این رنگ صفرش نیست!!! سایپا هم نمیده دیگه...زحمت نکش!
این رنگ صفرش نیست!!! سایپا هم نمیده دیگه...زحمت نکش!
کلن پراید ماشین نا امنی است.
سلام 17 تومان پول دارم و می خوام 111 بگیرم باهاشخودم نظرم روی 111 se صفر هستولی خانواده میگن ماشین صفر سوار بشی 1 تومان از قیمتش کم میشهدانشجو هستم و ماشین رو به مدت حداقل 1 سال میخوم نگهدارمدوستان میشه در مورد کم شدن قیمت ماشین یه توضیح بدید؟و همچنین تیپ پیشنهادی شما چیه؟ تفاوت hp با مدل عادی چیه؟صفر se رو بهم 18.200 قیمت دادن.(رنگ سفید) قیمت خوبه؟ سپتس
ببینیند دوست گرامی طبیعتا ماشین صفر افته قیمت داره!
شمام که نمیخوای چندسال داشته باشی که حتما بخوای صفر بخری!
بنظرم یه کارکرد تمیز بگیری خیلی بهتره صفره!
گوله hp+ اینا را هم نخور اینا همش چرته و تبلیغات برا فروش!موتوره ماشین همونه یکم قوی شده که مردم بیان بخرن!شما میتونی با نصب یه هدرز رو ماشینت قدرتشو خیلی بیشتره اون چیزی که تصور میکنی افزایش بدی!به نظرم یه مدل 90 که sx بخری بهتره برات!چون هم abs داره هم هیدرولیک!
به هرحال خودت باید تصمیم بگیری
موفق باشین
حسین جان موتور اچ پی پلاس موتور قویتری نسبت به موتور معمولی داره و همچنین مصرفشم کمتره. من هر دو مدلش را داشتم و میتونم بگم بطور محسوسی این تغییرات توش اتفاق افتاده
با اینکه خودم زیاد به خرید ماشین دست دوم علاقه ای ندارم ولی اگه میخوای بفروشی همون دست دوم بگیر. اگه اس ایکس با موتور اچ پی پلاس باشه که بهتر
سلام دوستان
کسی دفترچه راهنمای 111 sx رو میتونه برای دانلود قرار بده ؟
ممنونم![]()
111se برج 2 93 سلام
7000 کارکرد
سفید
یورو4
hp
چند قیمت میخوره؟
قيمت ٢٠٤٠٠
با نام خدا و سلام
دوستان یه سوال مبتدیانه داشتم
امروز رفتم یه پراید 11 دیدم واسه خرید که صاب ماشین میگفت هزار تا کار کرده، رو کیلونتر زده بود 10345 میخوام بدونم رقم آخر 1/10 کیلومتره یا این طرف منو گاگول فرض کرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)