تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 376 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شرمنده
    Last edited by mjt10063; 22-10-2010 at 10:57. دليل: تکراری

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تجمع هواداران خشمگین منچستریونایتد مقابل خانه رونی
    هواداران خشمگین منچستریونایتد که از رفتاررونی در مدت اخیر و احتمال پیوستن او به منچسترسیتی ناراحت بودند، در مقابل خانه او تجمع کردند

2010/10/22 9:07:00

سایت گل- به گزارش نشریه گاردین، باشگاه منچستریونایتد تاید کرد که امروز با پل استراتفورد، مدیر برنامه های وین رونی، جلسه ای برگزار خواهند کرد تا در مورد احتمال ماندن این بازیکن در الدترافورد برای آخرین بار مذاکره کنند.

این در حالی است که شب گذشته 40 هوادار خشمگین منچستریونایتد که از رفتاررونی در مدت اخیر و احتمال پیوستن او به منچسترسیتی ناراحت بودند، در مقابل خانه او تجمع کردند. شاهدان عینی گزارش دادند که این عده پلاکاردی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود:"اگر به سیتی بروی، کشته می شوی!" آنها این جمله تهدید آمیز را روی در گاراژ خانه رونی با اسپری های رنگی نیز نوشتند.
    دیوید گیل، مدیر اجرایی باشگاه امروز با استراتفورد ملاقات خواهد کرد تا از تمایل فرگوسن برای حفظ رونی با او صحبت کند. سرمربی اسکاتلندی جدایی این مهاجم 24 ساله از شیاطین سرخ را یک اشتباه بزرگ می داند که موجب خواهد شد این بازیکن در ادامه دوران بازی اش به خاطر آن حسرت بخورد.

یکی از مشکلات یونایتدها برای حفظ رونی پول های هنگفتی است که باشگاه های دیگر برای به خدمت گرفتن او پیشنهاد داده اند. باشگاه منچسترسیتی حاضر است دستمزدی معادل 260 هزار پوند در هفته به این ملی پوش انگلیسی بپردازد.

در حالی باشگاه های بزرگی مانند رئال مادرید و بارسلونا برای خرید این بازیکن ابراز تمایل کرده اند اما گفته می شود رونی به علت کار تلویزیونی همسرش و همین طور بیماری دخترش، ترجیح می دهد در انگلیس بماند.

از سوی دیگر استراتفورد رابطه نزدیکی با برایان ماروود، دارد، کسی که مسئول انجام مذاکرات برای خرید بازیکن های جدید در منچسترسیتی است و این مسئله نیز احتمال حضور رونی در ایستلند را افزایش می دهد.

رونی دستمزدی بیشتر از کریس می خواهد
    مهاجم انگلیسی باشگاه یونایتد خواهان دریافت دستمزدی سالانه 14 میلیون یورو است

2010/10/21 1700

سایت گل- اختلافات رونی با سرالکس فرگوسن باعث شده تا صحبتهای جدایی او از رختکن اولدترافورد روز به روز شدت بگیرد.

از سوی دیگر رونی بازیکن مورد علاقه فلورنتینو پرس و مورینیو است ؛ هرچند که بعید به نظر می رسد که سران رئال به هر قیمتی برای جذب او وارد عمل شوند. البته ممکن است سران سیتی حاضر به پرداخت رقم مورد نیاز رونی باشند. روز پنجشنبه وین رونی بیانیه ای را منتشر کرد:«قرارداد جدیدی را با یونایتد به امضا نخواهم رساند.»

البته درخواست رونی اندکی عجیب است. ستاره انگلیسی خواهان آن است تا گران قیمت ترین بازیکن دنیا لقب بگیرد و می خواهد در ازای هر فصل دستمزدی 14 میلیون یورویی داشته باشد که بدین ترتیب رقم دستمزدش یک میلیون یورو بیشتر از کریس رونالدو باشد.

در حال حاضر رونالدو بیشترین دستمزد را در دنیا دریافت می کند.

روزنامه مارکا در گزارشی اعلام کرده که مشخص نیست که سران باشگاه رئال حاضر به پرداخت چنین رقمی باشند، ولی ممکن است سران سیتی آماده پرداخت این مبلغ باشند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه میخوای مثال بزنی مثالی بزن که درست باشه نه یه جفنگی همینطوری پرونده باشی دوست عزیز

لوکا تونی که به قول شما جون میکند توی سری آ تو کورس آقای گلی باشه و تو آلمان به راحتی و با اختلاف آقای گل میشد توی فصل 2005-2006 31 گل برای فیورنتینا تو38تا بازی زد و مثل آب خوردن آقای گل ایتالیا شدش و پشت سرش ترزگه با اختلاف فاحش 8تا گل دوم شد(23گل تو 32بازی)
    توی فصل 2006-2007 هم با وجود مصدومیتای زیاد و با اینکه زیاد رو فرم نبود تو 29تا بازی 16تا گل زدش و بعدش اومد بایرن که فصل اول 24تا گل تو 31بازی زد که یه آمار کاملا نرمال برای آقای گلی هستش(پشت سرش گومز با 19تاگل بود که فقط تو 25تا بازی زده بود) و فصل دوم 14تا گل توی 25تا بازی که بازم تو اون فصل دچار مصدومیتای متوالی شده بود.

