تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 215 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

یک راه حل جالب:

دعا کنید ویروسه پاک بشه
    دوست من

اگر شما با این روش ویروسهای موجود در سیستمتان را پاک می کنید مختارید ولی لطفا ان را به بقیه توصیه نکنید.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا ویروس عکس خور!
    کمکم کنید. خواهش می کنم!
    دو روزی می شه که نمی دونم چه بلایی سر کام÷یوترم اومده. همه چیم به هم ریخته.
    هر چی ÷وشه ی عکس دارم هست ولی توشون خالی شده. این اون ÷وشه هاییه که رفتم توش. ولی اونایی رو که نرفتم هم بعد اتقال دادم رو یه کام÷یتور دیگه از کلی عکس تو هر ÷وشه فقط 5 یا 6 تا عکس مونده. می ترسم بقیه ی ÷وشه هامو باز کنم. کل ÷وشه های صوت و متن و فیلممو با فلش انتقال دادم به یه کام÷یوتر دیگه ولی یکی از صوتای انتقالی را حواسم نبود باز کردم. الان همین بلا سر اون کام÷یوتر هم اومده و نصف بیشتر عکساش نابود شدن. راستی تو ین کام÷یوتر یه بار ÷یام dont send با این عنوان اومد:pavsrv.exe
    نمی دونم به ویرسه ربط داره یا نه. یه مشکل دیگه اینه که آخه من سایتی نرفتم که, یه دونه یاهو و همین ÷ی سی ورلد و سایت دانشگاه. یعنی یه جورایی مطمئنم که از اینترنت برام ویروس نیومده. ارتباط با کام÷یوتر دیگه هم فقط یه دونه فلشمو چند روز ÷یش به کام÷یوتر دوستم زدم که اونم خودش که می گه کام÷یوترم هیچ مشکلی نداره و هیچ ویروسی نداره.
    الانم کل مطالب کام÷یوترمو زدم رو سی دی و فلش و دوباره ویندوز نصب کردم. ولی کل این مطالبو می خوام. از طرفی هم می ترسم که اونا رو وارد کام÷یوتر کنمو دوباره این مشکل برام ÷یش بیاد.
    راستی من داشتم با بلوتوث و عکسای انتقالی از موبایل ور می رفتم که این بلا سرم اومد.
    خواهش می کنم کمکم کنید! راستی من به مطالبی که رو سی دی وفلش زدم نیاز فوری دارم. خواهشا هر چی زودتر هر کی می تونه کمکم کنه.
    ممنونم.
    سلام دوست من

من به طور کامل متوجه مشکل شما نشدم اگر کل هاردتان را فورمت کرده اید و ویندوز تازه نصب کرده اید و پوشه های

حاوی عکس و... اکنون روی کامپیوترتان نیستند باید سیستمتان پاک باشد و اگر آن پوشه ها روی CD یا فلش

مموری قرار دارند می توانید یک آنتی ویروس درست و حسابی ( من کاسپرسکی را پیشنهاد می کنم ) را نصب و بعد

حتما آن را آپدیت کنید و قبل از ریختن فایلهای روی سی دی یا فلش انها را اسکن کنید تا اگر ویروسی بود پیدا کند .

اگر منظور شما را درست متوجه نشده ام اینبار کمی دقیقتر توضیح دهید .

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

احتمالا تروجان Brontok است این برنامه را داونلود کن و روی سیستمت اجرا کن تا تروجان را پاک کند :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر مشکلت حل نشد بگو تا چاره دیگری بکنیم.
    ممنون
    من امروز با avg 7.1 حدود 130 ویروس رو پیدا کردم وپاک کردم
    ببینم این چی میشه

داره خودمونی میشه hamid6230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

آقا میشه یکی یه برنامه معرفی کنه که منو از دست exe شدن پوشه ها نجات بده ؟
    رو هر پوشه ای که کلید میکنم تبدیل به exe میشه !

داره خودمونی میشه mbsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام و تشکر از Vtn54
    شما کاملا متوجه شده اید مشکل من چیست. و ممنون از راهنماییتان.
    ولی من کاس÷راسکی را از کجا گیر بیارم؟ فقط می تونم بخرم یا راه بهتری برای این که سریع و ارزون به دستش بیارم هست؟
    بعد منظور از آ÷دیت چیه؟ یعنی کانکت بشم و بعد چه جوری؟!
    یه چیز دیگه این که امکان داره کاس÷رسکی نتونه ویروسو ÷یدا کنه؟
    ممنونم.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام و تشکر از Vtn54
    شما کاملا متوجه شده اید مشکل من چیست. و ممنون از راهنماییتان.
    ولی من کاس÷راسکی را از کجا گیر بیارم؟ فقط می تونم بخرم یا راه بهتری برای این که سریع و ارزون به دستش بیارم هست؟
    بعد منظور از آ÷دیت چیه؟ یعنی کانکت بشم و بعد چه جوری؟!
    یه چیز دیگه این که امکان داره کاس÷رسکی نتونه ویروسو ÷یدا کنه؟
    ممنونم.
    بهترین راه داونلود آخرین نسخه آن می باشد اگر خودتان به اینترنت دسترسی ندارید می توانید از یکی از این

کافی شاپهایی که اینترنت پرسرعت دارند در عرض چند دقیقه آخرین نسخه را ( 7.0.0.125 یا 6.0.2.621 ترجیحا از سایت

خود کاسپرسکی ) داونلود وبعدبا یک فلش مموری یا سی دی به سیستم خودتان منتقل و نصب کنید .برای آپدیت کردن باید

به اینترنت وصل شوید ولی اگر به اینترنت دسترسی ندارید یا آخرین نسخه را از سایت خود کاسپرسکی داونلود کنید یا

آپدیتهای آن را از سایت کاسپرسکی داونلود وبه کامپیوتر خودتان منتقل کنید . و در مورد سوال آخر هم باید خدمتتان عرض

کنم هیچ آنتی ویروسی 100 در صد ویروسها را شناسایی نمی کند ولی اگر قرار باشد ویروس شما را یک آنتی

ویروس شناسایی کند به احتمال زیاد آن آنتی ویروس کاسپرسکی خواهد بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

کامپیوتر منم شده کمک کنید اگر از انتی ویروس استفاده کنم پوشه ها پاک نمیشه؟ اگر ویندوز عوض کنم چی ؟یکی یه برنامه معرفی کنه که منو از دست exe شدن پوشه ها نجات بده ؟
    رو هر پوشه ای که کلید میکنم تبدیل به exe میشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

12 ((کمک اورژانسی )) برای پاک کردن ویروسی که Folder option را از بین برده .

با سلام

می خواستم بگم در کامپیوترم یک ویروسی افتاده که Folder option کامپیوترم را پاک کرده حال می خواستم بپرسم چگونه بدون عوض کردن ویندوزم می توانم بدون هیچ مشکلی آنرا پاک کنم ...

پروفشنال Booseh_ye_Irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض نشناختن Drive و ناپدید شدن Fileهای RAR

سلام
    خسته نباشید

چند روز پیش از این تاریخ به یک تالار روسی رفتم و یه File فشرده با پسوند RAR رو گرفتم. بعد از استخراج کردن اون (Extract) یک File فشرده ی دیگه با پسوند RAR باز شد، اون رو هم استخراج کردم. اما بعد از استخراج اون File مادر RAR غیب شد!!! من تعجب کردم ولی کاری نکردم. دستاگاهم تو حالت Stand by بود و چیزی آشکار خاصی ندیدم. وقتی دستگاه رو خاموش کردم (Turn Off) دیدم که Drive D ی من به حالت پیش از Format دراومده و همش میگه "The disk in drive D is not formatted. Do you want to format it now" به حالت Safe mode رفتم ولی نتونستم کاری بکنم. با اینکه NOD32 و Spy... داشتم ولی هیچ کاری نکردند. این برنامه ها هم تو D بود! Windows رو از نو ریختم بازم Hardم درست نشد.چیزی که بیشتر ناراحت کننده تره اینه که تازه الان هم Fileهای RAR رو که باز می کنم، می پرن، نا پدید میشن، غیب میشن!!!
    البته نا گفته نمونه که یک برنامه به نام Folder lock روی Drive D داشتم که چند تا پوشه رو قفل کرده بود!!! شاید از اون باشه نه؟ چون Hard Cleanup نمی تونستم بکنم و می گفت Drveتو نمی تونم بخونم!!!

به شرکت ایمن اسکن زنگ زدم، اونا گفتن ما چنین Virus قدرتمندی نداریم و هزینه ی بازیابی Hardتون هم بین 50 تا فضا تومنه!!! که باهاتون هماهنگی می کنیم!! من هم گفتم ممنون نیاز به هماهنگی نیست!!!

اگه بتونید راهنماییم کنید ممنون می شم. میشه Drive رو ساده برگردوند به سادگی رفتنش!!! یا خرج سنگینی داره؟ برای غیب شدن و پریدن Fileهای RAR چیزی می دونید؟ باید قید دستگاهم رو بزنم؟

چهارشنبه، 13 تیر 1386
    Last edited by Booseh_ye_Irani; 04-07-2007 at 11:11.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام

می خواستم بگم در کامپیوترم یک ویروسی افتاده که Folder option کامپیوترم را پاک کرده حال می خواستم بپرسم چگونه بدون عوض کردن ویندوزم می توانم بدون هیچ مشکلی آنرا پاک کنم ...
    احتمالا تروجان Brontok است این برنامه را داونلود کن و روی سیستمت اجرا کن تا تروجان را پاک کند :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر مشکلت حل نشد بگو تا چاره دیگری بکنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •