تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 89 اولاول ... 3171777879808182838485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 890

نام تاپيک: همه چيز درباره سري f ( نهايت تكنولوژي ) سوني وايو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کی گفته مفت نمی ارزه ؟؟؟ دوسته عزیز فک کردی فرق 540 با 555 چقده ؟؟ همش 25% بعد شما داری میگی مفت نمی ارزه ؟؟؟ واقعا آدم نمی دونه چی بگه!!! اون 25% هم شما میتونی 7% رو با آور کردن گرافیکش بدست بیاری پس فرق چندانی تو کارت نداره...نه دوسته عزیز خیلیم کانفیگ خوبیه اگه دوس داشته باشی میتونی اونو بگیری
    دوست خووبم من میدونم 540 گرافیک خوبیه من f12gfx باگرافیک 330 دارم ولی دوستان تو پست ها نوشتن اون بازی battlefield 3 رو تو high اجرا نمیکنه واس همین اون حرفو زدم اگه اطلاعت بیشتری دارین ممنون میشم که بگین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

VPCF23P1E این لپتاپ تو ایران پیدا میشه؟
    لطفا جواب اینو هم بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست خووبم من میدونم 540 گرافیک خوبیه من f12gfx باگرافیک 330 دارم ولی دوستان تو پست ها نوشتن اون بازی battlefield 3 رو تو high اجرا نمیکنه واس همین اون حرفو زدم اگه اطلاعت بیشتری دارین ممنون میشم که بگین
    روی high خیلی راحت اجرا میشه رو ultra مشکل داره فقط (البته پست های قبلی کاری که دوستمون گفت انجام بدی میتونی رو ultra اجرا کنی ) نمره کارت گرافیک برای اجری این بازی 5 یا 6 بود از 10 و cpu نمره 9

4. این کاربر از cholok بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان این 227 از نظر دما چطوره؟؟؟ اگه زیاد روشن بمونه ؟؟؟ 227 رمش 8 گیگ یا 6 چون من یه لیست قیمت دارم که 6 گیگ و قیمتشو نوشته 1میلیون 830 گارنتیشو نمی دونم چی
    در کار های سنگین چقدر حرارت میره بالا
    (ورژن 3بعدی و 2بعدی جدا هستن اونایی که 16.4 هستن 2 بعدی این اونایی که 16 3 بعدی درسته؟؟؟)
    یکم اگه میشه لطف کنید یکم درمورد دستگاه به صورت کلی توضیح بدید چون امکان داره بگیرم
    صغحه کلید هم چراغ داره درسته؟؟؟ با دکمه ی خاصی روشن میشه یا به صورت اتوماتیک در نور کم خودش روشن میشه ؟( چون یکی از مدل های سامسونگ اینجوری بود)
    بلوری دستگاه چطوره خوب کار میکنه ؟؟؟ خود بلوری هم رایت میکنه یا فقط میخونه؟ سرعتش در خوندن دی وی دی های رایتی چطوره؟؟؟
    فقط من با لپ تاپ زیاد ور میرم و زیاد روشنه هر روز این دستگاه چند سال میتونه برام کار کنه؟؟؟
    و این که به جط ایران رهجو چه گارانتی دیگهای معتبره برای سونی چون ایران رهجو که 3 سال گارانتی میده قیمت دستگتاه رو هم خیلی میبره بالا
    زیاد فیلم میبینم و کارم توی انیتنت و برنامه ....... باز هم بعضی اوقات اگه چیز جالبی بیاد مثل BF3 , MW3 و...
    با تشکر
    من خودم یه ماهه این لپ تاپ رو دارم اونایی که میدونم جواب میدم ( تخصصی نیست نظرات شخصیمه)
    MEMORY 6GB
    PROCESSOR: INTEL(R)CORE(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHZ
    GEFORCE GT 540M
    WINDOWS 7 HOME 64
    بلوری هم رایت میکنه و هم میخونه
    کیبورد چراغ داره و اتومات روشن میشه (میتونی کاری کنی که روشن نشه اگه شارژ بخوایی دیرتر تمام شه)
    واسه عمرو داغی یه ماه که من دارم تقریبا ظهر تا اخر شب روشنه و در حال بازی یا فیلم دیدن داغ کردن زیادی حس نکردم دیگه نمیدونم چقدر عمر کنه
    LED FULL HD هم که کیفیتش فوق العادست با رزرولشن بالا من که موقع بازی کردن و فیلم نگاه کردن واقعا لذت میبرم
    واسه اجرای بازه هم بازی مثل همین BTF3 که گفتین رو HIGH راحت اجرا میشه اما ULTRA مشکل داره کلا بازیهایی در این حد رو ULTRA نمیتونیم با این لپ تاپ اجرا کنیم حالا امروز COD جدید هم میگیرم تست میکنم نتیجشو میزارم اگه خواستید
    اینم عکس بررسی قدرت سیستم برای اجرای BTF3 نمرات از 10

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    من 224 گرفتم2هفته پیش.با گارانتی1730
    1مشکلی هست.بعضی برنامه ها ایکنشون بی کیفیت و نسبتا شطرنجیه.مثلا نوکیا پی30سوییت تو تسکبار.یا ایکنای داخلVAIO Control Center .....
    درایور 285 هم نصبیدم درس نشد...به نظرتون از چیه؟
    راستی تو وایو اپدیت زده ورژن جدید بایوس.نصبش کنم؟خطریه؟
    1ماه پیش همن چن صفحه قبل پرسیدم چی بگیرم و..که 1نفرم جواب نداد.امیدوارم ایندفعه اونجور نشه...مرسی
    من F227 دارم بایوس رو اپدیت کردم کاره خاصی نشد چون اصلا نمیدونستم خطریه یا نه اما شما بازم منتظر باش بقیه جواب بدن مطمئن بشی

7. این کاربر از S37EN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چند سوال در مورد f215 داشتم
    1- عملکردش در بازیهای سنگین جدید مثل بتلفیلد و run در تنظیمات بالا چطوره؟ داغ می شه؟ من استفاده گیمم کمه ولی می خوام گیمها سنگین راحت اجرا بشند و با توجه به قیمت بالای لپ تاپ های گیمینگ ارزش خرید ندارند.
    2- سه بعدی بودنش ارزش داره یعنی فیلمهای دو بعدی واقعا به سه بعدی تبدیل می کنه؟ کلا تجربه سه بعدی چه طوریه؟
    3- بلندی و کیفیت صداش چطوره؟ به n55 ایسوس می رسه؟
    4- کیفیت ساختش خوبه؟
    کلا با توجه به قیمت 1970 برای این لپ تاپ (سایت rayan saba) ارزش خرید داره

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام به همه دوستان من میخوام یه سونی بخرم موندم چی بگیرم F224FX یا F227FX فرقشون رو هم میدونم در بلوری رام و بلوری رایتر هست حالا از دوستان راهنمایی میخوام که کدومشون بهتره بخرم؟از نظر کارایی کیفیت سونی بگیرم یا ایسوس نظر خودم هم برای ایسوس N53SN فول.وN73SV با بلوری رایتر.این 2 مدل ایسوس هم مد نظردارم حالا از بین این 4 تا لپ تاپ بگید کدوم از همه قدرتمندتر و با کیفیت تره برای بازی و فیلم نگاه کردن با کیفیت بالا میخوام.مرسی هر کی راهنمایی کنه ممنون میشم و در اخر نظراتو با هم مقایسه میکنم بعدا هم انتخاب میکنم.ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چند سوال در مورد f215 داشتم
    1- عملکردش در بازیهای سنگین جدید مثل بتلفیلد و run در تنظیمات بالا چطوره؟ داغ می شه؟ من استفاده گیمم کمه ولی می خوام گیمها سنگین راحت اجرا بشند و با توجه به قیمت بالای لپ تاپ های گیمینگ ارزش خرید ندارند.
    2- سه بعدی بودنش ارزش داره یعنی فیلمهای دو بعدی واقعا به سه بعدی تبدیل می کنه؟ کلا تجربه سه بعدی چه طوریه؟
    3- بلندی و کیفیت صداش چطوره؟ به n55 ایسوس می رسه؟
    4- کیفیت ساختش خوبه؟
    کلا با توجه به قیمت 1970 برای این لپ تاپ (سایت rayan saba) ارزش خرید داره
    یکی نیست جواب ما رو بده اگه کسی این لپ تاپو داره یا اطلاعی در مورد این لپ تاپ داره ممنون می شم جواب بده من بین این مدل و n55 ایسوس مرددم ایسوس گرافیک قوی تری داره و همچنین از صداش خیلی تعریف می کنند ولی سه بعدی بودن این لپ تاپ هم مزیت بزرگیه بخصوص با توجه به اینکه فول اچ دی هست من نمی خوام خیلی گیم بازی کنم اگه هم بازی کنم لزومی نداره رو ultra اجرا بشه رو high هم جواب بده خوبه(run و بتلفیلو و ...)
    لطفا مزیت ها و معایب این لپ تاپو ذکر کنید

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

یکی نیست جواب ما رو بده اگه کسی این لپ تاپو داره یا اطلاعی در مورد این لپ تاپ داره ممنون می شم جواب بده من بین این مدل و n55 ایسوس مرددم ایسوس گرافیک قوی تری داره و همچنین از صداش خیلی تعریف می کنند ولی سه بعدی بودن این لپ تاپ هم مزیت بزرگیه بخصوص با توجه به اینکه فول اچ دی هست من نمی خوام خیلی گیم بازی کنم اگه هم بازی کنم لزومی نداره رو ultra اجرا بشه رو high هم جواب بده خوبه(run و بتلفیلو و ...)
    لطفا مزیت ها و معایب این لپ تاپو ذکر کنید

سونی هم صدای خوبی داره ، مسلما راضی کنندست اما عالی نیست
    در مورد بازی بهتر هست بنچمارک پردازنده رو ببینی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در کل بهتره بگم که اگر هدفت بازی در رزولیشن FHD هست بیخیال باید بشی ، البته ایسوس در بازی ها قوی تر هست اما کیفیت تصویر HD هست و چندان چنگی به دل نمیزنه !!!

12. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان...بنده لپتاپ مدل f22cfx رو به قیمت 1950000 خریدم..
    ولی هاردش صدا میده..مثل صدای خرده شدن چوب توسط موریانه..البته صداش فقط در سکوت مطلق میاد..ولی نگرانم کرده.کسی از دوستان به این مشکل بر نخورده؟
    ولی لپ تاپ فوق العاده ایه..تمام بازی هارو(8 call of duty و بتل فیلد) full hd بدون مشکلی بازی میکنم..کیفیت صداشم واقعا عالیه.فقط مشکلم با صدای جیر جیر صداشه ..لطفا راهنماییم کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •