اولا سلام هادی جان(بالاخره واژه ی "دوست خوبم" رفت رو اعصاب شما

) خوب زودتر اسم شریفتون رو می گفتید
.gif)
منهم علی هستم

)
ثانیا
.gif)
در کل صحبت شما درسته ، هنوز استاندار یو اس بی 3 برای سایر دستگاه ها از جمله فلش ها فراگیر نشده و فلش من هم از ورژن دو ِ یو اس بی استفاده میکنه ، منتها نکته ای که در نوشتار من در اشاره به یو اس بی 3 بود ، ناشی از مطالعه ی مطالبی درباره ی یو اس بی سه بود در آغاز معرفی اون ،مبنی بر اینکه نه تنها یو اس بی سه با دستگاه هایی که از یو اس بی سه استفاده می کنن با سرعت خیلی بالاتر از ورژن های قبل تبادل داده میکنه(طبق تئوری حتی بیشتر از رابط ساتا) بلکه کارایی و حد اکثر سرعت تبادل داده رو با دستگاه های یو اس بی دو هم وقتی به این پورت یو اس بی سه وصل بشن افزایش خواهد داد! پس تجربه ی عملی من هم می گفت که این سرعت بالا تره (با فلش سونی سرعت کپی اطلاعات 21 مگابایت بود که البته در یو اس بی سه صحبت از فکر میکنم 200 300 مگابایت بر ثانیه بود اگر اشتباه نکنم _دوستان اصلاح کنن اگر اشتباهه_)
ثالثا و رابعا :دست گلت درد نکنه
خامسا
.gif)
آخ جان! پس لپ تاب من بیچاره سریعتر بوت میکنه چند ثانیه اینقدر هم توقع من ازش بالاست

)
حالا سوال بعدی: بچه ها ، از چه پک نرمافزاری استفاده کنم؟ کینگ خوبه؟ یه کم در مورد بهترین مجموعه های نرم افزاری روز من رو راهنمایی کنید . از بس پی سی ام ذغالی بود سالهاست به ورژن های جدید نرم افزار ها نتونستم فکر کنم

)
مخلص همه