وضعیت گوشی من چطوره؟ بدجوری منتظرم تا یکی دست منم بگیره...
وضعیت گوشی من چطوره؟ بدجوری منتظرم تا یکی دست منم بگیره...
Droid with Windows Mobile 6.5 as the best of both worlds. As for the phone itself, it holds up pretty well, with a 533MHz Huawei Hass K3 processor, 256MB memory, 3 megapixel camera, 3.5-inch (800x480) display, dual SIM cards (GSM 900 / 1800) , and the usual GPS, WiFi, and FM receiver.
این هم نسخه چینی میلستون با سیستم عامل ویندوز موبایل
دو سیم کارته - و عجیبه که دوربینش 10 یا 12 مگاپیکسلی نیست .
![]()
من فکر میکردم فقط اینجا صاحاب نداره...یعنی واقعا تو دنیا هیچ قانونی برای مقابله وجود نداره؟ حتی خود شرکت موتورولا خجالت نمیکشه که چین از لوگوی اون داره سواستفاده میکنه؟ یا شایدم خود موتورولا تو این بازی نقش داره...
من نمیدونم....این گوشی چینی رو من دست یکی ببینم گوشیمو دیگه دستم نمیگیرم![]()
اين چيني ها هر گوشيي رو بگي كپ زدن .
بعضي وقت ها دو مدل معروف رو هم بت هم مخلوط ميكنن يه چيزي ميدن بيرون .
مثلا" تركيب آيفون با ميلستون يا ...
كسي هم نميتونه كاري كنه چون اينها توليد كننده هاي زير زميني هستن .
به هر حال اگر گوشيت رو خواستي بفروشي من در خدمتم![]()
سلام بچه ها من امروز این گوشی رو از علاالدین خریدم. 505 هزار تومن
مگه آهنگهای ما هم زیر زمینی نیستن؟ مگه لابراتوارهای شیشه هم زیر زمینی نیستن؟ بالاخره غیر قانونیه و باید باهاش برخورد بشه...مخصوصا اینکه من نمیخوام گوشیمو برفوشممم....تازه دارم یاد میگیرم چجوری باید دستم بگیرم
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
مبارک باشه ایشالا...به سلامتی و دل خوش ازش استفاده کنی. ارزون شده یا تو ارزون خریدی؟
منم یه ماهی میشه این گوشیرو دارم ولی با تو که امروز گرفتی هیچ فرقی نمیکنم
چه برنامه هایی رو گوشیت هست ؟ فارسی ساپورت میکنه؟
مبارك باشه عزيز .
505 هزار خيلي عاليه واسه اين گوشي / اگر ميشه اسم فروشگاه رو هم بزار واسه دوستان ديگه كه قصد خريد دارن .
ممنون. علاالدین طبقه 4 واحد 447
xt710 هم 545 بود
همه جا 550 به بالا بود اینجا این قیمت می داد.مبارک باشه ایشالا...به سلامتی و دل خوش ازش استفاده کنی. ارزون شده یا تو ارزون خریدی؟
منم یه ماهی میشه این گوشیرو دارم ولی با تو که امروز گرفتی هیچ فرقی نمیکنم
چه برنامه هایی رو گوشیت هست ؟ فارسی ساپورت میکنه؟
من 10 تومن دادم واسم روتم کرد . البته یه مغازه دیگه
Last edited by Vahid579; 29-08-2010 at 22:02.
ما با جمعيت 70 ميليوني نميتونيم جلو اين كارها روكه ميگي بگيريم اونجا تو چين كه 1ميليارد جمعيت داره حق دارن . بگذريم
--
منظورت از اين حرف چيه ؟منم یه ماهی میشه این گوشیرو دارم ولی با تو که امروز گرفتی هیچ فرقی نمیکنم![]()
خدا اين گوشي 60 هزارتا برنامه و گيم براش هست . فارسي هم ميشه نوشت و خواند . كم كم ياد ميگيري . بايد سايتهاي مختلف رو بخوني آموزشهاي زيادي هست در اين رابطه .چه برنامه هایی رو گوشیت هست ؟ فارسی ساپورت میکنه؟
قيمتهش خيلي خوبه اين فروشگاه !
رو كيبوردش فارسي (عربي) حك شده يا روسي ؟
xt720 هم داشت ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)