تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 380 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

مهران مدیری از قسمت 20 وارد «قهوه تلخ» می‌شود

اکنون 9 قسمت از سریال «قهوه تلخ» آخرین ساخته مهران مدیری در شبکه خانگی توزیع شده است. بنابر اعلام تهیه کننده سریال، قرار است کار در 90 قسمت ساخته شود و تا به حال حدود 40 قسمت آن ساخته شده و مخاطب پیگیر داستان‌های «قهوه تلخ» از قسمت 20 می‌تواند شاهد حضور مهران مدیری در این سریال خانگی باشد. این سریال در لوکیشن قبلی سریال «پاورچین» ساخته می‌شود که باغی به مساحت 5 هزار و 500 متر در خیابان فرشته تهران است. محمودرضا جوانشیر، مدیر تدارکات سریال درباره آماده‌سازی لوکیشن گفت: «زمانی که قرار شد برای ساخت «قهوه تلخ» به اینجا بیاییم، اینجا پر از خاک و برگ و وسایل اضافه بود و ما حدود 20 روز فقط درگیر تخلیه زباله از لوکیشن بودیم. بعد از اتمام پاکسازی کار ساخت دکورها آغاز شد و در حال حاضر 70 درصد از مساحت باغ درگیر ساخت لوکیشن شده است.»
    لوکیشن وسیع «قهوه تلخ» فقط جایی برای تصویربرداری بخش‌های داخلی و بخش محدودی از نماهای خارجی است و از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است.
    اتاق نظمیه، اتاق خواب شاه، کاخ شاه که لوکیشن اصلی سریال است، مطبخ، بازار، قهوه خانه، خانه صدراعظم، خانه قهوه چی، زندان و ... از جمله لوکیشن‌هایی است که مدیری برای به تصویر کشیدن «قهوه تلخ» بنا کرده است.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه چیزی.
    همه میگن کیفیت DVD بهتره از CD هست. ولی نمیدونم واقعا چرا نسخه ی DVD یه هفته بعد از انتشار نسخه ی هفگی میاد
    مثلا الان که 7و8و9 اومده نسخه ی DVD اون هفته ی دیگه سه شنبه میاد که 10 و 11 و 12 میاد.
    شایدم محله ی ما و اونجاهایی که من رفتم دیدم اینطوری بوده
    حالا واقعا کیفتش بهتره؟؟ کیفت سی دی که اصلا بهش A نمیاد که به کیفت A دادن!
    پس Divx چی چیه ؟ اگه این A هست؟؟

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مهران مدیری از قسمت 20 وارد «قهوه تلخ» می‌شود
    چی‏ی‏ی‏ی‏ی‏!!!!!!!!!
    چرا آخه!؟

4. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

منم تازه شروع کردم به دیدن سریال
    6 قسمتش رو دیدم...تا اینجاش به نظر من بهترین نقش ها مال اون دو تا پیرمرد هاس...خیلی باحال بازی میکنن...من بازیگر نقش نظام تو شب های برره رو خیلی دوست داشتم..خوب شد که اینجا هم آوردش....جمله بندیش هم که دیگه عااالیه
    اون یکی پیرمرده هم که همش میگه چی چی چی()کللی فکر کردم تا یادم اومد این کدوم بازیگره...گریمشون خیلی باحاله...
    یه چیز دیگه هم که من خیلی خوشم اومد که اینکه دیگه لهجه ببره توش نیست...و دیگه سعی نکرده با لهجه های عجیب مردم رو بخندونه...دیگه تکراری شده بود..(البته به غیر از لهجه فرانسوی برزو ارجمند)
    در کل من خیلی خوشم اومد...سبک جدیدی آورده و واقعا هم خرج کرده...از لحاظ تاریخی هم خیلی جالب درست شده...باز حداقل دکور و گریم و ایناشون از سریال یوسف بهتر بود

حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض برسد به دست مهران مدیری!!

آقای مدیری عزیز، کپی‌رایت دو روی سکه دارد. گویا این "جان من، جان من" گفتن‌های شما جواب داد. شکر. بالاخره باید از جایی شروع می‌شد. نفوذ کلام شما بیشتر از نامجو و مهرجویی و خیلی‌های دیگر بود. تا اینجایش همه راضی هستیم. اما ما هم از شما توقعی داریم آخر! دیشب تیتراژ سریال شما را دیدیم. اولش "امشب شب مهتابه" خواندید. انصافاً هم خوب خواندید. اما هیچ‌کجا ندیدیم اسمی از "علی‌اکبر شیدا" برده باشید. اسم به گوشتان آشنا نیست؟ خالق تصنیف "امشب شب مهتابه"؟ همان تصنیفی که خواندید؟ آقای مدیری عزیز، کپی‌رایت از همین جاها شروع می‌شود. کار اساسی این است. وگرنه "جان من و مرگ من و قربان گردم" فقط برهه‌ای جواب می‌دهد.
    .....
    پی‌نوشت: باید این توضیح را اضافه کنم که منظور من به رسمیت شناختن خالق اثر است. حتی اگر ایران تابع قانون کپی‌رایت بود، به احتمال قوی این تصنیف مشمول مرور زمان شده‌بود و حقوق مادی به آن تعلق نمی‌گرفت. اما این دلیل نمی‌شود که ما نامی از خالق اثر نبریم. کپی‌رایت شامل حقوق مادی و معنوی است. حقوق مادی ممکن است مشمول مرور زمان شود، اما چنین چیزی در مورد حقوق معنوی مصداق ندارد. در این مورد خاص، نام بردن از آهنگساز حداقل این فایده را دارد که اسم شیدا به گوش عده‌ای می‌خورد. یا می‌فهمند تصنیفی که سالها خوانده‌اند و شنیده‌اند ساخته چه کسی است.

7. 12 کاربر از saye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

چی‏ی‏ی‏ی‏ی‏!!!!!!!!!
    چرا آخه!؟
    احتمالا قسمت های اول کم کم برای بیننده عادی میشه و دیگه میلی به دیدنش نداره
    و از قسمت 20 مدیری وارد میشه تا جذابیتش بیشتر بشه

9. این کاربر از gmuosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

قزوین مردمای سختگیری داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چی‏ی‏ی‏ی‏ی‏!!!!!!!!!
    چرا آخه!؟
    میخوان افت احتمالی سریال تو اون مقطع رو یه جوری پوشش بدن ...شاید !

راستی من برعکس خیلی از بچه ها اصلا با اون یارو پیریه که هی میگه چی بود ؟! کی بود ؟! حال نمیکنم !
    خیلی لوسه ! باز هادی کاظمی باحالتره یذره ....

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه چیزی.
    همه میگن کیفیت DVD بهتره از CD هست. ولی نمیدونم واقعا چرا نسخه ی DVD یه هفته بعد از انتشار نسخه ی هفگی میاد
    مثلا الان که 7و8و9 اومده نسخه ی DVD اون هفته ی دیگه سه شنبه میاد که 10 و 11 و 12 میاد.
    شایدم محله ی ما و اونجاهایی که من رفتم دیدم اینطوری بوده
    حالا واقعا کیفتش بهتره؟؟ کیفت سی دی که اصلا بهش A نمیاد که به کیفت A دادن!
    پس Divx چی چیه ؟ اگه این A هست؟؟
    اگه اينطور باشه علتش فقط بخاطر كاهش كپي كردن هست .
    به خاطر اينكه يك عدد DVD تكثير و كپي كردنش راحت تر از 3 عدد VCD هست و كپي كردنش رودتر و كم هزينه تر و مقرون به صرفه تر ميشه

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

بازم تو همه ی سایتا لینک دانلود گذاشتن با 88 مگابایت حجم میشه دانلود کرد !!!

هرکاری کنن بازم این جماعت کار خودشونو میکنن!

.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •