تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 598 اولاول ... 317177787980818283848591131181581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام.

تو بازار قیمتش خیلی پایین تره.اما به نظر من اگر کسی میخواد با گارانتی 18 ماهه پارسه بخره بهتره بی گارانتی بخره و اصلا" واسه پارسه پول اضافه نده (من یه بار پیه گارانتی پارسه به تنم خورده مفتش هم گرونه و اصلا" بدرد نمیخوره و جوابگو نیستن)(البته این نظر شخصیه و دوستان خودشون باید تصمیم بگیرن)
    فرمایشتون صحیح و متینه لازم به ذکر می دونم جهت تکمیل عرایضم و جهت تشریع فرمایشاتتون، مواردی رو شایان ذکر باشم:
    1. من به دوستان اصلا توصیه نمی کنم که برن با گارانتی بخرن یا فلان گارانتی خوبه یا بدون گارانتی!
    2.بله گارانتی تو یاران یعنی کشک! مملکتی که به شخصیت و خود آدماش ذره ای تره خرد نمی کنن کی میاد به گارانتی برسه نه جوابگو نیستند. هاردم سوخته بود بهم ببین چه جوابی داد اون مشرکت معتبرو معتبرترین شرکت امتداد سازگار. گفتش شما فکر کن هاردت به طرز مشکوکی منفجر شده!!!!! گفتم برو بابا اطلاعات مهمی دارم پریده رفته هوا بهم میگی فکر کن هاردت خود به خود سوخته؟! ایم گارانتی
    3.بیشتر منظورم از با گارانتی اصلی گرفتن اینه که میدونی پکش کامله میدونی وارداتیه و قاچاقی نیست و دستکاری نشده (ایشالا که اینطور باشه) و لوازمت سر جاشه و..
    4. پارسه و غیره جات فقط پول دور ریختنه بیخودیه ولی گارانتی اصلی جوابگو هم نباشه قطعاتت درسته و گوشت همچنین
    5. سایت های دیجی کالا و گوشی شاپ اینا سایتهایی هستن که دارن درامد می کنن می کشین روی خود گوشی مسلما گرون تر از بازاره ولی در عوض واسه شهرستانیها و همچنین واسه تهرونیهایی که نمی خوان ریسک کنن یا آشنایی تو بازار ندارن خوبه چون تا حدودی مطمئنه

درضمن بنده چاکر آریان لند نیز هستم
    Last edited by Help118; 13-06-2010 at 18:42. دليل: ابراز چاکریت برای جناب آریان لند

2. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام مجدد
    یکی از دوستان لطف کرده میگه از شیراز میتونه گوشی رو بخره و برام پست کنه، سوال اول اینه که چرا اونجا ارزونتره؟ و سوال دوم اینکه چه فرقی بین half pack و غیر half pack هست؟؟ یعنی چیزی کمتر داره؟
    من چون تازه واردم نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم، به همین دلیل مجبورم اینجا بنویسم
    سلام...
    شيراز هميشه همينه ...تو همه گوشيها ارزون تر هست ....
    هيچي ديگه هم نيست ....
    در مورد پك ها ...اون هاف پك يه هندفون بلوتوث كمتر داره ...
    اون يكي كامل تره ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام...
    شيراز هميشه همينه ...تو همه گوشيها ارزون تر هست ....
    هيچي ديگه هم نيست ....
    در مورد پك ها ...اون هاف پك يه هندفون بلوتوث كمتر داره ...
    اون يكي كامل تره ....
    چون شیرازیا همنفس سعدی و همشهری حافظند بهمین جهت!!!!

اصولا تهران باید ارزون تر از همه جا باشه! ولی کی پایبند اصوله!

داره خودمونی میشه lovely11380's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    1.ببخشید دوستان عزیز من اگه اینو از آمریکا یا کانادا بخرم اینجا میشه آنلاکش کرد ؟
    چون روی اپراتور rogers لاک شدن
    2. هندزفری MW600 بلوتوث رو جدا میشه خرید ؟ قیمتش چنده ؟ ( چون اونا که تو کانادا هست تو پکش کیف و این هندزفری نیست )
    ممنون از همه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

هنوز این گوشی روت نشده چه برسه ب آنلاک کردنش زیاد مطمئن نیستم. این هندزفری ها رو میشه جداگانه خرید البته اگه بتونی گیرش بیاری! از ایران بگیر. اینقدرام چیز مهمی نیست که روزه یوم الشک بگیری

داره خودمونی میشه lovely11380's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هنوز این گوشی روت نشده چه برسه ب آنلاک کردنش زیاد مطمئن نیستم. این هندزفری ها رو میشه جداگانه خرید البته اگه بتونی گیرش بیاری! از ایران بگیر. اینقدرام چیز مهمی نیست که روزه یوم الشک بگیری
    آخه 300 تومن میتونم از اونجا بخرم ، خیلی ارزونتر برام در میاد
    از دوستان خواهش میکنم اگه کسی از آنلاک کردن این گوشی خبر داره بگه که بخرم از اونور ( شاید هم اصلا آنلاک کردن نخواد نمیدونم !!! )
    Last edited by lovely11380; 13-06-2010 at 22:00.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوباره سلام
    من بالاخره تصمیم گرفتم که x10 بگیرم، احتمالا زحمتش میفته گردن آقا فرهود
    اما قبلش چند تا سوال دارم:
    1- واسه android برنامه answering machine هست؟
    2- من با x1 کار کردم، یه ایرادی که داره اینه که هر بار میخواهی بری تو برنامه map و از gps واسه تعیین موقعیت استفاده کنی، باید وصل شی internet ، یعنی یه جورایی میشه گفت که نقشه ها رو ذخیره نمیکنه و هر بار نیاز به اتصال داره، حالا خواستم ببینم اینم همون طوریه؟ بعد اینکه مبدا و مقصد رو بگی، برات بهترین راه رو نشون میده؟ مثل nokia n900 ؟؟
    3- برنامه ضبط مکالمه براش هست؟
    4- تو gsmarena خوندم که گفته بود صداش ضعیفه، اما بعدش گفته که بعد از upgrade گوشی صداش درست میشه، یعنی الان صداش خوبه یا نه حتما باید تا اخر بلندش کرد که بشه ازش استفاده کرد؟
    5- این bluetooth که همراهش هست، خوبه؟ یعنی ارزش داره که full pack بگیرم؟ یا همون half pack رو بگیرم؟
    6- کسی از شیراز خرید کرده؟ من دلیل اینکه چرا اونجا ارزون تره رو هنوز نفهمیدم( یکی بهم گفت که احتمالا گوشی های چند ماه کارکرده رو ارزونتر میدن)

مرسی از همه
    Last edited by iman_mir200; 14-06-2010 at 08:37.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

فرمایشتون صحیح و متینه لازم به ذکر می دونم جهت تکمیل عرایضم و جهت تشریع فرمایشاتتون، مواردی رو شایان ذکر باشم:
    1. من به دوستان اصلا توصیه نمی کنم که برن با گارانتی بخرن یا فلان گارانتی خوبه یا بدون گارانتی!
    2.بله گارانتی تو یاران یعنی کشک! مملکتی که به شخصیت و خود آدماش ذره ای تره خرد نمی کنن کی میاد به گارانتی برسه نه جوابگو نیستند. هاردم سوخته بود بهم ببین چه جوابی داد اون مشرکت معتبرو معتبرترین شرکت امتداد سازگار. گفتش شما فکر کن هاردت به طرز مشکوکی منفجر شده!!!!! گفتم برو بابا اطلاعات مهمی دارم پریده رفته هوا بهم میگی فکر کن هاردت خود به خود سوخته؟! ایم گارانتی
    3.بیشتر منظورم از با گارانتی اصلی گرفتن اینه که میدونی پکش کامله میدونی وارداتیه و قاچاقی نیست و دستکاری نشده (ایشالا که اینطور باشه) و لوازمت سر جاشه و..
    4. پارسه و غیره جات فقط پول دور ریختنه بیخودیه ولی گارانتی اصلی جوابگو هم نباشه قطعاتت درسته و گوشت همچنین
    5. سایت های دیجی کالا و گوشی شاپ اینا سایتهایی هستن که دارن درامد می کنن می کشین روی خود گوشی مسلما گرون تر از بازاره ولی در عوض واسه شهرستانیها و همچنین واسه تهرونیهایی که نمی خوان ریسک کنن یا آشنایی تو بازار ندارن خوبه چون تا حدودی مطمئنه

درضمن بنده چاکر آریان لند نیز هستم
    سلام.

اولا" که من مخلص شما هستم.
    درتمام موارد صحیح میفرمایید اون قضیه گارانتی رو هم موافقم اگه با اصلی باشه که مطمئن به سلامت جنس باشی(از لحاظ تمام مواردی که فرمودید)خیلی خوبه.اون پارسه رو چون یکبار سرم کلاه رفته بود عرض کردم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

آخه 300 تومن میتونم از اونجا بخرم ، خیلی ارزونتر برام در میاد
    از دوستان خواهش میکنم اگه کسی از آنلاک کردن این گوشی خبر داره بگه که بخرم از اونور ( شاید هم اصلا آنلاک کردن نخواد نمیدونم !!! )
    گوشی تا آنلاک نشه کار نمی کنه با سایر سیمکارتها!
    واسه گوشی های دیگه آنلاک کردن رو شنیدم واسه این تازه وارد نمی دونم پرس و جو کن از تعمیرکارهای مجاز موبایل سونی اریکسون

11. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

فک کنم با یه فلش مشکل آنلاک حل بشه !
    ولی من در جریانش نیستم
    یه سرچ بزن تو نت ببین چیزی پیدا میکنی

13. این کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •