سلااااااااااااااااااااااا اااااااااام .من جدیدمو طرفدار اسپانیا .گفتم سلامی کرده باشم همین
![]()
دستان لطف كنين به جاي واژه حال بهم زن عربي كبير از معادل فارسي آن بزرگ استفاده كنيد :
ژاوي بزرگ
اينيستا بزرگ
ويا بزرگ
سسك بزرگ
كاسياس بزرگ
پيكه بزرگ
پويول بزرگ
و ....
Last edited by Farbod2; 03-07-2010 at 09:24.
هلند که تا فینال راه آسونی داره. شما هم زود بیایین فینال تا شاهد یک فینال زیبا بین هلند و اسپانیا باشیم. آخه من عاشق دیدن بازی سسک کبیرم.(ببخشید اصلاح میشه :سسک بزرگ)
خب دوستان! تیم ما که رفت خونه
تیم دوم من اسپانیاست! با بهترین بازیکن های جام.
امید وارم قهرمان شه...واقعا حقشه
این هم ترکیب احتمالی اسپانیا و پاراگوئه در بازی امروز
+++++
بازی نیمه نهایی مهم تره .
به نظر من با آلمان می خوریم ...
خیلی مشکل هست !
عمرا
حتما بردیم![]()
به نظر من تورس دو تا مشکل داره: یکی آماده نبودن از نظر بدنی .. تورس توی هر بازی دقیقا نصف بقیه بازیکن ها می دوه و نصف بازی رو فقط راه میره... یکی مشکل روحی و ثبات فکری نداشتن (مطمئن نبودن از جاش توی تیم، وضعیتش توی باشگاه، انتقاد ها، توی پست غیر تخصصی بازی کردن، گل نزدن، ...) ..
در کل نظر شخصی من اینه که حتی تورس ناآماده نقش خیلی مهمی توی بازی اسپانیا داره. بازی بدون توپ تورس توی جام بسیار عالی بوده و یکی از دلایلی که اینیستا می تونه آزادانه حرکت کنه همین بازی بدون توپ تورسه (کاری که یک مهاجم درجه یک ناآماده می تونه انجام بده، ولی یک مهاجم درجه دو آماده (لورنته) نمی تونه) ... فکر می کنم تورس نقش کلیدی توی قهرمانی اسپانیا داره و بالاخره هم گل خیلی مهمی برای اسپانیا می زنه.اسپانیا 1-3-2-4 برای حریف ها قابل پیش بینیه .. اسپانیا 2-4-4 یا 3-3-4 نه.
در مورد بحث های فابرگاس و انیستا، به نظر من بدون شک باید اینیستا توی ترکیب بازی کنه. دلیلش هم یکی اینه که انیستا به عنوان یک بازیکن آزاد توی زمین بازی می کنه، فابرگاس همچین بازیکنی نیست. دلیل بعدی هم هماهنگی انیستا با تورس (به حرکت های بدون توپ تورس وقتی انیستا بازی می کنه دقت کنین) و ویا است که چون سال هاست با هم توی تیم ملی هستن (از تیم های پایه) هماهنگی خیلی خوبی دارن .. از اون طرف هم انیستا تقریبا پل ارتباطی هافبک ها و مهاجم هاست که با بوسکتس و ژاوی هماهنگی فوق العاده ای داره، که خودش باعث میشه نقشش رو مهم تر کنه. به هر حال انیستا یکی از بهترین هافبک های تهاجمی دنیا و شاید یکی از پنج بازیکن برتر فعلی دنیاست (جزو 5 بازیکن برتر 2009 بود، امسال هم اگه مشکل مصدومیت نداشت...) .فابرگاس هم نقش Super-Sub رو توی اسپانیا داره (چیزی که برزیل جلوی هلند نداشت!)
[این نظرات من بود]
امیدوارم اسپانیا قهرمان بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)