واقعا هم متاسفم که یه عده فقط برای کل کل میان همچین حرفایی رو بدون داشتن کمترین اطلاعاتی میزنن.
    ایول داری داش بردیا
    errmii عزيز...شما كه طرفدار هيچ كدوم از تيم هاي انگليسي نيستيد اصلا جاتون تو اين تاپيك نيست...اگر هم يه سري ميزنيد خواهشا نظرات كاملا منطقي و از رو فكرتون رو اظهار نكنيد....فقط خواننده مطالب باشيد...چون اين تاپيك جاي بحث بچه هاييه كه طرفدار يكي از تيم هاي ليگ انگليس هستند...اين كه ليگ انگليس تو جهان اوله جك هست؟؟؟!!!
    شما يا اطلاعاتت ضعيفه يا خودتون رو به كوچه علي چپ زديد و جدي جدي گم شديد...
    به هر حال ليگ المان لز انگليس 2پله پايين تر هست و من احساس ميكنم اين چيزي هست كه شما رو ازار ميده....پس بهتره كه بيشتر از اين تو اين تاپيك ايجاد بحث و جدل نكنيد...ممنون از حسين عزيز و بقيه دوستان كه نخواستند تاپيك منحرف بشه....
    لطف كنيد از اين به بعد مثل روال گذشته بحث ها كاملا در چهارچوب ليگ انگليس و اخبار باشه كه تو اين چند ساعتي كه نت با هم هستيم اطلاعات مفيد بدست بياريم....با نشكر از همه دوستان...
    جوک قسمت دوم حرفش بود یعنی سطح پایین بودن لیگ آلمان
    ضمنا من یک جمله گفتم که رونی اگر بیاد بایرن بد نیست که هیچ توهینی هم توش نبود.
    منتها بعدش شماها شروع کردید به توهین کردن و چرت و پرت گفتن
    اونی که گفت اگه کل باشگاتونم بفروشید نمی تونید رونی رو بخرید من بودم؟!
    اونی که گفت گومز و مولر و کلوزه رو با 30 میلیون پوند بدید بعد بیاید مذاکره کنید من بودم!؟
    اونی که بایرن رو که نایب قهرمان اروپاست در حد محلات حساب کرد من بودم!؟
    و خیلی حرفای دیگه...
    پس نگید من جنجال ایجاد کردم.
    خودتون شروع کردید و زمینه بی احترامی رو فراهم کردید.
    ضمنا خودمم که گفتم من علاقه ای به حضور رونی ندارم اون پست رو دادم که عکس العمل شما رو ببینم که خوب خودتونو نشون دادید و نشون دادید که کیه که تاپیکو به جنجال می کشونه!

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اينجا تاپيك ليگ انگليس هست و ليگ المان از انگليس پايين تره...پس از نظر ما سطح پايين حساب ميشه....چون ملاك انگليس هست و المان نسبت بهش پايين تره...
    اينها هيچكدوم توهين به افراد نيست...ولي شما تو پست هاتون رعايت ادب رو نميكنيد....مطلع باشيد اگر ما هم مثل شما دهانمون رو باز كنيم و چشمانمون رو ببنديم چيزهاي بدتري ميخونيد...الان شما از لفظ چرت و پرت استفاده كرديد كه دور از ادب هست....لطفا احترتم خودتون رو نگه داريد

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه این قدر آلمانی بازی در نیارید این بحث ها دیگه پیش نمیاد
    منم جلوی خودمو گرفتم که پستی ندادم : دی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينجا تاپيك ليگ انگليس هست و ليگ المان از انگليس پايين تره...پس از نظر ما سطح پايين حساب ميشه....چون ملاك انگليس هست و المان نسبت بهش پايين تره...
    لیگی بزرگ با ضعفی بزرگتر
    طی 15سال اخیر فقط 3قهرمان داشته لیگ برتر که نشون دهنده اختلاف شدید بین تیمای انگلیسی هستش که باعث شده تیم ملی انگلیس هم دچار مشکل بشه.

درضمن مطمئن باش بایرن اگه سرکیسه رو شل بکنه رونی هم به راحتی میادش چون بایرن الان از نظر وضع ستاره که مدنظر رونی هستش با بازیکنایی مثل روبن و ریبری و امثال ستاره های اینده داری مثل مولر خیلی خیلی مطرح تر از منچستر هستن که تک ستارشون رونی هستش.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خبر فوری!

Rooney staying

Wayne Rooney has agreed a new 5 year contract to stay at Manchester United until at least June 2015

The agreement follows intensive discussions between the Club and the player’s representatives and means that by the end of his contract Wayne will have been a Manchester United player for 11 years.
    Sir Alex Ferguson said: “It’s been a difficult week, but the intensity of the coverage is what we expect at Manchester United. I said to the boy that the door is always open and I’m delighted Wayne has agreed to stay.
    “Sometimes, when you’re in a club, it can be hard to realise just how big it is and it takes something like the events of the last few days to make you understand. I think Wayne now understands what a great club Manchester United is.
    “I’m pleased he has accepted the challenge to guide the younger players and establish himself as one of United’s great players. It shows character and belief in what we stand for.
    “I’m sure everyone involved with the Club will now get behind Wayne and show him the support he needs to produce the performances we know he is capable of.”
    Wayne Rooney said: “I’m delighted to sign another deal at United. In the last couple of days, I’ve talked to the Manager and the owners and they’ve convinced me this is where I belong. I said on Wednesday the Manager’s a genius and it’s his belief and support that have convinced me to stay.
    “I’m signing a new deal in the absolute belief that the management, coaching staff, board and owners are totally committed to making sure United maintains its proud winning history – which is the reason I joined the Club in the first place.
    “I’m sure the fans over the last week have felt let down by what they’ve read and seen. But my position was from concern over the future. The fans have been brilliant with me since I arrived and it’s up to me through my performances to win them over again.”

پ.ن: تبریک به همه یونایتدی ها
    منبع: manutd.com

ویرایش: ترجمه متن بالا:
    رونی می ماند
    وین رونی با قرارداد جدید 5 ساله توافق کرد که تا ژوئن 2015 در منچستریونایتد بماند.
    توافق با انجام بحث های متمرکز بین باشگاه و نماینده بازیکن صورت گرفت و این بدان معناست که وین در پایان قراردادش بازیکنی با عضویته 11 ساله، در باشگاه منچستر یونایتد بوده است.
    سر الکس فرگوسن گفت: هفته سختی بود، اما زیادیه پوشش این مساله، چیزی بود که در منچستریونایتد انتظار داشتیم. من به رونی گفتم در همیشه باز است و من خوشحالم که وین با ماندن موافقت کرد.
    گاهی اوقات وقتی شما در یک باشگاهی هستید، سخت است، بفهمید که چقدر باشگاه بزرگ است و مسائلی مثل اتفاقات چند روز گذشته، باعث میشه شما این موضوع را کاملا درک کنید. من فکر میکنم وین حالا دیگه درک کرده که باشگاه منچستر یونایتد چه باشگاه بزرگیه.
    من خوشحال هستم که او رقابت رو پذیرفته که به بازیکنان جوانتر کمک کنه و ثابت کنه که یکی از بازیکنان بزرگ یونایتد است. او شخصیت و اعتقاد ما را برای چیزی که برامون مهمه نشان میدهد.
    من مطمئنم، هرکسی که باشگاه برایش اهمیت دارد حالا پشت وین خواهد بود و حمایتی را نشان خواهد داد که وین به آن احتیاج دارد تا توانایی هایی را که همه با آن آگاهیم، بروز دهد.
    وین رونی گفت: من خوشحالم که قرارداد دیگری را در یونایتد امضا میکنم. در چندین روز گذشته، من با با مربی و مالکان باشگاه صحبت کردم و آن ها مرا متقاعد کردند که جایی که من بهش تعلق دارم اینجاست. من چهارشنبه گفتم که مربی نابغه و و اعتقاد و پشتیبانیش، من را برای ماندن متقاعد کرد.
    من قرارداد جدیدی رو امضا میکنم با این عقیده که مدیریت، کادر مربی گری، مالکان کاملا تلاششون رو به کار ببندند که اطمینان بدیم به طرفداران یونایتد از پیروزی های افتخار آمیز تاریخی مون و این دلیلی است که من در جایگاه اولم به باشگاه ملحق بشم.(ترجمه این جمله خیلی بد شد! شرمنده!)
    من مطمئنم طرفداران در هفته گذشته احساس یاس آمیزی از چیزهایی که میخوندند و میدیدند داشتند، اما نگرانی هایی برای جایگاه من در آینده وجود داشت. هواداران از زمانی که من آمده ام با من عالی رفتار کردند و این به عملکرد من بستگی داره که دوباره آن ها رو مجذوب و خوشحال کنم.
    Last edited by pcforlife; 22-10-2010 at 18:29.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

داش حسین خیلی خوشحال تر میشم اگر بفهمم این بالا چی نوشته

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

من نمی دونم این قضیه ی رونی دقیقا واسه چی بوده ... ولی به نظر من باید بیاد و از همه غذرخواهی کنه ... کم حاشیه درست نکرده واسه ما ... ولی خوشحالم که این خبر رو میشنوم
    ...
    حسین فک کنم وین امضاتو دیده
    Last edited by *M!L4D*; 22-10-2010 at 16:21.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مسخره اش رو در اورده. من به شخصه دهن اون رو مورد عنایت قرار میدم با این مسخره بازیش!!!
    ولی خوب مشخص بود که موندگار. خواست قر بیاد یکم بگه همچین هم نیست که بهمون پیشنهاد نشه : نیگا!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •