تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 102 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان بنده قبلاًیکی ازطرفداران سرسخت فیلیپس بودم اما ازوقتی که یک ال ای دی 40 مدل pfl 5507گرفتم تقریباًپشیمون شدم.چون اولاً از زبان فارسی تله تکست و EPGفارسی و زیرنویسها ی فارسی پشتیبانی نمیکنه ودرکل منوی فارسی هم نداره.ثانیاً سطح صدای پائینی نسبت به بقیه تلویزیونها داره مثلاً لول صدای 35 این بالول صدای 10 ال جی های جدید برابره.ثالثاً شناسوندن پلیرها پدرآدمو درمیاره .رابعاً کلیدهای کنترل خشک وکند عمل می کنند.راستی کسی تازه گیهاتلویزیونشو آپدیت کرده ببینه زبان فارسی اضافه شده یا نه؟اگرهم روش شناساندن دی وی دی پلیر ونصب کابلها رو توضیح بده ممنون میشم.موفق باشید.

2. این کاربر از sniper-u571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان بنده قبلاًیکی ازطرفداران سرسخت فیلیپس بودم اما ازوقتی که یک ال ای دی 40 مدل pfl 5507گرفتم تقریباًپشیمون شدم.چون اولاً از زبان فارسی تله تکست و EPGفارسی و زیرنویسها ی فارسی پشتیبانی نمیکنه ودرکل منوی فارسی هم نداره.ثانیاً سطح صدای پائینی نسبت به بقیه تلویزیونها داره مثلاً لول صدای 35 این بالول صدای 10 ال جی های جدید برابره.ثالثاً شناسوندن پلیرها پدرآدمو درمیاره .رابعاً کلیدهای کنترل خشک وکند عمل می کنند.راستی کسی تازه گیهاتلویزیونشو آپدیت کرده ببینه زبان فارسی اضافه شده یا نه؟اگرهم روش شناساندن دی وی دی پلیر ونصب کابلها رو توضیح بده ممنون میشم.موفق باشید.

من الجی داشتم ساعات اول بردم خونه خوشم نیومد پس دادم چون اشنا بود شانس اوردم از من پس گرفت

سونی انواع مدل داشتم همشون مدل بالا و چه الجی و سونی هیچکدم صدای خوبی نداشتند ولی کیفیت تصویر سونی از بقیه مارکها بهتر بود
    فلپیس خریدم سری 7000 بسیار عالی و پر کفیت سه بعدی هم هستش یه ساب وفور داخلی با صدای بیس عالی و دو اسپیکر کوچک داخلی صدای منحصبفرد زیبا به این برند داده بسیار هم از این جنس راضیم
    تصویری بسیار عالی که اصلا تو سه بعدی و همچنین تصاویر عادی جذاب بوده و سایه و نمیدونم مشکلاتی که بقیه کالاها کاملا احساس میشه در این برند دیده نمیشه
    تنها نفص که منوی فارسی هم هستش و توگزینه ها اضاف شده و دوسه بار اپدیت کردم که هنوز زبان فارسی اضاف نشده مشکل این برند هستش
    باید منتظر موند و دید تغییری داده میشه
    اما فرمت های که از طریق یو اس بی این کالا اجرا میکنه عالی هستش تا اینجا بری من بیشتر فرمتهای معروف رو اجرا کرده
    در کل عالیه

راستی کی و چند خرید کردید؟
    Last edited by zxcvbnm12; 20-03-2013 at 10:17.

4. این کاربر از zxcvbnm12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

باسلام خدمت دوست عزیزم
    راستش 40 روزپیش ازبانه خریدم 2.900.000تومن تاده روزپیش هم حدود 3.140.000 بود الان نمیدونم ارزون شده یانه.راستی دوست عزیز وقتی آپدیت زدی هیچ تغییری احساس نکردی؟اگه آپدیت روزدیم وسیستم بکلی بهم ریخت تکلیف چیه؟راستی این تلویزیونها ویروسی هم میشن؟DvD رو چطور نگاه میکنی؟فکرکنم بدون کابل HDMIامکان نداشته باشه من که هرکاری کردم تاحالا موفق نشدم چون ورودی AVکه نمیشناسه هیچ، از ورودی Ypbprهم نتونستم. اگرمیشه تواین زمینه ها کمک کنید.موفق باشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

باسلام خدمت دوست عزیزم
    راستش 40 روزپیش ازبانه خریدم 2.900.000تومن تاده روزپیش هم حدود 3.140.000 بود الان نمیدونم ارزون شده یانه.راستی دوست عزیز وقتی آپدیت زدی هیچ تغییری احساس نکردی؟اگه آپدیت روزدیم وسیستم بکلی بهم ریخت تکلیف چیه؟راستی این تلویزیونها ویروسی هم میشن؟DvD رو چطور نگاه میکنی؟فکرکنم بدون کابل HDMIامکان نداشته باشه من که هرکاری کردم تاحالا موفق نشدم چون ورودی AVکه نمیشناسه هیچ، از ورودی Ypbprهم نتونستم. اگرمیشه تواین زمینه ها کمک کنید.موفق باشی.

من سری 7000 دارم که امکاناتش ممکنه بیشتر باشه بنسبت برند شما

ورودی دی وی دی هم دارد
    ولی کلا حساس هستم به کیفیت یعنی باید بهترین تصویر و سیستم به برند خودم نصب باشه تا لذت ببرم
    در کل مشخصات برند شما را دیدم
    کابل دی وی دی هم نصب میشه!!!
    منتها کابل مخصوص خودشو میخواد که میتونید خریداری کنید
    اپدیت هم هر وقت میاد به همرا نرم افزار چه امکاناتی اضاف شده داخل فایل براتون قرار میدن
    در کل برای اپدیت از فلش فرمت شده وپرسرعت و قابل اطمینان استفاده کنید.
    هنگام اپدیت تلوزیون رو حالت استنبای قرار بدید و فلش نصب باشد و سپس تلویزیون را روشن کنید و خودش خودکار شروع به اپدیت میکند.
    فقط یادتان باشد فایل دانلود شده از حالت زیپ خارج باشد.
    اگه فایلو خودکار نصب کرد که هیچ والا از شما پیغامی خاص خواست بخونید
    و دانلود انجام شد تی وی رو خاموش کنید و سپس روشن نماید
    تغیرات انچنانی نه فقط دموی که مانور میداد بسبک خاصی تغییر نمایش داد
    در کل منوی بسیار جذاب و پیشرفته دارد
    کاملا سبک پیشرفته
    فرمتهای پخش خوبی دارد
    اگه فارسی میشد با زیر نویس حال میکردیم
    من همچنان منتظر نرم فزار فارسی این برند هستم
    ویروس کاری به سخت افزار این برند ندارد فکر نکنم باید از متخصص این تاپیک سوال کنید
    نمیدونم چی بگم کلا برند عالیه ولی شما نتونستید با تنظیمات دقیق و منو خاص این برند به عمق این برند برسید
    مخصوصا که تیونر دیجیتال این برند هم عالیه
    کنترل دستگاه هم از جنس مقاومی هستش کلا کالای اروپای کنترلی این سبکی دارند ودوام وعمر این کنترلها بالا میباشد
    در ضمن متونید برای راحتی از کنترل همه کاره استفاده کنید که راحتر هم میباشد و کنترل اصلی هم جون کم پیداست جای امنی بزارید برای تنظیمات هر وقت خواستید استفاده کنید
    اینم لینک برند شما
    در ضمن اگه برند شما اخرین نرم افزار بهش اپدیت شده دیگه فایلی که شناسای شده تشیخیص نمیده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by zxcvbnm12; 21-03-2013 at 10:27.

7. 2 کاربر از zxcvbnm12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    ميشه يك مقايسه اي بين مدل هاي 6007 و 8007 با 9705 و سري 9000 داشته باشين؟ از نظر ويژگي ها و مشخصات فني
    Last edited by Razavi Parsa; 31-03-2013 at 16:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

برای فونت فارسی فلیپسها یه حرکتی تو سط یکی از کاربران ماهر و استاد فن
    انجام شد ولی نتیجه نداشت متاسفانه
    امیدوارم بزودی زود شاهد منوی فارسی لوازم فلیپس باشیم

Last edited by zxcvbnm12; 22-10-2013 at 21:12.

10. 3 کاربر از zxcvbnm12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان دو روز پیش یه مدل 55 pfl 6008 به قیمت 7.300 خریدم البته قیمتش توی بانه 7 تومن بود

همه چیزش عالیه فقط نداشتن منوی فارسی منو نا امید کرد همینطور نداستن ورودی s -a -t .

یک ساعت پس از نصب به امید فارسی کردن شروع کردم به آپدیت که سه ساعتی طول کشید ولی همچنان

از منوی فارسی خبری نبود .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    مدل هاي4008 و 4208 چه مشخصاتي دارند؟
    واي فاي داخلي هم دارند؟

6008s چي ؟ ----s2 فكر كنم داشته باشه؟
    Last edited by Razavi Parsa; 18-10-2013 at 20:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام به همگی
    خواهشا راهنمایی کنید
    بهترین تلویزیون فیلیپسی که میتونم تا 6 تومن بگیرم چیه؟ چه از تهران چه بانه گارانتی برام مهم نیست
    اول از همه کیفیت تصویر واقعا بیش از حد برام مهمه
    دوم قابلیتهای مختلف مثل ورودی و خروجی های مختلف. توانایی پخش فرمتهای مختلف. گیرنده دیجیتالDVB-T. اسمارت بودن. استفاده بی دردسر پخش بی دردسر از طریق USB مثلا mkv با زیر نویس فارسی. به روز رسانی و اتصال راحت به نت...
    سوم کیفیت صدا
    سه بعدی بودن خوبه ولی واقعا اگه تی ویی باشه که تو این رنج به جای سه بعدی بودن کیفیت تصویر داشته باشه از سه بعدی بودن صرف نظر میکنم

بعضی از دوستا و آشناها کل کل میکنن که فقط سونی ولی چون قبلا کیفیت فیلیپسو دیدم واقعا چشمو گرفته اونموقع اشتباه کردم پاناسونیک سه بعدی گرفتم و با ضرر فروختم با اینکه جزو بهترین تی وی های دنیا بود
    خلاصه نمیخوام وقتی گرفتم یکی بیاد بگه تو این رنج مثلا سونی یا سامسونگ یا شارپ یا ال جی میگرفتی بهتر بود چون یه بار اشتباه کردم میخوام دهن کسی بیخودی باز نشه

ممنون از لطف همه
    Last edited by m.shahi; 25-12-2013 at 11:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس
    به نظر من نگیری بهتره
    الان ال جی مدل la86000با گارانتی حدود 4 تومنه امکانات فول با ماشین زمان و حافضه داخلی دوربین اسکایپ و همه فرمتهارو هم میخونه امکانات فارسی هم داره با گارانتی
    بعید میدونم فیلیپس همچین امکاناتی رو داشته باشه مضاف بر اینکه تو کیفیت تصاویر اونقدری فرق نمیکنه که شما 2 تا 3 میلیون بیشتر بدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •