محمد جان بازی من تموم شده ها . اگه هستی فکر کنم نوبت شماست .نوکرم داداش. یه عمر پای این بازی سوختیم . جان من فقط آمارو داریآرمین حقیقتا بازیت خیلی خوبه .![]()
محمد جان بازی من تموم شده ها . اگه هستی فکر کنم نوبت شماست .نوکرم داداش. یه عمر پای این بازی سوختیم . جان من فقط آمارو داریآرمین حقیقتا بازیت خیلی خوبه .![]()
ممنونم.ولی یه مشکلی پیش اومده...محمد جان بازی من تموم شده ها . اگه هستی فکر کنم نوبت شماست
کمک.من بازم با این لینکهایی که آرمین گذاشته مشکل دارم.رپیدشیر ارور میده مگا هم قیلتره.دیگه لینکی نمیتونم ببینم.هم با ie هم با موزیلا امتحان کردم همینجوری بود.یکی زحمتشو بکشه.نمی دونم مشکل از مرورگرهای منه یا آرمین.
هفته بعد هم بازی رو در رو نداریم پس فعلا عجله ای نیست سر فرصت آپلود کن .
بیا محمد جان اینا رو هم امتحان کنیادت نره DepositFilesبهتر از همه هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Armin 7; 13-02-2010 at 20:04.
آرمین جان اون هم که همون قبلی بود.با قیلتر شکن سیو رو گرفتم.پست دادم که دیدم دیکانکت شدم رفتم سراغ بازی.
منچستر 2---0 پورتموث
آقایون دارید نتیجه رو...اینکه دیگه ذرت کاران نبود
سیو:
آمار در حال لود...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammad_87; 13-02-2010 at 20:22.
مسعود هم بازیشو انجام بده جدولو میزارم توی تاپیک ببینیم چی به چیه .
بازیهای هفته سیزدهم
آرسنال ------------------------------------------ ویگان -----------------------------------------9 تا 9.30 شب
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم --------------------------------------9.45 تا 10.15
اورتون ------------------------------------------- استوک سیتی-------------------------------10.30 تا 11
استون ویلا -------------------------------------- چلسی-------------------------------------- 11 تا 11.30
لیورپول ------------------------------------------- پورتموث -------------------------------------11.30 تا 12
منچستر یونایتد---------------------------------- بیرمنگام -------------------------------------12 تا 12.30
حسین جان این مطلب منو خوندی مهم هستش.الان مثلا ساها الان به جز یکی دو بازی بازیهای دیگه آبی بوده.الان آبی هستش آقای گله اگه آبی نباشه دیگه می ترکونه همه تیم هاروولی جدی بازیکنان تیمهایی مثل چلسی و منچستر و لیورپول از نظر فرم خیلی عالی هستن و بازیکناننی که فرمشون 7 یا 8 هم باشه حتی دارن ولی تیم من مثلا خیلی بازیکن 3 هستن.
یه پیشنهاد داشتم نمیشه اون فرم بازیکنان رو با استفاده از برنامه در حد معقولی برسونیم؟ یعنی مثلا بازیکنانی که فرمشون 3 هست رو یکمی بیشتر کنیم.اینجوری خیلی بهتر میشه چون مثلا یه سری از بازیکنان تیم من فرمشون 3 هستش و به خاطر همین اکثر بازیها آبی یا بنفش هستن.
حسین جا ن بازم یه مشکل :ومن سیتی ---------------------------------------------- هول سیتی----------------------------------ساعت 8.45 تا 9.30 شبساعتاشون یکیهآرسنال ------------------------------------------ ویگان -----------------------------------------9 تا 9.30 شب
وحید جان مطمئنی فرم بازیکنان توی آمادگیشون تاثیر داره من شک دارم دقیقا اینجوری باشه به هر حال باشه اجازه بده ببینم میانگین عددی فرم بازیکنان تیمهای ما چقدر به همون نسبت بهت میگم هر بازیکن رو افزایش بدی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)