بازم ممنون
پس ميشه يك سري كتابهاي آموزشي خوب و روون معرفي كنيد؟؟؟هم براي تخصصي و هم براي عمومي...(رشته تجربي)
البته در تاپيكي كه فرموديد مطرح كردم نظر دوستان در اين تاپيك رو هم خاستارم.
تشكر
بازم ممنون
پس ميشه يك سري كتابهاي آموزشي خوب و روون معرفي كنيد؟؟؟هم براي تخصصي و هم براي عمومي...(رشته تجربي)
البته در تاپيكي كه فرموديد مطرح كردم نظر دوستان در اين تاپيك رو هم خاستارم.
تشكر
دوستان معمولا در هر دوتاپیک فعال هستند. همون تاپیک بهتون کاملتر جواب داده میشه.
به نظر شما کنکور چقدر به تلاش کردنه و چقدر به هوش و استعداد؟
عوامل دیگه ای که به نظر شما میتونه در موفقیت یک کنکوری تاثیر داشته باشه کدوماست؟
از چه زمانی یک داوطلب میتونه احساس کنه به هدفش نمیرسه؟
آخه خیلی جالبه بعضی ها که تابستونو خوب استفاده نکردن از الان به فکر سال بعد هستن.
کسی رو میشناسید که چند ماه بیشتر درس نخونده و رتبه خیلی خوبی آورده؟ به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟
من تجربی نیستم
دقیق اطلاعات بالای ندارم
فقط واسه ریاضی .
ریاضیات عمومی عباس مرادی
انتشارات کوله پشتی رو 100% بگیر
واسه شیمی مبتکران خوبه
اما اگه نظر منو میخواهی کتاب درسی + جزوهای گزینه 2
فیزیکم کتاب + جزوه گزینه 2
اگه اطلاعات کاملتری میخواستی پی ام شخصی بدین
1_ به نظر من هر دو عامل دخیل هست. نظر کسانی که میان و عامل دوم رو کلا خنثی اعلام میکنن! رو قبول ندارم.هردو دخیل هستن به این نسبت:به نظر شما کنکور چقدر به تلاش کردنه و چقدر به هوش و استعداد؟
وقتی دو نفر یک هدف مشخص دارن.شخص باهوش تر با تلاش کمتری به اون میرسه.
و یا اینکه اگه هر دو نفر به یک اندازه درس بخونن ، نتیجه ی شخص باهوش تر درخشان تره.
این قضیه کاملا مشهود و اثبات پذیر و معقوله. به نظرم جای بحث نداره.
در مسائل ما مثل کنکور تلاش بیشتر جای هوش بیشتر رو میگیره. ولی در همه ی زندگی اینطور نیست.
2_ دریک کلام حالات روحی روانی و شرایط اجتماعی در صورتی که روی روان داوطلب تاثیر داشته باشن.عوامل دیگه ای که به نظر شما میتونه در موفقیت یک کنکوری تاثیر داشته باشه کدوماست؟
کسی که خانواده براش مهمه. وقتی پدرش مثل شمع جلو ی چشماش داره زجر میکشه و آب میشه
حاضر همهی کتابهای ریاضی فیزیک دنیا رو اتیش بزنه تا تن سرد باباش گرم بشه. دیگه درس چیه؟
کسی که شب گرسنگی خانوادش رو میبینه. 2 انتخاب داره:
فردا بیشتر کار کنه تا یه نان اضافه تر بگیره یا 100 تا تست شیمی بزنه قوی تر بشه. کدوم رو انتخاب میکنه؟
3_ داوطلب اصولا نباید فکر کنه به هدفش نمیرسه. اصلا بر فرض که حق با اون باشهاز چه زمانی یک داوطلب میتونه احساس کنه به هدفش نمیرسه؟
همین چند دقیقه ای که میخواد به به هدفش نرسیدن فکر کنه، یک صفحه معارف بخونه
فاصلش با ایده الش کمتر میشه.
4_بله من میشناسم. خودش بهتر میتونه بگه. سطح علمی گذشتش، مدل درس خوندنش، استعدادشکسی رو میشناسید که چند ماه بیشتر درس نخونده و رتبه خیلی خوبی آورده؟ به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟
اعتماد به نفسش، پاداش کاری که قبلا کرده و ...هزار و یک دلیل دیگه
----
نلی جان ممنون![]()
سلام دوستان
به نظرتون قلم چی ثبت نام کنم یا گزینه 2 ؟
هزینه ثبت نام چقدر میشه ؟
کسی برنامه کاملش رو داره ؟
گويا اين تاپيك فعالتره و اونجا جوابي نگرفتم و در وبلاگها هم هر كس يه كتابي رو پيشنهاد داده و كتاب ديگر رو شديدا رد كرده واقعا گيج شدم و نميدونم چيكار كنم ....
اگر در تاپیک معرفی کتاب سرچ کنید به جواب میرسید . .
بارها اونجا لیست کتب ارائه شده،وقت گیر هست دنبال کردن اون همه نظر. ولی دید خوبی بهتون میده.
اینجا هم مثل بلاگهای دیگه ،در هر صورت هرکس نظر شخصی خودش رو گفته. منم متاسفانه تجربی نیستم.
اگر از همان اواسط صفحات حدود 230 و ... بگردید به جوابهای نسبی میرسید
. و اینکه تفاوت اندک کتابهای مطرح اونطور که شاید فکر میکنید مطمئنا تاثیر گذار نیست.
در اخر هم اگر در تست زدن ها متوجه شدید کتابی در مبحثی نیاز شما رو رفع نکرده ،نهایتا یک کتاب دیگه تهییه میکنید و مشکلتون حل میشه.
یا اینکه سوالاتتون رو میپرسید
سعی کنید از ابتدا بر این مسائل انرژی زیاد نگذارید. که در انتها این مسئله ای نباشه که برای شما موجب نگرانی بشه.
یعنی وقتی دیدید کسی در صد بالایی داره و از کتاب غیر کتاب شما استفاده کرده. فکر کنید وقتتون از دست رفت و اون منبع بهتری رو مطالعه کرد.نه اصلا اینطور نیست.
من الان برای عمومی ها اونجا نظرم رو میگم.
به خودت تلقین کنید و با خودتون کنار بیاید که هیچ کدوم اینها اونقدر مهم نیست
که نگذاره تلاش شما به نتیجه برسه.
کاملا مطمئن باشید
Last edited by Tabasom.Sweet; 13-09-2010 at 18:28. دليل: نقص نوشتاری.
ببین سوالای گزینه 2 خوبه اما برنامه اش نه چون مثلا دروس سال دوم را تو پاییز که تموم می کنه میره تا بهار اما قلم چی اینطور نیست همه ی درس ها رو به طور منظم تا آخر سال دوره می کنه . گزینه 2 رو نمی دونم قیمتش تو سابت گزینه 2 هست اما من قلم چی رو تابستان 225000 نوشتن .اما هر جا توشتی تا آخر با همئن بروجلو
سلام
اینو خیلی خوب نوشتی ....
بچه ها وافعا تمام تلاشتو برایه همین امسال بکنین تا قبول بشین. سال دیگه هنوز نیومده و زندگی بالا پایین زیاد داره. معلوم نیست سال دیگه هم همین شرایطی که امسال براتون فراهم شده تا درس بخونید رو داشته باشید. زندگی مثل یک سیال در جریان هست و تغییر میکنه. شما هم به همراه تمام اطرافیانتون تغییر می کنید و اصلا خیال نکنید که سال دیگه هم ممکنه همین شرایطی که امسال دارید رو داشته باشید. از هر نظر که فکرشو بکنید : روحی ، جسمی ، خانوادگی ، و .....
نمی خوام آیه یاس بخونم ولی واقعا شرایط زندگی بعضی وقت ها تو یه چشم به هم زدن به هم میریزه...
من آدم مذهبی نیستم ولی این سخنان امام علی به نظرم خیلی عالی گفته شده:
الفرصة تمر مر الصحاب فانتهزوا فرص الخیر: فرصتها همچون عبور ابرها می گذرند، بنابراین فرصتهای نیک را غنیمت بشمارید .
هر که فرصت مناسبی را از دست دهد، باید مطمئن باشد که آن وقت دیگر به دست نمی آید.
قدر امسال رو بدونید. کنکور سخت نیست. سخت نشون داده میشه.. من اینو تو خیلی از پست هام گفتم. هر کسی می تونه راحت به اندازه تلاش خودش از کنکور امتیاز کسب کنه و خوبی کنکور اینه که امتیاز قبولی تو اون کف نداره یعنی شما با 40 و 50 درصد هم شانس قبولی داری. باور کنید که کسب 50 درصد تو ریاضی و فیزیک حتی تو کنکور 89 هم کار چندان خارق العاده ای نبود.
همین امسال معطلش نکنید. نهایت اینه که به قول مولانا :
کوشش بیهوده به از خفتگی ،،، یار دارد دوست این آشفتگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)