تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 359 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

منم دیدم گوشیم EDGE کلاس ۱۰ داره گفتم یه امتحانی بکنم! سرعت مرور وبم خوب نیست، جی‌میل باز نمیشه! ولی سرعت دانلودم عالیـــــــــه! خیر از جوونیتون ببینید، ممنون
    خواهش
    king جان میشه لینک تایپیک بهترین DNS واسه مرور وب رو بزاری.گشتم پیدا نکردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان من به حقیقت پی بردم! یافتم! یافتم!

دوستان این سرویس نیمه نامحدود هست .مثلا اگه حجم دانلودتون به قول دوستان به 7-8 گیگ برسه اگه بخواین یه فایل جدید دانلود کنین هر 10 دقیقه یک بار gprs قطع میشه!یعنی عملا دیگه نمیتونین فایل حجیم دانلود کنین ولی واسه وبگردی خیلی خوبه!

این مطلبی رو که گفتم توسط خودم و چند نفر تست شده

تو ایران همه شرکت های ارائه دهنده اینترنت کلاه بردار هستند حالا اگه مستقیم نشد غیر مستقیم سرتون کلاه میره
    دوست عزیز این حرف اگر از طرف دوستانی که در پستهای اول حضور داشتند شنیده بشه معتبره چون سابقه طولانی تری در این تاپیک داشتند و به زیر و بم این سرویس اگاهری دارند
    ولی از منابع گوناگون برای من مدرک نمیشه
    پس لطف کنید منتظر بمونید تا بقیه هم اعلام کنند . اگر همچین مشکلی بود شخصا این قضیه رو پیگیری میکنم و اعلام میکنم
    اینجوری اکثر کسانی که میخوان بگیرن نا امید میشن غیر از اینه ؟

آقا بعد از 500 قرن به اینترنت وصل شدیم
    سرعتش نسبتا خوبه !
    کاچی بهتر از هیچی
    ولی وقتی میخام به PC وصلش کنم ... نمیشه !
    با کانکشن که وصل میشم Error 734 رو میده !
    از طریق Help هم کارایی که گفته بود رو کردم ! اما نشد !
    حالا چیکار کنم ؟
    این راه حل مایکرو.سافته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینو بخون اگر مشکلت رو نتوسنتی حل کنی دیگه یه ریست از گوشی بکن و ویندوز جدید بریز ضمنا با پورتهای USB پشت کیس ارتباط برقرار کن نه با پورتهای جلویی.

از باکو بگیر امریکا دوره سرعتت کم میفته

سلام دوستان ببشخيد دارند از نظر مکاني اين دکل ها را پيشرفت هم ميدهنخد يا نه؟مثل شهر ما يک متر جا داره و صد متر جا نداره؟
    از نظر سرعت چي؟
    متوجه سوالت نشدم

2. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه regularuser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حذف شود .................................
    Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 08:59.

4. این کاربر از regularuser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دو هفته پیش برای پسر داییم سرویس یه ماهه را راه اندازی کردم. اونم با سرعت 25 کیلوبایت 24 ساعته گذاشته بود رو دانلود . بعد از دوهفته و دانلود تقریبا 8 گیگابایت سرویسش غیر فعال شد. یعنی دیده دیگه اینترنتش وصل نمیشه و شارژ سیم کارتش هم همه خالی شده.ظاهرا این جوری هست که بعد از این که دانلود به 8 گیگ می رسه سرویس قطع میشه و به طور اتوماتیک می ره از شارژ موجود استفاده میکنه تا شارژ تموم شه. زنگ زده به پشتیبانی ایرانسل بهش گفتند:
    درسته ما گفتیم نامحدود ولی نه اینکه شما 24 ساعته بزارید روی دانلود. منظور ما از نامحدود ، نامحدود بودن نسبت به بقیه هست.
    خودم هم توی فروم های زیادی دراین باره شنیده بودم و به پسر داییم گفته بودم احتیاط کنه ولی کو گوش شنوا.
    من که قبلا گفتم حتما باید 100 نفر بیافتند تو چاه تا بقیه باور کنند این سرویس نامحدود نیست چون سیاست ایرانسل اینجوریه. حتی وایمکسهاش هم نامحدود نیست و تا یک حجمی بیشتر نمیشه دانلود کرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دو هفته پیش برای پسر داییم سرویس یه ماهه را راه اندازی کردم. اونم با سرعت 25 کیلوبایت 24 ساعته گذاشته بود رو دانلود . بعد از دوهفته و دانلود تقریبا 8 گیگابایت سرویسش غیر فعال شد. یعنی دیده دیگه اینترنتش وصل نمیشه و شارژ سیم کارتش هم همه خالی شده.ظاهرا این جوری هست که بعد از این که دانلود به 8 گیگ می رسه سرویس قطع میشه و به طور اتوماتیک می ره از شارژ موجود استفاده میکنه تا شارژ تموم شه. زنگ زده به پشتیبانی ایرانسل بهش گفتند:
    درسته ما گفتیم نامحدود ولی نه اینکه شما 24 ساعته بزارید روی دانلود. منظور ما از نامحدود ، نامحدود بودن نسبت به بقیه هست.
    خودم هم توی فروم های زیادی دراین باره شنیده بودم و به پسر داییم گفته بودم احتیاط کنه ولی کو گوش شنوا.
    بازم معقولانه نیست
    شما از تراکتور انتظار بنز رو داری
    من گفتم این سرویس برای وبگردی از دایال آپ بهتره
    ده بار توی پستهام از دوستی مثال زدم که توی مرز پاکستانه و با مصیبت به یه شهر دیگه وصل میشه تا اینرتنت بگیره
    خوب بهنظرت این سرویس بهتر نیست ؟ حالا دانلود فیلم انجام نده وبگردی که میتونه بکنه ؟ نمیتونه ؟
    حالا بازم باید وایسیم اگر بقیه هم متفق القول شدند و همه مصرفشون رو انجام دادند حتما این کار رو خواهم کرد در ضمن این حرفت باعث میشه مگس توی تاپیک وارد بشه.
    دوست داری این تاپیکمون هم به گل بشینه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه regularuser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حذف شود .................................
    Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 08:59.

