تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 252 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

خیلی خوبه آدم یکمی جنبه داشته باشه.
    توی ایران همینه دیگه. اگه اون صحنه هم پیش نمیومد یه بهونه دیگه گیر می اوردین. بالاخره باید باخت خودتون در دربی رو یه جوری توجیه کنید
    اگه اون گل قبول میشد هم هیچ تضمینی نبود پرسپولیس برنده بشه. ممکن بود حتی 3 تا گل بخوره و با نتیجه بدتر ببازه...
    در ضمن تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بازی چلسی و بارسا داور حداقل 3 تا پنالتی صد در صد رو برای چلسی نگرفت همین طور در بالاترین سطح فوتبال دنیا یعنی جام جهانی هم گل واضح لمپارد گرفته نشد.
    پس این اشتباهات همه جا هست ولی توی ایران کله جنبه باخت وجود نداره و فقط همه دوس دارن یه جوری باختو توجیه کنن و الان هم بعضی از هوادارای پرسپولیس با این حرفا می خوان از هوادارای استقلال فرار کنن
    شما بشینید پست 789 این تاپیک رو ببینید و لذتشو ببرید
    دوست عزیز شما اول درست پست من رو بخون بعدا نقل قول بگیر!
    اصلا شاید آخرش هم 3 بر 2 پرسپولیس می باخت بر فرض !ولی کلا عوض میشد روند بازی
    توجیه کردن نداره!بردین به کمک داوری!شما میخواین برد خودتون رو توجیه کنید و بگید ربطی به قضاوت و داوری بازی نداشته!این شما هستین که باید قبول کنید این رو !
    ما که باختیم فدای سر همه ی پرسپولیسی ها!
    قرار به فرار کردن هم باشه شما که 6تا گل خوردین و هنوز نتونستین جبران کنید باید فرار کنید نه ما!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کرلجزس ( کرج )

پيش فرض

اشتباه جز فوتباله هست ! اگه اون گل رو نمی زدید چی می خواستین بگین ؟ یا اگه گل قبول شده بود پرسپولیس برنده میشد ؟!
    چند سال پیش استقلال 3 بر 2 و دقیقا با گل دقیقه 93 پرسپولیس رو شکست داد . استقلال با یک گل جلو بود که با دو اشتباه مسلم تیم داوری خارجی دو گل دریافت کرد یکیش آفساید بود یکیش رو هم روی ضربه کرنری زدند که اصلا کرنر نبود ! ولی استقلال اونقدر توان داشت که بازی 2 1 باخته رو در چند دقیقه با برد شیرین 3 2 عوض کرد !
    حالا اگه اون بازی رو استقلال باخته بود شما می گفتین اشتباه داوری بوده ؟!نه نمی گفتین ! درسته استقلال شایسته این برد نبود ! ولی پرسپولیس هم شایسته برد نبود ! ولی خب بازیکنی مثل فرهاد مجیدی اینجا ارزش خودشو نشون میده ! هر بازیکنی جای فرهاد بود اون توپ رو خراب میکرد گل کردنش سخت بود به خصوص توی اون شرایط روحی .
    کلی حال کردم اون شیث رضایی حالش گرفته شد ! مثلا می خواست ادای یه کاپیتان مقتدر رو دربیاره !!!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما اول درست پست من رو بخون بعدا نقل قول بگیر!

توجیه کردن نداره!بردین به کمک داوری!شما میخواین برد خودتون رو توجیه کنید و بگید ربطی به قضاوت و داوری بازی نداشته!این شما هستین که باید قبول کنید این رو !
    ما که باختیم فدای سر همه ی پرسپولیسی ها!
    قرار به فرار کردن هم باشه شما که 6تا گل خوردین و هنوز نتونستین جبران کنید باید فرار کنید نه ما!
    اتفاقا پستو دقیق خوندم ولی از این تعجب می کنم که با این حال باز دارید به اون صحنه اشاره می کنید! به هر حال دربی رو در دقیقه آخر باختید و می دونم خیلی براتون سخته. از نظر برد در دربی هم فعلا استقلال داره فاصله می گیره. می دونم واقعا این چیزا براتون سخته
    در مورد اون مورد آخر هم خیلی مسخره ست. چون اون موقع خیلی از ما هنوز به دنیا نیومده بودیم و زیاد مهم نیست نیازی هم به جبران نداریم. فکر کنم گل خوردن در دقیقه 93 در سال 83 و در دقیقه 91 امسال خیلی بدتر از اونه. شما برید اینو جبران کنید

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

در مورد اون مورد آخر هم خیلی مسخره ست. چون اون موقع خیلی از ما هنوز به دنیا نیومده بودیم و زیاد مهم نیست
    که اینطور!

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خیلی خوبه آدم یکمی جنبه داشته باشه.
    توی ایران همینه دیگه. اگه اون صحنه هم پیش نمیومد یه بهونه دیگه گیر می اوردین. بالاخره باید باخت خودتون در دربی رو یه جوری توجیه کنید
    اگه اون گل قبول میشد هم هیچ تضمینی نبود پرسپولیس برنده بشه. ممکن بود حتی 3 تا گل بخوره و با نتیجه بدتر ببازه...
    در ضمن تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بازی چلسی و بارسا داور حداقل 3 تا پنالتی صد در صد رو برای چلسی نگرفت همین طور در بالاترین سطح فوتبال دنیا یعنی جام جهانی هم گل واضح لمپارد گرفته نشد.
    پس این اشتباهات همه جا هست ولی توی ایران کله جنبه باخت وجود نداره و فقط همه دوس دارن یه جوری باختو توجیه کنن و الان هم بعضی از هوادارای پرسپولیس با این حرفا می خوان از هوادارای استقلال فرار کنن
    شما بشینید پست 789 این تاپیک رو ببینید و لذتشو ببرید
    اشتباهات داوری که طبیعیه آدم اشتباه می کنه اما دو تا موضوع:
    یکی اینکه داور اشتباهشو قبول کنه و دوم اینکه بردار وحید(عین فیلم جنگیا شد)ما به واقعیت چسبیدیم(گلی که به اشتباه مردود شد)به اصلاح ما به رئال چسبیدیم نه به ایده آل.اون گل بود ولی شما میگی شاید.خوب اگه شایده که من هم می گم شاید اگه گل مردود نبود استقلال می کشید جلو و دفاعش باز می شد و پرسپولیس بیشتر می زد.
    همه جور اتفاق می تونه بیافته اما تا نیفته واقعیت پیدا نمی کنه.مثلاً من نمی تونم بگم اگه فلان جا بودم فلان کار رو می کردم

تیم پرسپولیس باخت مازیار زارع هم جلوی دوربین هرچی چشماشو فشار داد گریه کنه نشد که نشد.شاید مجتبی محرمی یا کرمانی مقدم بود گریه می کرد.
    دیگه گذشت او زمان که ادموند اختر بعد از دربی گفت اینقدر دویدم که گوشام آویزون شده بود.
    امروز هم اومدیم سرکار هیچ خبری نبود حتی استقلالی ها هم تیکه بارمون نکردن
    آدم باید هم جنبه باخت داشته باشه و هم جنبه برد
    راستی بازی برگشت کی هست؟
    Last edited by وین رونی; 16-10-2010 at 14:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

شما به 6 تاتون مینازین ...

ماهم به دوتا ستاره رو سینمون مینازیم شما اگه تونستین اینو بدس بیارین

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان با تاخیر این برد شیرین رو به همه خواهران و برادران عزیز استقلالی تبریک عرض میکنم.
    دفاع تیم دیروز عالی بود.
    اما یه ایراد به مظلومی وارده که چه ترکیبی بود چیده بود.خودش دیشب ادعا داشت که ما با سیستم ۴-۳-۳ بازی کردیم.درست.چون ۴دفاع داشتیم سه مهاجم اما هرچی فکر میکنم کدوم ۴-۳-۳ دارای دو هافبک دفاعی هستش.با احترام به پرویز خان باید خدمتشون عرض کنم چهار سه سه ای که درش دو هافبک تدافعی قرار داشته باشه در واقع شکل دیگه ای از سیستم ۴-۲-۳-۱ هستش که که در مواقع حمله تیم به ۴-۳-۳ تبدیل میشه.اما اشکال این حالت اینه که با وارد شدن به فاز حمله که با اضافه شدن میلاد و آرش همراه بود عملا ما سه هافبک داشتیم که از این سه تا ایمان مبعلی فاقد هرگونه قدرت تدافعی و تخریبی بود بنابرین آشوبی و رحمتی به تنهایی باید جنگ وسط میدون رو با هافبک های حریف انجام میدادن که کار سختی بود بنابرین اواسط نیمه دوم این بازیکنان و سایرین اکثرا تحلیل رفتن.اما در جایی که مظلومی اشتباه خودش رو با تعویض هاش جبران کرد و با اضافه کردن جباری و روانخواه نااماده تا حدودی وسط زمین رو بالانس کرد...
    نقد کامل این بازی بمونه برای کارشناسا.جا داره به دوستان پرسپولیسی هم به خاطر بازی خوب و پایا پایشون تبریک عرض کنم و باید بگم ناراحتیشون کاملا طبیعی هستش و باخت توی این بازی برای هیچکدوم از طرفین قابل قبول نیست.اما باید قبول کرد داور هم مثل سایرین از جمله مربی و بازیکنان اشتباه میکنه و...دیگه مثال نمی زنم اما یه نکته اضافه میکنم حالا که شما ۸۹ دقیقه رو ول کردید چسبیدید به اون گل مشکوک به افساید,خواهشا به صحنه گل استقلال هم توجه کنید که تیم و مخصوصا دفاع تیم چه اشتباه وحشتناکی مرتکب شدند...نگید شانسی بود که فرار بازیکنان استقلال از پشت دفاع پرسپولیس نیمه اول بارها و بارها تکرار شد و اگر مهاجم دیگه جای آرش بود ممکن بود همون نیمه اول کار پرسپولیس یکسره میشد.اما اینها همه و همه اما و اگر هستند اما خداوکیلی بعد از نتیجه گیری راجع به صحت گلتون یه بررسی هم راجع به دفاعتون انجام بدید ببینید چرا این بازی و بازی قبل با ملوان باید اینطوری و توی این دقایق گل خورد.
    با تشکر

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چرا اشتباهات داوري هميشه به ضرر تيم دايي است؟

براي تيمي كه از پنج بازي اخيرش تنها سه امتياز گرفته نمي‌توان هورا كشيد. اين اتفاقي است كه براي قرمزهاي پايتخت افتاده تا صدرنشين ليگ دهم تا پايان هفته ششم، در پايان هفته يازدهم به نزديكي‌هاي ميانه جدول سقوط كند.
    پرسپوليس بد نتيجه مي‌گيرد و مخصوصا در دقايق پاياني برد خود را با تساوي و تساوي‌هايش را با باخت عوض مي‌كند ولي در اين ميان يك شائبه قوي بين طرفداران اين تيم به وجود آمده كه فضاي داوري به صورت تعمدي عليه تيم محبوبشان است.

در واقع بعد از جنگ علني شده علي دايي با فدراسيون فوتبال كه با ارايه اسناد و مدارك، فضاي عمومي به نفع سرمربي سابق تيم ملي شده حتي يك بار هم پرسپوليس از اشتباهات داوري كه گفته مي‌شود جزيي از فوتبال است، سود نبرده است و جالب اينجاست كه در تمام تصميمات انضباطي هم ذره‌اي اغماض يا به قول آقايان رأفت شامل حال اين تيم نشده است و در عوض تا دلتان بخواهد اشتباهات داوري بر عليه اين تيم صورت گرفته است.

در مسابقه با ملوان عزيزان روشندل هم مي‌توانستند تشخيص دهند كه دو پنالتي مسلم پرسپوليس توسط داور گرفته نشده و به رغم تاكيد كارشناسان بر صحيح بودن پنالتي‌ها و سكوت مسعود عنايت كه همواره حق را به داورانش مي‌دهد، باز هم خداداد افشاريان با سماجتي مثال‌زدني رودرروي ميليون‌ها بيننده تلويزيون اعلام كرد كه هيچ پنالتي اتفاق نيفتاده

و بالاخره در داربي هم گل صددرصد سالم پرسپوليس آن هم در دقيقه 6 آفسايد اعلام مي‌شود تا در نهايت قرمزها بعد از پنج سال مقابل رقيب سنتي خود شكست بخورند! به هرحال همچنان باور داريم كه اشتباهات داوري جزيي از فوتبال است و نيازي هم به پاسخگويي مسوولان فدراسيون فوتبال نيست چون جواب منفي‌شان مبني بر تعمدي نبودن اين قضايا از همين حالا مشخص است ولي به هرحال اين شائبه نزد طرفداران پرسپوليس وجود دارد و تعدادي از آنها هم ديروز پس از مسابقه اين قضيه را مطرح كردند و ما هم پاسخي جز «اشتباهات داوري جزيي از فوتبال است» نداشتيم!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

جالب اینجاست که حتی یکی از بازیکنان پیروزی نگفت که ما زیاد خوب بازی نکردیم ، بلکه همشون متفق القول میگفتند که سر ما را بریدند
    جالبتر اینجاست که در دقیقه 92 کیانوش رحمتی پرید که یک توپ رو هد بزنه داور گفت خطا ، یک بیسواد هم میدونست که خطا نیست و بشتر جنبه ی به تساوی کشیدن بازی بود ( به نظر من )

ما که فرصت هایی خیلی جزیی از پرسپولیس دیدیم ولی انچنان زهر دار هم نبود ، اگر اون مقدار از نیمه دوم که برتری نسبی داشت رو کنار بذاریم چیزی برای گفتن نداشت

بگذریم که استقلال خفن ضایع بود ، اگر عادل بود بیشتر از مزدک تیکه مینداخت به بازی
    به نظر من هم دربی اون شور و هیجان گذشته رو نداره و
    باز هم به نظر من بیشتر بازیکنان از این فرار میکنند که حقوق و قردادشان کم نشه
    Last edited by peyman_nn; 16-10-2010 at 16:35.

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جالب اینجاست که حتی یکی از بازیکنان پیروزی نگفت که ما زیاد خوب بازی نکردیم ، بلکه همشون متفق القول میگفتند که سر ما را بریدند

ما که فرصت هایی خیلی جزیی از پرسپولیس دیدیم ولی انچنان زهر دار هم نبود ، اگر اون مقدار از نیمه دوم که برتری نسبی داشت رو کنار بذاریم چیزی برای گفتن نداشت

بگذریم که استقلال خفن ضایع بود ، اگر عادل بود بیشتر از مزدک تیکه مینداخت به بازی
    به نظر من هم دربی اون شور و هیجان گذشته رو نداره و
    باز هم به نظر من بیشتر بازیکنان از این فرار میکنند که حقوق و قردادشان کم نشه
    تا حدودی با حرفهات موافقم.
    خودمون هم قوبل داریم که تا حدودی ارنج تیم مشکل داره، ولی وقتی میبینیم که تو دو بازی پیاپی این جوری حق کشی میشه، نمیشه ساکت بود.

من بازی قبلی میگفتم که دلیل اصلی شکست مقابل ملوان ارنج دایی بود. تو صفحات قبلی نظرم موجوده.
    با اینکه تو اون بازی داور دو پنالتی برامون نگرفت و پژمان نوری هم باید از بازی اخراج میشد و نشد، تو این بازی هم تا حدودی مشکل ارنج بد رو داشتیم. ولی وقتی که گل سالم رو داور قبول نکنه دیگه چی میشه گفت.
    قبول کن که داور روند بازی رو عوض کرد.
    البته کاملا مشخص بود، اگه گل رو داور قبول کرده بود، بعد از اون استقلال تا پایان نیمه اول حملات سنگین روی دروازه پرسپولیس میکرد.
    احتمالش زیاد بود که نیمه اول مساوی تموم بشه.
    حتی ممکن بود که تو نیمه دوم مثل همین بازی استقلال گل برتری رو بزنه.

ولی اینجوری استقلال پرسپولیسو شکست داده بود نه داوری.

در ضمن باید بگم که شما تو ایران به جز علی کریمی کدوم بازیکن رو میشناسی که جرات کنه و از سرمربی تیمش ایراد بگیره که تو انتظار داری پرسپولیسیها در مورد ارنج بد دایی حرف بزنن؟

دایی از همه قدرت تیمش هیچ وقت استفاده نمیکنه. چون تعدادی از بازیکنا هستن که با وجود صلاحیت حضور در ترکیب اصلی، به خاطر لجبازیهای دایی باید نیمکت نشین باشن.
    ولی هیچ کدوم اینا مانع گلزنی به استقلال نشد، که مرتضی کریمی و مسعود مرادی زحمات پرسپولیسو به باد دادند.
    Last edited by mojtaba-civil; 16-10-2010 at 17:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •