با سلام
دوستان اگر مودم یکسره روشن و چراغ ای دی ا ال هم همچنان روشن باقی بماند ایرادی نداره؟ با توجه به اینکه مودم پس از مدتی روشن بودن بدنه ان گرم میشود. مودم من تی پی لینک هست.
با سلام
دوستان اگر مودم یکسره روشن و چراغ ای دی ا ال هم همچنان روشن باقی بماند ایرادی نداره؟ با توجه به اینکه مودم پس از مدتی روشن بودن بدنه ان گرم میشود. مودم من تی پی لینک هست.
نه ، مشکلی نیست !
مودم من همیشه روشنه و مشکلی نداشته !
اما زمانی که با اینترنت کار نمی کنید بهتره خاموش باشه !
سلام دوستان من جدیدن از وقتی که مادربوردم رو عوض کردم وقتی میخوام وارد محیط تنظیمات مودم بشم اصلا نمیتونم واردش بشم وقتی یوزر و پسورد ادمین رو به دستگاه میدم هی میزنه اشتباهه و بازم پنجره یوزر و پسورد میاد حتی ریست هم کردم مودمو و هرکاری باهاش کردم ولی بازم نمیتونم وارد تنظیمات بشم ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان
من یه مشکلی داشتم میخواستم اگه لطف کنید کمکم کنید
من از ودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G استفاده میکنم و آلان روی bridge هست و وقتی کامپیوتر خاموش باشه هم میتونم از wireless استفاده کنم ولی نمیدونم چطوری وی پی ان رو rout کنم
که هم با notebook (os:XP وهم با گوشی (android) بتونم از وی پی ان استفاده کنم
ممنون
و اما یه مشکل دیگه
وقتی مودم روشنه noise شدیدی میندازه رو سیستم صوتیم: تپ تپ تپ تپ تپ اینطوری صدا میده
دوستان چراغ adslروشن میشه ولی چراغ اینترنت روشن نمیشه اگر کسی کمک کنه ممنون میشم
فکر کنم این مودم وی_پی_ان رو ساپورت نمی کنه !
اسپلیتر رو چک کنید ببینید مشکلی نداره ؟
احتمالا اعتبارتون تموم شده !
با سرویس دهنده تون تماس بگیرید !
netw0rksعزیز مشکل اعتبار ندارم با سرویس دهنده هم تماس گرفتم مودم رو هم ریسیت کردم ولی مشکلم حل نشده
معمولا در صورتی که چراغ ADSL روشن باشه و اینترنت خاموش ، ایراد از طرف سیستم شما نیست !
ببخشید منظورتون از سیستم صوتی چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)