ای بابا, شبکه ای چیزی سراغ ندارید بازی رو از اونجا ببینیم؟
ای بابا, شبکه ای چیزی سراغ ندارید بازی رو از اونجا ببینیم؟
1بارم بشه كافيه عزيز
راستي اون پائين مائيناي جدول اب و هوا چطوره ؟
===============
مردشور اين صدا و سيمارو ببرن گندشو در اورده به خدا همين كارا رو ميكنن بعد توقع دارن ملت نرن سراغ ماهواره چقدر ... اينا
كدوم شبكه پخش ميكنه بازيو ؟( هم اكنون نيازمند فركانس سبزتان هستيم)
Last edited by sAeEd_kHaAn; 30-03-2011 at 11:31.
وای...
یعنی واقعا این سریال نه چندان جذاب از این بازی مهمتره
بله فعلا مهمتره!!
متاسفانه فقط تبعیض!!
برای ال کلاسیکو برنامه 90 رو پخش نکردن اما برای داربی میلان که امسال حساستر از همیشه است به خاطر راه درو پخش نمیکنن!!!
شما هنوز به این سیاست های مزخرف صداسیما عادت نکردین ؟
خب من که به شخصه اولین دربی رو تو سال نیو...بردم....
امید است در سایه درخت...!!! تو این یکی دربی هم میلان بزنه که تو دربی هم من به شخصا دبل کنم...!!!
در مورد صدا و سیما هم دیگه کم لطفی نکنید بنده خداها مردم روز 13 در به در بیان خونه دربی مضخرفه....(خدایا توبه...!!!) میلانو رو نیگا کنن...؟!؟!
بزار راه در رو نیگا کنیم شاید بختمون جر بخوره...چیزه یعنی همون باز شه...(زیاد هم حرص نخورید...): دی
Last edited by Ali_BlueBoy; 30-03-2011 at 20:13.
ما اگه 10سال پایین جدول باشیم و شما هر 10 سالشو قهرمان شید تازه میرسید به یووه)
آدرس سایت برای دیدن بازی چیه؟؟
کیفیت پخشش چطوریه؟
چقدر ترافیک اینترنت میخواد؟
شبیهسازی ویدیویی EA پیشبینی کرد: میلان 1 – اینتر 1
شرکت EA پیش از بازی شنبهشب میلان و اینتر در سنسیرو، این بازی را با FIFA 11 شبیهسازی کرده است...
سایت گل – شنبهشب دربی دلا مادونینا برگزار میشود، جایی که میلان با اینتر دیدار خواهد کرد و بازی بسیار حساسی در پیش است.
این بازی همیشه حیثیتی بوده ولی حالا دو تیم کمی هم به قهرمانی سری آ میاندیشند! میلان دو امتیاز بیش از اینتر دارد و اینتریها به دنبال برد و رسیدن به رتبه اول جدول هستند.
آخرین دیدار دو تیم در نوامبر بود و میلان توانست یک بر صفر پیروز شود، اما در سه دربی پیش از آن اینتر برنده شده بود.
EA Sports این دیدار را با آخرین نسخه بازی مشهور FIFA 11 شبیهسازی کرده. ویدیوی این شبیهسازی را در پایین مطلب میبینید.
ویدیوی پایین شبیه سازی ویدیویی این بازی توسط شرکت EA Sports را نشان می دهد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)