تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 81 از 410 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

روشن و خاموش کردن مودم برای استفاده از تایم FREE هم خودش یه ترفنده واسه کمتر دانلود کردن:

شب های قبل من حدود ساعت 12 میخوابیدم و سیستم رو روشن میزاشتم و کانکت بود و مرورگر رو هم میبستم و به ساعت 2و5 دقیقه که میرسید شروع میکرد دانلود کردن اما
    حالا باید تا ساعت 2 بیدار بمونی و مودم ریست کنی
    این بخش رو عالی گفتی !

حالا اینو گوش کنید

تا قبل از ساعت 2 هر
    IP ای که شما داری مربوط به ساعت ترافیک پولی هست
    اگه همینطوری ادامه بدی با
    IP قبلی ، درواقع هنوزم داری از ترافیک پولی استفاده
    میکنی،
    IP های بخش ترافیک رایگان شبکه ، از ساعت 2 به بعد آزاد میشه ، که شما
    هم باید یکی رو به خودت نسبت بدی با کانکت دوباره و تخصیص
    IP جدید.

یک سوال اینجاس
    ساعت 2 باید مودم رو ریست کنیم که بریم توی رایگان !
    اما
    ساعت 7 چی ؟ : دی اونجا هم اگه مث این باشه که ما مودم رو ریست نمیکنیم
    و همینطوری حالشو میبریم اما شرط میبندم سر
    ساعت 6.50 خودکار خودش
    قطع و وصل میشه و پولی میشه نیازی هم به شما نیست !! لعنت بهتون شما دیگه
    کی هستید دست شیطون رو از پشت بستین اصن خندم میگیره !

Connection ساعت 2 حتما باید ریست بشه حالا یا کانکشن یا مودم ،
    در مورد من که روی
    PPPOE هستم باید حتما مودم خاموش روشن بشه !!
    مگه اینکه سیستم هم خاموش بزارم و به واسطه ی اینکه
    ساعت 2 روشن میشه IP جدید بهش تعلق بگیره.

Last edited by A M ! N; 12-06-2012 at 10:57.

2. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

واسه من همین کانکشنیه.

خب من دیدم بعضی وقت ها مثلا دیسکانکت هستیم ولی وقتی دانلودی شروع میشه خود IDM کانکت میشه و دانلود رو شروع میکنه.
    آخه میخوام اگه بشه از این حالت کانکشنی در نیام.
    خب اگه میخواید کانکشن داشته باشید مشکلی نیست فقط یه نرم افزار دیگه اضافه میشه شما هم میتونی از ADSLAutoconnect استفاده کنی هم از flash get به جای idm
    نرم افزار ADSLAutoconnect کارش اتصال خودکار به ای دی اس اله ،flash get هم که دانلود منیجره ولی قابلیت اتصال به کانکشن و داره یه زمانی یادمه اموزششون تو همین سایت بود
    ولی باز میگم که اگه pppoe کنید خیلی بهتره چون فقط از idm استفاده میکنید ضریب اشتباه خیلی کمتر میشه
    البته تو خود idm بخش option تب dialup/vpn میتونی یوزر نیم و پسورد وارد کنی ولی امتحان نکردم ببینم با ای دی اس ال هم جواب میده یا نه میتونی خودت امتحان کنی
    ولی راحت ترین راه همون pppoe من چهارده روز تعطیلات عید اراک نبودم ولی کامپیوتر و با همین روش که تنظیم کردم خودش ساعت 1 روشن میشد ساعت یک و پنج دقیقه دانلود شروع میشد ساعت 6:55 دانلود قطع میشد ساعت 7 هم کامپیوتر خاموش میشد اومدم دیدم کامپیوترم خاموشه خیلی نگران بودم که دانلود نکرده باشه ولی وقتی روشن کردم دیدم نزدیک 16 گیگ دانلود کرده بود بدونه مشکل

در مورد من که روی

بله اگه کامپیوتر خاموش و روشن بشه کار همون دیسکانکتی و میکنه و ip جدید میده(چون که صد آید نود هم پیش ماست دیگه)
    Last edited by lMlOlHlSlElNl; 12-06-2012 at 11:02.

4. 4 کاربر از lMlOlHlSlElNl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

این بخش رو عالی گفتی !

حالا اینو گوش کنید

تا قبل از ساعت 2 هر
    IP ای که شما داری مربوط به ساعت ترافیک پولی هست
    اگه همینطوری ادامه بدی با
    IP قبلی ، درواقع هنوزم داری از ترافیک پولی استفاده
    میکنی،
    IP های بخش ترافیک رایگان شبکه ، از ساعت 2 به بعد آزاد میشه ، که شما
    هم باید یکی رو به خودت نسبت بدی با کانکت دوباره و تخصیص
    IP جدید.

یک سوال اینجاس
    ساعت 2 باید مودم رو ریست کنیم که بریم توی رایگان !
    اما
    ساعت 7 چی ؟ : دی اونجا هم اگه مث این باشه که ما مودم رو ریست نمیکنیم
    و همینطوری حالشو میبریم اما شرط میبندم سر
    ساعت 6.50 خودکار خودش
    قطع و وصل میشه و پولی میشه نیازی هم به شما نیست !! لعنت بهتون شما دیگه
    کی هستید دست شیطون رو از پشت بستین اصن خندم میگیره !

در مورد من که روی

امین چقدر فسفر سوزوندی

همین موضوع به ذهن خودم رسید البته من مثل شما خیلی سر در نمیارم ولی کاملا برام جا افتاده بود که ساعت 2 IP عوض میشه.
    ازون جایی که خوابم برد و نتونستم بزارم واسه دانلود صبح ساعت 5 که واسه نماز بیدار شدم وصل شدم و تا 7 و نیم هم بیدار بودم.

دقیقا همین موضوع به ذهن من هم اومد و گذاشتم ببینم چی میشه و دیدم در کمال ناباروری ساعت 6 و 50 دقیقه قطع شد.
    نتایجی که میشه گرفت :

1- قطع کردن که با اون IP مجانیه دیگه ادامه ندیم
    2-
    نتیجه دوم که مهم هم هست : تایم فری تا 6 و 50 دقیقه هست و توی این 10 دقیقه ترافیک کم میکنه

راستی بهترین آرزوها یادت رفت

6. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

امین چقدر فسفر سوزوندی

همین موضوع به ذهن خودم رسید البته من مثل شما خیلی سر در نمیارم ولی کاملا برام جا افتاده بود که ساعت 2 IP عوض میشه.
    ازون جایی که خوابم برد و نتونستم بزارم واسه دانلود صبح ساعت 5 که واسه نماز بیدار شدم وصل شدم و تا 7 و نیم هم بیدار بودم.

دقیقا همین موضوع به ذهن من هم اومد و گذاشتم ببینم چی میشه و دیدم در کمال ناباروری ساعت 6 و 50 دقیقه قطع شد.
    نتایجی که میشه گرفت :

1- قطع کردن که با اون IP مجانیه دیگه ادامه ندیم
    2-
    نتیجه دوم که مهم هم هست : تایم فری تا 6 و 50 دقیقه هست و توی این 10 دقیقه ترافیک کم میکنه

راستی بهترین آرزوها یادت رفت
    دقیقا میدونم اینا چطوری کار انجام میدن : دی من اینارو از خودشون بهتر میشناسم
    کاملا بررسی کردم
    ساعت 2.07 دقیقه بامداد رایگان میشه ازونطرف هم ساعت 6.50
    الهی مسئول این کلاه برداری بزرگ همین الان دندون درد بگیره قبلا که از ساعت
    یک بود ، من تا ساعت 7 دقیقا
    2.100 گیگ دانلود میکردم ، الان فک کنم به سحتی بتونم
    1.7 گیگ بگیرم : (((

پ.ن : بابا این Editor اینجا عادت کرده به این با آرزوی بهترینهای ما میخوام ترکش بدم : دی

8. 5 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه awed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    این بحث خاموش و روشن کردن مودم کلا یه بحث الکیه باور نکنید خود مخابرات و بقیه شرکت ها سر ساعتی که به صورت رایگان میشه تو شب یه dc میزینه ولی چون اکثر مودم ها روی pppoe ست شدن کسی متوجه نمیشه اگه شما کانکشن بسازی دقیقا سر ساعت یک شب ارتباط قطع میشه و چون کانکشن داری باید دوباره خودت وصل کنی اونایی که pppoe دارن اگه آی پی رو چک کنن متوجه میشن که آی پیشون عوض شده هیچ احتیاجی نیست که شما کاری بکنید

در مورد خط هم من اولین روز که خط رو گرفتم گفتم خدایا منو ببخش حلال و حروم ش هم پای اینا بنویس که ما رو محدود کردن من 256 محدود مخابرات دارم این ماه در مجموع تا الان حدود 32 گیگ دانلود داشتم همش هم روزانه و همش هم از خط های مردم
    خط خودم هم هنوز 4 گیگش مونده
    ولی خب خط هایی رو که من بر میدارم یا شرکت هستن یا مدرسه که طرف پولش رو از جیبش نمیده
    میدونم نامردیه که طرف یه روز کانکت نمیشه و روز بعد میبینه که 6 گیگ ترافیکش نمونده ولی خب چیکار میشه کرد.
    Last edited by awed; 12-06-2012 at 12:50.

10. 2 کاربر از awed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان سلام
    این بحث خاموش و روشن کردن مودم کلا یه بحث الکیه باور نکنید خود مخابرات و بقیه شرکت ها سر ساعتی که به صورت رایگان میشه تو شب یه dc میزینه ولی چون اکثر مودم ها روی pppoe ست شدن کسی متوجه نمیشه اگه شما کانکشن بسازی دقیقا سر ساعت یک شب ارتباط قطع میشه و چون کانکشن داری باید دوباره خودت وصل کنی اونایی که pppoe دارن اگه آی پی رو چک کنن متوجه میشن که آی پیشون عوض شده هیچ احتیاجی نیست که شما کاری بکنید

در مورد خط هم من اولین روز که خط رو گرفتم گفتم خدایا منو ببخش حلال و حروم ش هم پای اینا بنویس که ما رو محدود کردن من 256 محدود مخابرات دارم این ماه در مجموع تا الان حدود 32 گیگ دانلود داشتم همش هم روزانه و همش هم از خط های مردم
    ولی خب خط هایی رو که من بر میدارم یا شرکت هستن یا مدرسه که طرف پولش رو از جیبش نمیده
    میدونم نامردیه که طرف یه روز کانکت نمیشه و روز بعد میبینه که 6 گیگ ترافیکش نمونده ولی خب چیکار میشه کرد.
    چیکار میکنی؟ دزدی کردی؟
    الان اعتراف کردی؟
    کیشیش تو اتاق آخریه برو اونجا اعتراف کن.

...
    ولی بی شوخی چیکار کردی؟

12. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه awed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چیکار میکنی؟ دزدی کردی؟
    الان اعتراف کردی؟
    کیشیش تو اتاق آخریه برو اونجا اعتراف کن.

...
    ولی بی شوخی چیکار کردی؟
    آره دزدیه اونم از مال مردم قبلا که از این کارا میکرم نامحدود داشتن مشکلی نبود ولی اینا محدودن اول روز عذاب وجدان داشتم شب نخوابیدم ولی الان دیگه عادیه تازه فحش هم بهشون می دم این ماه هم 32 گیگ دانلود داشتم

کار خاصی انجام نمیدم فقط از یوزر و پسورد های اونا استفاده میکنم ولی بگیرن کم کم 1 میلیون تومن جریمه رو شاخته تازه نتت هم برای همیشه قطع میکنن

14. این کاربر از awed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

آره دزدیه اونم از مال مردم قبلا که از این کارا میکرم نامحدود داشتن مشکلی نبود ولی اینا محدودن اول روز عذاب وجدان داشتم شب نخوابیدم ولی الان دیگه عادیه تازه فحش هم بهشون می دم این ماه هم 32 گیگ دانلود داشتم

کار خاصی انجام نمیدم فقط از یوزر و پسورد های اونا استفاده میکنم ولی بگیرن کم کم 1 میلیون تومن جریمه رو شاخته تازه نتت هم برای همیشه قطع میکنن
    خب میشه روش هاشو بگی؟
    اینا (مخابرات) که دارن از ما میخورن ما هم بریم کش بریم

16. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

مودم چجوری کانکت میشه؟ خودش؟
    تو این روشی که برات توضیح میدم ما نیازی به کانکت کردن مودم نداریم ما مودمو روی کانکت دائم تنظیم میکنیم طوری که وقتی کامپیوتر روشن شد شما هم به اینترنت وصل باشی
    کلا دو تا راه برای اتصال به ای دی اس ال وجود داره
    1.bridge
    2.pppoe
    اگه از bridge استفاده میکنی یعنی برای اتصال به ای دی اس ال کانکشن داری باید از نرم افزار استفاده کنی که یه کم درد سرها زیاد میشه و نیاز به نرم افزار های بیشتری داره
    توصیه من اینه که نحوه اتصال و روی pppoe تنظیم کنی یوزر نیم و پسورد هم به مودم بدی تا در صورت روشن بودن مودم و کامپیوتر اتومات به اینترنت وصل شه
    بعد فقط میمونه دو تا تنظیم یکی تنظیم روشن شدن دو خاموش شدن کامپیوتر
    برای روشن شدن سر ساعت باید بری تو تنظیمات بایوس قسمت power احتمالا گزینه ای وجود داره به نام amp یا یه همچین چیزایی راحت میتونی پیداش کنی چون این قسمت با توجه به مادر برد تفاوت میکنه ولی کلا در همه مادر برد ها توی قسمت power هست
    بعد اونجا تاریخ و روی هر روز و ساعت و روی 2:00 تنظیم میکنی(برای تست هم میتونی یه ساعت دلخواه بهش بدی مثلا 10 دقیقه بعد از زمانی که تنظیمش کردی بعد کامپیوتر و خاموش کن تا خودت روشن شدنشو بببینی)
    تا اینجا میشه روشن شدن کامپیوتر
    اینجوری در صورتی که مودمت با توجه به اون تنظیماتی که قبلا انجام دادی، روشن باشه به محض بالا اومدن سیستم به اینترنت وصل میشه که مساوی میشه با همون کانکت شدن
    خب اگه میخواید کانکشن داشته باشید مشکلی نیست فقط یه نرم افزار دیگه اضافه میشه شما هم میتونی از ADSLAutoconnect استفاده کنی هم از flash get به جای idm
    نرم افزار ADSLAutoconnect کارش اتصال خودکار به ای دی اس اله ،flash get هم که دانلود منیجره ولی قابلیت اتصال به کانکشن و داره یه زمانی یادمه اموزششون تو همین سایت بود
    ولی باز میگم که اگه pppoe کنید خیلی بهتره چون فقط از idm استفاده میکنید ضریب اشتباه خیلی کمتر میشه
    البته تو خود idm بخش option تب dialup/vpn میتونی یوزر نیم و پسورد وارد کنی ولی امتحان نکردم ببینم با ای دی اس ال هم جواب میده یا نه میتونی خودت امتحان کنی
    ولی راحت ترین راه همون pppoe من چهارده روز تعطیلات عید اراک نبودم ولی کامپیوتر و با همین روش که تنظیم کردم خودش ساعت 1 روشن میشد ساعت یک و پنج دقیقه دانلود شروع میشد ساعت 6:55 دانلود قطع میشد ساعت 7 هم کامپیوتر خاموش میشد اومدم دیدم کامپیوترم خاموشه خیلی نگران بودم که دانلود نکرده باشه ولی وقتی روشن کردم دیدم نزدیک 16 گیگ دانلود کرده بود بدونه مشکل

سلام

این تاپیک مفصل و چندین و چند روش برای اینکار(تنظیم دانلود شبانه) توش ذکر شده...

مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bridge و pppoeبا برنامه رو که دوستمون گفتند ، این هم روشی بدون نیاز به برنامه که خودم استفاده میکنم برای pppoe:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد IDMهم بله صد در صد جواب میده...

دوستان سلام
    بستگی داره به شرکتش...بعضیها حساب میکنند دی سی نکنی...بعضیا نه...

این مشکل شکل محاسبه مخابرات رو من تا دو سال پیش با ساتیا داشتم ولی انقدر اعتراض کردم(ولابد دیگران هم کردند) تا خودکار شده..کانکت باشی نباشی...خودش سر ساعت محاسبه میکنه...IPهم عوض نمیکنه.
    خب میشه روش هاشو بگی؟
    اینا (مخابرات) که دارن از ما میخورن ما هم بریم کش بریم
    من بعضی شبا با ارور 676مواجه میشدم !فک کنم علتش امثال شماها بودن! درسته؟
    من شنیده بودم از هر یوزر نیم و پسوورد فقط یه خط تلفن میتونه استفاده کنه
    دوستان هوا داشته باشید تاپیک باز بمونه...
    نه یوزرنیم پسورد که در بیشتر خصوصیهادر جاهای مختلف قابل استفاده است...مخابرات شنیده بودم نمیشه. شده باشه هم پیگیریش خیلی راحته...مشخصه کی و با چه آی پیی و شماره ای کانکت شده...
    Last edited by Arash4484; 12-06-2012 at 13:43.

18. 4 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان سلام

من بعضی شبا با ارور 676مواجه میشدم !فک کنم علتش امثال شماها بودن! درسته؟
    من شنیده بودم از هر یوزر نیم و پسوورد فقط یه خط تلفن میتونه استفاده کنه

20. 4 کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •