CPU ضعیفه یکم برا این بازیCPU: AMD 3.2 /Ram: 2GB / VGA: 8600GTS
CPU ضعیفه یکم برا این بازیCPU: AMD 3.2 /Ram: 2GB / VGA: 8600GTS
دقیقا زدی توی خال...
رو 360 تمومش کردی یا pc???
فکر کنم 360 درسته؟
کرک ارائه شده توسط سایت معتبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعلآ مشکلات من را بر طرف کرده است شما هم دانلود کنید مطمئنآ مشکلاتان حل می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://img.----------.com/Game/Crack/Crack%20Fixed%20POP5.rar
!!!!!!!!!!!
![]()
دقیقا . تو فیلمش هم این مشهوده . موقعی هست که خلفا بر ایران حکومت می کنن .
خوب شما با کشتن دشمنانتون یه سری XP بدست میارید که هربار که به یه حدی برسند میتونید قدرتانو اپگرید کنید که این کار با زدن کلید TAB امکان پذیره
ممنون جواب دادید
کاش اینو زود تر فهمیده بودم چون غول آخرو دیروز با بدبختی کشتم راحت جونم تموم میشد این طوری 2 برابر جون داشتم
اون دایره ها به چه درد می خورند؟
سپاس
![]()
دیگه اسم فارسی نبود؟
مالک کیه راضیه کدومه؟
الآن برو ببین کدوم ایرانی اسمش مالکه؟
آگه منظورتون از دایره رو درست فهمیده باشم اونا تعداد بار هایی هستن که میتونین از قدرتاتون استفاده کنید مثل برگردوندن زمان و بقیه قدرت ها که شما هیچ کدومشو نگرفتید چهار تا هستند که یکی زره سنگیه که جونتون کم نمیشه بعد یه سری قندیل هستند از زمین میزنند بیرون دشمناتونو میکشن یکی دیگه یه رد قرمز به جا میذاره که نفهمیدم زیاد کاربردشو و اخری هم مشتیه که بر زمین میکوبه و دشمنا پخش و پلا میشن
برای کامل شدن جواب دوستمون farzan311 باید بگم اون رد قرمز زمانی که کسی به شما حمله کنه Damage می خوره یعنی از جونش کم می شه.
اینم بگم بین تمام قدرتاش عاشق این مشتمخیلی باحاله تازه وقتی کاملش می کنی باحال می شه. یه طوفانی راه میندازه بیاو و ببین
![]()
اون یخه هم باحاله برای کشتن غولای بازی زیاد به کارت میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)