تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 311 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان خطای هند از fifa 07 تو بازی بود (تا اونجایی که یادم میاد )
    البته من زیاد روی PC بازی نکردم شاید اونجا نبود.
    بهادر جان فکر نمیکنم .
    توی این نسل این خطا وجود نداشته آخه چند وقت پیش EA این خبر رو منتشر کرد که بدلیل تقاضای زیاد گیمرها تازه امسال این مورد اضافه شده و همگی خیلی خوشحال شدن بجز یک عده از جمله راتر که میگفت بخاطر اینکه INTERCEPT ها و بریدن توپی که توسط بازیکنان حریف صورت میگیره به این شکل نیست که آگاهانه دستشونو به عقب بکشن تا خطای هندشون گرفته نشه . ایشون میگفت هنوز این مورد در هوش بازیکنان قرار داده نشده به همین خاطر خطای هند شانسی میشه بنابراین جذابیت حالت واقیشو نداره .
    نظر شما در مورد این حرف راتر چیه آیا شما دوست دارین این گزینه توی بازیتون فعال باشه یا غیر فعالش میکنید ؟

2. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

در مورد این بخش خطای هند که تازه اضافه کردن خیلی بهتر بود که گیمر خودش خطای هند می کرد تا اینکه بخواد شانسی اتفاق بیفته یعنی وقتی احساس خطر می کردی خطای هند انجام میدادی البته به جز هندهای اتفاقی که یهویی پیش میاد!! تو این ویدئوی آخر به نظرم توپ به دست برخورد کرد و هند نبود ( کارشناس داوری فرشاد )

4. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

بهادر جان فکر نمیکنم .
    توی این نسل این خطا وجود نداشته آخه چند وقت پیش EA این خبر رو منتشر کرد که بدلیل تقاضای زیاد گیمرها تازه امسال این مورد اضافه شده و همگی خیلی خوشحال شدن بجز یک عده از جمله راتر که میگفت بخاطر اینکه INTERCEPT ها و بریدن توپی که توسط بازیکنان حریف صورت میگیره به این شکل نیست که آگاهانه دستشونو به عقب بکشن تا خطای هندشون گرفته نشه . ایشون میگفت هنوز این مورد در هوش بازیکنان قرار داده نشده به همین خاطر خطای هند شانسی میشه بنابراین جذابیت حالت واقیشو نداره .
    نظر شما در مورد این حرف راتر چیه آیا شما دوست دارین این گزینه توی بازیتون فعال باشه یا غیر فعالش میکنید ؟
    به خوبی یادمه که این خطا موجود بوده، به نظرم EA هدفی داشته که رسانه ایش کنه. مثلا همین موضوع که شما فرمودی که باشه یا نباشه. میخواد ببینه فیدبکش چیه.
    حالا نظر من: به نظر من باشه خوبه ولی مثلا اگه دست خود کاربر باشه که از حالت شانسی جدا بشه. من با کلی از بچه ها راجع به هند معروف سوارز مقابل غنا بحث داشتم اونا میگفتن خیلی بده ولی من موافقش بودم. من میگم سوارز خودش رو فدا کرد تا تیم شکست نخوره، بالاخره دست هم جز فیزیک بدنه و قابل استفادس ولی فقط یه مقدار هزینه داره اونم اخطاره. پس اگه باشه و شما بتونی خودت تصمیم بگیری که کی خطا کنی خوبه. اگه حرفه ای باشین مثل سوارز قطعا خطاتون نفعش خیلی بیشتر از اخراجه. ولی اگه غیر حرفه ای عمل کنین و خطاهایی که تو فوتبال خودمون رو بورسه رو انجام بدین ضرر کردین

6. 4 کاربر از cazador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خلاصه نظرات یکی از کاربران حرفه ای و دقیق تالار گفتگوی EA در مورد نسخه دمویی که دیروز توی ورزشگاه Emirates بازی کرده :

