ببین داریوش جان اونم میشه اینم هست در کل هرجور میله خودته
بله wimax هم بهتر از این مودم ها هست
ولی من گوشی رو اگه برای استفاده بیشتر از 3 ساعت هست پیشنهاد نمیکنم
ببین داریوش جان اونم میشه اینم هست در کل هرجور میله خودته
بله wimax هم بهتر از این مودم ها هست
ولی من گوشی رو اگه برای استفاده بیشتر از 3 ساعت هست پیشنهاد نمیکنم
دوستای گلم
توی این آشفته بازار، که دیگه قناری نمیخونه، من از کجا D-link بخرم. مدلشو بگید و بگید کجای این تهران بزرگ پیداش کنم؟
سلام.
D-Link DWM - 156
این مدلشه
3.75 HSUPA USB ADAPter
اینم اسم کاملشه که رو جعبش نوشته
پاساژ کامپیوتر رضا بالاتر از چهار راه ولیعصر - مغازه کامپیوتر هوشمند ، من خودم از همین گرفتم ، نمایندگی دی لینک هست گویا!
قیمت 80 هزار تومان با 3 سال گارانتی ایزی
سلام از بندست ..دوستان من این مدل زیر رو به قیمت 65 تومن تو شهر خودمون تهیه کردم ..فقط نمیتونم باهاش تماس برقرار کنم ..اس ام اس به راحتی و آسونی میره..یک سال هم گارانتی داره خیلی هم راحت و بی دردسر نصب و راه اندازی شد..فایل اپدیتش رو هم ساتش گذاشته...خلاصه به همه چینی بودنش قابل اعتماد هست..زیاد تستش نکردم هم با ایرنسل و هم با ملی کار میکنی..سرعتشم شهر ما اوضاش خرابه با ملی تا15 و با ایرانسل تا 22 میرفت..البته تو خنه بودم انتش کم بود..بیرون میرفتم احتمالا بهتر میشد..به هر حال بدک نبود..فقط دلم گارانتیش خشه این سایت ایرانی که پشتیبانیش کرده اگر مشکلی پیش اومد بتونم در تماس باشم دیگه دستم از زمین و اسمون مثل مودم های دیگه کوتاه نباشه..بهر حال من که بهش اعتماد کردم..ایشالله بتونه واسم درست کار کنه..به دلم شده که مودم بدی نباشه..
چینی هست ولی از این چینی های با پدر و مادر..چیپش هم QUALCOMM هست...تو این که بحثی نیست
WCDMA Wireless Data Card
3.5G HSDPA USB stick
Shuttle tech USB MODEM 7.2M GS2800M
Made in china
اینا روش نوشته
با این مدل دی لینک میشه تماس برقرار کرد ؟؟/کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by TATU_TATY; 01-04-2011 at 23:57.
نه دوست عزیز نمیشه تماس برقرار کرد با این مودم D-Link
دوست عزیز این مودم ها ویندوز 64 بیتی رو ساپورت می کنن؟
سلام
بله من خودم رو ویندوز ویستا 64 بیت و 7 32 بیت استفاده می کنم!
خود فروشنده هم رو ویندوز 7 64 بیت امتحانش کرده بود!
دوست عزیز بیشتر این مودم ها 64bit رو ساپورت میکنند من خودم تا الان 10 مدل رو دیدم که روی 64bit جواب داده
یعنی ویندوز خاصی نمیخواد روی همه ویندوز ها کار میکنن بیشتر مودم ها یا میتونم بگم همه مودم ها
موفق باشید![]()
بله درسته
ولی بعضیاشون رو ویندوز های 64 بیتی سیستم EDGE رو ساپورت نمی کنن،منظور از ساپورت ویندوز 64 بیتی ، ساپورت سیستم EDGE در این ویندوز ها هست.
voda phone هم 64 بیتی داره که گمونم تو همون تاپیکه 65 اینا میفروخت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)