8. 5 کاربر از regularuser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام KING_DESIGNER جان!
    ببخشيد منظورم اينه که من تو بيرجند زندگي ميکنم و تو يه محله که برا دوستان استفاده اي اونجا نداره EDGE هست و در محله من که در به در دنبال اينترنت پر سرعتم اين امکان وجود نداره البته ميشه به صورت دستي با نرم افزار استفاده کرد ولي چون راه طولاني هست به جاي 25 کيلو زير 15 کيلو دانلود دارم!
    حالا سوال من اين هست که امکان اين هست که ايرانسل تو مکان ما هم EDGE بزاره؟و يا اون جايي که داره رو تقويت کنه تا به حاي 25 تا 35 تا بگيره؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام KING_DESIGNER جان!
    ببخشيد منظورم اينه که من تو بيرجند زندگي ميکنم و تو يه محله که برا دوستان استفاده اي اونجا نداره EDGE هست و در محله من که در به در دنبال اينترنت پر سرعتم اين امکان وجود نداره البته ميشه به صورت دستي با نرم افزار استفاده کرد ولي چون راه طولاني هست به جاي 25 کيلو زير 15 کيلو دانلود دارم!
    حالا سوال من اين هست که امکان اين هست که ايرانسل تو مکان ما هم EDGE بزاره؟و يا اون جايي که داره رو تقويت کنه تا به حاي 25 تا 35 تا بگيره؟!
    عجب داستانی
    با گوشی کلاس 32 تو خونتون تست کردی ؟
    اگر با این گوشی تست کرده باشی و سرعت کم باشه 2تاراه داری
    یکی با نرم افزار تعویض انتن بری انتن رو عوض کنی
    یکی هم اینکه بری مستقیم دفتر امور مشترکین بیرجند بگی سرعت کمه
    از اون انتنهای اکسترنالی که معرفی کردم استفاده نکن (پست شماره یک این تاپیک )

11. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

بابا ما وسط تهران edge ندارم كو تا اونجا حتما بري بهت جوابم ميدن چقدر
    اي خدا اي خدا مهدي اونوقت برو هي تو تايپيك فن اوا چيز بنويس بيا اينجا رو ببين اقا مهدي ( منظورم مهدي خودمونه چيكار كنيم يه اكانتو و يه امت كه دارن ازش استفاده ميكنن)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

KING_DESIGNER عزیز شما آیدی یاهوت رو با پیام خصوصی واسم بفرست ...
    باید آنلاین در مورد مشکلم باهات صحبت کنم
    اینجوری بخام 1 پست بدم فردا جوابشو بگیرم ... با این وضع عمرمون تموم شده !
    ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

همین الان توسط یکی از دوستان معتبر مطلع شدم محدودیت سرویس به اصلاح نامحدود ماهانه رویایی GPRS ایران شل 10 گیگ بیشتر نیست و این موضوع با رفتن به قسمت اطلاعات حساب خود در E-Care قابل مشاهده هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •