دوست من
اگر شما با این روش ویروسهای موجود در سیستمتان را پاک می کنید مختارید ولی لطفا ان را به بقیه توصیه نکنید.![]()
دوست من
اگر شما با این روش ویروسهای موجود در سیستمتان را پاک می کنید مختارید ولی لطفا ان را به بقیه توصیه نکنید.![]()
سلام دوست من
من به طور کامل متوجه مشکل شما نشدم اگر کل هاردتان را فورمت کرده اید و ویندوز تازه نصب کرده اید و پوشه های
حاوی عکس و... اکنون روی کامپیوترتان نیستند باید سیستمتان پاک باشد و اگر آن پوشه ها روی CD یا فلش
مموری قرار دارند می توانید یک آنتی ویروس درست و حسابی ( من کاسپرسکی را پیشنهاد می کنم ) را نصب و بعد
حتما آن را آپدیت کنید و قبل از ریختن فایلهای روی سی دی یا فلش انها را اسکن کنید تا اگر ویروسی بود پیدا کند .
اگر منظور شما را درست متوجه نشده ام اینبار کمی دقیقتر توضیح دهید .
ممنون
من امروز با avg 7.1 حدود 130 ویروس رو پیدا کردم وپاک کردم
ببینم این چی میشه
آقا میشه یکی یه برنامه معرفی کنه که منو از دست exe شدن پوشه ها نجات بده ؟
رو هر پوشه ای که کلید میکنم تبدیل به exe میشه !
با سلام و تشکر از Vtn54
شما کاملا متوجه شده اید مشکل من چیست. و ممنون از راهنماییتان.
ولی من کاس÷راسکی را از کجا گیر بیارم؟ فقط می تونم بخرم یا راه بهتری برای این که سریع و ارزون به دستش بیارم هست؟
بعد منظور از آ÷دیت چیه؟ یعنی کانکت بشم و بعد چه جوری؟!
یه چیز دیگه این که امکان داره کاس÷رسکی نتونه ویروسو ÷یدا کنه؟
ممنونم.
بهترین راه داونلود آخرین نسخه آن می باشد اگر خودتان به اینترنت دسترسی ندارید می توانید از یکی از این
کافی شاپهایی که اینترنت پرسرعت دارند در عرض چند دقیقه آخرین نسخه را ( 7.0.0.125 یا 6.0.2.621 ترجیحا از سایت
خود کاسپرسکی ) داونلود وبعدبا یک فلش مموری یا سی دی به سیستم خودتان منتقل و نصب کنید .برای آپدیت کردن باید
به اینترنت وصل شوید ولی اگر به اینترنت دسترسی ندارید یا آخرین نسخه را از سایت خود کاسپرسکی داونلود کنید یا
آپدیتهای آن را از سایت کاسپرسکی داونلود وبه کامپیوتر خودتان منتقل کنید . و در مورد سوال آخر هم باید خدمتتان عرض
کنم هیچ آنتی ویروسی 100 در صد ویروسها را شناسایی نمی کند ولی اگر قرار باشد ویروس شما را یک آنتی
ویروس شناسایی کند به احتمال زیاد آن آنتی ویروس کاسپرسکی خواهد بود.
کامپیوتر منم شده کمک کنید اگر از انتی ویروس استفاده کنم پوشه ها پاک نمیشه؟ اگر ویندوز عوض کنم چی ؟یکی یه برنامه معرفی کنه که منو از دست exe شدن پوشه ها نجات بده ؟
رو هر پوشه ای که کلید میکنم تبدیل به exe میشه !
![]()
سلام
خسته نباشید
چند روز پیش از این تاریخ به یک تالار روسی رفتم و یه File فشرده با پسوند RAR رو گرفتم. بعد از استخراج کردن اون (Extract) یک File فشرده ی دیگه با پسوند RAR باز شد، اون رو هم استخراج کردم. اما بعد از استخراج اون File مادر RAR غیب شد!!! من تعجب کردم ولی کاری نکردم. دستاگاهم تو حالت Stand by بود و چیزی آشکار خاصی ندیدم. وقتی دستگاه رو خاموش کردم (Turn Off) دیدم که Drive D ی من به حالت پیش از Format دراومده و همش میگه "The disk in drive D is not formatted. Do you want to format it now" به حالت Safe mode رفتم ولی نتونستم کاری بکنم. با اینکه NOD32 و Spy... داشتم ولی هیچ کاری نکردند. این برنامه ها هم تو D بود! Windows رو از نو ریختم بازم Hardم درست نشد.چیزی که بیشتر ناراحت کننده تره اینه که تازه الان هم Fileهای RAR رو که باز می کنم، می پرن، نا پدید میشن، غیب میشن!!!
البته نا گفته نمونه که یک برنامه به نام Folder lock روی Drive D داشتم که چند تا پوشه رو قفل کرده بود!!! شاید از اون باشه نه؟ چون Hard Cleanup نمی تونستم بکنم و می گفت Drveتو نمی تونم بخونم!!!
به شرکت ایمن اسکن زنگ زدم، اونا گفتن ما چنین Virus قدرتمندی نداریم و هزینه ی بازیابی Hardتون هم بین 50 تا فضا تومنه!!! که باهاتون هماهنگی می کنیم!! من هم گفتم ممنون نیاز به هماهنگی نیست!!!
اگه بتونید راهنماییم کنید ممنون می شم. میشه Drive رو ساده برگردوند به سادگی رفتنش!!! یا خرج سنگینی داره؟ برای غیب شدن و پریدن Fileهای RAR چیزی می دونید؟ باید قید دستگاهم رو بزنم؟
چهارشنبه، 13 تیر 1386
Last edited by Booseh_ye_Irani; 04-07-2007 at 11:11.
احتمالا تروجان Brontok است این برنامه را داونلود کن و روی سیستمت اجرا کن تا تروجان را پاک کند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکلت حل نشد بگو تا چاره دیگری بکنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)