قیمتش رو نمیدونم ولی اشتراکش 1/10 هستش ولی مخابرات 1/8 هستش یعنی سرعت دانلود مخابرت 32 هست ولی سرعت دانلود حسابگر 26 هستش
قیمتش رو نمیدونم ولی اشتراکش 1/10 هستش ولی مخابرات 1/8 هستش یعنی سرعت دانلود مخابرت 32 هست ولی سرعت دانلود حسابگر 26 هستش
سلام به هم شهريهاي عزيز
يه سوال داشتم من امروز اينترنتم كه از مخابرات گرفتم وصل شده ( اشتراك 512 گرفتم) ولي ريت دانلودم بين 30 تا 40 نوسان داره
هرچي هم زنگ ميزنم به پشتيباني ميگه سرعت پايينه
خواستم بدونم اون دوستايي كه از مخابرات اشتراك دارن افت سرعتي داشتن يا منو سر كار گذاشتن؟؟؟
به نظر خودم برام 256 وصل شده![]()
سلام بر شما
من 512 دارم و بین 64 تا 70 دانلود میده
شما کدوم مرکز هستین تا بشه بهتر گفت
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
آدرس زیر رو بزن و بعد یوزر پسورد , صفحه اول سرویس شما مشخصه شاید اصلا برات 256 نصب کردن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مركز فجر هستيم
بله برام 256 وصل كردن اينم عكس
حالا بايد چي كار كنم؟
اين پشتيباني 1899 تا ساعت چند جواب ميدن؟؟ هرچي زنگ ميزنم كسي بر نميداره
Last edited by lonely--boy; 07-07-2011 at 21:40.
داداش 256 برات بستن ، باید زنگ بزنی به پشتیبانی
معمولا تا 5 غروب هستند
Last edited by mohammad8711; 07-07-2011 at 22:56.
دوستمون جواب داد
موفق باشی![]()
من دیگه بهم ثابت شد این قطعیایه حسابگر عمدیه!! دقیقا 12:10 به بعد شروع میکنه پشت سر هم دی سی شدن وقتیم وصل میشه down stream از 3500 بالاتر نمیره
نهایت سرعت رو با حسابگر تجربه کنین
دیشب از ساعت 2 تا 10 صبح 2.4 گیگ دانلود کرده!! خیر سرش سرویس 1 مگه یا به قول خودشون چهار مگ
![]()
سلام
اين اينترنتي كه مخابرات ميده مطمئنه؟ يا به شدت كنترل شدست؟ ميشه از چيز پي ان استفاده كرد فردا پس فردا برا آدم دردسر درست نميشه؟
يه سوال ديگه هم دارم PING چيه؟
هیچ کنترلی نداره یعنی هیچ جای جهان کنترل نمیشه وی پی ان یا فیلتر شکنم مشکل نداره
در مورد پینگ هم همینو بگم که برات کافی که هر چی پایین تر باشه بهتره زیر 200 باشه عالیه زیر 100 باشه تو ایران نداریم
مخابرات معمولا 260 هستش
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
داداشی ما چی بگیم خوب هممون داریم میگیم بیاید مخابرات گوش نمیدی بکش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)