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه .
موفق باشید!
مال من 3.5 نوشته یعنی نسخه پایین تری نصب کنم درست میشه؟
طبق نوشته های این صفحه تنظیمات gprs رو فعال کردم
یه اس ام اس هم به 8088 فرستادم گفت اینترنت شما فعال شد ولی باز میخوام وصل بشم میگه کانکت نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام , نسخه های ریکاوری رو بگیر از قدیم تا جدید !
حجم هر کدومشون هم KB بیشتـر نیســت ... نسخه های قدیم رو تست کن تا جدید یکی جواب میده .
مـن از نسخه قدیمی استفـاده میکنم چون بهتر رام ها رو نصب میکنــه .![]()
اینتــرنت رو تسـت نکردم . رفیقـم هم میگفـت که نمیشه اینترنت رو فعال کـرد .. ؟
موفق باشید!
برای این گوشی یه پلیر هست که بتونه زیرنویس رو هم نشون بده ؟
من هم همین مشکل کار نکردن اینترنت همراه اولو دارم.ولی هیشکی نتونست درستش کنه.حتی گوشیرو فلش هم کردیم درس نشد.البته من یه بار اتفاقی تو یه میدون دیدم که اینترنتم کار میکنه ولی وقتی از اون منطقه دور شدم دوباره از کار افتاد!اپراتور 09990 بهم گفت اون منطقه احتمالا بخاطر وجود بانکها و اداره ها ترافیک شبکه بیشتری داره و گوشی من هم تو مناطق پر ترافیک کار میکنه و بقیه جاها از کار میفته.بهم گفتن گوشیت مشکل داره و بهتره یه سر برم نمایندگی گوشی ، ولی حالا کو نمایندگی!!
راستی گوشی من با ایرانسل خوب کار میکنه و فقط با همراه اول مشکل داره.وای فای رو هم امتحان نکردم هنوز.
Last edited by Air Born; 18-10-2011 at 21:13. دليل: هویجوری
عزیز همین که با ایرانسل کار می کنه یعنی مشکل از گوشی نیست...کلا اینترنت همراه اول 70% اوقات کار نمی کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)