پرسینگ
    در مورد پرسینگ ایشون میگه روی این مورد حسابی تمرکز کردم که ببینم نسبت به پارسال چقدر فرق کرده . با توجه به تنظیماتی که امسال EA روی این بخش داشته خوشبختانه دیدم چندان ارزش اهتمام ورزیدن به این حرکت رو نداره مگر با بازیکنان معدودی که مهارت بالایی در دفاع کردن دارن مثل اسین .
    درمورد دفاع من متوجه شدم حرکت jockeying نسبت به پارسال خیلی کاراتر شده . ( همون حرکتی که مدافعین در کنار زمین در برابر مهاجمینی انجام میدن که قصد دارن توپو روی دروازه بفرستن یا اینکه از مدافع عبور کنن بعبارتی مراقبت چشم تو چشم و من تو من مدافع از مهاجمی که در کنار خط طولی زمین نزدیک دروازه حریف پا به توپه و پا به توپ با سرعت بسیار کم مترصد فریب دادن مدافع مقابلشه ) . اگه تا الان از این روش برای دفاع کردن استفاده نمیکردید الان توصیه میکنم حتما این مهارتتون رو تقویت کنید .
    پرس دو نفره هم تاثیرش کمتر شده .
    دفاع من تو من امسال خیلی کاربردی تر شده مثلا میشه با یار گیری و مراقبت دو نفره از بازیکنی مثل مسی تاکتیک اینترمیلان رو در برابر این بازیکن به اجرا گذاشت . در حالتی که دو نفر انسان در برابر هم بازی میکنن از بازیکنان مثل مسی و رونالدو معمولا خیلی سوء استفاده میشد اما با این مهارت که در این نسخه بهینه شده بعضی وقتا میشه اونا رو متوقف کرد .

پروپاسینگ ( موضوع جنجالی این روزها )
    اعمالش توی این بازی میتونه جذاب باشه اما تاثیرش در بازی برای من چندان زیاد نبود ( به نظر من تاثیر زیادی در بازی نداشت ) . من پاسهایی در زاویه 135 و 180 درجه هم دادم اما تاثیر خطاهای زمینه در دقت پاس چندان زیاد نبود و این نوع پاسها با دقت نسبتا زیادی به مقصد میرسیدن هرچند که دقت نسخه 10 رو نداشتن . پروپاسینگ در پله شدن توپ و همینطور سرعتش تاثیر گذار بود اما در دقت جهت پاس نه .

سوویچ بازیکنان
    نسبت به نسخه قبل خیلی بهتر شده . من معمولا از استیک راست برای سوویچ بازیکن استفاده نمیکنم ( همونطوریکه میدونید علاوه بر LB از این دکمه برای سوویچ بازیکنان دور دست تر میشه استفاده کرد ) .

تقه آروم به دکمه پاس

خیلی خوشحالم که این موردو درست کردن .توی نسخه 10 در حالت دستی وقتی شما میخواستی بصورت تک ضرب توپهای هوایی رو با یک تقه آروم به دکمه پاس به بازیکن نزدیک به خودت برسونی سرعت و قدرت اون پاس خیلی زیاد بود .

سرعت بازی
    خیلی کمتر از ویدئوهایی که از گیم اسکام دیدیم شده . سرعت بازی مسلما از نسخه 10 کمتر شده .

قدرت و تمایل به استفاده از پای غیر تخصصی

دقت و قدرت ضربات شوت با پای غیر تخصصی خیلی کمتر از قبل شده . زمان بازی در این دمویی که بازی کردیم اونقدر کم بود که فرصت نمیشد روی میزان تمایل بازیکنان به استفاده از پای غیر تخصصی تمرکز کنیم .

پاسهای موجدار رو به پایین ( DRILLED LOB PASS ) دکمه R1 و مربع

یک ضمیمه واقعا جالب به بازی . این واقعا برای من خیلی جذاب و رضایت بخش بود که با بازیکنانی مثل ژابی آلونسو و ژابی از دایره میانی زمین با این نوع پاسها بازیکنان کناری مثل مسی یا رونالدو رو راه مینداختم در حالیکه به دویدنشون ادامه میدادن .

موارد دیگه ای که قبل از رفتن به اونجا ازم سوال شده بود

تکلهای کشیده جوندار تر شدن و انیمیشنهای جدیدی بهشون اضافه شده
    هنوز بعضی وقتا بازیکنا به هم برخورد میکنن خصوصا توی مناطق شلوغ تر
    با بازیکنان تکنیکی میشه بدون استفاده از یک دکمه مهارت تکنیکی از حریفان عبور کرد
    ضربات ایستگاهی مثل نسخه های قبله
    گزینه ای برای تغییر رنگ رادار وجود نداشت
    رنگ پیراهن داورا کمی نسبت به رنگ پیراهن تیمهای همرنگ تغییر کرده
    مثل نسخه جام جهانی فشار زیاد پرسینگ و تکل توی محوطه جریمه منجر به دادن پنالتی میشه
    یک پنالتی توسط داور گرفته شد در زمانیکه توپ به دست بازیکنی خورد که توی دیواره دفاعی در مقابل ضربه ایستگاهی مهاجم حریف قرار گرفته بود .
    هیچ گونه سانتر شدیدا موزی شکل در بازی ندیدم ( سانترهایی با کات بسیار زیاد و غیر طبیعی )
    گزینه پاس تودر نیمه کمکی در تنظیمات وجود نداشت
    خوشحالی بعد از گل بازیکنان جالب شده ( جشن شادی چند نفره )
    چهره بازیکنان عالی کار شده خیلی از مردم اونجا از چهره بازیکنان عکس میگرفتن چون واقعا قشنگ کپچر شده بودن .
    توی این نسخه ای که من بازی کردم هیچ کدوم از شکافهای دفاعی نسخه 10 دیده نشد هرچند که موارد جدیدی وجود داشت .

در مجموع من خیلی راضی هستم هرچند که پروپاسینگ یک مقداری روش ضعیف کار شده به عقیده من . با کمی تنظیمات و بالانسی که من شنیدم دارن روش انجام میدن به نظر میرسه شاهد یک بازی بسیار خوب خواهیم بود .
    البته مشکلات و ایراداتی در بازی وجود داشت از جمله موارد حالت کمکی در برابر دستی و همینطور مشکلات خط دفاعی که من بعدا توی یک پست دیگه به اونا اشاره میکنم .
    ممنونم از اینکه این مطالب رو خوندید ..............

منبع مطالب :

محتوای مخفی:  
    [
      محتوای مخفی:  

Hi guys, im pretty sure you're going to see plenty of these threads popup over the forums over the next couple of days regarding Emirates/Gamerbase impressions so I thought I would get mine in quickly

Im just gonna do a brief 'ish' summary of the gamescon build that was playable at the Emirates (monday) and is playable at the Gamerbase tours (today - friday). The podcast by the FSB lads will cover alot more detail (due out on friday).

If you wish you can ask any questions regarding gameplay which I will try to answer and for anyone that went either yesterday or today please feel free to add your comments to the discussion.

Sooo...

Pressure (both types)

Pressure has been toned down quite alot. Over the last two days I have tried time and again to continually hold down the X button (A for 360) when not in possession to see whether the player that I was controlling would just 'home in towards the ball'...this wasnt so - the 'lock on' distance has been shortened alot and in general not worthwhile unless pressing with a player that have a good attributes for stand tackle and other defensive based ones (for example Essien).

I found it more useful to defend by jockeying to try and cover passing lanes. Defending man vs man is definately more user skilled this year and you best double up on Messi because in the right hands he can be made to play just like he does in real life - you will have to use Inter Milan tactics to stop him (double man aggressive marking).

Pro Passing (the big debate subject!).

The implementation of Pro Passing is interesting but it just didnt do enough for me. I normally play on Manual but today played pretty much on either semi assisted/assisted. Its not harsh enough well at least it didnt seems so maybe because the lowest starred team was Leverkusen (4 star).

I literally full powered several passes with Hyppia to Rolfes, who was standing 5-10 yards away at the most, and the pass was perfect and so was Rolfes controlling of the pass. The same happened when underpowering a pass - at the moment PP is far too forgiving in terms of power applied to the pass.

On the contextual error side I tried many 135-180 degree passes which were not as effective as they were in Fifa 10 but still as accurate. What I mean is that it seems the ball bobbles and the speed of the pass is affected, which is good but I found there was no directional inaccuracy.

Player Switching - I only use manual player switching regardless of control scheme and I found it better than in Fifa 10.

I dont use RS/R3 switching yet as I havent perfected it but using L1(LB Xbox) was better than Fifa 10 in selecting the most appropriate player to go to the ball when being pressed.

Jockeying - Absolutely love jockey defending! It felt the same as in Fifa 10 but I did notice that the ball seems to get blocked more with good defensive players rather than it almost always going past your players foot/outstretched leg like it did on Fifa 10 (well at least to me).

If you dont use jockeying to help defend on Fifa 10 I suggest you sharpen up your skills now! Players like Ronaldo/Messi (who will be abused online) are now sometimes only stoppable by effective containment through jockeying and then a well timed sliding/standing tackle as the previously over effective secondary/standing press tackle has been made less effective.

Tap Pass on Manual - Seems to be fixed . Was definately one of my biggest annoyances when you would low power a pass first time after receiving an aerial ball and it would go soooo much further than you powered it.

Back Post Corners - Tried a few of these using different techniques and button combos but the GK's have definately improved at reading these.

Game Speed - much slower than shown in those horrid Gamescon videos even though we played the same build! It is definately slower than Fifa 10.

Weak Foot Tendencies/Power - Shots seem to have much less power and accuracy when using a players weaker foot although I did see someone score a 20 yard shot with Didier Drogba but im sure he has done that in real life before?

Cant really judge the tendency of players using there weaker foot as the demo is quite short timewise and when trying to test out several other things you sometimes forget something else you should have been testing/trying more!

Drilled Lob Pass (R1+square) - I think thats what they are called?!?! An amazing addition...I got so much satisfaction from using Xabi Alonso or Xavi and hitting drilled Lob Passes from the centre circle to out wide on the wing for Ronaldo/Messi to run onto or takedown into their stride whilst continuing their run!

Other things noticed and asked about beforehand:

Slide tackles felt more meaty and had different animations
    • Players still sometimes collide with each other and at times certain areas of the field such as the wing felt crowded.
    • Can dribble past players without using skills/exit moves using players with good dribbling ability.
    • Freekicks still have the same system as in Fifa10 and WC
    • No option seen to change radar colours
    • Ref wore a totally different colour top to the teams.
    • Putting a defender on the line during a freekick doesnt make the AI push your attacking players up further (as the guy on the line is playing everyone onside!).
    • Pressure tackles in the box give pens like in WC game
    • A penalty was given when a freekick hit someones hand in the wall!
    • No real evidence seen of banana crossing (crosses with mad swerze)
    • No semi-manual thru balls!
    • Celebrations are fun...cant wait to do multiplayer one
    • Player faces are AMAZING! Soo many people were taking video footage and pictures of the faces because they were top quality captures.
    • Didnt notice any existing exploits from Fifa 10 in the build I played although whether there are new ones is yet to be seen.

Overall I am very satisfied with the progress that EA have made. Although Pro-Passing is a bit of a mess atm imo, with a few tweaks (which i understand have been made ) we are looking at what seems to be a very good game.

There are still a few issues that I have concerning other things (Manual v Assisted, defensive line problems etc) but I will post those in the right threads and send PM's to the right people.

Thanks for reading, would like to send a big shoutout the all the FSB lads and others (GC, HOB, PW) that I met @ the Emirates yesterday and also to Nick Cave who is on a personal mission to make sure that Career Mode is worthwhile playing this year and in the future!

Peace.

Last edited by 4039; 25-08-2010 at 13:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

حسین جان اگه گوشیت AMR ضبط کنه حجمش خیلی کم میشه. من فایل 19 دقیقه ای دارم 500 کیلو بایت.

9. این کاربر از cazador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

یک ضمیمه واقعا جالب به بازی . این واقعا برای من خیلی جذاب و رضایت بخش بود که با بازیکنانی مثل ژابی آلونسو و ژابی از دایره میانی زمین با این نوع پاسها بازیکنان کناری مثل مسی یا رونالدو رو راه مینداختم در حالیکه به دویدنشون ادامه میدادن .
    حسین جان منظورش چیه؟ من درست متوجه نشدم.یعنی با بقیه بازیکنا نمیشه اینکار رو انجام داد؟

در مجموع من خیلی راضی هستم هرچند که پروپاسینگ یک مقداری روش ضعیف کار شده به عقیده من . با کمی تنظیمات و بالانسی که من شنیدم دارن روش انجام میدن
    یعنی هنوزم دارن روی پرو پاسینگ کار میکنن و ما میتونیم انتظار داشته باشیم که در نسخه نهایی تغییراتی در این زمینه صورت بگیره؟؟
    شاید درصد خطا رو بیشتر کنن؟؟
    ----------------------------------------------

این عکس از محیط داخل بازی گرفته شده.چهره و جزئیات و نورپردازی و عرق بازیکن خیلی طبیعی شده.

Last edited by JUSTIN11; 25-08-2010 at 18:30.

11. 13 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه ویدئو از بازی منتشر شده که قسمت Be a Goal Keeper رو آموزش میده. از اینجا می تونید اونو ببینید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11 دموی 11

سلام؛

بالاخره EA اطلاعات جامعی از دموی بازی را امروز عرضه کرد:

ویژگی های دموی کنسولی:

شامل:

یک بازی آفلاین را با نیمه های 3 دقیقه ای انجام دهید. همچنین امکان آپلود ویدیو ها در سایت EA Sports Football World که از دوم سپتامبر طراحی خود را تغییر می دهد.

تاریخ انتشار:
    سه شنبه 14 سپتامبر 2010 مصادف با بیست و سوم شهریور: SCEA / SCE Asia
    چهارشنبه 15 سپتامبر 2010 مصادف با بیست و چهارم شهریور: SCEE
    چهارشنبه 15 سپتامبر 2010 مصادف با بیست و چهارم شهریور: Xbox

تیم ها:
    بارسلونا، رئال مادرید، یوونتوس، چلسی، بایر لورکوزن و لیون

مود Arena:
    بازیکن: کاکا
    دروازه بان: پیتر چک

استادیوم ها:
    در مود Arena: استادیوم آفریقای جنوبی
    در حال بازی: سانتیاگو برنابئو

ویژگی های دموی PC:

شامل:
    یک بازی آفلاین را با نیمه های 4 دقیقه ای انجام دهید. همچنین امکان خرید مستقیم بازی به صورت آنلاین از دمو.

زبان ها:
    نسخه انگلیسی شامل صدا و متن انگلیسی خواهد بود. نسخه های زبان فرانسه، ایتالیایی، آلمانی و اسپانیایی شامل متن به زبان خود و صدای قابل تغییر به انگلیسی یا زبان خود هستند. اما زبان های لهستانی، مجارستانی، روسی و چک فقط شامل متن به زبان خود و صدای انگلیسی هستند.

تاریخ انتشار:
    پنج شنبه 16 سپتامبر 2010 مصادف با بیست و پنجم شهریور

تیم ها:
    بارسلونا، رئال مادرید، یوونتوس، چلسی، بایر لورکوزن و لیون

استادیوم:
    سانتیاگو برنابئو

چگونگی دانلود:
    دمو به صورت دانلود دیجیتالی منتشر می شود. لینک دانلود این دمو پس از منتشر شدن از سایت جهان فوتبال EA به آدرس:

کد:
    قابل دانلود/قابل مشاهده خواهد بود.

منبع، فیفا ساکر بلاگ به آدرس:

کد:
    Last edited by MHSou; 25-08-2010 at 20:53. دليل: Updating

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11 Be A Goalkeeper Tutorial

سلام؛

(ویدیوی دو پست قبل برای دانلود)

دانلود با کیفیت بالا:

کد:

دانلود با کیفیت پایین:

کد:

Last edited by MHSou; 30-08-2010 at 02:25. دليل: Updating

16. 11 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان منظورش چیه؟ من درست متوجه نشدم.یعنی با بقیه بازیکنا نمیشه اینکار رو انجام داد؟

یعنی هنوزم دارن روی پرو پاسینگ کار میکنن و ما میتونیم انتظار داشته باشیم که در نسخه نهایی تغییراتی در این زمینه صورت بگیره؟؟
    شاید درصد خطا رو بیشتر کنن؟؟
    ----------------------------------------------

این عکس از محیط داخل بازی گرفته شده.چهره و جزئیات و نورپردازی و عرق بازیکن خیلی طبیعی شده.

اتفاقا ظهر دقیقا همین سوالو از ایشون پرسیدم که گفت همه میتونن اما بازیکنانی مثل ژاوی دقت پاسشون نسبت به بقیه خیلی بیشتره .

I'd imagine that all players can do it, but some will be a lot more accurate than others.

یک جا دیگه پرسیدم توی دنیای واقعی فوتبال تفاوت زیادی بین بازیسازها وجود داره اینجا تفاوت مشهود و قابل لمسی بین این دست از بازیکنان وجود داره ؟
    جواب ایشون این بود :
    من فکر میکنم تفاوت برجسته و قابل توجهی ندارن امابازیکنانی مثل ژاوی پاسهای تک ضربو بصورت اختصاصی دارن که توی بازیکنانی مثل کالستروم ندیدم . من همش داشتم پروپاسینگو با تیمهای 5 ستاره رو تست میکردم که ببینم چه معایب و برتریهای نسبت به نسخه 10 داره .

The worst playmaker on the game (starting XI wise) would have been Kallstrom i think so the differences arent that noticable however Xavi/Iniesta had 1st touch animations that I never saw with Kallstrom but I didnt play much with Lyon...I was all about testing pro-passing with 5* teams and exploits/flaws from Fifa 10.

سوال دیگه ای مد نظرت نیست این طرف به نظر با دقت بازیوبررسی کرد ه ونظراتش خالی از هرگونه تعصبه .
    درمورد پروپاسینگ آره نمیدونم دیروز بود یا پریروز که گری پترسن اومد گفت ما بازم داریم روی پروپاسینگ کار میکنیم تا به نظرات شما بیشتر نزدیک بشه آخه کاربرا توی این چند روز خیلی به کم تاثیر بودن خطای پاسها اعتراض میکردن البته پترسن گفت انتظار نداشته باشید تفاوت زیادی با چیزی که الان هست داشته باشه . بیشتر تاکیدشم روی کم کردن حساسیت قدرت پاسها بود .

18. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •