تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 451 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

دوست خوبم سلام
    من هم عمیقا امیدوارم اینطور باشه . البته من هنوز کار آنچنانی باهاش نکردم و فعلا چسبیدم به همین پی سی قراضه ،
    شما هم اگر ممکنه از تجربه ی شخصیت بگو از کار کردن با این لپ تاپ و اینکه چه اپدیت های نرم افزاری انجام دادی تا حالا .
    مرسی
    من هیچگونه دارایوری نصب نکردم و هیچ برنامه ی مخصوصی نصب نکردم اوایل مشکل کند بودن داشتم ولیچون هاردم 500 7200 rpm هستش سرعت عالیه و هیچ مشکلی ندارم.
    شما اگه میخوای راحت باشی چند تا بازی سنگین روش ران کن و بعدش میبینی که چقدر بهتر شده. من اول که خریدم روی بازی آلفاپروتوکول خیلی ریپ میزد ولی بعد از چند روز به طور کامل درست شد و خیلی روون شد

2. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به شدت بين اين مدل و سوني F115 دو دل هستم. غير از گرافيك بهتر، ايسوز چه برتري به سوني داره ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

به شدت بين اين مدل و سوني F115 دو دل هستم. غير از گرافيك بهتر، ايسوز چه برتري به سوني داره ؟
    من کیفیت قطعات سونی رو نمیدونم ولی کیفیت قطعات ایسوس عالیه:
    lcd : samsung
    ram : kingston
    hard: seagate
    main board: asus

5. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

منظورم كيفيت نبود. اتفاقا" تو پايتخت اكثرا" مي گفتم سوني كجا، ايسوز كجا !
    منظورم امكاناته. به غير از گارت گرافيك قوي ترش ديگه چيا داره نسبت به سوني ؟ و همينطور سوني نسبت به اين چه برتري هايي داره ؟
    مي ترسم اينو بخرم پشيمون شم.

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من هیچگونه دارایوری نصب نکردم و هیچ برنامه ی مخصوصی نصب نکردم اوایل مشکل کند بودن داشتم ولیچون هاردم 500 7200 rpm هستش سرعت عالیه و هیچ مشکلی ندارم.
    شما اگه میخوای راحت باشی چند تا بازی سنگین روش ران کن و بعدش میبینی که چقدر بهتر شده. من اول که خریدم روی بازی آلفاپروتوکول خیلی ریپ میزد ولی بعد از چند روز به طور کامل درست شد و خیلی روون شد
    سلام دوست خوبم
    جالبه پس شما هیچ درایوری نصب نکردی و هیچ اقدام بخصوصی هم جز کار کشیدن از لپ تاپ نکردی و خودش کم کم به قول شما اب بندی شد! این هم تجربه ایست!
    در مورد هارد ، اینجا یه تفاوت با ورژن لپ تاپ من داری ، مال من rpm 5400 , 640 GB هست . البته باید عرض کنم اگر چه افزایش سرعت دوران هارد درایو مسلما منجر به افزایش سرعت دسترسی به اطلاعات میشه اما به تنهایی به نظر من عامل تعیین کننده ای نیست . با توجه به این که رابط و استاندارد های تبادل داده برای هارد ها تغییر کرده و بهبود یافته مسلما این بهبود باید خودش رو در عمل هم نشون بده . و البته در مورادی که من از کندی شکایت می کنم ، فکر می کنم بیشتر مربوط به عملکرد رم و مادر برد سیستم باشه تا به تنهایی هارد! امروز دارم با استفاده از یو الس بی فلش ، اطلاعات هارد قدیمی ام رو به این نوت بوک جدید منتقل می کنم و خیلی از سرعت انتقال یو اس بی 3 راضی هستم و در چشم به هم زدنی (در مقایسه با کامپیوتر قدیمی ام که البته نفتیه و یو اس بی 1 هست ) اطلاعات منتقل میشه .
    حالا سوال من اینه که چه نرم افزاری رو برای در آوردن مشخصات سخت افزار این لپ تاپ پیشنهاد می کنید؟
    فکر می کنم برای درایور های صدا و گرافیک ، ورژن های جدید تر هم اومده . برای درایور گرافیک از سایت خود اسوس استفاده کنم یا سایت ای تی آی ؟ تفاوت حجم قابل ملاحظه ای بین نرم افزار ارایه شده در این دو سایت وجود داره! سایت ای نی آی حداکت 70 80 مگابایته ولی اونی که روی سایت اسوس هست 224 مگا بایته اینجور که یادمه!
    و دیگر اینکه ، چرا دوستان دیگه تو بحث شرکت نمی کنن؟
    دوست خوبم mhadishirani سرعت بوت شدن نوت بوک شما چند پانیه است؟
    می تونی با کورنومتر اندازه ای بگیری و اعلام کنی؟
    متشکرم

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    جالبه پس شما هیچ درایوری نصب نکردی و هیچ اقدام بخصوصی هم جز کار کشیدن از لپ تاپ نکردی و خودش کم کم به قول شما اب بندی شد! این هم تجربه ایست!
    در مورد هارد ، اینجا یه تفاوت با ورژن لپ تاپ من داری ، مال من rpm 5400 , 640 GB هست . البته باید عرض کنم اگر چه افزایش سرعت دوران هارد درایو مسلما منجر به افزایش سرعت دسترسی به اطلاعات میشه اما به تنهایی به نظر من عامل تعیین کننده ای نیست . با توجه به این که رابط و استاندارد های تبادل داده برای هارد ها تغییر کرده و بهبود یافته مسلما این بهبود باید خودش رو در عمل هم نشون بده . و البته در مورادی که من از کندی شکایت می کنم ، فکر می کنم بیشتر مربوط به عملکرد رم و مادر برد سیستم باشه تا به تنهایی هارد! امروز دارم با استفاده از یو الس بی فلش ، اطلاعات هارد قدیمی ام رو به این نوت بوک جدید منتقل می کنم و خیلی از سرعت انتقال یو اس بی 3 راضی هستم و در چشم به هم زدنی (در مقایسه با کامپیوتر قدیمی ام که البته نفتیه و یو اس بی 1 هست ) اطلاعات منتقل میشه .
    حالا سوال من اینه که چه نرم افزاری رو برای در آوردن مشخصات سخت افزار این لپ تاپ پیشنهاد می کنید؟
    فکر می کنم برای درایور های صدا و گرافیک ، ورژن های جدید تر هم اومده . برای درایور گرافیک از سایت خود اسوس استفاده کنم یا سایت ای تی آی ؟ تفاوت حجم قابل ملاحظه ای بین نرم افزار ارایه شده در این دو سایت وجود داره! سایت ای نی آی حداکت 70 80 مگابایته ولی اونی که روی سایت اسوس هست 224 مگا بایته اینجور که یادمه!
    متشکرم
    اولا به من بگین هادی
    دوما: سرعت یو اس بی 3 نیست که شما داری استفاده میکنی یو ای بی 2 هست (چون پورت فلش ها یو اس بی 2 هستش)
    سوما: نرم افزار everest ultimate edition 5.50 خیلی خیلی خوبه
    چارما: به نظر من درایور سای ایسوس بهتره چون مخصوص همین لپ تاپه(ولی اگه توصیه ی من رو میخوای هیچ درایور اضافه ای نصب نکن)
    پنجما: حدود 47-8 ثانیه طول میکشه تا دستگاه من بوت شه(هیچ برنامه ای هم از روی دستگاهم پاک نکردم فقط هاردش رو یه 50-60 گیگ پر کردم

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

فقط گرافیکه(البته سی پی یو سونی رو نمیدونم ولی فکر کنم هردو i7 720 باشن)
    سونی مونیتور بهتری نسبت به ایسوز داره

9. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اولا به من بگین هادی
    دوما: سرعت یو اس بی 3 نیست که شما داری استفاده میکنی یو ای بی 2 هست (چون پورت فلش ها یو اس بی 2 هستش)
    سوما: نرم افزار everest ultimate edition 5.50 خیلی خیلی خوبه
    چارما: به نظر من درایور سای ایسوس بهتره چون مخصوص همین لپ تاپه(ولی اگه توصیه ی من رو میخوای هیچ درایور اضافه ای نصب نکن)
    پنجما: حدود 47-8 ثانیه طول میکشه تا دستگاه من بوت شه(هیچ برنامه ای هم از روی دستگاهم پاک نکردم فقط هاردش رو یه 50-60 گیگ پر کردم

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

فقط گرافیکه(البته سی پی یو سونی رو نمیدونم ولی فکر کنم هردو i7 720 باشن)
    سونی مونیتور بهتری نسبت به ایسوز داره

اولا سلام هادی جان(بالاخره واژه ی "دوست خوبم" رفت رو اعصاب شما ) خوب زودتر اسم شریفتون رو می گفتید منهم علی هستم )
    ثانیا در کل صحبت شما درسته ، هنوز استاندار یو اس بی 3 برای سایر دستگاه ها از جمله فلش ها فراگیر نشده و فلش من هم از ورژن دو ِ یو اس بی استفاده میکنه ، منتها نکته ای که در نوشتار من در اشاره به یو اس بی 3 بود ، ناشی از مطالعه ی مطالبی درباره ی یو اس بی سه بود در آغاز معرفی اون ،مبنی بر اینکه نه تنها یو اس بی سه با دستگاه هایی که از یو اس بی سه استفاده می کنن با سرعت خیلی بالاتر از ورژن های قبل تبادل داده میکنه(طبق تئوری حتی بیشتر از رابط ساتا) بلکه کارایی و حد اکثر سرعت تبادل داده رو با دستگاه های یو اس بی دو هم وقتی به این پورت یو اس بی سه وصل بشن افزایش خواهد داد! پس تجربه ی عملی من هم می گفت که این سرعت بالا تره (با فلش سونی سرعت کپی اطلاعات 21 مگابایت بود که البته در یو اس بی سه صحبت از فکر میکنم 200 300 مگابایت بر ثانیه بود اگر اشتباه نکنم _دوستان اصلاح کنن اگر اشتباهه_)
    ثالثا و رابعا :دست گلت درد نکنه
    خامسا آخ جان! پس لپ تاب من بیچاره سریعتر بوت میکنه چند ثانیه اینقدر هم توقع من ازش بالاست )
    حالا سوال بعدی: بچه ها ، از چه پک نرمافزاری استفاده کنم؟ کینگ خوبه؟ یه کم در مورد بهترین مجموعه های نرم افزاری روز من رو راهنمایی کنید . از بس پی سی ام ذغالی بود سالهاست به ورژن های جدید نرم افزار ها نتونستم فکر کنم )
    مخلص همه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

اولا سلام هادی جان(بالاخره واژه ی "دوست خوبم" رفت رو اعصاب شما ) خوب زودتر اسم شریفتون رو می گفتید منهم علی هستم )
    ثانیا در کل صحبت شما درسته ، هنوز استاندار یو اس بی 3 برای سایر دستگاه ها از جمله فلش ها فراگیر نشده و فلش من هم از ورژن دو ِ یو اس بی استفاده میکنه ، منتها نکته ای که در نوشتار من در اشاره به یو اس بی 3 بود ، ناشی از مطالعه ی مطالبی درباره ی یو اس بی سه بود در آغاز معرفی اون ،مبنی بر اینکه نه تنها یو اس بی سه با دستگاه هایی که از یو اس بی سه استفاده می کنن با سرعت خیلی بالاتر از ورژن های قبل تبادل داده میکنه(طبق تئوری حتی بیشتر از رابط ساتا) بلکه کارایی و حد اکثر سرعت تبادل داده رو با دستگاه های یو اس بی دو هم وقتی به این پورت یو اس بی سه وصل بشن افزایش خواهد داد! پس تجربه ی عملی من هم می گفت که این سرعت بالا تره (با فلش سونی سرعت کپی اطلاعات 21 مگابایت بود که البته در یو اس بی سه صحبت از فکر میکنم 200 300 مگابایت بر ثانیه بود اگر اشتباه نکنم _دوستان اصلاح کنن اگر اشتباهه_)
    ثالثا و رابعا :دست گلت درد نکنه
    خامسا آخ جان! پس لپ تاب من بیچاره سریعتر بوت میکنه چند ثانیه اینقدر هم توقع من ازش بالاست )
    حالا سوال بعدی: بچه ها ، از چه پک نرمافزاری استفاده کنم؟ کینگ خوبه؟ یه کم در مورد بهترین مجموعه های نرم افزاری روز من رو راهنمایی کنید . از بس پی سی ام ذغالی بود سالهاست به ورژن های جدید نرم افزار ها نتونستم فکر کنم )
    مخلص همه
    من هم کینگ داشتم هم ام آر تی و هم گردو و از همه بهتر به نظر من گردو ه .اینم سایت گردو:
    news.gerdoo.net

12. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    متشکرم

سلام علی اقا شما لپ تاپت را روی High Performance میذاری تا از حداکثر سرعت استفاده کنه ؟ اخه وقتی لپ تاپ را نو میخری و بازش میکنی روی High Performance نیست شما 1 لطفی کن اگه نیست بذارش بعد ببین سرعتت چجوری میشه.
    من خودم شخصا از سرعت لپ تاپم راضی ام برنامه های اضافی شم پاک نکردم همه هستن تازه برنامه بهش هم اضافه کردم ولی بازم خوبه من با سرعتش حال میکنم

14. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ظاهرا همچین بدون مشکل هم پست های من ارسال نمیشه! دو تا دو تا ثبت میشه!
    دوستان قصد دارم روی سایت خود ایسوس سوالاتی درباره ی این صدا بپرسم .قبلا سوالی پرسیده بوده درباره ی مدل N82JQ که ایا در ایران هست یا نه و الان دیدم پاسخ دادن و آدرس و شماره تلفن ویستا پخش و امرتات رو دادن که از اونها کسب اطلاع کنم و البته کمی ناراحت شدم که چرا اسمی از سازگار ارقام نبردن آخه من با گارانتی سازگار گرفتم!

نتیجه چی شد ؟ N82jq در ایران موجود هست ؟ قیمتش ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •