دوست خووبم من میدونم 540 گرافیک خوبیه من f12gfx باگرافیک 330 دارم ولی دوستان تو پست ها نوشتن اون بازی battlefield 3 رو تو high اجرا نمیکنه واس همین اون حرفو زدم اگه اطلاعت بیشتری دارین ممنون میشم که بگین
دوست خووبم من میدونم 540 گرافیک خوبیه من f12gfx باگرافیک 330 دارم ولی دوستان تو پست ها نوشتن اون بازی battlefield 3 رو تو high اجرا نمیکنه واس همین اون حرفو زدم اگه اطلاعت بیشتری دارین ممنون میشم که بگین
لطفا جواب اینو هم بدین
روی high خیلی راحت اجرا میشه رو ultra مشکل داره فقط (البته پست های قبلی کاری که دوستمون گفت انجام بدی میتونی رو ultra اجرا کنی ) نمره کارت گرافیک برای اجری این بازی 5 یا 6 بود از 10 و cpu نمره 9
من خودم یه ماهه این لپ تاپ رو دارم اونایی که میدونم جواب میدم ( تخصصی نیست نظرات شخصیمه)
MEMORY 6GB
PROCESSOR: INTEL(R)CORE(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHZ
GEFORCE GT 540M
WINDOWS 7 HOME 64
بلوری هم رایت میکنه و هم میخونه
کیبورد چراغ داره و اتومات روشن میشه (میتونی کاری کنی که روشن نشه اگه شارژ بخوایی دیرتر تمام شه)
واسه عمرو داغی یه ماه که من دارم تقریبا ظهر تا اخر شب روشنه و در حال بازی یا فیلم دیدن داغ کردن زیادی حس نکردم دیگه نمیدونم چقدر عمر کنه
LED FULL HD هم که کیفیتش فوق العادست با رزرولشن بالا من که موقع بازی کردن و فیلم نگاه کردن واقعا لذت میبرم
واسه اجرای بازه هم بازی مثل همین BTF3 که گفتین رو HIGH راحت اجرا میشه اما ULTRA مشکل داره کلا بازیهایی در این حد رو ULTRA نمیتونیم با این لپ تاپ اجرا کنیم حالا امروز COD جدید هم میگیرم تست میکنم نتیجشو میزارم اگه خواستید
اینم عکس بررسی قدرت سیستم برای اجرای BTF3 نمرات از 10
![]()
من F227 دارم بایوس رو اپدیت کردم کاره خاصی نشدچون اصلا نمیدونستم خطریه یا نه اما شما بازم منتظر باش بقیه جواب بدن مطمئن بشی
چند سوال در مورد f215 داشتم
1- عملکردش در بازیهای سنگین جدید مثل بتلفیلد و run در تنظیمات بالا چطوره؟ داغ می شه؟ من استفاده گیمم کمه ولی می خوام گیمها سنگین راحت اجرا بشند و با توجه به قیمت بالای لپ تاپ های گیمینگ ارزش خرید ندارند.
2- سه بعدی بودنش ارزش داره یعنی فیلمهای دو بعدی واقعا به سه بعدی تبدیل می کنه؟ کلا تجربه سه بعدی چه طوریه؟
3- بلندی و کیفیت صداش چطوره؟ به n55 ایسوس می رسه؟
4- کیفیت ساختش خوبه؟
کلا با توجه به قیمت 1970 برای این لپ تاپ (سایت rayan saba) ارزش خرید داره
سلام به همه دوستان من میخوام یه سونی بخرم موندم چی بگیرم F224FX یا F227FX فرقشون رو هم میدونم در بلوری رام و بلوری رایتر هست حالا از دوستان راهنمایی میخوام که کدومشون بهتره بخرم؟از نظر کارایی کیفیت سونی بگیرم یا ایسوس نظر خودم هم برای ایسوس N53SN فول.وN73SV با بلوری رایتر.این 2 مدل ایسوس هم مد نظردارم حالا از بین این 4 تا لپ تاپ بگید کدوم از همه قدرتمندتر و با کیفیت تره برای بازی و فیلم نگاه کردن با کیفیت بالا میخوام.مرسی هر کی راهنمایی کنه ممنون میشم و در اخر نظراتو با هم مقایسه میکنم بعدا هم انتخاب میکنم.ممنون.![]()
یکی نیست جواب ما رو بده اگه کسی این لپ تاپو داره یا اطلاعی در مورد این لپ تاپ داره ممنون می شم جواب بده من بین این مدل و n55 ایسوس مرددم ایسوس گرافیک قوی تری داره و همچنین از صداش خیلی تعریف می کنند ولی سه بعدی بودن این لپ تاپ هم مزیت بزرگیه بخصوص با توجه به اینکه فول اچ دی هست من نمی خوام خیلی گیم بازی کنم اگه هم بازی کنم لزومی نداره رو ultra اجرا بشه رو high هم جواب بده خوبه(run و بتلفیلو و ...)
لطفا مزیت ها و معایب این لپ تاپو ذکر کنید
سونی هم صدای خوبی داره ، مسلما راضی کنندست اما عالی نیست
در مورد بازی بهتر هست بنچمارک پردازنده رو ببینی
در کل بهتره بگم که اگر هدفت بازی در رزولیشن FHD هست بیخیال باید بشی ، البته ایسوس در بازی ها قوی تر هست اما کیفیت تصویر HD هست و چندان چنگی به دل نمیزنه !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان...بنده لپتاپ مدل f22cfx رو به قیمت 1950000 خریدم..
ولی هاردش صدا میده..مثل صدای خرده شدن چوب توسط موریانه..البته صداش فقط در سکوت مطلق میاد..ولی نگرانم کرده.کسی از دوستان به این مشکل بر نخورده؟
ولی لپ تاپ فوق العاده ایه..تمام بازی هارو(8 call of duty و بتل فیلد) full hd بدون مشکلی بازی میکنم..کیفیت صداشم واقعا عالیه.فقط مشکلم با صدای جیر جیر صداشه ..لطفا راهنماییم کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)