منم دیدم گوشیم EDGE کلاس ۱۰ داره گفتم یه امتحانی بکنم! سرعت مرور وبم خوب نیست، جیمیل باز نمیشه! ولی سرعت دانلودم عالیـــــــــه! خیر از جوونیتون ببینید، ممنون
خواهش.gif)
king جان میشه لینک تایپیک بهترین DNS واسه مرور وب رو بزاری.گشتم پیدا نکردم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من به حقیقت پی بردم! یافتم! یافتم!
دوستان این سرویس نیمه نامحدود هست .مثلا اگه حجم دانلودتون به قول دوستان به 7-8 گیگ برسه اگه بخواین یه فایل جدید دانلود کنین هر 10 دقیقه یک بار gprs قطع میشه!یعنی عملا دیگه نمیتونین فایل حجیم دانلود کنین ولی واسه وبگردی خیلی خوبه!
این مطلبی رو که گفتم توسط خودم و چند نفر تست شده
تو ایران همه شرکت های ارائه دهنده اینترنت کلاه بردار هستند حالا اگه مستقیم نشد غیر مستقیم سرتون کلاه میره
دوست عزیز این حرف اگر از طرف دوستانی که در پستهای اول حضور داشتند شنیده بشه معتبره چون سابقه طولانی تری در این تاپیک داشتند و به زیر و بم این سرویس اگاهری دارند
ولی از منابع گوناگون برای من مدرک نمیشه
پس لطف کنید منتظر بمونید تا بقیه هم اعلام کنند . اگر همچین مشکلی بود شخصا این قضیه رو پیگیری میکنم و اعلام میکنم
اینجوری اکثر کسانی که میخوان بگیرن نا امید میشن غیر از اینه ؟.gif)
آقا بعد از 500 قرن به اینترنت وصل شدیم
.gif)
سرعتش نسبتا خوبه !
کاچی بهتر از هیچی
.gif)
ولی وقتی میخام به PC وصلش کنم ... نمیشه !
با کانکشن که وصل میشم Error 734 رو میده !
از طریق Help هم کارایی که گفته بود رو کردم ! اما نشد !
حالا چیکار کنم ؟
این راه حل مایکرو.سافته
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو بخون اگر مشکلت رو نتوسنتی حل کنی دیگه یه ریست از گوشی بکن و ویندوز جدید بریز ضمنا با پورتهای USB پشت کیس ارتباط برقرار کن نه با پورتهای جلویی.
این هم تست من

از باکو بگیر امریکا دوره سرعتت کم میفته
سلام دوستان ببشخيد دارند از نظر مکاني اين دکل ها را پيشرفت هم ميدهنخد يا نه؟مثل شهر ما يک متر جا داره و صد متر جا نداره؟
از نظر سرعت چي؟
متوجه سوالت نشدم